Porsche 911 (švihák lázeňský)

795

794

793

« almost 800

792

foto Kajuska

Kajuška 24.08.10  22:06

« Re: spotřeba I.

švihák: s touhle spotřebou to auto chodíš zezadu tlačit ne?

Dylan McKay 24.08.10  21:35

nevim.

vim, mluvil sem s nim.

Thomasino 24.08.10  13:34

« Re: Sraz MACZ tuto sobotu 28.8. ve 13 hod v Humpolci

Lotus_cz - a co takhle dorazit na sraz v sobotu i s pár Lotusama?? ;-) Už píšu známému z vašeho klubu z Budějic, co má tu oranžovou Elise :-)

foto StormShadow

StormShadow 24.08.10  13:27

« Re: spotřeba I.

tyyy jo, clovek se sem po roce podiva a taaakovydle veci :yes:

Thomasino 24.08.10  13:11

Thomasino 24.08.10  13:07

« Re: Sraz MACZ tuto sobotu 28.8. ve 13 hod v Humpolci

Vlatsně v první TOP4 tři Porsche, já zapomněl, že je tam Capri :-)

Thomasino 24.08.10  12:59

« Re: Sraz MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 Humpolec

Tož se zase jednou Ghotic a Kysky sešli na tom ícéqé a napadlo je udělat nějakej srázek se všema z MACZ: "Brňáky jen tak neuvidíme, Pražáky jak by smet a do Humpolce to máme stejně z ruky všichni."

Sraz v sobotu 28.8.2010 ve 13:00 hod v Humpolci u restaurace PAPAS GARDEN, pak se může jít na oběd.

Přihlášení uživatelé:
    -----------------
    ghotic.ghotic( s manželkou )
    LamboKysky
    Certina (eventuelně)
    Feferonka (?)
    Mojito (?)
    Legolas

Na parkovišti před restaurací by mělo být pro 15 aut určitě místo...

Nebo mám na tento týden zviditelnit "recenzi" na Carreru GT s průměrem 10,00 - kde byl inzerovaný sraz na začátku května na KSA v Brně? Ať se to tady švihákovi neplete a nemíchá s dizkuzí? Pokud by Švihákovi-drifterovi ovšem nevadilo, že ho tím odsuneme do soboty na druhé místo ;-) >:-[] >:D
    Ale zase by bylo v TOP3 třikrát Porsche ;-)

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.08.10  11:16

« Re: spotřeba I.

Ááá,tady někdo začíná maniakálně řešit čistotu auta... :-O >:-[] Ještě chvilku počkám a věřím,že tě brzy přivítám do naší úchylácké grupy... >:D >:D

Ad.fólie - kliky bych já nedělala.

Dylan McKay 24.08.10  08:02

...jen to počasí by mělo bejt lepší, auto nevydrží dlouho čistý... 8-s

Chari 23.08.10  22:07

« Re: spotřeba I.

Ale i tak je to teda paráda, hlavně na automat. Baworáček v automatu žral jako prase, ale teda na DSG si stěžovat nemůžu, žere minimum :-)

Chari 23.08.10  22:05

Já si taky myslim >:D

Dylan McKay 23.08.10  21:58

« Re: spotřeba I.

Kdybych jezdil předpisově, a nijak nebláznil, tak věřím že bude průměr pod osm. Ale od toho takové auto není... ;-)

Chari 23.08.10  21:57

« Re: folie II.

Tak to jsem zvědavej jak to bude vypadat :-)

Chari 23.08.10  21:55

« Re: spotřeba I.

Jo ten článek znám. Ono je obecně známo, že 911 žere celkem málo. Ale i tak mě to překvapilo, čekal jsem že to je nějaká eko jízda a při normální jízdě + semtam nějakej ten plnej knedlík a spotřeba cca 13. Tohle mi doslova vyvalilo oči z důlků. Respect ;-) :yes:

David Silver 23.08.10  21:47

Hustej článek!
    Těším se na fotos :yes: :-) Myslím si, že kliky jak jsou šedý a pod nima je to černý, tak t ovypadá dobře, myslím že i líp jak kdyby byly taky černý/v karbonu

Dylan McKay 23.08.10  21:42

« folie II.

