Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 15.11.23  10:28

« Re: Re: 911 GT3 RS vs M4 CSL v Brne

Tms....šance pro Tebe....Tvoji "starou" 718 by určitě vzali na protiúčet....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.11.23  12:11

« Re: 911 GT3 RS vs M4 CSL v Brne

Dany
    Ukaž ženě, tip na vánoční dárek. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.11.23  12:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK

Leg
    Ale to už není 110R, ale 200AR. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 13.11.23  08:05

« 911 GT3 RS vs M4 CSL v Brne

• « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 12.11.23  22:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK

Ako som tu kedysi vyhlásil, že 110R je črep, tak musím dodať… nie všetky.
    [odkaz]

:-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.11.23  10:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK

C-HR
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.11.23  20:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK

Ale co má ta 917 společného s Thomasinovou 718 GTS?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.11.23  19:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK

Porsche 917 K #22 Winner Le Mans 1971 H.Marko / G. van Lennep - Tak toho H. Marko jsem viděl v roce 1969 v Brné na starém okruhu (Evropský pohár cestovních vozů) Z Wiki..V tomto ročníku poprvé v Brně startoval pozdější pravidelný účastník závodů v Brně dr. Helmut Marko na voze Chevrolet Camaro.[5]
    Ani W nechtějí dávat zmetci.....proto musím mít na 1er BMV....ale stejně jsem asi měl raději zvolit F20 místo BMV.... ;-\ :-! >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.11.23  17:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK

pd7
    Th nemá 917, ale 718.
    A Géčko na RZ nedají nikomu.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.11.23  10:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK

Tms.....příští týden út-st-čt má být počasí ještě ok. Pak už nic moc. Tož pár km by jsi mohl ještě kliknout.....zimáky máš obuté?
    Ty ZNP si nech dát až na tu 911 GT3 RS, co přijde po této 917ce..... ;-) [odkaz]
    Přesně 8 symbolů...to by šlo.... :yes: Jen jestli ji již někdo nemá... :-O
    Tady je jedna už na značkách [odkaz] ...divná SPZka >:-[] ) a i s fólií....[odkaz] >:-[]
    Modrá je dobrá... ;-)
    Ale 911 GT3 RS nelze v manuálu....takže nic... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.11.23  21:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK

Už se to prý blíží, zřejmě je už hotové, přes víkend to musí proschnout a v pondělí se zkontroluje a dokončí. Takže asi úterý bude hotové. Mezitím vyřizuji SPZ (značky), bude zatím jen nějaká obyčejná, tady už nejdou zařídit ty mírně lepší jako třeba 16 16 nebo 16 61 :-( A na značku na přání za 10K nejsou teď prachy a navíc mi to k tomuto auto nepřijde nezbytné. Výrazné je samo o sobě >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.11.23  12:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK

iu....je to tak jak píšeš. Trh je u nás na dražší výkonné ojetiny velmi malý. A navíc, jak mě bylo řečeno, manuály už netáhnou. Takže na tom budeš s prodejem podobně jako já.... ;-\
    Cena ale "sedí". Na mobile.de/cz jsou ceny M140i s nízkým nájezdem km podobné nebo i vyšší, i když drtivá většina jsou automaty.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.11.23  10:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK

dedo: tak od autorizovaného predajcu nemožno čakať zaujímavú cenu, oni chcú na tom zarobiť. Ale 550t je fakt hodne pod cenu. Ako pozerám Tvoj inzerát (a ostatné M140i na sportovnivozy), pýtaš 750t, čo nie je úplne málo za 7-ročné auto. Na druhej strane väčšina inzerátov tam má ešte vyššiu cenu pri vyššom nájazde, takže Tvoja cena je asi primeraná. Divím sa teda, že sa Ti nikto neozval. Asi ten trh pre takto drahé výkonné jazdenky nie je zrovna veľký.
    Sám som zvažoval, koľko by som pýtal za moje, ak by som ho chcel predať. Jedna vec sú ceny v inzercii, druhá vec je, aký je reálny dopyt po takomto aute.
    Tom: už máš auto "zafašované"? Asi ho v tomto počasí môžeš rovno zazimovať.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.11.23  17:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK

Dnes v Renocar. Výměna brzdové kapaliny... [odkaz]
    Seděli jsme v Mini JCW. N/V překvapivě dobré. Podobné jako v Yarisku. Možná i kapku lepší. K projížďce (i když byla nabídnuta) nedošlo, protože jsme spěchali domů. Naše 1er se jim líbilo moc, ale nám se zase nelíbila cena, kterou nám za ni nabízeli (550k) na protiúčet. V komisním prodeji by to prý mělo být o 100-150k víc. Do toho se mě ale nechce jít....takže to vypadá na 700k.....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.11.23  10:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK

sf
    Mělo by to být uvedeno v poj. smlouvě, ale nárůst částky hav. pojištění je zanedbatelný, protože i pro pojišťovnu je lepší zaplatit část nové folie, než lakování větší části vozu.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 07.11.23  21:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK

No mne ich poisťovňa z havijka nezaplatila pretože noe sú origo od vyrobcu. Na to treba asi extra pripoistenie.

BTW :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.11.23  21:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK

iu
    I ty folie se dají pojistit...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.11.23  15:25

V Rožnově vám udělají z GR Yaris 410k raketu....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.11.23  14:37

iu....mě se vždy řadilo líp levou rukou a volant ovládal pravou....ale to asi proto že jsem pravák... >:D Ale se změnou strany to máš pravdu. S tím jsem měl vždy po návštěvě Evropy v Austrálii chvíli problém. Nejhorší to bylo, když jsem na křižovatce odbočoval vlevo a byl jsem tam v ten moment sám, což na štěstí nebylo často. Hned jsem skončil na pravé straně.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.11.23  08:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK

woody: presne. Ja mám takú utkvelú predstavu, že akonáhle by som dal auto do fólie ako ochranu pred kamienkami, tak auto rozflákam kompletne (alebo mi ho niekto rozfláka ako Tebe). ;-\
    P.S. Ako Swišť, už je opravený?
    Leg: presne o tom to je, prežiť prvú hodinu-dve. Ale tá býva aj bez zmeny strany najťažšia, lebo začínaš pri letisku alebo veľkom meste, hustá doprava, viacpruhové cesty, kruháče; k tomu zvykanie si na ovládanie požičaného auta... Keď už si niekde na vidieku alebo na rovnej diaľnici, to sa už dá. Ale v Británii by som si úplne nepetrolheadsky požičal radšej automat. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…