Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 02.07.24 11:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podvozok
Tato je taky hezká a je to SB.... [odkaz] ;-)
Je tady dobře vidět, že mezi vozovkou a ráfkem je gumy poskrovnu....není potom divu, že nepozorný řidič na špatné silnici si lehce poškodí ráfek i gumu.... ;-\
A ano, brzdové třmeny jsou vpředu hodně blízko ráfku. V některých místech pouze 5mm mezera. Takže 18" ráfky jsou definitivně "out of question". Ale...ty zadní gumy, které jsou 245/35 by se snad daly použít i vpředu. Gumy je na zadku mezi vozovkou a ráfkem viditelně o dost víc, což by logicky mělo ráfek lépe ochránit.
RS3 8Y SB v hezké červené...[odkaz] -
ThomasinoSmith 01.07.24 20:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podvozok
Tady fotky z minulé neděle a končícího srazu sportovních aut a supersportů ve Veldenu u jezera Worthersee, kde jsme se stavili cestou z 12-ti denní dovolené v Itálii (a 2 noci v Jižních Čechách a cestou tam i zpět jedna noc vždy v Rakousku aby ta cesta do(z) Bolzana nebyla tak dlouhá:
[odkaz]
-
Dany 01.07.24 10:53
« Re: Re: Podvozok
Leg: Používajú materiály od Dinitrol. Je tam zvlášť materiál na podvozok, motor/prevodovku, dutiny a výfuk. Dutiny a zakrytované časti budú naveky. Výfuk, že je tak na pol roka. Ramená a veci vystavené na obdiv asi bude záležať od použitia.
Civic mal kované 20". Jedno stálo tak 2000e cca, čo si pamätám. Boli tvrdé, ale praskali. -
iudex 01.07.24 09:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podvozok
Ako píše Dany, zrejme to bude brzdami, disky by mali mať priemer 375 mm (vpredu) a aj 6-piestikové strmene sú hodne robustné: [odkaz]
Ako si pamätám GTI malo 340 mm brzdy a dali sa dať ešte 17ky, Rko ale už malo 357 mm a museli byť 18" (to platí aj pre S3), takže je pravdepodobné, že 375 mm už vyžaduje 19". -
-
pradeda777 29.06.24 16:27
« Re: Re: Re: Re: Podvozok
Concaver CVR5 Platinum [odkaz]
Jak to tak sleduju na stránkách RS3 8Y, tak borci mají dost často problémy s poškozenými ráfky/pneu na horším povrchu. Zdá se, že 265/30-19 nebyl pro FWD car zrovna ten nejlepší nápad. Já bych (kdybych) kupoval nová kola, raději šel do 265/35-18 vpředu a 245/40-18 dozadu. Nevím ale, jestli by to šlo zapsat do techničáku...myslím, že velký techničák jsem už ani nedostal.
Já už na žádné odkazy neklikám, mám fobii, že na mě zase vyskočí nějaká RS3! 8-s