Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.11.23  21:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

sf
    On vůbec i ten sedan je v černé opticky přijatelnější, ale iudex by bral určitě tu žlutou.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.11.23  20:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Ano, jak už jsem naznačil, výbava není tip ťop....kdyby byla tak by poptávali 2.2 mil.jako u SB, které mají také na prodej.....[odkaz]
    Zajímavá cena u šedé Kemory..... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.11.23  19:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

V tej čiernej je ten divný predok už schovaný ale zase za "dvojku" SE výbava ;-\ (Social Edišn)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.11.23  17:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

iu....ser na BMW a kupuj RS3 sedan, pokud ještě jsou....[odkaz]
    Tato jim v Kyjově "dřepí" již delší dobu. S 10% slevou (snad by se dalo "ukecat" i něco málo navíc) je za cca 1.8 mil. Ale je černá, nemá HUD a pouze základní audio... ;-\
    V Olomouci mají i žlutou.... ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.11.23  15:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

To elektro si nakoniec kúpiš (všeobecne my všetci) aj tak "dobrovoľne".
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.11.23  15:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Len pre porovnanie aktuálne zľavy v BMW ešte nižšie než v Audi, len 8 až 12%, takže M340i je úplne pasé. Ale keby som chcel novú 5er v elektrine, tak vedia vyjsť viac v ústrety (16%), potom i5 s 340k vyjde lacnejšie, ako M340i.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.11.23  14:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Tak tak.....a není to jen o zvuku, (i když RSQ3 se stejným motorem zní líp), ale hlavně řízení a jízdní vlastnosti....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.11.23  12:09

Pár krát som RS3 počul a ten atypický 5 válcový zvuk je parádny. Hodne vzdialene mi pripomínal rely Audi sk B.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.11.23  07:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Freddie.....ano, to nebezpečí očarování tam určitě je.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.11.23  07:52

Leg......tož abych pravdu řekl, tak nová CTR se mě nelíbí. Už jsme to tady před časem s iu řešili. Problém mám hlavně s velikostí. CTR nám za 20 let proklatě narostla do délky a to je pro mě no no..... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.11.23  07:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Ja hlasujem za sedan
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.23  23:26

Co se týče designu aktuálního CTR, tak tam je to O.K. a ta černá mu sluší, horší je to ale s jeho cenou, zvlášť s ohledem na použitou techniku (R4/FWD).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.23  23:10

On ten RS3 sedan vypadá blbě hlavně naživo, "ideálně" v modré Turbo... :no:
    To, že Ačkový sedan vypadá ještě hůř je sice pravda, ale bohužel nic to na tom nemůže změnit.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.11.23  23:03

Pradědo, keď vidím, ako rád spomínaš na starú lásku TypeR, neťahá ťa to zakoketovať si s jej pravnučkou - Civic TypeR? Ja som nedávno očumoval bežného Civica a to auto má veľa do seba: proporciami a tvarmi síce akoby navrhnuté starou školou ale pritom stále svieže a moderné. A interiér je akokeby o dve generácie pozadu, na prvý pohľad trochu archaický, ale po dlhšom zoznámení a spomienke na súčasnú konkurenciu to vlastne človek začne brať ako výhodu.

Proste klasika, oturbená štvorka (redline 7ot.), Honda manuál, poriadny diferák a vonku čierna (u teba by som možno z nostalgických dôvodov volil bielu), vnútro červená. Takto na papieri to neznie až tak lákavo, ale snáď s ohľadom na všeobecné ódy naprieč internetmi a hlavne na to, že evidentne nespomínaš na nič s väčšou radosťou by som si snáď aj dovolil tvrdiť, že u teba by sa dala aj ospravedlniť tá šialená cenovka. A po časoch, keď si všetci mysleli, že sa to na šedom trhu bude vyvažovať zlatom by sa možno aj nejaká voľná našla. :-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 26.11.23  21:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Myslíš že by ma začarovala?
    Už to aj tak nemám ani kde parkovať a nenám čas ani na to čo mám.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.11.23  20:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

...Freddie.....dobrá rada......nechoď sa zviest.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 26.11.23  20:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Mám pocit že od áut sme sa pohli ku gynekológii a ešte sa tu objavuje aj nová zoznamka aby sme nakoniec zistili že tá pôvodná stará je aj tak najlepšia.
    PS za mňa RS3 sedan, len keď sa pôjdem pôjdem zviezť tak sa bojím aby to neprerástlo v niečo váčšie.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.11.23  12:27

Dávám vědět, že jsem se do RS3 opět zamiloval, ale těhotný ještě nejsem.... ;-)
    Také upřesňuji, že tu nešlo tak o vzhled, ale byly to jízdní vlastnosti, které mě učarovaly.
    Pokud se mě podaří M140i prodat za rozumnou cenu, tak začnu s RS3 SB znovu "randit". Ale tentokrát by se už žádný "potrat" nekonal.... :-! [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.11.23  10:53

« Re: Re: Re: Re: Re: RS3

Vec názoru. Za mňa vyzerá RS3 výborne a sedan určite lepšie ako HB: [odkaz]
    Samozrejme dizajnovo sú sedany lepšie pri rozmeroch strednej triedy, kompaktný sedan bude mať vždy určitú nevýhodu, ale Audi to zvládlo veľmi dobre, určite o dva levely lepšie, ako napr. Mercedes A, kde ten zadný stupeň pôsobí ako umelo dorobený: [odkaz]
    Leg: dobrá analógia, ale skôr platila na pradedu, ktorý realizoval "umelé prerušenie" (mal objednané a zrušil to). Ja som len v štádiu flirtovania, námluv. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.11.23  17:43

« Re: Re: Re: Re: RS3

RS3 celkově nevypadá nic moc, ale za mě sedan (kromě toho, že je nepraktický) vypadá ještě hůř, než hb/sb.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…