Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto matii

matii 20.05.12  17:39

« Re: Peugeot RCZ

Jeee to je škoda, byl jsem tam okolo 14:30. Sonica jsem včera dokonale vypulíroval, takže dneska by se tam v té záplavě Peugeotů určitě neztratil. Jinak včera jsem byl na Tempu v Litoměřicích. Tak jsem nějak prolejzal ty novinky a stálice a jen pár bleskových postřehů.

- Golf R bych si nechal líbit
    - 308 teď nabízí v základu výklopný panel s navigací a natáčecí xenony (grrrr)
    - KIA Ceed a i30 nejsou tak světoborné jak v reklamě, zvláště pak v interiéru mají ještě značné rezervy
    - Hyundai Veloster nevypadá vůbec špatně
    - Vytuněná Škoda 130 cupé RS vypadá pořád úžasně, trochu ji zmodernizovat, tak se může směle postavit vedle RCZ nebo TT
    - První dojem z Mercedesu třídy B - sedíte tam jak u kuchyňské linky .. hrůza
    - Auto u kterého jsem strávil nejvíce času - Opel Insignia ... moc podařené.
    - Škoda krom Fabie MC, která tam byla už loni nenabídla nic zajímavého

Narozdíl od Frankfurtu jsou tyhle minivýstavy super tím, že jsou modely opravdu dostupné bez dlouhého čekání.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.05.12  16:01

matii: Však jsem si myslel, že tam budeš dneska. Byl jsem kousek od Olympie a měl jsem cukání tam zajet jestli nezmerčím tvojí 308u. To bych si na tebe, frajere, potom počkal... ;-) >:D Jenže jsem spěchal a netušil ani přibližně, kdy tam budeš.

A RCZ je opravdu pěkný, pěkný autíčko. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 20.05.12  15:40

Dneska jsem prohnal na dni Peugeot RCZ 200k a byla to neskutečná nádhera ... nejsilnější dojem? Kromě rychlosti a ovladatelnosti ... KAŽDÝ koho jsme míjeli se koukal a otáčel. Chci ho. BTW potřebuju nutně sponzora.

[odkaz]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.05.12  13:06

« Re: ahoj

Těším se na mistra světa v hokeji! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.05.12  13:02

Zipe fakt mi to udělalo radost! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.05.12  11:56

mňa to čaká nasledujúci týždeň, teda aspoň dúfam, že sa všetko podarí ako má ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 20.05.12  10:12

Petře, díky za čtvrteční oběd!! Pak jsem byl až do konce šichty usměvavej a hodnej na lidi!! ;-) ;-) :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.05.12  08:27

« ahoj

Tak jsem si dal 400 květnových kilometrů s 911. Samolepky na sklech vzbuzují u lidí souhlasná gesta. Ale byl jsem na návštěvě u jednoho politika, a nějaké "STOP VLÁDĚ" je k smíchu, protože jestli to v ČR někdo řídí, tak vláda to není... ;-\ [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.05.12  07:48

Mojito, Renault slíbil na F1 v Monaku Alpine na platformě GT-R... :yes:

Doufám, že moji fantazii nezklamou. A že Renault Sport umí potěšit!
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 14.05.12  22:21

janpribik - já spíš myslel srovnání s GTI, ne s Golfem R, který je 4 x 4 a nejel jsem s ním.
    Myslím si, že jsem poměrně dost objektivní co se týče naprosto všech značek, takže VW do krve rozhodně nebráním (nebo se o to snažím), jen se nesmí nikdo špatně podívat na Nissan, zde jsem krajně neobjektivní, páč po 240Z, 350Z a samozřejmě GT-R+ částečně 370 Z a Juke-R je u mě vše ostatní obyčejným kompromisem :-)

add. malej Clarkson - to mě pobavilo :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.05.12  22:04

« Re: sraz Brno

Ten sraz byl takovej divnej. Příště jedu jen na sraz MACZ. A na kafe s JanPribikem...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.05.12  21:42

Nakonec to bylo jen pár aut, někteří z SK nedorazili a spěchali domů z KSA, i někteří moraváci nakonec nedojeli...

Ale pořádně jsem zde nezaznamenal jaký byl ten sraz nad Prahou, neviděl žádný pořádny fotky :-( :-(
    Ale nechodím sem zase tak často, možná mi to uniklo...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.05.12  21:41

ronault tu svou polohu urcite najdes, no nie v 208 ke ale s nejakou majitelkou 208 >:D mne sa to zas paci viac spredu, taky naraznik by som na tom necakal
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.05.12  21:39

No, ten myslím. Aha, tak to jsem mimo... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.05.12  21:10

Jaký sraz v Brně? Sraz po KSA 5.5. již proběhl...

