Porsche 911 (švihák lázeňský)
ghotic.ghotic(new Mazlík) 09.08.10 15:48
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin (27, 28, 29.8)?
Thomasino
Je fakt že náměstí by bylo příjemnější prostředí než odpočivadlo, rád bych Tě viděl...
Vampix
možná bych kvůli Tobě oželel i víc než deset korun když bys přijel
Jacoppo tak při cestě je to tak nějak pro všechny i stejně daleko řekl bych tudíž se nás snad sejde víc -
Thomasino 09.08.10 14:20
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin (27, 28, 29.8)?
Dobrý nápad! :-)
Já už se o větší srázek pokusil začátkem května na akci KSA, sešlo se nás sice povíce, ale ne tolik kolik bych si představoval. Začal do toho trochu tenkrát prudit Frpe když měl své dny a jihočechy to odradilo :-(
Taky jsme to začátkem roku rozjednávali z WII-JAYem a Humpolec byl v plánu. Možná bych navrhoval se rovnou sejít na náměstí před hotelem Kotyza
ghotic.ghotic(new Mazlík) 09.08.10 14:06
« Sražení MACZ na konci prázdnin (27, 28, 29.8)?
Tož jsme se zase jednou s Kyskym sešli na tom našem ícéqé a napadlo nás co takhle nějakej srázek se všema z MACZ? Brňáky jen tak neuvidíme, Pražáky jak by smet a do Humpolce to máme stejně z ruky všichni. Tak co třeba srázek na Shellce na cca 88,5km dálnice-dá se tam přijet i kolem pole z Humpolce-pro nemajitele známek.
JE TO TUTOK [odkaz] (je to ta vpravo :-) )
Jinak nejlepší by byla sobota třeba ve 14:00 nebo v 10:00 a zajet do Humplu na oběd. Pokud by vám víc a více lidem vyhovoval pátek nebo neděle napište. Každému účastníku srazu koupím kávu z automatu(zásobím se desetikorunami >:D )
Přihlášení uživatelé:
ghotic.ghotic
LamboKysky -
Dylan McKay 09.08.10 13:18
« Re: Pekna 911.
zipe, to ale budeš muset jet s námi, znáš můj názor... ;-) >:D
Tak jsem jel 3 hodiny 30 minut. Záda nebolí, nohy odpočatý. V Pelhřimově jsem potkal Carreru 4S, tak jsme spolu mastili k Humpolci. On jel na Brno, já na Prahu. Z Prahy pak na Mělník, Lípu, až na Šluknovský výběžek. Povodně tu napáchaly strašný škody... ;-\
Spotřeba 9,7 litru při lehkém překračování rychlosti. SUV V8 by takhle bralo tak 17 litrů... -
zip2016 09.08.10 13:13
« Re: Pekna 911.
Tak na otázku automatu ti odpovím za šviháka, protože ho znám. Je to jednoduché. Když se ti nechce, nebo tě nebvaví řadit, tak si pořídíš automat. To je asi tak celý důvod proč automat!! ;-) ;-)
PS: Petře, manželka ti vzkazuje, že by se v tomhle teda jako klidně nechala svést, tak prý se máš někdy zastavit!! ;-) ;-) >:D >:D >:D -
"-- skrytý --" 09.08.10 12:49
« Pekna 911.
Pekna recenzia, aj fotky, aj auto.
Preco 997, to je asi kazdemu jasne, vyzera lepsie nez 996.
Mohol by si este objasnit, preco s automatom?
Automat by som chapal v nejakom neupravenom voze, co by mal blizsie k charakteru GT. Toto mi pripada vdaka tvrdsiemu podvozku drsnejsie, nebude ten automat v protiklade s autom? -
David Silver 09.08.10 09:47
« Re: Re: Gratulace
na pr.deli ti může jet klidně Passat né Carrera S ;-) >:D
Teď jsem se díval do papírů, u 997 mk.I s Tiptronikem se uvádí Carrera kombinovaná spotřeba 11.2 a u Carrera S Tiptronik 11.7 . Až 997 mk.II má udávanou spotřebu přibližně takovou jakou má tato 997 mk.I Carrera Tiptronik :-) -
white label 09.08.10 02:39
« Re: Gratulace
Martin911
Co je na tom za slovíčkaření? V tabulce zákl parametrů je přece od začátku recenze uveden výkon motoru a pohon (zadních kol).
Dá se podle těchto dvou údajů určit, že se jedná o Carreru (2)?
Pro poršefila tvého formátu je to hračka... :-)
Taky nejsem žádný Schumacher, ale o určité nutnosti dokonce profesionálního řidiče může být řeč u takové GT2, ale u (neeSkové) Carrery? ;-) -
David Silver 08.08.10 17:59
« Re: 911
mě se tam ten automat taky líbí :yes: :-) když víc přidáš plyn na dálnici když jedeš 100km/h a máš zařazenou pětku, ono to podřadí na 4ku, chvilku to na ní jede a pak to podřadí na 3. rychlostní stupeň a výfuky kor jak jsou laděný, začnou překrásně řvát :-) -
rarsch 08.08.10 16:33
« 911
Pěknou krizi středního věku sis pořídil :yes:
Osobně bych se snažil najít verzi S s manuálem, protože sporťák prostě musí bejt v manuálu, bo pak odměňuje řidiče plnými doušky. Automat otupuje smysly. Priority máš holt rozdílné. Nakonec je to dobře, jinak by všude jezdily stejný kháry.
Fólie, pokud je dobře nalepená, je super. Bál bych se fušeřiny, jelikož hned nepoznáš, jestli tu fólii nějakej blb neoříznul nožíkem až do laku. To poznáš po pár sezónách :'-(
Tak sorry za mírnou kritiku, stejně ti Carreru závidim. Přivez to na MoDo, ať se pokocháme >:-[] :yes: -
Martin911Turbo 08.08.10 16:27
« Re: Gratulace
White Label: Ty jsi opravdu mistr slovíčkaření. Mněl by jsi jít do politiky >:D
Jinak se mi pohon 4x4 zvlášť primárně daný do 911 Turbo zamlouvá více, osobně nejsem tak profesionální řidič na to abych mněl pod kontrolou tolik koní jen na zadní nápravě při rychlostech jaké rád jezdím ;-) -
Dylan McKay 08.08.10 13:43
« Re: Švihák 911
;-) děkuju, bubaaaacku. Ještě jsem to tady ani nepsal, že ve finále o koupi auta byl společně s Carrerou i Jaguar XK. Ten se mi líbil kufrem 300 litrů, a tím že se k němu víc hodí doutníky, ale odrazoval mě od něj s-mike, a pak i prodejce z TCC, který varoval před špatnou kontrolou trakce za deště.