Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 27.08.10 14:19
« Re: Sraz MACZ tuto sobotu 28.8. ve 13 hod v Humpolci
Celý den tam bylo ježdění KSA, takže tam bylo zase mraky supersportů :-) A jak píše Kysky, bílá německá GT3 tam byla, je vidět na konci videa ;-) Tu jsem ale nepředjížděl, tak tam není lépe vidět >:-[] >:-[] Až na tom výjezdu do boxů.. -
s-mike (RSKa) 27.08.10 14:01
th
neni to auto pro me, budu jen konzultant a druhej ridic. Vcera jsem na okruhu bohuzel nebyl, jen jsme videli cestou na Znojmo par zajimavych aut jedoucich opacnym smerem (tedy asi na okruh). Z meho pohledu bylo nejzajimavejsi bily GT2 s polepy odnekud z Nemecka. Objevil se tam nekde?? -
s-mike (RSKa) 27.08.10 13:06
bohuzel se musim omluvit. Ale nez mi zacnete spilat, musim vse hodit na praveho vinika (a zamysleneho druheho ucastnika srazu), stareho znameho Ivanusku..
dnes odpol jedeme do Nemec pro jakesi placate auto. Toť ten duvod
Mrzi me to, vsem ucastnikum preju (prejeme) pekny pocasi a zazitky!! -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 26.08.10 20:25
« Re: Sraz MACZ na konci prázdnin - sobota 28.8. 13:00 Humpolec+pozvánka od mojí kočky :-D
[odkaz]
Tož se zase jednou Ghotic a Kysky sešli na tom ícéqé a napadlo je udělat nějakej srázek se všema z MACZ: "Brňáky jen tak neuvidíme, Pražáky jak by smet a do Humpolce to máme stejně z ruky všichni."
Sraz v sobotu 28.8.2010 ve 13:00 hod v Humpolci u restaurace PAPAS GARDEN, pak se může jít na oběd.
[[odkaz]
Přihlášení uživatelé:
-----------------
ghotic.ghotic( s manželkou )
LamboKysky
Wii-Jay
Ypsilon (eventuelně)
Thomasino (s přítulkyní)
Švihák
Vampix (?)
m.z. (?)
Jacoppo
Certina (eventuelně)
Feferonka (?)
Mojito (?)
Legolas
Na parkovišti před restaurací by mělo být pro 15 aut určitě místo... -
David Silver 25.08.10 21:06
« Re: spotřeba I.
Kájuška: no to bude ono! když jsem jel se Švihákem tak na dálnici když jsme jeli kolem 120, tak říkal: Si vůbec nedokážu představit, jak bych teďka tady ještě musel řadit....
to bude ono, Švihák má místo pedálů šlapky a jak chvátá tak řadičkou by netrefil rychlost >:D ;-) -
Flammer (RSKa) 24.08.10 22:30
« Re: almost 800
chinka predpokladam ze ta chinka je koule, a v danej situacii uz chinka je neaktualna, zajra ju nahradi nieco originalnejsie ,
kajuska krasne sa mi s tebou diskutovalo ohladom ,,chiniek ´´ ( dufma ze to je ta koule >:D ) ale v momentalnom zulu case som dospel k nazoru ze je najvyssi cas sa pobrat spat, tak ;-)
dobrou noc plnou snu o chinkach >:D joke of course
edit : niekto ti chinky premenoval na chudinky a to znacne meni situaciu ,ale menit cely prispevok sa mi uz nechce >:D