Leg 26.11.23 23:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
Pradědo, keď vidím, ako rád spomínaš na starú lásku TypeR, neťahá ťa to zakoketovať si s jej pravnučkou - Civic TypeR? Ja som nedávno očumoval bežného Civica a to auto má veľa do seba: proporciami a tvarmi síce akoby navrhnuté starou školou ale pritom stále svieže a moderné. A interiér je akokeby o dve generácie pozadu, na prvý pohľad trochu archaický, ale po dlhšom zoznámení a spomienke na súčasnú konkurenciu to vlastne človek začne brať ako výhodu.
Proste klasika, oturbená štvorka (redline 7ot.), Honda manuál, poriadny diferák a vonku čierna (u teba by som možno z nostalgických dôvodov volil bielu), vnútro červená. Takto na papieri to neznie až tak lákavo, ale snáď s ohľadom na všeobecné ódy naprieč internetmi a hlavne na to, že evidentne nespomínaš na nič s väčšou radosťou by som si snáď aj dovolil tvrdiť, že u teba by sa dala aj ospravedlniť tá šialená cenovka. A po časoch, keď si všetci mysleli, že sa to na šedom trhu bude vyvažovať zlatom by sa možno aj nejaká voľná našla. :-)
speedfred 26.11.23 20:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
Mám pocit že od áut sme sa pohli ku gynekológii a ešte sa tu objavuje aj nová zoznamka aby sme nakoniec zistili že tá pôvodná stará je aj tak najlepšia.
PS za mňa RS3 sedan, len keď sa pôjdem pôjdem zviezť tak sa bojím aby to neprerástlo v niečo váčšie. -
pradeda777 26.11.23 12:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
Dávám vědět, že jsem se do RS3 opět zamiloval, ale těhotný ještě nejsem.... ;-)
Také upřesňuji, že tu nešlo tak o vzhled, ale byly to jízdní vlastnosti, které mě učarovaly.
Pokud se mě podaří M140i prodat za rozumnou cenu, tak začnu s RS3 SB znovu "randit". Ale tentokrát by se už žádný "potrat" nekonal.... :-! [odkaz] -
iudex 26.11.23 10:53
« Re: Re: Re: Re: Re: RS3
Vec názoru. Za mňa vyzerá RS3 výborne a sedan určite lepšie ako HB: [odkaz]
Samozrejme dizajnovo sú sedany lepšie pri rozmeroch strednej triedy, kompaktný sedan bude mať vždy určitú nevýhodu, ale Audi to zvládlo veľmi dobre, určite o dva levely lepšie, ako napr. Mercedes A, kde ten zadný stupeň pôsobí ako umelo dorobený: [odkaz]
Leg: dobrá analógia, ale skôr platila na pradedu, ktorý realizoval "umelé prerušenie" (mal objednané a zrušil to). Ja som len v štádiu flirtovania, námluv. ;-)
On vůbec i ten sedan je v černé opticky přijatelnější, ale iudex by bral určitě tu žlutou.