Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.02.24  16:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 zelená

sf
    Je to hlavně proto, že je to limitka...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.02.24  15:48

« Re: Re: Re: Inspekce

pd7
    Podle samotných fotek (navíc chybí fotka zepředu, kde je folie především) si netroufám hodnotit míru přidaného lesku díky transparentním foliím, ale je super, žes konečně zvolil ten carbon look v lesku! a ne v matu, jako u M140i (matná 3D "rohožka"), kde to navíc bylo v kombinaci se šíbrem. Teď už to tam ruší jen ty ližiny, mimochodem neptal ses, jestli jsou tam nějaké origo záslepky, nebo by po nich zůstaly díry?
    Ta černá (v lesku) plocha střechy celkovému designu opravdu mimořádně pomohla, zvlášť u tak výrazného odstínu (ve tvém případě zářivě zelené) je velmi žádoucí kombinace s tmavými neutrálními plochami a prvky. Čím méně tam té zelené zůstane, tím méně "vlezle" působí a vypadá zajímavěji a "vzácněji". U sedanu, kde je těch lakovaných ploch ještě víc, než u SB, se to dá eliminovat zaškrtnutím černé lesklé střechy v konfigurátoru, ale u SB to bohužel nelze, a proto je tohle (podle mě) u SB opticky fakt nutné řešení, samozřejmě to není potřeba u černého laku, nebo u tmavě šedé Daytony.
    Navíc to auto opticky snížilo, hlavně při pohledu zepředu zmizela střešní "boule".
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.02.24  11:22

« Re: Re: Inspekce

iu....díky.....fólie sice není na zadní části vozu, ale lesk je solidní. :yes: Jak jsem již dříve psal, čirá fólie je jen na předku, kapotě, blatnících, A sloupku a na dveřích FRT/RR. Carbon gloss je na střeše (good match with the carbon roof spoiler... ;-) ) a na zrcátkách.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.02.24  11:12

« Re: Re: Inspekce

tms....tož z dálky.... ;-) Dám vědět až bude RS3 v garáži..... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.02.24  21:56

« Re: Inspekce

Pradeda: super, fólia tomu dodala lesk, vyzerá to
    dosť lepšie, než na fotkách predajcu. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ThomasinoSmith

ThomasinoSmith 03.02.24  21:35

« Re: Inspekce

Takhle z dálky pěkný. Přijedu na inspekci do Kyjova a očíhnu to zblízka >:-[]
    My si dneska dali malý sraz v kavárně M&A BU Cafe v Maršovicích nad Novým Městem na Moravě. Auta rozmanitá, tady pár fotek (plus za tím další): [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.02.24  11:50

« Inspekce

Dnes jsem provedl inspekci vozu po foliování a udělal pár fotek. Bohužel na nějaké lepší záběry nebylo dost místa. Předání bude příští týden.
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.02.24  07:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 zelená

tms......jediné Porsche, které mě kdy zaujalo byl Macan, protože má nejblíž k hatchbacku. Ok, je to SUV, ale pořád 5dveřák. Bohužel po zkušenosti s X5 by byl pro nás moc velký. Kdyby byl velikostně cca C-HR, tak už mě dávno stojí v garáži.... ;-) >:D
    Btw...během posledního roku se mě podařilo prodat jedno staré auto a koupit 2 nová. Myslím, že to je můj osobní rekord...... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 02.02.24  22:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 zelená

Tak som sa teda pozrel na ceny Dakar-u a skoro mi odpálilo dekeľ. Fakt sa to neboja slušne naceniť.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.24  21:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 zelená

911 Dakar by bylo na daily super, jen ten příplatek za to "nakopnutí" 911 4GTS je drsný i na poměry Porsche... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.02.24  15:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 zelená

Praděda, takže něco 911 DAKAR ale s manuálem ?? >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.02.24  11:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 zelená

tms....jo, kdyby mělo Porsche na trhu něco podobného jako RS3 SB v manuálu, tak bych to určitě zvážil. Peníze tu nehrají roli.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.02.24  10:57

Ano. Honda měla (má?) nejlepší manuály. Mazda 3 MPS měla taky parádní manuál. Gen I ještě lepší než Gen II. V Gen I i správně kovově cvakal. V Gen II už ne, ale byl pořád moc dobrý. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 02.02.24  10:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 zelená

Áno manuál. Stále premýšľam či je lepší tento manuál alebo bol ten v Honde S 2000 čo som skúšal už ale hodne dávno.
    Teraz občas sadnem do Mazdy 3 a tam je tiež moc dobrý manuál.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.02.24  10:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 zelená

To si musíte koupit drahou Poršku, aby byl manuál bez příplatku a negumový ;-) >:-[]
    Speedfred - ty máš taky manuál ve Spyderu, že?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.02.24  07:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 zelená

wl.....tož já bych těch šest tisíc éček za manuál na RS3 dal, ale musel by být ne-gumový.... ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.24  18:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 zelená

Šest tisíc eček za guMový manual, nekup to...
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 01.02.24  07:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 zelená

Tak to sme sa dopracovali, za manuál priplatiť a ešte k tomu 6.000€. No asi nová doba.

Dany: vidíš, moto ma ani nenapadlo. :-! Asi už nie som ten čo som býval keď sme za mladi nadržaný aj po snehu jazdili.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 31.01.24  15:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 zelená

iu....tož myslím, že zato může Supra...... ;-) >:D >:-[] Ale..... :yes:
    Škoda, že Audi manuál nenabízí s RS3.... ;-\ Řazení pádly není to pravé ořechové..... ;-\
    [odkaz]
    Ne, to není ta moje.....
    [odkaz]
    Ani tato....
    Carbon difuzor [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.01.24  13:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 zelená

Tak predsalen manuály nielen ubúdajú, ale jeden pribudol: v Z4 M40i bude novo dostupný aj manuál: [odkaz]
    Podľa nemeckého konfigurátora to bude "len" 6000 eur navyše. >:-[] [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…