Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 08.08.10 11:02
« Re: Re: Gratulace
Já jsem se ptal jestli je to dvojka nebo čtyřka, když Švihák měl dosud téměř samou 4x4..
Taky jsme kdysi říkal že nechápu jak si může někdo koupit jen Carreru, že to nemůže jet, Carrera S musí bejt určitě lepší o dost. Ale jak jsem zjistil, tak i samotná Carrera je dělo jako ovád! :-) A rozhodně by mi nevadilo že bych si nepřiplatil za S verzi. Zbytečný vyhození peněz, vyšší spotřeba a stejně ten rozdíl na českých silnicích je ti k ničemu. 3,6 s autem dost dobře mává :yes: -
white label 08.08.10 10:30
« Re: Gratulace
...navíc díky koncepci (motor vzadu + zadní náhon) nebudou mít (na suchu) zadní kola s šířkou 295mm žádný problém přenést udávaný výkon a krouťák na vozovku...
Lepší trakci může potřebovat Turbo, ale pro tuhle Carreru je to spíš "závaží", než potřebná věc pro větší "sportovnost"..., nemluvě i o jiném druhu zábavnosti "zadku".
Ale to jsou všechno věci obecně známé... -
-
Dylan McKay 08.08.10 07:34
« Re: Rozšlápnutej Volkswagen brouk
Možná jsem udělal chybu, že jsem recenzi udělal hned třetí den co auto bylo doma. Recenze se rozšíří, galerie samozřejmě taky. S tím broukem nesouhlas, je to nestárnoucí retro, nezaměnitelný stroj, auto s tváří. Pak by musela být Audi R8 utržená podrážka od bačkory... ;-)
Ale díky! :yes: -
Dylan McKay 08.08.10 07:29
« Re: Gratulace
Luky, je to můj první počin v oblasti placek, je to mé první sportovní auto, jsem začátečník. Rozhodovala hlavně i cena. Tohle auto jsem kupoval 4 měsíce, a pak to šlo ze dne na den. Musel jsem ho prostě vidět. Kdybych si opravdu mohl dovolit to co bych chtěl nejvíc, pak je to Targa. Znovu opakuju- nejsem Racer, a auto které těsně atakuje 300 km/h úpln stačí. Jinak na youtube mi 4x4 nepřijde v rozjezdu lepší... Nevím. -
Sysoj Psojič 07.08.10 23:16
« Re: Folie
Zdarec, kdybys potřeboval poradit ohledně carwrappingu (to je potahování aut fóliemi k tomu určenými), nestyď se mi napsat SZ. Nechci si nebo spřáteleným firmám dělat reklamu (trapas tady něco někomu tlačit), ale o pár solidních machrech bych věděl :-! -
Vampix(Diesel Power) 07.08.10 21:54
« Gratuluji
Tak tohle jsem až tak nečekal. Je to krása, je to historie, je to síla. K tomuhle je škoda slov... Doufám, že už máš vlečku na které to sem přijedeš ukázat >:D Tak ať to jezdí, hlavně mnoho šťastných, bezproblémových a bezpečných kilometrů, plné adrenalinu a zážitků. Krásný výběr :yes: -
David Silver 07.08.10 21:27
« Re: Re: Luxus!
>:D >:D :yes: "Hele, nekecej do toho, seš barvoslepej..- ale já to četl- .. a taky neumíš číst" >:D >:D >:D >:D Skvělá hláška chvilku po výjezdu :yes: >:-[] Vočem jsme se to bavili? ;-\ >:D
PS: Kysky... Kyksy jsem jenom když udělám nějakej kyks jako s praštěním se o střechu >:D ale by to divný, dyt to auto je dost vysoký... asi tam bylo málo místa >:D -
DRBNUTY 07.08.10 19:43
« Re: Re: Automat
Tiez uz chcem len automat,ale myslel som to tak, ci ta prevodovka nezabija dynamicky potencial auta a ci si si nevsimol nejake nedostatky.Nechcem prevodovku ktora by bola len mensim zlom, ale chcem aut. prevodovku, s ktorou by som bol naozaj spokojny a umoznila by mi s autom sa obcas vyblaznit. -
white label 07.08.10 18:59
« Re: Pecka!
Martin911
Napíšu ti teda ještě jednou, vlastně to samé víc polopatě, ale tentokrát už si to prosím přečti celé... :-)
V podstatě jsem ti napsal, že podle výkonu poznáš, že nejde o eSko a podle doslovného uvedení v tabulce k recenzi (že se jedná o pohon zadních! kol) zase poznáš, že to není 4ka... ;-)

a tady křídlo: [odkaz]
Áááá, můj příspěvek č. 24.000! >:D