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.05.12  20:30

« sraz Brno

V kolik a kde je ten sraz golden klubu? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.05.12  19:49

Woody: Vidíš, na to jsem nepomyslel, ani jsem se totiž nekoukal, co za automat k 208 dávají. Já 207 hlavně zepředu na chuť nikdy nepřišel. U 308 mi to ladí více. Ty komentáře o hunbnutí se podle mě týkají hmotnosti, která prý opravdu notně poklesla. Ale jak tak koukám na 208, tak vidím tentýž problém, co jsem měl s 207. Záď pěkná, ale příď nějak přehnaná. Nicméně je jasné, že se opět cílilo na ženskou klientelu.

Zino: Sám jsem na ten malý volant zvědavý. Když měl Peugeot velký volant, tak se nadávalo, když je malý, zase jsou někteří nespokojení >:-[] Důležitý bude konečný posaz, čili jestli najdu tu svou "polohu".
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.05.12  19:19

Tady jsem asi v nějakém růžovém koutku !! >:-[] >:D
    U 308 a 208 není problém s designem ??? RCZ bych možná ještě malinko pochopil, ale zvláště nový 208 je úplně mimo mísu... Ale chápu že design je hodně individuální...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.05.12  17:45

Co máš proti miniprsům, pořád lepší mini, než maxi, leda že bys byl nedokojený, jako spousta dalších chlapů... >:D

P.S. Osobně jsem dostatečně dlouho kojený, minimalistický dolňák... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.05.12  11:37

208 nie je skareda, ale v interieri som si pripadal ako v hrackarskom auticku, o volante ani nepisem ako drzat zenu s mini prsiami >:D
    facelift 308 je vydareny podla mojho nazoru :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.05.12  10:44

Ronault: Problém 308 není ani tak v nastupování (a vzhledově se taky líbí), ale v automatu. Toho robota si můžou strčit za klobouk. Navíc jedině k dieselu. 208 se mi opravdu hrubě nelíbí, ale naživo ji teprve uvidím. Všude teď čtu tendenční komentáře, kterak 208 "pohubla" a na 207 nenechaj nit suchou. A píše to ten samej člověk, co ještě před půlrokem chválil 207 za design. 207 rozhodně není žádná ošklivka.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.05.12  23:51

Technická spřízněnost GolfuR/roccaR je logická, přesto nejen rozdíl FWD/AWD je rozlišují relativně! výrazně...
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 13.05.12  23:34

super...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.05.12  23:25

Zatím to vypadá že ano :-)
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 13.05.12  23:21

Thome, jede LukasRS?
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 13.05.12  23:20

počítej se mnou, asi si rezervuju hotel v brně a pojedu z brna... nevím, uvidím operativně, mám teď moře práce, tak jsem to ještě neřešil
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.05.12  23:14

Mojito, zase tak velké rozdíly tam teda nejsou ;-) :-) Pokud to bereš lehce s nadhledem :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.05.12  23:12

JP - to chápu, nečekal jsem že by jsi přijel do Brna na 7 hod nebo na 8 hod :-) >:D Tak pak jen napiš, jestli se s tebou potkáme až večer tam, nebo jestli mám zkusit zkontaktovat ty co jedou z Prahy (asi 2-3 lidi) ať se zkusí domluvit spolu... Každopádně s tebou teda počítám, ok?
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 13.05.12  23:06

mojito, jel jsem v jeden den s Golefm r a roccem r a rozdíly jsou pod mojí rozlišovací schopností... Já chápu tvůj postoj, jsi majitel, já taky do krve bránil bmw s m paketem, co jsem míval, dnes mám na auta už úplně jiný pohled a hledám něco jiného něž drtivá většina lidí vč. nadšených řidičů, můj názor neber jako většinový a ani mu nepřikládej váhu, já jsem takovej malej clarkson, prostě auta vidím hodně černobíle
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.05.12  23:02

jp - Scirocco se od Golfu liší i jinými věcmi, než je design a není toho zrovna málo, zrovna tyto dva bych rozhodně nesrovnával, kdo s oběma jel, ten ví a to se nebavím o eR, tam je rozdíl dost naprosto diametrální ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 13.05.12  22:57