Auto jsem dnes předal "sousedům". Zrcátka a pruh mezi výfuky už jsou v karbonu, auto to nijak nerozhodilo, zrcátka jsou samostatným dílem, vycházejícím z tmavé plochy (páni, píšu jako encyklopedie).
    Kliky zatím nechávám být, bojím se aby to nebyla pěst na oko.
    Rovnou byly provedený drobné úpravy folie. Já už toho jihlavskýho Ježka nebudu pít! >:D

Dylan McKay 23.08.10  21:38

« Re: spotřeba I.

Ahoj. Jezdím teď rychleji než s SUV. Ty jsem držel na limitu povolených rychlostí, nebudu psát kolik, aby mi to nespočítal nějakej kolík... ;-)
    Tenhle článek vypovídá o Carreře hodně, naprosto mu věřím: [odkaz]
    Jak psal sám s-mike: "Stejně jednou skončíte u 911tek!" Já bych jí fakt ze srdce každýmu přál, myslím, že jsem konečně objevil dokonalé auto, a myslím, že to není má poslední 911tka.

Chari 23.08.10  20:04

« Re: reklama na auto ESA

Já už si to moc nepamatuju jak se to instaluje, ale když se restartuje FF, tak to hodí ne stránku ABP a tam se musí jen něco potvrdit. Jinak by to mělo šlapat hned. A filtruje to i ty stupidní reklamy na začátku videí na novinky.cz, takže max spokojenost :-)

Chari 23.08.10  20:02

No fakt >:D

Chari 23.08.10  20:01

Já ani nevim že to hvězdičkuje >:D *

Chuck Norris 23.08.10  20:01

« Re: reklama na auto ESA

jo jinak tedy děkuji!!! už jsem nainstaloval tak uvidím jak to pojede :-)

Chuck Norris 23.08.10  19:57

« Re: reklama na auto ESA

FF je super! ať jsem EX do hrobu...

Chuck Norris 23.08.10  19:56

« Re: reklama na auto ESA

lol ono to nehvězdičkuje Mrdku jo? >:D >:D tak to vypadá že jsme chytli první nehvězdičkovou nadávku :yes:

Chari 23.08.10  19:46

« Re: reklama na auto ESA

Jo, tak to beru zpět. Opera je dobrá, akorát mi víc vyhovuje FF. Chrome jsem zatím nezkoušel.

David Silver 23.08.10  19:37

« Re: reklama na auto ESA

Chari: no tak to souhlasím. Explorer totálně na hofno! Zlatý Opera a Google Chrome :yes: :-!

Chari 23.08.10  19:27

« Re: reklama na auto ESA

Ale tak pro mě za mě si používejte co chcete, já chtěl jen poradit ;-)

Chari 23.08.10  18:56

Tak tohle já řikám o exploreru >:D Mrdka nad mrdky

Chari 23.08.10  18:56

« Re: spotřeba I.

Tak ta spotřeba je přehnaná :yes: Jakým stylem jezdíš?

David Silver 23.08.10  18:55

« Re: reklama na auto ESA

Chari: ale zase Firefox je prohlížeč na dvě věcí :-)

Chari 23.08.10  18:54

« Re: reklama na auto ESA

Firefox + doplňed Adblock plus ;-) Reklamu na netu už jsem hoooodně dlouho neviděl a pokud se náááhodou stane, že to nějakou nezachytí, tak se dá zablokovat ručně, stačí na ní najet myší a objeví se "Blokovat" a máte klid. Doporučuju, jsem max spokojenej, a že je tu reklama na Esa díky tomu ani nevim :-)

foto m-z-

m.z. 23.08.10  17:43

« Re: spotřeba I.

Otazník u mé osoby je čím dál, tím menší :-! Chci dorazit, pokud mě nepřejede parní válec.
    Šviháku, máš luxusní spotřebu, jezdíš, jak si zvyklý, nebo trošku ho šetříš?
    A jaké máš reakce okolí, při projíždění odboček bokem?
    Já mám takové: týnejdžři mávají, důchodci taky, ale pěstičkami >:D

David Silver 23.08.10  17:42

« Re: reklama na auto ESA

Veselyt: naprostej souhlas, pěkně nahovno reklama. Vyleze pokaždý když jdu z nějaký stránky na MACZ... akorát to člověka se.re a určitě si lidi tu stránku prohlídnou když kliknou na zavřít a ono to načte jejich stránky, akorát kliknou znova na křížek a leda budou mín sem chodit aby se s tim nemuseli sr.át

Chuck Norris 23.08.10  17:38

« reklama na auto ESA

nesnáším tu deb*lní reklamu na auto esa!!! proč to musí být takhle zprasený? dokud se nezavře tak se mi neobjeví stránka s MACZ a když kliknu na zavřít či křížek tak z 80% kliků ten nápis jen krásně blikne ale stánka stojí vesele dál a reklama stále blokuje... hlavně že tam vidím nějaký roz*ebaný bílý octávky za 100tis o který mám fakt zájem.

