Porsche 911 (švihák lázeňský)
Thomasino 24.08.10 12:59
« Re: Sraz MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 Humpolec
Tož se zase jednou Ghotic a Kysky sešli na tom ícéqé a napadlo je udělat nějakej srázek se všema z MACZ: "Brňáky jen tak neuvidíme, Pražáky jak by smet a do Humpolce to máme stejně z ruky všichni."
Sraz v sobotu 28.8.2010 ve 13:00 hod v Humpolci u restaurace PAPAS GARDEN, pak se může jít na oběd.
Přihlášení uživatelé:
-----------------
ghotic.ghotic( s manželkou )
LamboKysky
Certina (eventuelně)
Feferonka (?)
Mojito (?)
Legolas
Na parkovišti před restaurací by mělo být pro 15 aut určitě místo...
Nebo mám na tento týden zviditelnit "recenzi" na Carreru GT s průměrem 10,00 - kde byl inzerovaný sraz na začátku května na KSA v Brně? Ať se to tady švihákovi neplete a nemíchá s dizkuzí? Pokud by Švihákovi-drifterovi ovšem nevadilo, že ho tím odsuneme do soboty na druhé místo ;-) >:-[] >:D
Ale zase by bylo v TOP3 třikrát Porsche ;-) -
Chari 23.08.10 21:55
« Re: spotřeba I.
Jo ten článek znám. Ono je obecně známo, že 911 žere celkem málo. Ale i tak mě to překvapilo, čekal jsem že to je nějaká eko jízda a při normální jízdě + semtam nějakej ten plnej knedlík a spotřeba cca 13. Tohle mi doslova vyvalilo oči z důlků. Respect ;-) :yes: -
Dylan McKay 23.08.10 21:42
« folie II.
Auto jsem dnes předal "sousedům". Zrcátka a pruh mezi výfuky už jsou v karbonu, auto to nijak nerozhodilo, zrcátka jsou samostatným dílem, vycházejícím z tmavé plochy (páni, píšu jako encyklopedie).
Kliky zatím nechávám být, bojím se aby to nebyla pěst na oko.
Rovnou byly provedený drobné úpravy folie. Já už toho jihlavskýho Ježka nebudu pít! >:D -
Dylan McKay 23.08.10 21:38
« Re: spotřeba I.
Ahoj. Jezdím teď rychleji než s SUV. Ty jsem držel na limitu povolených rychlostí, nebudu psát kolik, aby mi to nespočítal nějakej kolík... ;-)
Tenhle článek vypovídá o Carreře hodně, naprosto mu věřím: [odkaz]
Jak psal sám s-mike: "Stejně jednou skončíte u 911tek!" Já bych jí fakt ze srdce každýmu přál, myslím, že jsem konečně objevil dokonalé auto, a myslím, že to není má poslední 911tka. -
Chari 23.08.10 20:04
« Re: reklama na auto ESA
Já už si to moc nepamatuju jak se to instaluje, ale když se restartuje FF, tak to hodí ne stránku ABP a tam se musí jen něco potvrdit. Jinak by to mělo šlapat hned. A filtruje to i ty stupidní reklamy na začátku videí na novinky.cz, takže max spokojenost :-) -
Chari 23.08.10 18:54
« Re: reklama na auto ESA
Firefox + doplňed Adblock plus ;-) Reklamu na netu už jsem hoooodně dlouho neviděl a pokud se náááhodou stane, že to nějakou nezachytí, tak se dá zablokovat ručně, stačí na ní najet myší a objeví se "Blokovat" a máte klid. Doporučuju, jsem max spokojenej, a že je tu reklama na Esa díky tomu ani nevim :-) -
m.z. 23.08.10 17:43
« Re: spotřeba I.
Otazník u mé osoby je čím dál, tím menší :-! Chci dorazit, pokud mě nepřejede parní válec.
