Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 13.10.23  23:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche

Nový Prius je hodne dobrý až na cenu, tá je ale teraz desná všade.
    Ešte že nemám nutkanie už nič kupovať a keby náhodou tak Tesla 3.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.10.23  22:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche

iu
    Na designu nového Prius je zajímavé, že něčím připomíná někdejší Mazdu 323F (BA):
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.10.23  22:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche

Th
    Takže GR bez černé prd.ele nekoupíš...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.10.23  22:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche

dědo: Už maj na novou C-HR akční ceník se slevou 125t (plus případně dalších 35t za výkup), ale v mých očích se to moc nezlepšilo. Zvlášť když už jsem viděl novou nejetou GR-86 v oficiální síti pod 900t. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.10.23  22:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche

Tak ak aj nové CHR v reáli vyzerá lepšie ako na tom videu, tak... je stále veľmi škaredé. >:-[] Ako tento dizajn skvele funguje na Priuse, tak na CHR je to chaotická prekombinovaná zmes línií a prvkov. Za mňa dizajnovo jedno z najhorších áut roku. Sorry, musel som. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 13.10.23  20:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche

Za také autíčko chcú "jedničku" ? No ani náhodou.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.10.23  16:01

Tms....tak to je prima....kupte tu moji C-HR a ušetříte milión.... ;-) Ok. Tož nová C-HR GR Sport pod milion asi horko těžko. Mě se líbí i ten černý zadek. Ale nejsu si jistý, možná je tam té černé až moc. Uvidím až na živo. Karmin ale už asi brát nebudu. Spíš to bude bílá perleťová nebo stříbrná a plug in (223k). S tou ten černý zadek víc vynikne. Křída by tu sedla... ;-) ;-) Modrozelenou petrolejovou jsem měl kdysi Camry. Ano, to je hezká tmavá barva. A ano ty černé 19ctky na GR Sport ani s těmi leštěnými ploškami nejsou nic úchvatného, to je pravda. Ty různá pípátka, co je třeba při nastartování vypnout jdou prý přepólovat, bylo mě řečeno....
    Prodej Tigouše R.....obávám se, že dobrá doba na prodej těchto vozů už byla....lidé, co dříve takové vozy kupovali se teď dívají (ať se nám to líbí či nelíbí) po EVčkách 8-s

GR SPORT
    Vybrané prvky standardní výbavy (navíc ke stupni výbavy Executive)
    – Asistent změny jízdního pruhu (LCA)
    – Přisvěcování do zatáček
    – 19" GR SPORT kola z lehké slitiny,
    pneumatiky 225/50 R19
    – Dynamické vodicí čáry na displeji
    parkovací kamery
    – Automatické nastavení výšky světlometů
    – Projektové Bi-LED přední světlomety
    – Adaptivní dálková světla (AHS)
    – Systém monitorování pozornosti řidiče
    (DMC)
    – Panoramatický monitor s kamerou 360°
    (PVM)
    – Upozornění na dopravu před vozem
    (FCTA)
    – Pokročilý parkovací asistent Toyota
    Teammate
    Dostupné pakety:
    VIP
    CENA OD
    1 119900 Kč
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.10.23  15:51

Ano. Ten černý zadek je jen u nejvyššího modelu, jako že zaváděcího. U dvou prostředních výbav je černá střecha plus přední sloupek, a u dvou základních je to celé jednobarevné
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.10.23  12:55

TH
    A ten černý zadek si lze odpustit?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.10.23  12:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche

Pradědo, tak jsem dneska a také včera seděl a okukoval novou Tyoku C-HR :-) Plus Prius. C-HR vypadá fakt dobře (ale černý zadek bych si odpustil), velikostně by to doma místo Tiguana a Yarise asi stačilo, ikdyž nastupování je pro mě více dozadu za B sloupek, takže horší (proti Tigoušovi). Pozice za volantem dobrá, elektrické nastavení sedaček v několika různých směrech je bezva, taky by se hodila paměť pro 2 řidiče. Ale pípání na překročení rychlosti, nebo snímání obličeje řidiče a když se koukáš 2 vteřiny jinam, kdy to taky pípá, to je mazec. Dá se to čtení značek a pípání sice vypnout, hned po startu, ale musíš po každém startu. Samozřejmě je to příště aktivní zase. Akorát že co jsem koukal na ceny jetých Tigoušů R, tak není moc vhodná doba na prodej (kolem 1,2M), tady bych kupodivu prodělal, ikdyž jsem dobře koupil. Samozřejmě na jaře to můře být jinak :-! Jinak bychom brali předokolku s dvoulitrem a 190 ps s cenou nyní kousek pod milion (není potřeba připlácet za druhý elektromotor vzadu), samozřejmě výbava GR Sport s pěknýma sedačkama a zřejmě vínová barva. Ještě se mi líbila ta zeleno-modrá, ale na živo na jiném autě vypadá hodně tmavá. Ikdyž ty černý kola u GR výbavy teda nic moc. Asi by skončily na zimu. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.10.23  22:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche

Jsou to k.u.r.w.y...... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 12.10.23  21:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche

Čo si chcel kúpit Tatrovku Phoenix ako nový rohlíkový expres? Nastupovanie fajn a aj do kufra by si čo-to naložil. A oni ti takto rozj€babrali plány.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.10.23  18:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche

Automobilka Tatra Trucks přestane vyrábět auta s manuálními převodovkami

Tak a my kvedlaři jsme už definitivně v p.r.d.e.l.i....... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 11.10.23  16:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche

Iudex, tvoja metafora trochu kríva v tom, že niekomu sa občas stane, že ešte ani neporodil a už je tehotný s ďalším. >:D

Ale inak súhlasím, bez vetra sa ani lístok nepohne. Teraz je ale u mňa konštelácia na podobné akcie mimoriadne nepriaznivá, povedal by som, že je to začiatok dlhšieho procesu, na konci ktorého by niečo ako mojitov f-type mohlo byť v garáži. Vajce na presun z bodu A do bodu B už ale bude len elektrické, to platí. ;-)

Edit: a aha čo je na hlavnej stránke: [odkaz] ten modrý roadster by sa mi hodil.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.10.23  10:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche

Leg: no ale špekulovanie je tehotenské štádium kúpy. Takže predsalen to s električkami nevydržíš až do truhly a chceš niečo poriadne spaľovacie. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 09.10.23  08:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche

To je skôr taká teoretická možnosť. Ako sa hovorí, špekulujem. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.10.23  17:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche

Srovnání B58 a S58 BMW motorů a možné úpravy. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.10.23  16:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche

sf
    Mně z toho čouhal kousek hlavy...
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 08.10.23  09:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche

Ideš pod stan (cabrio) ?
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 08.10.23  07:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Porsche

Tome, díky, to nevyzerá vôbec zle. :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…