Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.06.24  20:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Keď pôjdem okolo tak Vám ešte nejaké doveziem.
    …..keď bude RS3 zabehnutá tak mám pocit že tu už nebudeme.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.06.24  19:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Freddie....no problem....hned jak bude zajetá.můžeš se stavit.....jo a jestli vám zbyly v komoře nějaké gorbáčiky, tak "něco málo" můžeš pak vzít s sebou...byly vynikající... yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.06.24  14:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Další "zelenáč"...[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto ThomasinoSmith

ThomasinoSmith 27.06.24  14:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Už mám nalítáno 10.500 km :-!
    Asi je čas pomalu přemýšlet nad novým, už je z toho ojetina >:-[] >:D
    Nějaký polygon v Brně bude v červenci od Czech M Clubu, mrkni na termín. A Iudex by měl zkusit drift mód v RS3 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.06.24  14:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Dedo: dlžíš mi za radu ostrých 200km na RS3 >:D

Tom : koľko už máš km na GTS? Není v Brne voľný polygon že by sme išli zablbnút? Rebrá furt bolia ale už mám absťák.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.06.24  13:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Sláva! Freddie díky! Funguje to. Jen jsem měl strach, že se mě nepodaří znovu přihlásit, protože jsem před tím přestavoval hesla v marných pokusech se sem dostat. Tož snad už to bude šlapat.... :yes:
    tms....ano, RS3 je FWD bias a to se nedá ani super širokýma pneumatikama ošulit....ale ve finále je to pro průměrného řidiče a hlavně na okruhu bezpečnější.
    ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ThomasinoSmith

ThomasinoSmith 27.06.24  13:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Odpočinek! Automat.opravy s novým SW v Samsungu jsou moc aktivní :-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.06.24  13:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

TH
    "...cítím v hlavě odpočet::."
    Myslíš ten odpočet (DPH) na CGTS? >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ThomasinoSmith

ThomasinoSmith 27.06.24  13:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

SpyderFred - samozřejmě že bude RS3 na limitu nedotáčvé, když má motor nad přední nápravou a výraznou většinu váhy vpředu. Ikdyž se to snaží obléknout širšímu pneu vpředu o 2cm :-) Ale čas je to hooodně super, o tom žádná! Spíše jsem ale zvědavý na casna Hockenhaimu, kdy byla RS3 nastejno s M240i a Cayman T s 2.0T.
    Vrátil jsem se v pondělí po 12-ti denní dovolené v Itálii (Dolomity, Bolzano, výlet k Lago di Garda) a cestou tam i zpět na noc v Rakousku (sraz sportovních aut ve Veldenu). Pomalu se z toho dostávám zase do normálu :-) Jinak nechodit 3 týdny do práce je super, konečně se jednou cítím v hlavě odpočet a vyklidněný! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.06.24  08:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Skús sa odhlásiť a nanovo prihlásiť. Mne to tak funguje keď sa tu nemôžem dostať.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.06.24  14:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Pořád se sem nemůžu dostat. Pouze přes mo. Navolit stav paliva? Tož to je dobře. Zkusím to.....
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.06.24  12:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Pradeda: namiesto spotreby sa dá do stredu navoliť aj ukazovateľ stavu paliva (alebo iné údaje).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.24  21:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

pd7
    Ten kruhový tachometr má uprostřed i aktuální digitální hodnotu zobrazenou většími čísly.
    Na co ty při tom nájezdu potřebuješ furt vidět stav paliva? >:D
    Navíc mezi těma budíkama (vlevo nahoře) máš aktuální dojezd (720km).
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.06.24  16:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

iu...tož ano, ale na té klasice chybí stav paliva a teplota oleje..." a rychlomer je složité bez HUD sledovat..
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.06.24  13:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

No v přidělí...konečně jsem se sem dostal. Aj sem zapomněl co jsem chtěl napsat. Musel jsem přes mobil.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.06.24  10:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Tak opravujem svoje tvrdenie, že RS3 má len blbé dizajny prístrojov. Hlboko v menu som našiel možnosť aj klasických, okrúhlych budíkov. Takže mám na výber z troch dizajnov, pričom klasika je bezpochyby najlepšia: [odkaz]
    Fred: nie je problém, pri najbližšom stretnutí Ti dám vyskúšať. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 24.06.24  22:46

Tak a teraz si ma navnadil pretože turbo kopance a inak pokrivené a nevyhladené výkony mám rád plus tu je bonus ten atypický zvuk R5.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.06.24  14:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Pradeda: zreteľný ukazovateľ stavu paliva v RS3 samozrejme je, tu som Ti to cvakol: [odkaz]
    A otáčkomer je sakra dôležitý, aj pri automate. Jednak v zábehu je dôležité sledovať si otáčky hore a včas preradiť, jednak je dôležité sledovať si otáčky dole, lebo v comforte automat veľmi podtáča, čo v kombinácii so silnou turbodierou znamená potrebu manuálne si podradiť, ak chcem svižne vyraziť (dinar sa vyjadril, že RS3 má turbodieru ako Porsche 911 z 80. rokov). Ten základný otáčkomer je ešte OK, ale v RS módoch je to úplne nečitateľné. Takže návrat okrúhlej klasiky po facelifte je veľmi vítaný.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.06.24  10:44

Mě se v každém případě libí ta grafika, kterou má moje RS3 (dá se i měnit) a nějaký usraný otáčkoměr na FL je mě putna.
    Co mě ale sere, je chybějící zřetelný ukazatel stavu paliva. Nějaká ikona s km dojezdu, schovaná kdesi v lince nahoře, která bez brýlí není ani vidět, je mě k hownu.
    U C-HR je to ještě v pořádku. Tam stále vládne klasika... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 22.06.24  19:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny

Tak som si pozrel video RS3 vs NS a vypadá že ta krabička od OOOO letí neskutočne. Flughplatz, Schwedkreuz a líšča nora boli fakt rýchle.
    Chlapík tam mal aj nejaké krízovky a občas som mal pocit akoby to auto bolo nedotáčavé.
    Inak pekne sa na to pozeralo.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…