Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 22.06.24 17:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
wl: to ja by som výrok otočil, gulatá digitálneho grafika otáčkomeru nie je lepšia v ničom, ak to máme porovnať s predchodcom (to na čom jazdí iudex a na čom nejazdí pradeda). U analógu je to iná pesnička, tam je tvar vynútený mechanikou otáčkomeru.
OK, som ochotný uznať, že sa to môže niekom páčiť, lebo sa to podobá na starý dobrý analóg, ale potom je otázka, načo musíme mať niečo, čo sa na niečo iné iba hrá. Be true to yourself!
Videli ste nové Bugatti, interiér bez displejov, akurát jeden schovaný a objaví sa iba keď ho treba. Tak sa to robí do psej matere! [odkaz]
-
pradeda777 22.06.24 00:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Já otáčkoměr moc nesledoval a řadil většinou podle sluchu...nebo podle shift light, to bylo na okruhu nejužitečnější..... ;-) >:D >:-[]
Alcantara na volantu mě zajímala a dal se objednat i s tou levnější verzí RS interier paketu. Tu jsem měl nakonfigurovanou na originální objednávce. Tvar volantu jsem neřešil a otáčkoměr, speciálně s automatem také ne. Skladovka, kterou jsem koupil nemá žádný s těch paketů. Je to, abych tak řekl překvapivé, když šéf Top Centrum tu skladovku jinak bohatě nakonfiguroval. Volant z alcantary by mě určitě potěšil... ;-)
Tak toto se nepovedlo....[odkaz] -
pradeda777 21.06.24 20:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
iu....RS3 na videu...zploštělý volant dole i nahoře.... :-O Nevím, možná s tím dražším RS interier packetem ten volant zploštělý nahoře byl....ale už si to nepamatuju...že tam byl červený proužek a potah v alcantaře, to si ale pamatuju.... :-
Kulatý otáčkoměr při ručním řazení na okruhu určitě výhoda.... -
pradeda777 21.06.24 18:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
wl....super zpráva pro Rožnov.....:yes: .Onsemi dá 46 miliard korun do výroby čipů v Rožnově. Pomůže tím i automobilovému průmyslu......... :yes: -
iudex 21.06.24 13:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Tu je tá rekordná jazda. Brutálna rýchlosť, v priamke (zazrel som 297 kmh) aj zákrutách: [odkaz]
EDIT: a konečne dostane RS3 normálny, guľatý otáčkomer. -
iudex 21.06.24 13:24
« RS3 facelift
RS3 facelift sa blíži, tu sú maskované fotky: [odkaz]
Drobné zmeny tam sú, ale to sa bude dať zhodnotiť až po odhalení. Zaujímavejšie je, či dôjde k navýšeniu výkonu, väčšinou sa písalo, že nie, ale ten vylepšený čas na Nurburgringu indikuje, že to môže byť výkonnejšie. -
pradeda777 20.06.24 18:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Bánovce nad Bebravou...Jankův vrch znám.....brácha i jeho syn (oba už po smrti) tam ještě za bolševika a snad i po 89 závodili....
Zabíháš fest....a jde Ti to....to je fakt.... :yes: Budu muset zajet do Trnavy, abys mě ukázal jak se to dělá..... ;-)
Na Mustangy a Octávky se vyser....ty nestojí za to... >:-[]
RS in chrome....why not?....[odkaz] -
iudex 20.06.24 15:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Dnes som prekročil 2000 km a teda považujem auto za viacmenej zabehnuté. Nakoľko som mal cestu popri Jankovom vŕšku, mieste, kde sa jazdili preteky do vrchu, nemohol som si to nechať ujsť a vybehol som hore. Nie je to zrovna Stelvio pass, ale musíme byť skromní: [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Aj keď tá cesta má najlepšie časy za sebou, dosť rozbitá a hlavne strašne veľa štrku, takže sa nedalo do toho poriadne oprieť bez rizika šmyku na kamienkoch. Ale vynahradil som si to peknou kľukatou cestou do Trenčianskych Teplíc, kde práve kladú nový asfalt a dali sa tam trošku popustiť oťaže.
>:D
Inak zrejme aj farbou auto celkom provokuje iných šoférov (či už je to Mustang, alebo aj stará dízlová Octavia), mnohí majú tendenciu sa pretekať. Doteraz som odolával s argumentom, že nemám zabehnuté, ale bude to teraz ťažšie. ;-) -
pradeda777 20.06.24 14:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
wl....myslím, že Primeros samolepku by iudex "neskousl"....kde si ji vzal? Ty si ji měl někde na autě nalepenou? To bych do Tebe neřekl. V každém případě je to unikát... ;-) -
iudex 19.06.24 08:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Vidím, že všetci tu behajú po okruhoch, alpských priesmykoch v Taliansku či skúšajú zaujímavé autá, tak by mohli dať nejaké fotky (keď sme už fotosúťaž). Ja nikam nechodím, tak som si aspoň umyl auto (prvýkrát po keramike); žltá totiž priťahuje hmyz a vtáky, ktoré ho s chuťou os..rú. Našťastie s keramikou je to citeľne ľahšie umývanie: [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Inak pomaly už zvyšujem tempo aj otáčky, točím do 5000 a začína sa mi to čím ďalej tým viac páčiť, dynamicky aj zvukovo. Len tie rýchlostné limity sa podozrivo rýchlo míňajú, hlavne keď sa niekto chce pretekať a nechám sa vyhecovať. >:D -
pradeda777 17.06.24 10:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
iu....že by si label chtěl konečně koupit pořádný auto..... ;-) >:D >:-[] I když myslím, že se u nich v rodině nějaké Audi už pohybuje nebo pohybovalo....
[odkaz]
Tourbillon jsme viděli, přístrojovka ala švýcarské mechanické hodinky... :yes:
Na čo to ("digitálky") musíme mať? My na howno, ale automobilky ušetří kopu peněz.
Je to jako digitálky, které ve finále zobrazují obraz imitující klasický ciferník s ručičkama.
Ale to grafické řešení co je teď v RS3 (před face), je rozhodně horší, než kulatý otáčkoměr, byť i (bohužel) na tom eLCéDéčku.