Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 25.10.23  20:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2

Tak kabrio M240 by bolo riešenie, to pred školou vyskáču vrchom. >:D
    Ja som bol v tomto egoista, páčilo sa mi takové-makové a kúpil som, ostatný sa museli prispôsobiť.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.10.23  15:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2

Ja tiež stále po tej kupé 2er pokukujem, aj sa mi páči, aj cena sa dá (vo verzii M240i je o cca. 12t lacnejšia, ako M340i). Ale rozum hovorí nie, proste pri viac ako dvojčlennej domácnosti to nejde. Ja furt robím mamacar a súkať deti dozadu dvojdveráku cez predné dvere je opruz (naviac kupé je v tomto oveľa horšie ako bol povedzme 3dv. Golf), to proste neprichádza do úvahy (a už vôbec nie také, že pribrzdím pred školou a dieťa vyskočí zozadu, zdržím kolónu 3 sekundy, to pri sklápaní predného sedadla nejde).
    A kým budem v životnej fáze, že chodím len sám, to už spaľováky nebudú existovať. 8-s
    Takže mi zostávajú tie štvor/päťdveráky.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.10.23  14:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2

wl....vozili jsme ještě tenkrát babičku na výlety a někdy i s její kamarádkou do Čech k synovi. Dnes už je babička (93) ležák.... ;-\ Stačí?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.10.23  14:34

« Re: Re: Re: Re: Re: X2

pd7
    Na co ti byly tenkrát potřeba 4 dveře, když dnes už ne?
    Vyletěly vám děti z hnízda? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.10.23  11:41

« Re: Re: Re: Re: X2

Škoda, že to kupátko není dostupné v manuálu. To by mě (i v pokročilém věku ;-) ) stále lákalo....když jsem kupoval v 2016 moji 1er, tak jsem zvažoval i kupátko, bohužel tenkrát byly potřeba 4 dveře....dnes už ne....jo a dnes vypadá 2er kupátko o moc líp díky nižšímu pontonu a ano, tenkrát bylo dostupné i v manuálu.... :-!
    Edit, Včera jsme byli s C-HR v Brně. Spotřeba 4.6 l/100km najeto celkem 3000 km.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.10.23  09:08

« Re: Re: Re: X2

Keď už sme pri kupé, toto sú celkom zaujímavé ceny 2er kupé:
    [odkaz]
    [odkaz]
    a roadster pre Lega: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.10.23  20:30

« Re: Re: X2

iu
    Q8, Cayenne Coupé a svým způsobem vlastně i Macan...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.10.23  18:16

« Re: X2

wl.....komentář odjinud....BMW v posledních letech fanoušky doslova šokuje polarizujícím designem. V tomto duchu mnichovská automobilka přivedla na svět také elektrické SUV iX, které se prakticky ihned stalo terčem kritiky. Tu hlavně marketingové oddělení neuneslo a svým způsobem začalo zákaznické obci nadávat, že nezvládá jít s dobou a staví se proti udržitelné mobilitě. Jenže zrovna pohon byl tím posledním, co bylo lidem trnem v oku. Palec dolů dostával hlavně onen design, který je skutečně odpudivý..... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.10.23  14:30

« Re: X2

Jj. Aj keď stále tvrdím, že X2 je najlepšie z trojice bavoráckych "SUVkupé", všetky párne Xká sú o rád horšie ako ich klasickí SUV súrodenci X1/X3/X5.
    Ono celý ten koncept SUV-kupé je taký mačkopes, čo spája ťažko spojiteľné. Asi najlepšie sa s tým popasovalo Audi Q8: [odkaz] (asi preto, že ten zadok tak moc nepadá a stále je bližšie klasickému SUV).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.10.23  14:07

« X2

[odkaz]
    Tak tohle se za mě fuckt nepovedlo... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.10.23  10:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW 223i Active Tourer a hraní s barvičkami

Ad GR86: jo, je ich dosť a sú už za 900t: [odkaz]
    A ako pozerám aj BRZtiek je celkom dosť v ponuke: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.10.23  09:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW 223i Active Tourer a hraní s barvičkami

GR86 nová...[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.10.23  09:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW 223i Active Tourer a hraní s barvičkami

Freddie.....souhlas... :-! Bohužel roky sú tu a proto musíme mít něco kapku vyššího a pohodlnějšího. Proto taky C-HR.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.10.23  21:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW 223i Active Tourer a hraní s barvičkami

:yes:
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 23.10.23  18:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW 223i Active Tourer a hraní s barvičkami

Ja len objasním situáciu.
    Byť v stave ako si ty (1+1 a nemáš čo na prácu) tak o nejakých MPV a SUV ani neuvažujem.
    Ja mám ale 3 deti (vtedy ešte malé) a v tom období sme sedlali Scénárika ktorý som rozmýšlal vymeniť za niečo 7 miestne. 2AT som si vypýtal keď išla 235i do servisu takže som to chcel zľahka porovnať so Scénicom a zistiť nejaké +/-. Toť asi všetko.
    Byť v tvojej koži tak mi doma parkujú len kupé a kabria. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.10.23  17:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW 223i Active Tourer a hraní s barvičkami

Faktem zůstává, že já jsem 2AT zvažoval coby univerzál a byl zato kritizován a aktuálně ti samí borci by si 2AT i koupili.....tož tak.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.10.23  14:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW 223i Active Tourer a hraní s barvičkami

:yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.10.23  14:20

« Re: Re: Re: Re: Re: BMW 223i Active Tourer a hraní s barvičkami

Ja by som to nehrotil, proste deda uvažoval o 2AT, čo samé osebe nikto nekritizoval, akurát v kontexte úvah o 5- a 6-valcových hothečoch a hotSUV (Macan GTS, Audi RS3) bol spolukandidát v podobe rodinného MPV vtipný, čo si trochu podpichnutia zaslúžilo.
    Btw. keď spomínam RS3, v blízkej dobe by mal prísť facelift: [odkaz] čo je vždy možnosť kúpy končiaceho modelu so zľavou. A už aj Audi sa rozhýbava so zľavami, na bežnú A3 som už videl 25%, tak uvidíme.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.10.23  13:47

« Re: Re: Re: Re: BMW 223i Active Tourer a hraní s barvičkami

pd7
    Copak dědo, ono ti tady tak ubližovali, tak se nestyď a vyplač se soudružce na rameno... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.10.23  08:11

« Re: Re: Re: BMW 223i Active Tourer a hraní s barvičkami

Freddie.....souhlas. Když jsem před léty měl 2AT půjčenou na víkend, tak jsem ji také chválil a dokonce ji později zařadil na svůj Schidlerův list jako jednoho z adeptů na univerzál...... a byl za to patřičně kritizován..... ;-\
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…