David Silver 23.08.10  16:25

« Re: spotřeba I.

Jacoppo: >:D no je fakt že my jak máme ovládání oken, mlhovky, blinkry a vytápění okna nebezpečně blízko tak asi týden zpátky jsme jeli nad Kolín a to bylo tak 30°C a já že si v Kolíně stáhnu okýnko, stáhnul jsem a nechtěně jsem nevědomky zapnul vytápění kufrovýho okna, po pár km říkáme: to není možný venku je větší vedro jak tady nebo co. A najednou si taťka všiml svítící kontrolky vytápění okna >:D tak jsme si trošku ohřáli vzdoušek >:D

Jacoppo 23.08.10  16:08

« Re: spotřeba I.

oni sou ty tlacitka neprijemne vedle sebe bohuzel...

David Silver 23.08.10  16:03

>:D >:D >:D >:D zajímavej omyl! :yes: >:D

Jacoppo 23.08.10  15:43

« Re: spotřeba I.

Tak to ti pak pučim JAGa asi když tak rád jezdíš na bok... sem si místo zapnutí vystražek vypnul ASC a jednu zatáčku sem vzal totál bokem s ulítlym zadkem... už nikdy více >:D na umření sem moc mladej :-!

foto white-label

white label 23.08.10  10:05

Tak to už si pomalu měň nick na "drifťák lázeňský"... :-O >:D

Dylan McKay 23.08.10  09:43

« spotřeba I.

Ahoj přátelé. Užívám si jízdu autem, už si k němu dovoluju víc, pár křižovatek jsem zkusil bokem... ;-) Je zvláštní, jak se člověk mění. Celý dosavadní život jsem byl proti zadokolkám, a teď v nich spatřuju zábavu.
    Spotřeba na okreskách se pohybuje na 8,6 litru, celková už 9,5 litru. Max rychlost jsem dal zatím 220, ale v týdnu se dostanu do Německa...

David Silver 23.08.10  08:13

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

Ghotic: >:D >:D no, když si vzpomenu jak jsi mi vyprávěl když přišli zákazníci a kuchař byl zrovna v čudu... >:D "Kdo to dělal?" >:D

Zino: kdybys jel z Liberce přes Kolín atd možná bys mě potkal. ale né ve školní rok >:D ;-) a kdybys za Ghoticem přijel o víkendu... tak jak on říká, to bych taky zašel. Ánebo, že bych zajel? ;-\ :-) To bych dal s Doblóm přes město :yes: :-! >:-[]

Honza Mička 23.08.10  02:10

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

jenze prave tu moji jsi nikdy v realu nevidel,protoze to by byla takova bomba,ze by Ti zacaly krvacet oci >:D >:D jenom pockejte po oprave,to pak bude zase lestenka ;-)

Ronault. 23.08.10  02:09

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

Rexton: Tak teda abych přiznal pravdu. Mě se srnky vyhábají proto, že ten můj pekelný stroj má tak sportovní zvuk, mimochodem občas při přeřazení i střílí z výfuku (nekecám >:D ), že raději utíkají.

To před HTP utíkají proto, že mají strach, že dle zvuku jede šicí stroj >:-[] >:D

gh.gh.: Já si koupil nějaké jiné H4 a teda na dálkače svítí hodně dobře, ale tlumeně normálně. Celkově na to kašlu. CO se týče světel, tak mě moc mile překvapila právě ta Fabia II, co má Rexton. :yes:

Honza Mička 23.08.10  02:05

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

lary fary,spis kvuli spatne izolaci motoru zahrivas vsechno kolem ceho jedes a proto se ti zdaji,ze jsou ty zvirata cervenejsi,Ty termo. >:D

ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10  02:04

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

Vidíš jak se vyplatí diskuse na MACZ... Připomíná Ti důležité věci... Mě teď taky problikávaj ale přijde mi že ty H7 svítěj fakt víc a jestli koupím ty osramy silver night... Jen ta cena a životnost :-(

