Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.01.24  07:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2

wl....tož, když člověk vidí vedle sebe tu bílou a zelenou, tak si uvědomí, že v té bílé RS3 jaksi zaniká a naopak v té zelené vyniká..... ;-) >:D >:-[] Navíc, ta bílá neměla ideální výbavu. Naopak ta zelená má pro mě dost zbytečností. Ty ale určitě ocení příští majitel. ;-)
    Mimochodem, i soudružka mě docela překvapila, když s tím souhlasila a na zelenou "kývla".
    Teď rychle řeším fólii na předek. Součástí by měl být pás na přední části střechy. S tím si nejsem docela jistý, protože jednak to bude vidět a potom, protože si pohrávám s myšlenkou dát přes celou střechu DYNOcarbon gloss fólii, by to bylo zbytečné. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.24  22:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2

pd7
    Tak velká gratulace! :yes:
    Vítej v klubu "invalidů"... >:-[] ;-)

P.S. Proč sis vlastně nevzal tu bílou, kterou si měl původně objednanou, když ji tam taky mají skladem?
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 25.01.24  21:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2

Fíha to bolo hodne rýchle, také rozhodnutia sú ale občas najlepšie. Gratulujem.
    Myslel som že ti doveziem môjho zelenáča na zazimovanie a ty si už obsadil miesto.
  • « 10 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.01.24  20:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2

RS3 je už zaplacené. Teď řešíme STEK fólii. Předek, světlomety, kapota, blatníky, A sloupky, přední část střechy a krytky zrcátek. Dveře zatím ne. Keramiku budu muset řešit jinde. Top Centrum na to nemá lidi....
    V úterý budu řešit pojistku a asi i přihlášení. Ve středu by mělo být éreso na cestě domů...... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.01.24  17:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2

Tom: u mňa pri týchto dvoch nie je čo riešiť: modrá Portimao. Naopak tá šedá Skyscraper je asi najnudnejšia farba, čo BMW ponúka, oproti tomu bola aj Mineral grey super. Z tej palety farieb čo je pre 2AT by som ale najskôr volil Piemont red, ale tá je len pre základ a nie pre M sport, takže pri M pakete okrem Portimao by som zvažoval ešte Sanremo green. Ale tú naživo nepoznám.
    Ale dnes je predsalen deň RS3, tak nech sa pradeda pochváli. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.01.24  17:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2

Doufám, že jsi dostal aspoň 12-15% slevu. Viz.dřívější debata. Stále jim ještě dost zůstane, neboj :-)
    ALE KURNIK ZAJÍMÁ MĚ NÁZOR White Labela a Iudexe na tu 223i AT ve stříbrné a modré !! :-O
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.01.24  16:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2

wl.....já prodal Mazdu3 MPS gen,2 v roce 2014, protože měl být F/L a ten nikdy nebyl. >:-[]
    Proto nebudu zase čekat. Navíc se bude čekat na dodání 12 a víc měsíců. Mě se líbí tato skladovka, i když má řadu věcí, které bych neobjednával. Ale na druhé straně jde jen o peníze a vůz budu mít v garáži příští týden. A to je důležité... :yes: V Kyjově se dá jezdit na letních žádný problém. Letos zatím pouze 3 dny, kdy se nedalo vyjet.
    Klíčový byl prodej 1er, aby bylo místo v garáži..... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.24  14:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2

pd7
    Pokud nemáš opravdu brutální slevu, tak bych osobně počkal na příchod fl, který stáhne cenu takových skladovek ještě níž.
    Minimálně do jara ti to stejně bude stát garáži, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.01.24  07:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2

Pradeda: no neverím, že do toho ideš, ale ak áno, palec hore!
    Inak dúfam, že tá Tvoja cena bude o hoooodne lepšia, ako to, čo uvádzajú na stránke: [odkaz]
    Dúfam, že si to stlačil hlboko pod 2,0M. Vzhľadom k tomu, že až 4 z 12 skladoviek RS3 v ČR má Kyjov to vyzerá, že im to moc na odbyt nejde a teda priestor na zľavy tam bude.
    Inak s tým faceliftom RS3 je to také tajomné, nikto z predajcov nič poriadne nevie, od výrobcu ani importéra nič. Niektorí tvrdia, že facelift bude už v marci/březnu, iní že až v júli/červenci. Zhodujú sa ale v tom, že posledný slot vo výrobe na súčasný model bude zrejme v marci, aj to len na sedany (HB už sa do F/L nebudú robiť). Ale čo bude obsahom F/L, či len drobná zmena vizáže, alebo aj navýšenie výkonu a technické zmeny, to nik nevie.
    Inak s tým objednaním je to tak, že je rezervovaný nejaký slot vo výrobe (niekoľko jednotiek kusov pre Slovensko, to sa rozdelí medzi predajcov podľa ich predbežného záujmu), a buď ho včas využijú a objednajú konkrétnu špecifikáciu, alebo to prepadne. Takže ak objednám, budem mať s istotou súčasný model, ak nie, treba čakať na otvorenie objednávok na facelift.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 25.01.24  06:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2

