Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.02.24  16:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nástupca 340i

tms ...ale bacha! Já chtěl M2 hlavně k vůli tomu, že mají v nabídce manuál a to bohužel u M240i nenabízí. A tak když automat, tak raději to éreso..... ;-) :-! >:-[]
    Caymana bych bral, kdybych byl o 20 let mladší...
    teď už je k.u.r.w.a pozdě. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ThomasinoSmith

ThomasinoSmith 09.02.24  16:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nástupca 340i

No špatně podle mě nevypadá M240i a dá se vzít jako RWD, tak xDrive :-)
    Buď modrá Portimao nebo ta fialová. Nakonec i Iudex o ní myslím chvilku přemýšlel. A tobě by těch 380 koní stačilo :-)
    Ale jinak Cayman by pro tebe byl velikostně úplně v pohodě. Když je i pro mě. A to nízký těžiště a ještě za tebou, to je návykové!!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.02.24  15:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Nástupca 340i

tms......Porsche nemá vůz, který by mě zaujal a byl vhodný pro moji potřebu. Jak už jsem psal dříve....Macan byl nejblíž, ale velikostně bohužel neprošel.... :no:
    Já byl vždy na menší a sportovnější kupátka a hatchbacky. Sedan je zkrátka sedan a na mě vždy působil moc usedle. RS3 sedan je hezký, ale pořád je to jen sedan.... ;-)
    Původně jsem chtěl zůstat u BMW, ale jediný vůz, který přicházel v úvahu byla nová M2, které ale stylisticky tak otrávili předek, že ať jsem zkoušel jak jsem zkoušel...."zkousnout" jsem jej nedokázal.... ;-\ >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.02.24  15:42

« Re: Re: Re: Re: Nástupca 340i

Market (aj ostatní): díky. :yes: A hlavne v poradí: 1-2-4-5-3. >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 09.02.24  15:34

« Re: Re: Re: Nástupca 340i

iu: Gratulujem 5x :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.02.24  15:23

Tom: valec by mi chýbal, ak by som naozaj išiel do S3, ako som tu blafoval (a priznám sa, že aj tú som zvažoval). Ono výkon ani dynamika by zrejme nechýbali (310 koní, stovka za 4,7s), len ten R4 nemá absolútne zvuk ani charakter. Pri R5 mi valec určite nebude chýbať, zvukom, charakterom ani výkonom. Teda rovnako ako pri 340i predpokladám, že hlavným hajlajtom RS3 bude práve motor.
    Ešte je tu otázka reálneho dodania. V 11 kal. týždni pôjde von facelift A3 a je na 99% isté, že moje auto sa dovtedy nevyrobí. Takže je pravdepodobné, že sa to bude musieť preklopiť na objednávku faceliftu a dodanie bude tak najskôr v lete. Samozrejme môže dôjsť k nejakým zmenám, pre ktoré sa moja špecifikácia nebude dať vyrobiť a bude sa musieť robiť nejaká modifikácia. Ale vraj pri mojej výbave fakticky bez príplatkov by sa to nemalo stať a hlavne mám gentlemanskú dohodu (na papier to nikto nedá), že moja zľava zostáva (čo nie je bežné, lebo pri novom modeli či facelifte zvyknú ísť zľavy dole).
    Takže mám dosť času. Aspoň bude priestor na predaj 340i (kľudne môžete vo svojom okruhu známych dať avízo).
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.02.24  14:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nástupca 340i

Ja som skromný, stačí eFko aj keď Paganini by tiež šlo.
  • « 00 Reagovat !

foto ThomasinoSmith

ThomasinoSmith 09.02.24  14:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nástupca 340i

Myslíš PAGANI ?? >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.02.24  14:33

Porsche je zase prestupná stanica o triedu vyššie. To je už ale trochu iný finančný level.
  • « 00 Reagovat !

foto ThomasinoSmith

ThomasinoSmith 09.02.24  14:21

« Re: Re: Re: Re: Nástupca 340i

čtyři kroužky beru jen jako přestupní stanici (stejně jako BMW) a pak člověk u sportovních aut stejně skončí u PORSCHE >:-[] >:-[] >:D
    Je teda pravda, že většinou jde člověk od Audi k BMW, pak teprve Porsche. Iudex to vzal nyní lehce oklikou, ale je pravda, že to BMW nebylo eMkové, to ho asi čeká příště ;-) Spíše jsem u něj doufal v tu M340i, ale ta RS3 taky dobrá, zvláště sedan působí skoro o třídu výše proti Hatchbacku.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.02.24  13:56

tms....

V 10.30 je RS "předávačka".........ne C-HR "předváděčka"..... ;-) >:D >:-[]
    C-HR PHEV předváděčku zatím ve Zlíně nemají....
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.02.24  13:41

wl.....spíš nul....... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ThomasinoSmith

ThomasinoSmith 09.02.24  13:36

« Re: Re: Nástupca 340i

Jako že jedete zkusit C-HR ? Já ji mám domluvenou na pondělí dopoledne na 3 hodiny >:-[]
    A pak mám po obědě schůzku v BMW a budeme řešit konkrétní nabídku na 223i Active Tourer. Tak uvidíme co z toho mi sedne lépe, ale z C-HR nějak špatně vidím, zrcátko zase nízko, dveře menší, na větší lidi to moc není. Škoda že není třídveřové :-) >:D Vidím to návrat k modré vrtuli :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.02.24  13:35

pd7
    To jako myslíš jak, vítej v klubu nul? >:D
    Kruh vypadá takto OOOO/oooo
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.02.24  13:17

« Re: Nástupca 340i

iu.....vítej v klubu 0000... :yes: Kdo bude další??? ;-) >:D >:-[]

Zítra je u nás Den D....10.30 AM... ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto ThomasinoSmith

ThomasinoSmith 09.02.24  13:02

To že jsem puntičkář jsem měl už na maturitním tablu >:-[] 8-s Ale to bylo ještě v minulém století ;-)
    IUDEX - tak gratulaci k pětiválci !! Snad ti nebude ten jeden válec chybět >:-[] A tu barvu jsi někde viděl na živo?? Jseš si s ní jistý ??
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.02.24  12:47

Th
    Nebuď taký puntičkáR... :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.02.24  12:34

Sakra, nedali ste sa oklamať. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ThomasinoSmith

ThomasinoSmith 09.02.24  12:10

« Re: Nástupca 340i

Chybí ti v názvu jedno písmenko. "R" ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.02.24  11:47

« Nástupca 340i

Tak konečne vás tu prestanem zaťažovať svojimi špekuláciami, čo kúpim a či vôbec. Dnes som to rozsekol. Ako viete zvažoval som nielen hotsedany, ale všeličo od crossoveru Formentor po liftback Stinger. Nakoniec je to ale klasický sedan tak, ako som k tomu inklinoval najviac.
    Takže dnes som objednal a podpísal zmluvu. Tradááááá, bude to...
    Audi S3, sedan, žltá python, 19" disky, inak social edition, t.j. minimum príplatkov, len nevyhnutné veci ako vyhrievanie sedadiel a pod.
    Kúpené v Dunajskej Strede (rovnako ako 3er), zľava 14% z cenníka.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…