Thomassino, díky za mail, nemám co bych zatím napsal, neměl jsem zatím čas si nastudovat jaká cesta pro mě bude schůdná a kde se k vám připojím, asi to vidím někde cestou, protože jet do brna na 7, to pro mě není, já nejsem raní ptáče :-)
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 13.05.12  22:54

ale jde, bereš to do extrémů, ale třeba Logana velmi dobře chápu, to auto má smysl, smysl naopak nevidím v S63/S65 AMG, smysl vidím v 911S/GT3 ale ne v Turbu a GT2, vidím smysl v Golfu 1,6 a ne v GTI nebo R32, chápu Audi A6 3.0 TDI ale ne 4,2 V8 atd.... chápeš mě? Proč si u rocca připlácet oproti golfu jen za jiný desing? Vím, že v čechách to je u spousty lidí problém, ale podle mě neexistuje univerzální auto, tak je potřeba volit podle jeho hlavní funkce, ale proč proboha všichni chtějí pseudo sportovní kočkopsy? Proč ničit příjmené Audi A6 S-line paketem, proč si kupovat jakýkoli Mercedes AMG atd. Prostě dnes má být všechno aspoň trošku sportovní a to ty auta ničí. Již dlouho jsem nejel ničím, co alespoň uspokojivou kvalitu jízdy. Vždyť už i nový Conti je uskákaný, kam ten svět spěje. Aź nebudu chtít vypadat jako i-diot ve sporťácích a budu si chtít koupit něco pohodlného, tak zbyde snad jen RR a to bude můj konec, protože RR řídí buď řidič nebo b-lbec
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.05.12  22:54

Ron: Víš, lichoběžníky vepředu má i Š120L.... >:D Takže to dopředu nic neznamená. Ale předpojatej nejsem, uvidíme.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.05.12  22:52

JP - doufám, že Aston dlouho zahálet nebude ;-)

P.S.: Poslal jsem ti mejl..
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.05.12  22:33

Jane,
    já teda Rocco jakž takž chápu, ale to je asi tím, že to vidím jako jedno z pro mne dostupných nebo spíše představitelně dostupných aut. Ze zadokolek mě napadá jen Hyundai Coupé (či jak se to jmenuje). Samozřejmě, Clio Cup je legenda a má něco do sebe, ale o tom tyhle hot hatche jsou, prostě o tom kompromisu ;-)

Já nepíšu přece o image, ale o cenu vždy jde. Nedokážu si představit, že budeš porovnávat Logana s S-classe a divit se, co je to ta Dacia za šmejd a nepovíš, že jedna S-classe stojí jako 15 loganů :-| To prostě nejde. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 13.05.12  22:31

jo a ještě já osobně nikdy neporovnávám auta podle ceny, prostě buď se mi líbí a oslovuje mě nebo ne, nehraju si na image, nezajímá mě značka, nemám předsudky... Kdyby mě značka a image zajímala nikdy nevyjedu s gtrkem, jednou jsem tu chybu udělal a vybral auto podle image a od té doby mi můj aston zahálí v garáži :-)
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 13.05.12  22:28

rone,
    já rocco taky nechápu, příplatek za styl, to není můj styl :-) pokud chci sporťáka v dané cenové hladině, tak pro mě to je Clio Cup, zbytek na mě působí moc kompromisně a zdá se mi, že to hraje spíše na image a to já nerad. ale i tak mi rocco připadá mnohem povedenější a to VW bytostně nemám rád. Já ale stejně nikdy nepřijdu na chuť předokolkám. Působí na mě tak neohrabaně...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.05.12  22:23

Švihák: Kabrio RCZ nebude, teda doufám. Ten web, co odkazuješ, to jsou snad samé levné photoshopové fotomontáže

Woody: Tak jediné, v čem může Mondeo ještě zatopit 508 je podvozek, ale GT má vpředu lichoběžníky, takže jsem zvědav, co budeš říkat.
    308 - No nevím, nastupování je dost vysoké na hatchback, ale obávám se, že na ten specifický požadavek to nebude stačit.
    208 - Jak ošklivé?! Mě se líbí, ale to je asi tím, že na to nazírám logikou "oproti 207 je cokoliv krasavec >:D " Nicméně hodně se mi líbí záď a už jsem ho viděl v bílé a docela mu to seklo. Jsem zvědavý na nějaké levnější verze.
    Expert - to jde mimo mně :-)

JanP.-podívej se na cenovku auta, tohle je kupé v cenové hladině Scirocca, nic výše nečekej, hlavně pokud tam dojedeš něčím, co jak víme vlastníš a je za x-násobnou cenu ;-) Ale je pravda, že nějaký 2,0 THP by RCZ seděl taky.
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 13.05.12  22:04