Ronault. 23.08.10  02:01

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

Rexton: Samozřejmě, Faťan má termokameru a tak vidíš srnky i v noci. >:-[] ... proto nepotřebuje žádné deformační zony >:D

Ronault. 23.08.10  02:00

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

ghotic: Tak to ti nevěřim, protože 306 nemá nijak excelentní světla, odzkoušeno. Fáčko mělo lepší světla než třeba Felície. Samozřejmě, pak už srovnání s novými auty typu Fabia II atd, to už je přecejen rozdíl, ale 306 verzus Favorit, to je z louže do bláta.
    Podstatou u těch starých aut je mít světla dobře seřízená. Já je mám teď spíše hůře, protože když jsem je měnil za ta s černou "optikou", tak jsem je neseřizoval, ale pamatuju si, že když jsem ještě jezdil s předešlým Favoritem, kde světla seřizoval děda sám, tak na mě protijedoucí auta blikala, že mám zaplé dalkáče... pak jsem na ně zapl dalkáče a pochopili, že ne >:-[] >:D >:D

To mi připomíná, že jsem si chtěl odborně seřídit světla! 8-s >:-[] >:D

Honza Mička 23.08.10  01:56

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

Ron:bud klidny,fatan ti nikdy nepojede tak rychel,aby se neco stalo.. >:D

ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10  01:52

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

Já když jsem z Fava přešel do 306 tak jsem ze začátku vůbec nedával dálkový protože ty tlumený svítili jak u Fava dálky >:D

Ronault. 23.08.10  01:50

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

ghotic: Mě narazila pro změnu do předešlého Fanouše z boku, takže taky se nic nestalo, ale jak jsem viděl fotky Co-pilotova Clia, kamarádovu 306 nebo jak popisoval Thomasino odrovnaného nového Civica po srážce s divočákem na dálnici, tak mě v noci tohle povědomí hodně brzdí. Pokud to jde a nejede v protisměru auto, tak alespoň zapínám mlhovky, které trochu více svítí do boku...

ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10  01:45

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

Hele ono jak jezdím v noci často tak těch srn a zajíců co jsem se vyhnul bylo dost ale jednou se mi stalo(ještě s Favoritem) že mi vyběhla srna já uhnul a ona blbka narazila hlavou do zadního blatníku... Ale utekla sviňa >:D

Ronault. 23.08.10  01:42

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

Reakce jsou bohužel většinou k ničemu a schopnosti auta bych raději zkoušel jinak než nárazovým testem ;-)

ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10  01:41

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

Divá zvěř mě baví jelikož zkouší mé reakce a schopnosti auta >:D >:D >:D A cyklisti a opilci taky, jelikož zkouší odolnost předku >:D

Ronault. 23.08.10  01:39

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

ghotic: Zbytečně dlouhá odpověď vzhledem k tomu, že jsem si jen dělal srandu >:-[] ;-) Nebýt srn a divé zvěře, tak nevidím v jízdě v noci žádný problém... jo a ještě špatně osvětlení cyklisté a opilci. 8-s

ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10  01:39

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

Parkinson je výhoda při onanii ne? >:D

Brandon Walsh 23.08.10  01:37

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

>:D moja hodne traslava pravica ide radsej do hodne teple postele >:D

ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10  01:36

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

Ronault: Za prvé je to pro mě nutnost-skoro každý den jezdím v 10 ráno do práce v 1 v noci z práce, za druhé vidíš auta co jedou proti, za třetí to uklidňuje(párkrát jsem vzal auto jen abych se projel a najel jsem třeba 150km za noc a popřemýšlel) a za čtvrté je to i tak trochu adrenalin(třeba když jedeš ve dvě ráno v zimě ve vánici a říkáš si "zapadnu, nezapadnu, zapadnu, hele tady je silnice")

Ronault. 23.08.10  01:35

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

zino: TeĎ nevím čemu se směješ... jestli tomu, že oba rádi jezdíte v noci nebo už si si hraješ s tou tvou HTP. >:-[] >:D >:D

Brandon Walsh 23.08.10  01:34

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

>:D >:D tak a teraz mozem ist vazne spat ronault ma dohnal k slzam dobru noc >:D

Ronault. 23.08.10  01:31

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

ghotic.ghotic: Proč miluješ jízdu v noci? Nemyslím si, že bys měl vyloženě patřit k těm, co jezdí v noci proto, že se v té tmě nemusí stydět za své auto... >:-[] >:D >:D >:D

ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10  01:28

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

Tak my jezdíme do Tesca 50km od nás ve 3 ráno a to se nakupuje skvěle!!! A já miluju jízdu v noci >:D

Brandon Walsh 23.08.10  01:26

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

>:D ja zabehavam auto takze co kilometer to pre mna momentalne radost >:D vcera som siel do tesca 64 km tam 64 naspat je mensie ako to v nasom meste lepsie sa mi tam nakupuje >:D

ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10  01:21

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

Tož z Liberce přes Kolín je to k nám "jen" 221km ale určo by zas mohl zajít aj Kysky >:D

Brandon Walsh 23.08.10  01:15

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

tak mozno o dva tyzdne pojdem do liberca vymysli trasu a ja to dam do navigacie >:D aspon nebudem musiet jest v mcdonalde >:D ale zatial to je na 50 percent ;-)

ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10  01:13

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

Ono kdybys mě cestu třeba do Prahy tak tady spodem přes Bítov na Znojmo se hezky vrací... A kdybys jel extra za mnou máš pizzu i s pitím na mě ;-) :yes:

Brandon Walsh 23.08.10  01:06

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

nieco urcite vymyslime ;-)

ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10  01:03

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

Až budeš mít někdy cestu kolem dej vědět a rád tě jí nechám i udělat >:-[] :yes:

Brandon Walsh 23.08.10  00:55

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

ja som to zmenil ako pises nechcem strasit ;-) hmm pizza tu mozem stale aj teraz by som si jednu dal ak ma niekedy zasvatis do toho kuzla pecenia budem ti navzdy vdacny ;-)

ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10  00:54

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

zino s Tebou pět >:D Sakra ve čtvrtek jsem v práci to můžeš přijet ke mně na pizzu ;-) A nestraš sakra snad nás tam bude víc než já >:D

Brandon Walsh 23.08.10  00:50

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

skoda ze je v mennom zozname tolko otaznikov rad by som prisiel nedame to na stvrtok ? >:D to by mi vyhovovalo >:D

ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10  00:46

« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN

Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8.
    Tož jsme se zase jednou s Kyskym sešli na tom našem ícéqé a napadlo nás co takhle nějakej srázek se všema z MACZ? Brňáky jen tak neuvidíme, Pražáky jak by smet a do Humpolce to máme stejně z ruky všichni.

Co třeba v sobotu sraz v 13:00 v Humpolci a zajít společně na oběd a pokecat?
    Den - sobota 28.8.2010
    Čas - 13:00
    Místo - [[odkaz]
    Oběd zde - [[odkaz] (maj tam aj křídla )

Přihlášení uživatelé:
    -----------------
    ghotic.ghotic( s manželkou )
    LamboKysky
    Certina (eventuelně)
    Feferonka (?)
    Mojito (?)
    Legolas

Takže místo i hodina jsou jisté

SRAZ SE TEDY KONÁ 28.8.2010 VE 13:00 V HUMPOLECKÉ RESTAURACI PAPAS GARGEN ( [[odkaz] )

Co jsem se tak ptal, tak na parkovišti před restaurací by mělo být pro 15 aut určitě místo...

TAKŽE SRAZ ZDE!!!!!! [[odkaz]

Brandon Walsh 22.08.10  19:08

« Re: Re: černá nebo šedá?

svihak je to na hrane ale kym to tam a spat nepresiahne 1500 km je to okej >:D

Jacoppo 22.08.10  17:35

« Re: Jak Jacoppo do lesa volá, tak se Švihák ozývá...

No jestli myslíš tu západní část českého Ruska, tak tam když jedu, tak se vždycky něco stane >:D Zakletá země ;-) Při mym štěstí by ten hřib byl z vodní páry, prachu a natlakovanýho vzduchu :-!

Brandon Walsh 22.08.10  16:02

« Re: Jak Jacoppo do lesa volá, tak se Švihák ozývá...

jacoppo staci ist k svihakovi na navstevu na balkone si dat dutnicek vinko a vyhlad je na tebou nepoznany kus zeme >:D

Jacoppo 22.08.10  15:21

« Re: Jak Jacoppo do lesa volá, tak se Švihák ozývá...

Šviháku - sakra, tu věc...les?...to si musim vyfotit... u náus máme jen tři stromy na náměstí a tam občas roustou žampiony >:D

Asi pojedu dál od Prahy ;-)