pradeda777 27.06.24 19:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Freddie....no problem....hned jak bude zajetá.můžeš se stavit.....jo a jestli vám zbyly v komoře nějaké gorbáčiky, tak "něco málo" můžeš pak vzít s sebou...byly vynikající... yes:
ThomasinoSmith 27.06.24 14:21
Už mám nalítáno 10.500 km :-!
Asi je čas pomalu přemýšlet nad novým, už je z toho ojetina >:-[] >:D
Nějaký polygon v Brně bude v červenci od Czech M Clubu, mrkni na termín. A Iudex by měl zkusit drift mód v RS3 ;-) -
speedfred 27.06.24 14:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Dedo: dlžíš mi za radu ostrých 200km na RS3 >:D
Tom : koľko už máš km na GTS? Není v Brne voľný polygon že by sme išli zablbnút? Rebrá furt bolia ale už mám absťák. -
pradeda777 27.06.24 13:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Sláva! Freddie díky! Funguje to. Jen jsem měl strach, že se mě nepodaří znovu přihlásit, protože jsem před tím přestavoval hesla v marných pokusech se sem dostat. Tož snad už to bude šlapat.... :yes:
tms....ano, RS3 je FWD bias a to se nedá ani super širokýma pneumatikama ošulit....ale ve finále je to pro průměrného řidiče a hlavně na okruhu bezpečnější.
;-) >:D >:-[] -
ThomasinoSmith 27.06.24 13:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
SpyderFred - samozřejmě že bude RS3 na limitu nedotáčvé, když má motor nad přední nápravou a výraznou většinu váhy vpředu. Ikdyž se to snaží obléknout širšímu pneu vpředu o 2cm :-) Ale čas je to hooodně super, o tom žádná! Spíše jsem ale zvědavý na casna Hockenhaimu, kdy byla RS3 nastejno s M240i a Cayman T s 2.0T.
Vrátil jsem se v pondělí po 12-ti denní dovolené v Itálii (Dolomity, Bolzano, výlet k Lago di Garda) a cestou tam i zpět na noc v Rakousku (sraz sportovních aut ve Veldenu). Pomalu se z toho dostávám zase do normálu :-) Jinak nechodit 3 týdny do práce je super, konečně se jednou cítím v hlavě odpočet a vyklidněný! >:-[] -
pradeda777 26.06.24 14:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Pořád se sem nemůžu dostat. Pouze přes mo. Navolit stav paliva? Tož to je dobře. Zkusím to..... -
white label 25.06.24 21:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
pd7
Ten kruhový tachometr má uprostřed i aktuální digitální hodnotu zobrazenou většími čísly.
Na co ty při tom nájezdu potřebuješ furt vidět stav paliva? >:D
Navíc mezi těma budíkama (vlevo nahoře) máš aktuální dojezd (720km). -
pradeda777 25.06.24 16:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
iu...tož ano, ale na té klasice chybí stav paliva a teplota oleje..." a rychlomer je složité bez HUD sledovat..
pradeda777 25.06.24 13:55
No v přidělí...konečně jsem se sem dostal. Aj sem zapomněl co jsem chtěl napsat. Musel jsem přes mobil. -
iudex 25.06.24 10:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Tak opravujem svoje tvrdenie, že RS3 má len blbé dizajny prístrojov. Hlboko v menu som našiel možnosť aj klasických, okrúhlych budíkov. Takže mám na výber z troch dizajnov, pričom klasika je bezpochyby najlepšia: [odkaz]
Fred: nie je problém, pri najbližšom stretnutí Ti dám vyskúšať. :-) -
speedfred 24.06.24 22:46
Tak a teraz si ma navnadil pretože turbo kopance a inak pokrivené a nevyhladené výkony mám rád plus tu je bonus ten atypický zvuk R5. -
iudex 24.06.24 14:31
Pradeda: zreteľný ukazovateľ stavu paliva v RS3 samozrejme je, tu som Ti to cvakol: [odkaz]
A otáčkomer je sakra dôležitý, aj pri automate. Jednak v zábehu je dôležité sledovať si otáčky hore a včas preradiť, jednak je dôležité sledovať si otáčky dole, lebo v comforte automat veľmi podtáča, čo v kombinácii so silnou turbodierou znamená potrebu manuálne si podradiť, ak chcem svižne vyraziť (dinar sa vyjadril, že RS3 má turbodieru ako Porsche 911 z 80. rokov). Ten základný otáčkomer je ešte OK, ale v RS módoch je to úplne nečitateľné. Takže návrat okrúhlej klasiky po facelifte je veľmi vítaný. -
pradeda777 23.06.24 10:44
Mě se v každém případě libí ta grafika, kterou má moje RS3 (dá se i měnit) a nějaký usraný otáčkoměr na FL je mě putna.
Co mě ale sere, je chybějící zřetelný ukazatel stavu paliva. Nějaká ikona s km dojezdu, schovaná kdesi v lince nahoře, která bez brýlí není ani vidět, je mě k hownu.
U C-HR je to ještě v pořádku. Tam stále vládne klasika... :yes: -
speedfred 22.06.24 19:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Tak som si pozrel video RS3 vs NS a vypadá že ta krabička od OOOO letí neskutočne. Flughplatz, Schwedkreuz a líšča nora boli fakt rýchle.
Chlapík tam mal aj nejaké krízovky a občas som mal pocit akoby to auto bolo nedotáčavé.
Inak pekne sa na to pozeralo.
…..keď bude RS3 zabehnutá tak mám pocit že tu už nebudeme.