Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 06.11.23 13:06
« Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK
Tms....zafóliování celého auta, když je ještě zbrusu nové, je dobrý nápad. Já dělal vždy jen předek a později i dveře a myslím že by to cenově vyšlo nastejno jako celé auto.
Teď mám na C-HR pouze předek a zbytek v keramice. Dáváš před fólií i keramiku? Někdo říká, že je to dobře kvůli vysokému lesku. -
Leg 06.11.23 10:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
... a ešte follow-up pre iudexa: ja som s manuálom na ľavej strane cesty jazdil prvý krát. Za hodinu som si zvykol. Dôležité je prežiť bez šrámov túto prvú hodinu, a potom už je to v cajku. -
Thomasino 05.11.23 17:24
« Re: Re: fotosoutěž!!!
Další level by byla až 911 GT3 za dvojnásobek, takže tohle bude na dlouho >:-[]
P.S. Praděda, teď jde auto na týden na lepení PPF fólie (celé auto). Pak uvidíme dle počasí, začnu postupně zajíždět. Tradičně jedna z oblíbených tras je Rožnov, Třebíč a Telč. Kyjov patří také mezi ty oblíbené. -
Thomasino 04.11.23 23:44
« Týden snů - aneb PORSCHE WEEK
Nazdar bando! Tento týden byl náročný, ale naprosto fantastický. Zkusím to zkrátit. V pondělí ráno v 6 hod odjezd s kamarádem na 3-denní akci KSA (klub sportovních aut), sraz po deváté kousek od Berouna. Postupné sjíždění dalších účastníků zájezdu. Před polednem oběd a odjezd k legendě jménem Walter Rohlr >:-[] Bydlí na druhé straně Šumavy. Vytvořili jsme kolonu přes půl vesnice, každý si pak k němu na 10 minut zaparkoval u domu, vyfotil, potřásl pravicí, krátce pokecal, nechal podepsat auto apod. Pak prohlídka jeho vývojové 911 S/T, jedna ze tří testovacích. Také prohlídka jeho soukromé garáže, následně pomoc s plachtami na jeho auta. Následoval přesun do Stuttgartu do stylového hotelu V8. Druhý den zase brzký budíček v 7 hod a odjezd k museu Porsche, kde vybraná auta zaparkovala přímo před museuem (auta si vybralo samo Porsche). První skupina měla prohlídku továrny a výrobní linky 911/718, asi na 2,5 hodiny, což byla PECKA !! Každý jsme asi viděli nějaká videa z výroby, ale stát asi 5m od linky kde jel 2x 911 Dakar, nebo 911 GT3 RS či Targa, to bylo něco. Viděli jsme kompletaci palubky, kontrolu kvality kůže (911 a 718 mají pravou kůži z bejků, Taycan nějaké eko náhražky), obšívání dílů interiéru, nasazování předního a zadního skla (zrovna Targa a 911 Turbo), pak jsme byli na chvilku také v motorárně a koukali již z větší vzdálenosti z patra na kompletaci motorů. Vše se tam dělá v poklidném tempu, mají na to hodně času. Proto je ta kvalita u Porsche vyšší. Údajně si změřili aby na jednotlivé úkony měli dostatek času a přidali ještě 30%. Následoval super oběd v italské restauraci a my jsme pak s kamarádem jeli do 30 km vzdáleného Metzingenu do Porsche Design outletu, na nákupy Porsche hadrů za nižší ceny než běžně >:-[] Druhý den jsme dopoledni zajeli do Porsche Museum a pak už v poledne domů. Skvělý výlet !!
No a v pátek jsem zakončil Porsche týden převzetím našeho nového mazlíka, Caymana GTS 4.0 manual v legendární barvě Ruby Star (odkaz na 30 let starou 911 964 Carrera RS ala Ibalgin). Dneska jsme dali s pár brňákama malý sraz, pak něco málo pofotil u lesa a také u staré Velké ceny Brna a starých boxů. Tady fotogalerie ;-) [odkaz]
[odkaz] -
-
woody-alien 04.11.23 19:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
dědo: Hlavně si nějaký modlitby schovej i pro nás. Trochu to vyznívá, jako bychom my tady neměli (nejen) v politice šmejdy, zloděje, křiváky, chudé duchem, bizarní postavičky a nesvéprávné voliče. Jenže máme. ;-)