Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.02.24  09:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobrá zpráva na závěr, pro nejlepší OOOO (R8)

Pradeda: myslím, že dynamic paket so zvýšenou maximálkou na 290 kmh je veľmi užitočný príplatok. >:D
    Ja som pozeral, aký je rozdiel medzi mojou social výbavou a výbavou, ktorú by som bral bez ohľadu na peniaze a rozdiel je cca. 5000 eur. Je to v podstate len pár položiek ako sú adaptívne tlmiče, športový výfuk a nejaká lepšia konektivita s telefónom. Viac by som fakt nechcel. Ako hovoríš krásne, drahé a ja hovorím, že zbytočné veci.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.02.24  08:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Dobrá zpráva na závěr, pro nejlepší OOOO (R8)

Freddie....jestli si opravdu budeš chtít za cca 3 roky koupit moji RS3 SB Quattro, tak Ti dám na ni rezervaci. ;-) Jo, a bude s nízkými km jako byla M140i..... ;-)
    Ale už dopředu dávám na vědomí, že jelikož je vůz v nadstandartní výbavě....dynamic 290Km/hod paket, ceramic brzdy, fólie a další krásné (a drahé) věci, tak nepůjde o žádný "bargain". :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 11.02.24  18:10

« Re: Re: Re: Re: Dobrá zpráva na závěr, pro nejlepší OOOO (R8)

Oujééé, skúsim zohľadniť aj nejakú tú infláciu. Však za nejaký čas bude na predaj aj žltý sedan tak uvidíme. :-)
    Inak máš môj obdiv v takom veku (cca môjho otca) mať kuráž a kúpiť takéto nové auto.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.02.24  15:10

« Re: Re: Re: Dobrá zpráva na závěr, pro nejlepší OOOO (R8)

Freddie....díky.
    Re-M140i. Co sis k.u.r.w.a myslel? Že ji někomu dám? Já ji chtěl prodat.
    Zrovna tak budu za cca 3 roky PRODÁVAT RS3. Kapiš? Prodávat ....ne dávat..... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 11.02.24  11:50

« Re: Re: Dobrá zpráva na závěr, pro nejlepší OOOO (R8)

Dedo gratulácia. :yes:
    Hlavne to dobre zabehni aby bol dôvod to od teba kúpiť keď už 140i nevyšla.

Ja sa na zraze pridám na stranu nenápadných áut a prídem s bielym.
    >:D
    Na Autokult bol nejaký test R8 a Ondro hovoril že nejaký základ stál 3,5M čo je slušná cena keď spo si spomenul na Spyder.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.02.24  10:58

« Re: Dobrá zpráva na závěr, pro nejlepší OOOO (R8)

wl...díky.....a místní Audi dealer asi něco tušil, tak se notně předzásobil. V jeho podzemní garáži jsem viděl cca 10 nových R8 iček........ :-!

PS. Barvy. Já už měl snad všechny až na tu jasnou zelenou. Měl jsem kdysi šedozelenou Camry, ale ta byla víc šedá než zelená. Ale tato zelená má něco do sebe. Je taková veselá...ano veselá a něco na ní opravdu bude, když se líbí i mojí soudružce, která jinak zelenou nemusí.... ;-) >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 11.02.24  10:01

« Re: OOOO RS3 SB

wl: presne tak, na farbu to nejazdí (a ono u mňa sa kľudne môže stať, že pri facelifte zmenia ponuku farieb a budem musieť vybrať nejakú inú).
    Najdôležitejší je tam ten päťvalec a potom podvozok s torque splitterom. Na to som zvedavý najviac, lebo pri predvádzačke som nič z podvozka a jeho nastavenia nemal reálne možnosť zistiť. Najmä ma zaujíma rozdiel medzi jednotlivými režimami, ako sa bude auto správať, ako bude cítiť tie presuny krútiaku medzi predkom a zadkom a i. Vybehnem s tým samozrejme aj na Slovakiaring, asi len tam bude príležitosť dať plný kotol.
    P.S. Bol som na obede s kolegyňou a medzi rečou sa sťažovala, že jej muž si kúpil také nanič auto, malé, ale drahé, vraj len na víkendy, strašne nepraktické, nejaká Toyota začínajúca na GR... >:D No máme to my petrolheadi asi skreslený pohľad na to, čo je dobré. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.02.24  22:52

« Dobrá zpráva na závěr, pro nejlepší OOOO (R8)

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.02.24  22:48

« OOOO RS3 SB

pd7
    Přeji spoustu šťastných km s OOOO RS3 SB! :yes:

P.S. Na barvu to nejezdí... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.02.24  22:46

« Barvičky pro dětičky...