Šviháku, máš luxusní spotřebu, jezdíš, jak si zvyklý, nebo trošku ho šetříš?
A jaké máš reakce okolí, při projíždění odboček bokem?
Já mám takové: týnejdžři mávají, důchodci taky, ale pěstičkami >:D -
David Silver 23.08.10 17:42
« Re: reklama na auto ESA
Veselyt: naprostej souhlas, pěkně nahovno reklama. Vyleze pokaždý když jdu z nějaký stránky na MACZ... akorát to člověka se.re a určitě si lidi tu stránku prohlídnou když kliknou na zavřít a ono to načte jejich stránky, akorát kliknou znova na křížek a leda budou mín sem chodit aby se s tim nemuseli sr.át -
Chuck Norris 23.08.10 17:38
« reklama na auto ESA
nesnáším tu deb*lní reklamu na auto esa!!! proč to musí být takhle zprasený? dokud se nezavře tak se mi neobjeví stránka s MACZ a když kliknu na zavřít či křížek tak z 80% kliků ten nápis jen krásně blikne ale stánka stojí vesele dál a reklama stále blokuje... hlavně že tam vidím nějaký roz*ebaný bílý octávky za 100tis o který mám fakt zájem. -
David Silver 23.08.10 16:25
« Re: spotřeba I.
Jacoppo: >:D no je fakt že my jak máme ovládání oken, mlhovky, blinkry a vytápění okna nebezpečně blízko tak asi týden zpátky jsme jeli nad Kolín a to bylo tak 30°C a já že si v Kolíně stáhnu okýnko, stáhnul jsem a nechtěně jsem nevědomky zapnul vytápění kufrovýho okna, po pár km říkáme: to není možný venku je větší vedro jak tady nebo co. A najednou si taťka všiml svítící kontrolky vytápění okna >:D tak jsme si trošku ohřáli vzdoušek >:D -
Dylan McKay 23.08.10 09:43
« spotřeba I.
Ahoj přátelé. Užívám si jízdu autem, už si k němu dovoluju víc, pár křižovatek jsem zkusil bokem... ;-) Je zvláštní, jak se člověk mění. Celý dosavadní život jsem byl proti zadokolkám, a teď v nich spatřuju zábavu.
Spotřeba na okreskách se pohybuje na 8,6 litru, celková už 9,5 litru. Max rychlost jsem dal zatím 220, ale v týdnu se dostanu do Německa... -
David Silver 23.08.10 08:13
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN
Ghotic: >:D >:D no, když si vzpomenu jak jsi mi vyprávěl když přišli zákazníci a kuchař byl zrovna v čudu... >:D "Kdo to dělal?" >:D
Zino: kdybys jel z Liberce přes Kolín atd možná bys mě potkal. ale né ve školní rok >:D ;-) a kdybys za Ghoticem přijel o víkendu... tak jak on říká, to bych taky zašel. Ánebo, že bych zajel? ;-\ :-) To bych dal s Doblóm přes město :yes: :-! >:-[] -
Ronault. 23.08.10 02:09
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN
Rexton: Tak teda abych přiznal pravdu. Mě se srnky vyhábají proto, že ten můj pekelný stroj má tak sportovní zvuk, mimochodem občas při přeřazení i střílí z výfuku (nekecám >:D ), že raději utíkají.
To před HTP utíkají proto, že mají strach, že dle zvuku jede šicí stroj >:-[] >:D
gh.gh.: Já si koupil nějaké jiné H4 a teda na dálkače svítí hodně dobře, ale tlumeně normálně. Celkově na to kašlu. CO se týče světel, tak mě moc mile překvapila právě ta Fabia II, co má Rexton. :yes: -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10 02:04
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN
Vidíš jak se vyplatí diskuse na MACZ... Připomíná Ti důležité věci... Mě teď taky problikávaj ale přijde mi že ty H7 svítěj fakt víc a jestli koupím ty osramy silver night... Jen ta cena a životnost :-( -
Ronault. 23.08.10 02:00
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN
ghotic: Tak to ti nevěřim, protože 306 nemá nijak excelentní světla, odzkoušeno. Fáčko mělo lepší světla než třeba Felície. Samozřejmě, pak už srovnání s novými auty typu Fabia II atd, to už je přecejen rozdíl, ale 306 verzus Favorit, to je z louže do bláta.