Ahoj,
    Tak jsme se dnes na roadshow Peugeotu projel v zde vychvalovaném RCZ s 200 kobylama. A musím říct, že za mě zklamání. Zase jedno z aut, která krásně vypadají, vizuálně slibují šimrání kolem páteře a pak nic nic nic. Řídil jsem asi všechny tzv. Hot hatche na trhu, stale z mého pohledu ospraveditelné je jen Clio RS CUP a Ford Focus RS. Všechna ostatní to jsou auta, která bych si koupil jedině s 1,6 v základní výbavě do města.
    Nicméně zpět k RCZ. Ideální auto pro 18letou dceru. Pro chlapa je trošku přihřáté… Ale když čtu testy a v nich chvalozpěvy na skvělé jízdní vlastnosti a charakterní motor, tak nevím kde je u mě chyba. Asi neumím rozlišovat a hodnotit proti příme konkurenci, nevím. Ale pažout na mě působí trochu mdle, bez výkonové špičky , auto je na limitu nedotáčivé, plyn má pomalé reakce, takže žádné meziplyny, řízení jak týden odleželá zdechlina, brzdy s halo efektem ( to mají všechna auta od PSA) – tedy tváří se že brzdí, mají ostrý nástup, ale objektivně tolik zase nebrzdí, auto se dost naklání, zadní zavěšení nestíhá filtrovat a odskakuje a celkově šasi má velké problemy s potřebou rychlého přenosu váhy. Kůže v interiéru na mě působí uměle lacině.

Teď pozitiva, nádherné auto, velmi praktické s hodně místa uvnitř a rozumným kufrem. Velmi pohodlné a s příjemným zvukem. Jak říkám, jako stylovka pro mladou roštěnku do města asi nemá konkurenci, jinak pro mě velké zklamání. A mám peugeoty rád!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  09:23

calibrum turbo >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  09:15

Já nikdy nezapomenu na větu s PCT: "He dyk more Calibrum!" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  09:10

ja mam v poslednom case na nich dobre spomienky, jeden pri tom ako som vystupoval z auta a v tom case si vyberal este z kufra palicu povedal no kukaj tu a ja nemam ani na televizor, a nedavno jeden ma chvalil ake mam pekne auto, vela peneži čo ? no dosť, a kelo peňeži to stalo ? a stale dookola >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  09:05

Romové nás tu začali mlátit a zabíjet, nevím kdo je pak bude živit až nás všechny pobijou...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  09:02

bohuzial moj prichod ocakavaj v kratasoch a adidaskach >:D ja teraz vyzeram v kratkych gatiach drsne mam na nohe dve jazvy a ocelovu vonkajsiu stranu, mozem byt vyholenec a utocit na romskych spoluobcanov >:D
    pekna mojito zelena farba >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  09:02

Tohle bylo moje poslední kolo: Rock Machine 3000 [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  08:56

Bavil jsem se s JanPribikem- taky nemá tenisky a taky nenosí kraťasy... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  08:55

To máš pravdu. Ale mám garáž kde se dá zakrabicovat Porsche! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  08:48

niekde by mal byt len potrebujem nanho nove elektrony >:D zato ty nemas ani len tenisky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  08:43

Takže bicikel kdyžtak máš? :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  08:39

uz nie >:-[] akurat sme prisli na to, ze otec sa zenil ked mal 27, svagor sa zenil ked mal 27 no a ja (zrejme) >:D takisto, tak mi radili, ze mam vydrzat ten osudny rok a potom pridem na lepsie napady
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  08:34

Nerozmyslíš si to? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  08:33

>:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  08:32

...takhle nějak asi probíhá rozvod ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  08:28

zaciatok ako pohladka auto a odide na bicykli ma vzdy dostane >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  08:25

To je krása! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  08:21

mne sa cabrio nepacilo kym som nevidel tuto farebnu kombinaciu [odkaz] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  08:19

Ani 911 v kabriu není tak kouzelná jako v kupé, ale zase jistej zásun... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  08:06

kuzlo bude stratene, ked na to daju platenu strechu, zozadu mi to pripomina nissan ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  07:11

Tady se kouzlo RCZ podle mého vytrácí: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.05.12  07:08

Ron: I těch dvacet minut se musí využít. Já to mám dva dny po sobě.

508 SW GT 2.2 HDI - srovnání s Mondeem. Pro Peugeot předem prohranej boj, ale budiž... >:D

RCZ 1.6 200 k - zkusit ho musím, je nádherný. :yes:

308 1.6 VTI - stále vybírám, parametry sice nesplňuje, ale co kdyby.

208 1.6 VTI - přímé srovnání s 308 a navíc úplně nové (i když notně ošklivé) auto.

