Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 04.02.24 15:48
« Re: Re: Re: Inspekce
pd7
Podle samotných fotek (navíc chybí fotka zepředu, kde je folie především) si netroufám hodnotit míru přidaného lesku díky transparentním foliím, ale je super, žes konečně zvolil ten carbon look v lesku! a ne v matu, jako u M140i (matná 3D "rohožka"), kde to navíc bylo v kombinaci se šíbrem. Teď už to tam ruší jen ty ližiny, mimochodem neptal ses, jestli jsou tam nějaké origo záslepky, nebo by po nich zůstaly díry?
Ta černá (v lesku) plocha střechy celkovému designu opravdu mimořádně pomohla, zvlášť u tak výrazného odstínu (ve tvém případě zářivě zelené) je velmi žádoucí kombinace s tmavými neutrálními plochami a prvky. Čím méně tam té zelené zůstane, tím méně "vlezle" působí a vypadá zajímavěji a "vzácněji". U sedanu, kde je těch lakovaných ploch ještě víc, než u SB, se to dá eliminovat zaškrtnutím černé lesklé střechy v konfigurátoru, ale u SB to bohužel nelze, a proto je tohle (podle mě) u SB opticky fakt nutné řešení, samozřejmě to není potřeba u černého laku, nebo u tmavě šedé Daytony.
Navíc to auto opticky snížilo, hlavně při pohledu zepředu zmizela střešní "boule". -
pradeda777 04.02.24 11:22
« Re: Re: Inspekce
iu....díky.....fólie sice není na zadní části vozu, ale lesk je solidní. :yes: Jak jsem již dříve psal, čirá fólie je jen na předku, kapotě, blatnících, A sloupku a na dveřích FRT/RR. Carbon gloss je na střeše (good match with the carbon roof spoiler... ;-) ) a na zrcátkách. -
pradeda777 03.02.24 07:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 zelená
tms......jediné Porsche, které mě kdy zaujalo byl Macan, protože má nejblíž k hatchbacku. Ok, je to SUV, ale pořád 5dveřák. Bohužel po zkušenosti s X5 by byl pro nás moc velký. Kdyby byl velikostně cca C-HR, tak už mě dávno stojí v garáži.... ;-) >:D
Btw...během posledního roku se mě podařilo prodat jedno staré auto a koupit 2 nová. Myslím, že to je můj osobní rekord...... ;-) -
pradeda777 02.02.24 10:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 zelená
Ano. Honda měla (má?) nejlepší manuály. Mazda 3 MPS měla taky parádní manuál. Gen I ještě lepší než Gen II. V Gen I i správně kovově cvakal. V Gen II už ne, ale byl pořád moc dobrý. :yes: -
-
speedfred 01.02.24 07:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 zelená
Tak to sme sa dopracovali, za manuál priplatiť a ešte k tomu 6.000€. No asi nová doba.
Dany: vidíš, moto ma ani nenapadlo. :-! Asi už nie som ten čo som býval keď sme za mladi nadržaný aj po snehu jazdili. -
Je to hlavně proto, že je to limitka...