Podstatou u těch starých aut je mít světla dobře seřízená. Já je mám teď spíše hůře, protože když jsem je měnil za ta s černou "optikou", tak jsem je neseřizoval, ale pamatuju si, že když jsem ještě jezdil s předešlým Favoritem, kde světla seřizoval děda sám, tak na mě protijedoucí auta blikala, že mám zaplé dalkáče... pak jsem na ně zapl dalkáče a pochopili, že ne >:-[] >:D >:D
To mi připomíná, že jsem si chtěl odborně seřídit světla! 8-s >:-[] >:D -
Ronault. 23.08.10 01:50
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN
ghotic: Mě narazila pro změnu do předešlého Fanouše z boku, takže taky se nic nestalo, ale jak jsem viděl fotky Co-pilotova Clia, kamarádovu 306 nebo jak popisoval Thomasino odrovnaného nového Civica po srážce s divočákem na dálnici, tak mě v noci tohle povědomí hodně brzdí. Pokud to jde a nejede v protisměru auto, tak alespoň zapínám mlhovky, které trochu více svítí do boku... -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10 01:45
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN
Hele ono jak jezdím v noci často tak těch srn a zajíců co jsem se vyhnul bylo dost ale jednou se mi stalo(ještě s Favoritem) že mi vyběhla srna já uhnul a ona blbka narazila hlavou do zadního blatníku... Ale utekla sviňa >:D -
Ronault. 23.08.10 01:39
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN
ghotic: Zbytečně dlouhá odpověď vzhledem k tomu, že jsem si jen dělal srandu >:-[] ;-) Nebýt srn a divé zvěře, tak nevidím v jízdě v noci žádný problém... jo a ještě špatně osvětlení cyklisté a opilci. 8-s -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10 01:36
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN
Ronault: Za prvé je to pro mě nutnost-skoro každý den jezdím v 10 ráno do práce v 1 v noci z práce, za druhé vidíš auta co jedou proti, za třetí to uklidňuje(párkrát jsem vzal auto jen abych se projel a najel jsem třeba 150km za noc a popřemýšlel) a za čtvrté je to i tak trochu adrenalin(třeba když jedeš ve dvě ráno v zimě ve vánici a říkáš si "zapadnu, nezapadnu, zapadnu, hele tady je silnice") -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 23.08.10 00:46
« Re: Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 PAPAS GARDEN
Sražení MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8.
Tož jsme se zase jednou s Kyskym sešli na tom našem ícéqé a napadlo nás co takhle nějakej srázek se všema z MACZ? Brňáky jen tak neuvidíme, Pražáky jak by smet a do Humpolce to máme stejně z ruky všichni.
Co třeba v sobotu sraz v 13:00 v Humpolci a zajít společně na oběd a pokecat?
Den - sobota 28.8.2010
Čas - 13:00
Místo - [[odkaz]
Oběd zde - [[odkaz] (maj tam aj křídla )
Přihlášení uživatelé:
-----------------
ghotic.ghotic( s manželkou )
LamboKysky
Certina (eventuelně)
Feferonka (?)
Mojito (?)
Legolas
Takže místo i hodina jsou jisté
SRAZ SE TEDY KONÁ 28.8.2010 VE 13:00 V HUMPOLECKÉ RESTAURACI PAPAS GARGEN ( [[odkaz] )
Co jsem se tak ptal, tak na parkovišti před restaurací by mělo být pro 15 aut určitě místo...
TAKŽE SRAZ ZDE!!!!!! [[odkaz]