iu
    Mně to tak vyhovuje, moje křídová bude mezi nimi působit jako neutrální uklidňující "oáza" ve světě pestrých barev PapOuŠků a AnDUlek... >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.02.24  18:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nástupca 340i

iu.....díky....u mě bude největší problém s ovládáním ten, že většinu času trávím v C-HR a tam je ovládání úplně jiné než v RS3 a v mém věku se už pomaleji adaptuju. To jsem už zažíval s M140i, když jsem přesedával z Yarise. Teď to bude ještě horší... >:-[]
    Barvy. Tahle zelená mě oslovila hned na první dobrou.... ;-) Ale následně jsem z ní dostal strach a přešel na červenou. U té bych býval i zůstal, kdyby měla trochu jiný odstín. V ulice jedna Audi A3 v té barvě parkuje a časem se mě ta barva zprotivila. Tak jsem skončil na čas u bílé. Mind you,...kdyby ta Audi červená byla tmavší a jasnější, tak jsem u ní zůstal. Když jsem ale letos viděl bílou a zelenou side by side, tak jsem opět zahořel pro tu zelenou. Škoda, že Audi měla u RS3 tak tristní výběr barev a nyní ho ještě víc zredukovali. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.02.24  15:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nástupca 340i

Pradeda: ešte raz blahoželám! :yes:
    To zžívanie sa s ovládaním bude ťažšie ako pri 140i, ale to je dnes všade.
    Práve som stretol kamaráta, ktorý vyfasoval služobnú Cupru Leon kombi. Pochválil som mu auto, nielen zo slušnosti, ale naozaj vyzeralo pekne, šedá metalíza, pekné 18" disky, vnútri výborne tvarované športové sedadlá atď. A jeho hodnotenie? Že Cupra je ako pekná, ale hlúpa baba, na pohľad atraktívna, na jednu noc dobrá, ale trvale žiť by si s ňou nechcel, lebo ťa z nej ide šľak trafiť. Nadával na to dotykové ovládanie všetkého, vraj nastavenie čohokoľvek od teploty po vyhrievanie sedadiel je úplne frustrujúce, jas displeja sa nedá znížiť, takže v noci vypaľuje oči, naopak ovládanie teploty nie je podsvietené, takže len tipuješ a pod. Chcel za tú cenu Proceed GT, ktorý mu jednoduchým ovládaním maximálne sadol, ale Kia nebola v car pool policy.
    Tak snáď koncernová sestra A3 (RS3) nebude natoľko frustrujúca. ;-)
    Inak som si tak predstavil, že keď sa stretneme ja, Ty a Tom, tak tá záplava krikľavých farieb bude oči vypaľovať, white label by toľkú farebnosť určite neprežil. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.02.24  15:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nástupca 340i

RS3 SB...pár fotek z předávačky a dojmy z první jízdy pro benzín a domů....
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    Co si budeme povídat....je to úplně jiné zvíře než M140i nebo C-HR.
    Nastavení všeho možného i nemožného je a bude pro mě velká výzva.
    Zatím jsem použil jen běžné funkce a to ostatní až potom.... >:D
    Dojmy z první krátké jízdy.
    Za volantem....ok....ale nastavení sedáku budu muset ještě doladit
    Jízda/podvozek......v nastavení auto je poněkud tužší, ale přijatelné. (Jiné nastavení jsem nezkoušel... ;-) )
    Řízení, reakce na plyn, řazení a brzdy vše jiné... ;-)
    Je třeba vyčkat až na nějakou delší jízdu a vyzkoušet různá nastavení.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 10.02.24  10:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nástupca 340i

RS6 je už za mňa moc s tým predným nárazníkom, inak krásne svalnaté auto.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.02.24  21:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nástupca 340i

Jasně, ale tak to funguje i u jiných aut, třeba taková RS6 taky není/nevypadá jako obyč. kombík... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.02.24  19:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nástupca 340i

Áno, normal sedan je taký obyč ale ten čo sa tomu troška rozumie tak vie ktorá bije keď vidíš kapánek vyšperkovaný sedan.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.02.24  18:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nástupca 340i

RS3 naštěstí není usedlé auto, bez ohledu na kar. verzi a barvu. ;-)
    4D sedan mi obecně! přijde spíš jako usedlejší verze karoserie.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.02.24  18:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Nástupca 340i

Gratulácia.
    Pre mňa prekvapivá voľba (RS3) a hlavne farba aj keď si ju spominal. Čakal som niečo normálnejšie a rozumnejšie/rodinnejšie ale o to lepšie a za sedan palec hore! Ešte nie sme taký starý aby sme kupovali usadlé a šedé autá
  • « 00 Reagovat !

foto ThomasinoSmith

ThomasinoSmith 09.02.24  18:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nástupca 340i

Bohužel většina slováků jsou evidentně ko.ko.ti, když ho zase zvolí :-( Podobně jako u nás, že největší podporu má sedmilář a podvodník Babiš! :-( Jen na Slovensku je to asi ještě o něco horší, nebo byli moc odvážní s odhalováním korupce ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.02.24  17:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nástupca 340i

Sorry, ale musel jsem to sem dát...nemohl jsem jinak.... >:-[]
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…