Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 27.10.23 19:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
Tak poslušně hlásím, že Cayman konečně dorazil k dealerovi a jestli se vše stihne, tak za týden snad přebírám >:-[] Zatím nebyli schopni za 10 dní ani spočítat finální cenu a musím si nechat udělat nějaké nabídky na pojištění. Nějak prý nestíhají ;-\ ;-\ -
pradeda777 27.10.23 13:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
wl...M140i cizím lidem za 720k.....rodině a přátelům za 820k.... ;-) >:D >:-[]
Freddimu za 300k prodám levé zadní kolo z C-HR...pravé je dražší, protože je zrovna umyté.... ;-) >:D >:-[]
No joke....dealer mě za C-HR nabídl ("off the record") 600k.... :-! Tak můžeš začít přemýšlet.... ;-) >:D >:-[] -
iudex 26.10.23 10:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
dedo: ja by som asi všeobecne nenechal doviezť auto zo zahraničia, hlavne keď máš platiť 100% vopred. Možno profesionálna deformácia, tých zlých príkladov som videl veľa. Dal som to len všeobecne, že aj za toľko sa to dá a verím, že slovenský díler by sa k tomu priblížil. -
pradeda777 26.10.23 10:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
iu....2er taky trochu porostlo (překonalo 4,5 m) a ta přístrojová deska...no nevím nevím...ale ta bíla v odkaze je moc hezká a cena přijatelná. :yes: Ale do nákupu přes Carvago bych se asi nepouštěl.
[odkaz]
[odkaz]
Dobrý den
Rozhodně nedoporučuji nakupovat auto přes tuto společnost. Levá ruka neví co dělá pravá. Mezi jednotlivými odděleními vázne komunikace, nikdo se neobtěžuje vás informovat a možných problémech které vznikají. Dnes je 10.5. 2023, automobil jsem zaplatil už 3.4. 2023 a stále ho nemám. Dokud jsem nezaplatil z Carvaga mi volali klidně 2x denně. A po zaplacení?...Pokud bych se sám nezajímal nikdo by mi nedal vědět, že se doručení protáhne z důvodů údajné změny dopravce.
Uběhla nějaká doba a po urgenci jsem se dozvěděl, že nastalo další zpoždění z důvodu zaslání špatných dokladů k autu německým dealerem,to jako vážně?! Dále mi bylo sděleno,že se mi ozve kolega z Carvaga s nabídkou na povinné ručení, co myslíte? Nikdo se neozval a když jsem řešil kdy že budu mít auto,odpověď zněla: no my ale stále čekáme na zelenou kartu... NO COMENT..
Na trhu je spousta společností i soukromích,lituji,že jsem se rozhodl pro Carvago, rozhodně nikomu nedoporučuji podporovat tento cirkus!