woody-alien 29.09.23 11:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
iudex: Splašený mixér... >:D >:D >:D :yes: Ale zase zvuk to není špatnej....každopádně s tím krouťákem to tak prostě je, žádný jednoduchý otočení plynem mi k předjetí kolony nestačí a musím se hezky snažit. Což je ovšem na druhou stranu součást celý tý zábavy. -
Leg 29.09.23 10:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
iudex: no čo by robil, zavesí inzerát a objedná ďalšie. >:D Sorry Thome. :-! ;-)
Tome - nejde mi otvoriť galéria, resp nie je tam ani jedna fotka. edit-Tak už to ide, paráda, tam by som si asi vybral.
ad prevodové stupne: toto je snáď jedna z mála výhrad voči šesťvalcovým 718 s manuálom: že síce máš manuál, ale na bežnej okreske si v pohode vystačíš s dvojkou (asi neplatí pre speedfreda, ktorý to evidentne rád potiahne výrazne vyššie)
iudex 29.09.23 08:39
« Re: Re: Re: Re: Re: RS3
Fred: tak necelých 9000 je na moto fakt nízkootáčkové, to Tvoje Porsche je na tom podobne. Na druhej strane pri tom objeme 1250 cm3 a krútiaku nepotrebuje točiť ako splašený mixér, aj sprevodovanie to s prehľadom utiahne oveľa ťažšie, viď tie namerané rýchlosti na jednotlivých stupňoch.
Tom: Ty si už najväčší fanúšik Porsche a to auto ešte ani nemáš. Nechcem vedieť, čo budeš robiť po tom, ako Ti Porsche konečne príde. >:D