Dedo: jedného "ležiaka" si sa zbavil aby si hneď na to kúpil iný? Na druhej strane je pravda že si treba spraviť radosť, ja som tiež v pondelok prihlasoval nové červené auto.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.01.24  05:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2

wl......hahaha....zatím není co rušit. Nic jsem ještě nepodepsal..... ;-) Ale podepíšu dnes a přiobjednám fólii na předek a keramiku na zbytek kastle.
    Ližiny zůstanou. Naživo nevypadají vůbec špatně. Většina RS3 SB ližiny má, protože je lidé chtějí. Já si naopak myslím, že černý karbonový spoiler černé ližiny komplimentuje. A pak je tu také možnost polepit ližiny fólií v barvě kastle nebo je nechat stříknout, když by to někomu tolik vadilo. Jo, a v nabídce jsou také ve stříbrné barvě.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.24  01:26

pd7
    ...a to už nebudeš rušit? >:D
    Sundej z toho ližiny, v kombinaci s horním karbonovým spojlerem to tahá oči... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.01.24  18:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2

iu.....FL RS3 SB. Na fotkách to vypadá tak, že do toho nechce Audi investovat nějaké velké peníze. A nedej bože, aby do toho namontovali nějaký elektromotor. To by bylo po RS3. Proto já nebudu čekat a koupím skladovku z listopadové produkce 2023 v plné výbavě, na kterou dostávám moc dobrou slevu. A bude to v Kyalami Green, kterou jsem originále stejně chtěl, ale bál jsem se jí a raději přešel na červenou a nakonec na bílou. Dnes po shlédnutí obou barev (bíla a zelená) v Top Centrum podzemní garáži na ni kývla i soudružka a uznala, že zelená autu sluší víc než bílá.
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]

Zítra to jedu dořešit.....mám na ni rezervaci.

(M140i včera odvezli na přívěsu do Kladna. Dostal jsem od borce nabídku, kterou jsem zkrátka nemohl omítnout..... ;-) )

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.01.24  17:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2

To je podle mě hodně individuální. Každý výrobce to má asi jinak a hlavně záleží do jakého týdne ti zaplánují auto. někdy ti ho díky tomu mohou zdražit, někdy ne, je to různé. Ale na auto před faceliftem nebo koncem výroby zase umí většinou zajímavé slevy.
    Nyní zlehka řeším BMW 223i Active Tourer, ale tam jsme jen kolem 8-9% 8-s :'-( Takže nevím jestli do toho jít. Nejdříve se musím projet tou Toykou C-HR, ale vypadá to na špatný výhled pro mě, upřednosťňuji asi zatím BMW, ikdyž nevypadá nic moc, ale dobře jezdí. A v šedé Skyscraper se stříbrnou maskou a černými lištami kolem oken a dole na náraznících a s 19" koly (225/45) to ještě ujde :-)
    [odkaz] / [odkaz]
    Případně v modro-fialové barvě Portimao, stejné prvky s černou, plus stříbrnou maskou, ale tam je ta maska na mě moc výrazná (černá maska může být, ale to je ještě horší), u toho stříbrno-šedého auta vypadá opticky menší (logicky). Já vím, stříbrná a šedá není barva, uvidíme zda to doma projde >:-[] >:-[] [odkaz]
    Tady v modré s 18" koly 225/50 (což je o 26 tisíc levnější, ale vypadají moc malá k tomu vysokému autu, ale je tady lépe vidět barva: [odkaz]
    Takže kdo je pro stříbrno-šedou a kdo pro modrou ?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.01.24  08:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2

Otázka na tunajších skúsených objednávačov (teda hlavne Tom): ako pristupujú predajcovia k objednávke končiacich modelov, resp. modelov pred faceliftom? Myslím situáciu, keď objednáš auto a po objednaní príde nový/faceliftovaný model? Dá sa tá objednávka zmeniť, alebo človek dostane automaticky novší model? Alebo naopak sa objednávka zruší, lebo objednané auto sa nedá vyrobiť?
    Lebo ako pozerám A3/RS3 dostane každú chvíľu facelift: [odkaz]
    P.S. facelift GTI vyzerá celkom dobre: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.01.24  23:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2

Leg
    Ta barva "kapuce" je sice nazvaná jako červená, ale v reálu je to taková vínově červená do hněda, ala zaprané trenky. Za mě, když už "kapuci", tak klasickou černou.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 20.01.24  12:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2

Ja som zasa nedávno videl Boxster GTS v kriede s červenou kapucou a teda dojem bol veľmi rozpačitý. Červená strecha sa hodí asi jedine na striebornú (minule som videl bordové C43 AMG s červenou strechou a to bola vyslovene tragédia) a aj tam by som preferoval čiernu.

speedfred: je to tak, kamoš mal svojho času Boxster minulej generácie a najväčší dojem na mňa nespravilo ani riadenie, ani podvozok, ani brzdy a ani výkon motora (aj keď to, ako to celé "hralo" dokopy bolo famózne), ale to, že ten motor si pekne vrnel za chrbtom. To ti žiadny hothatch nedá a elektromotor už vôbec nie. Preto ma celkom prekvapuje, ako odvážne sa do toho elektroboxstera pustili. BTW štvorvalcové GTS-ko bolo na okruhu často rýchlejšie ako GT4 a aj tak ich donútili vrátiť sa ku šesťvalcu.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.01.24  12:07

GTS (Alcantara) paket ....hodil sem čučku a co vidím.... Aktualizace ceny následující konfigurace:
    119,942.00 Kč...... :-O :-O :-O kúwa, to je pálka.... :-O :-O :-O
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 20.01.24  00:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2

No.....zase som kúpil špatné auto. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.01.24  19:12

sf
    Zkus to dát na Spydera... >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…