Expert Combi HDI 163k - divné že. Srovnání s H1. Pro Peugeot předem prohranej boj, ale budiž... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.05.12  07:06

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.05.12  06:45

RCZ je uskutečněný projekt z autosalónu, stejně jako Avantime. Proto se mi líbí.

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.05.12  06:23

rcz tema ma nikdy neprestane bavit >:D >:D
    dylan panamera biela, aby sa vynikali plamene ktore nafoliujeme na kapotu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.05.12  23:36

Thomasino: Tys ani nečetl ten ten na tvém milovaném driverswebu, kde RCZ hodnotili lépe než Scirocco, co? :-| A ani ses nedíval s kým ho srovnávají a jehož jméno se T(iše) T(iše) šeptá.
    Že nemáš vkus, to víme dávno. ;-) Převisy ke coupé patří, to není hatchback, čili žádné rodinné auto ani nákupní taška, pokud sis ráčil všimnout ;-)

Máš příležitost se povozit, tak to využij, ale pochybuju, že by ti to něco dalo. Inu víš jak je to s tou apatikou >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.05.12  22:19

Jedinej trochu pažout co umí jezdit je Mini Cooper S s motorem od pažouta/bmw ;-) :-) Před tím to byla naposledy dvěstěpětka GTi...
    Ale chápu, že některým se RCZ může líbit, ikdyž k dokonalosti má dost daleko, ty převisy jsou zbytečně velké, ale zase klobouk dolů za tu střechu :-!

P.S.: Matii, nebuď měkouš a kup si Clio RS :-) To je aspoň zajímavej frantík... Nebo Megane RS Cup ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.05.12  22:03

Thomasino: Jen Pažouti a pokud přijedeš, tak i jeden týpek v červeném autě a baloňáku z 80´ >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.05.12  21:57

A budou tam i nějaká auta, nebo jen pažouti? ;-) >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.05.12  21:56

« Re: 8888

8888 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.05.12  21:56

Panamera spíš tmavá, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.05.12  20:43

matii: Jen R-CZ? Já si jich objednal hned 5:
    208 5P ALLURE 1,6 Hdi 92k - jasná volba novinky, navíc jsem zvědavý, kam se motor posunul proti naší 207, myslím odhlučněním, technicky je stejný
    208 3P ALLURE 1,6 120k - Přímé srovnání s VTi mě láká dlouho
    308 SW ACTIVE 1,6 eHDi 112k STT - Tak abych zabil čas a ten mikro hybrid jsem ještě nejel. A i když se mi to auto vůbec vzhledově nelíbí (myslím kombi), tak přesto má moc vlastností, které mě nutí důkladnější průzkum
    508 SW GT 2.2 HDI 204k AUT6 - Už jsem jel 2,0 HDI, 1,6 THP a tahle se specifickým podvozkem a automatem mi chybí do party. Moc se těším.
    CZ ALLURE 1.6 200k MAN6 - už jsem sice jel, ale přesto musím okusit.

A tady je pozvánka pro ostatní: [odkaz]
    Je to sice jen 20 minut na jedno auto, ale čím více lidí si odzkouší RCZ a 508 GT, tím méně jich tady bude psát nesmysly o neschopných podvozcích Peugeotu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.05.12  20:38

dylan to si tiez myslim, som rad, ze predavas 911 ku a do vtedy zaobstaras bielu panameru na 22 kach chromoch >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.05.12  16:56

Brandone, já ho ale nechci! >:D

Na tvoji svatbu by se šikla Panamera... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 12.05.12  12:21

Příští týden ho du prubnout na dni Peugeotu ... 20min projížďka, už se nemůžu dočkat.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.05.12  12:02

dnes som ho bol s otcom pozriet, je nadherne a ten posed v interieri to je hadam prve auto na ktorom sme sa obaja zhodli, ze ho chceme >:D 200 konova salonovka za 26 000, na to ako to auto vyzera, ze ma interier komplet v kozi :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.05.12  22:13

« 8888

Můj čínský kamarád mi řekl: "Hoj čao niung sum hamoa gun hean fin um kunda."
    Prostě číslo 8 je v Číně číslo luxusu. Kdo dá 8888 tak bude mít štěstí! :yes:

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.05.12  21:33

« Re: trilobit

Je čas na velkou změnu. Nečas...
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 09.05.12  20:12

Už to pánové bylo jednou napsáno, je to pod RR myslím. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 09.05.12  20:08

911 GT3 RS 4.0 by byl dobrý nástupce ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.05.12  19:27

Zřejmě přišel čas na silnějšího bratříčka... Nebo šviháka tak zblbnul Prius, že sportovní auto už nepotřebuje >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 09.05.12  19:20

To snad ne, to by byla škoda taková fešná 911 :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…