Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 25.10.23 15:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
Ja tiež stále po tej kupé 2er pokukujem, aj sa mi páči, aj cena sa dá (vo verzii M240i je o cca. 12t lacnejšia, ako M340i). Ale rozum hovorí nie, proste pri viac ako dvojčlennej domácnosti to nejde. Ja furt robím mamacar a súkať deti dozadu dvojdveráku cez predné dvere je opruz (naviac kupé je v tomto oveľa horšie ako bol povedzme 3dv. Golf), to proste neprichádza do úvahy (a už vôbec nie také, že pribrzdím pred školou a dieťa vyskočí zozadu, zdržím kolónu 3 sekundy, to pri sklápaní predného sedadla nejde).
A kým budem v životnej fáze, že chodím len sám, to už spaľováky nebudú existovať. 8-s
Takže mi zostávajú tie štvor/päťdveráky. -
pradeda777 25.10.23 11:41
« Re: Re: Re: Re: X2
Škoda, že to kupátko není dostupné v manuálu. To by mě (i v pokročilém věku ;-) ) stále lákalo....když jsem kupoval v 2016 moji 1er, tak jsem zvažoval i kupátko, bohužel tenkrát byly potřeba 4 dveře....dnes už ne....jo a dnes vypadá 2er kupátko o moc líp díky nižšímu pontonu a ano, tenkrát bylo dostupné i v manuálu.... :-!
Edit, Včera jsme byli s C-HR v Brně. Spotřeba 4.6 l/100km najeto celkem 3000 km. -
pradeda777 24.10.23 18:16
« Re: X2
wl.....komentář odjinud....BMW v posledních letech fanoušky doslova šokuje polarizujícím designem. V tomto duchu mnichovská automobilka přivedla na svět také elektrické SUV iX, které se prakticky ihned stalo terčem kritiky. Tu hlavně marketingové oddělení neuneslo a svým způsobem začalo zákaznické obci nadávat, že nezvládá jít s dobou a staví se proti udržitelné mobilitě. Jenže zrovna pohon byl tím posledním, co bylo lidem trnem v oku. Palec dolů dostával hlavně onen design, který je skutečně odpudivý..... ;-\ -
iudex 24.10.23 14:30
« Re: X2
Jj. Aj keď stále tvrdím, že X2 je najlepšie z trojice bavoráckych "SUVkupé", všetky párne Xká sú o rád horšie ako ich klasickí SUV súrodenci X1/X3/X5.
Ono celý ten koncept SUV-kupé je taký mačkopes, čo spája ťažko spojiteľné. Asi najlepšie sa s tým popasovalo Audi Q8: [odkaz] (asi preto, že ten zadok tak moc nepadá a stále je bližšie klasickému SUV). -
speedfred 23.10.23 18:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW 223i Active Tourer a hraní s barvičkami
Ja len objasním situáciu.
Byť v stave ako si ty (1+1 a nemáš čo na prácu) tak o nejakých MPV a SUV ani neuvažujem.
Ja mám ale 3 deti (vtedy ešte malé) a v tom období sme sedlali Scénárika ktorý som rozmýšlal vymeniť za niečo 7 miestne. 2AT som si vypýtal keď išla 235i do servisu takže som to chcel zľahka porovnať so Scénicom a zistiť nejaké +/-. Toť asi všetko.
Byť v tvojej koži tak mi doma parkujú len kupé a kabria. >:D -
iudex 23.10.23 14:20
« Re: Re: Re: Re: Re: BMW 223i Active Tourer a hraní s barvičkami
Ja by som to nehrotil, proste deda uvažoval o 2AT, čo samé osebe nikto nekritizoval, akurát v kontexte úvah o 5- a 6-valcových hothečoch a hotSUV (Macan GTS, Audi RS3) bol spolukandidát v podobe rodinného MPV vtipný, čo si trochu podpichnutia zaslúžilo.
Btw. keď spomínam RS3, v blízkej dobe by mal prísť facelift: [odkaz] čo je vždy možnosť kúpy končiaceho modelu so zľavou. A už aj Audi sa rozhýbava so zľavami, na bežnú A3 som už videl 25%, tak uvidíme. -
pradeda777 23.10.23 08:11
« Re: Re: Re: BMW 223i Active Tourer a hraní s barvičkami
Freddie.....souhlas. Když jsem před léty měl 2AT půjčenou na víkend, tak jsem ji také chválil a dokonce ji později zařadil na svůj Schidlerův list jako jednoho z adeptů na univerzál...... a byl za to patřičně kritizován..... ;-\
Ja som bol v tomto egoista, páčilo sa mi takové-makové a kúpil som, ostatný sa museli prispôsobiť.