Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ondřej Šámal 29.08.10 13:59
« Re: Sraz MACZ byl v Humpolci
Kysky, jestli můžu odpovědět za Lotuse, tak účastníci DR a podobných akcí jsou prakticky jen machýrci, co se chtějí předvádět, o auta ani tak nejde. Tito lidé kazí pověst všem ostatním (viz. squadra kolem jedné nejmenované kavárny u Malostranského náměstí). -
-
David Silver 29.08.10 10:15
Švihák: jj :yes: >:D Kdoví jak by vypadala matně černá lesklá >:D >:D
Vidíš to, 911 jsem zavíral za kliku a Cayenne za rám dveří... >:D No stejně jako Cayenne i Panameru v Porsche, ale tak co, tam jsou zvyklý na ochmataný dveře... jedna ruka už tomu nepomůže >:D ;-)
Už jsem pocítil jak jsi to myslel jak jsem zavřel ty dveře... jsem předvčery seděl v Doblu a taťka zavřel kufrový dveře - slušnej tlak! >:D -
Dylan McKay 29.08.10 10:07
...a přitom stačilo napsat, že matná se nesmí lesknout... >:D
Ten sprej je na čistění folie, třeba u dveří je vidět stopy po rukách, tak se to postříká, a krásně se to vyčistí. Folii to prospěje.
Jinak jsem si udělal malý průzkum. Pouze 2 z 10 lidí umí nastupovat do Porsche 911.
2 lidi si sednou, překročí práh, zavřou jemně dveře, při vystupování zavírají za kliku.
8 lidí při sedání šlápne na práh, při vystupování zavírá dveře zásadně za okno a totálně ho ochmatá, navíc práskne dveřma jak u starýho žigulíka. Například když prvně zavíral Kysky, musel jsem zajet k ušnímu s protrženým bubínkem... >:D ;-) Pak už to bylo lepší... -
ypsilon 29.08.10 09:59
s-mike-je mi to jasny a napodobne,teda az udelas ty hdr >:D ;-) ..no a jelikoz jsem ja uz v brne byl,tak byste ted meli vy brnaci a okoli prijet do prahy..btw. tim,ze projedes parizskou,zaparkujes tam a das si tam i kafco, budes jeste vetsi "pozer" >:D ;-)
ghotic-njn,nekdo honi kone svodama,sanim...atd. a nekdo zase nalepkama >:D
WL-diky a priste dame teda to "dsg" :-O 8-s >:D ...ale pockej,jak vis jakou mam barvu,kdyz jsi me nevidel? :-O -
David Silver 29.08.10 08:47
Dobré ráno
Tak taky jsme chtěl trochou přispět k tématu leštění matnýho auta ale diskuze už je smazaná a tak pouze po paměti...
na profilu Diamond Race s občas vtípkuje... Po jedné z výměn vozů na Arkádách, napsali příspěvek že postrádají matně černé Gallardo Spyder (L140), jeden člověk k tomu napsal že další den ráno tam to auto bude a aby se to neřešilo přes orgány, bude tam plná nádrž a ještě auto nechá přeleštit. Jeden člen Diamond Race odpověděl: Jestli ten matnej lak necháš přeleštit, tak někdo bude hodně nas.ranej!
:yes: >:D ;-) snad se taky zasmějete, neumím to moc vtipně napsat :no: -
Dylan McKay 29.08.10 00:08
Zino, dnes nebo teď už včera navrhl český ministr Bárta, aby majetnější řidiči platili vyšší pokuty. Prý tak jako ve Švýcarsku.
Máme totiž asi stejnou životní úroveň jako Švýcaři, brzy tam budeme dovážet hodinky...
Řekl to ten Bárta, který jezdí na své Maserati s falešnou SPZ, a který má na kontě údajně půl miliardy Kč. A to jsem říkal, že přestanu chlastat! >:D -
Ronault. 29.08.10 00:02
švihák: Taková technická, co mi není jasná... Ta matná folie se leští? :-O Já jen aby se ti cíleně matné auto časem nelesklo...
>:-[]
Jak tak přemýšlím, tak matné auto by byla asi smrt pro takového leštiče jako je Mojito nebo s-mike... ti by se o weekendech ukousali nudou >:-[] >:D >:D -
Dylan McKay 28.08.10 23:48
Tak se vám sraz vydařil, a to je dobře! :yes:
Já dnes umyl Murano i 911tku, když jsem ji pak leštil sprejem na folie, šviháček mi silně asistoval! Běhal okolo auta, a dělal všechno co já. No myslím, že mám důstojného nástupce! >:D
Udělal jsem nové fotky, ale podle všeho je budu moc přidat až v pondělí... -
s-mike (RSKa) 28.08.10 21:07
gh
o 10 cm se mi nezveda auto, ale neco uplne jinyho.. :-!
th
tak to nevim, v kolik jste tam byli. Ale tou dobou jsem byl asi jeste v Bohunicich na te wapce.. muzes mi poslat ty trojice fotek na muj novej mail (posilam v SZ) v puvodnim rozliseni?? Predem dik -
Thomasino 28.08.10 21:03
Cestou z focení jsme se hezky projeli, cestou do Havl.Brodu tam bylo pár pěkných úseků ;-) >:-[] :yes:
S-MIKU, já to vzal pak v Brně kolem tvé garáže v domnění, že udělám foto jak si to po srazu hned "šudlíš" a ono nic :-! :-O
Ještě jsme se zdrželi na benzince na ču-ra-cí pauzu a taky jsem potřeboval doplnit tekutiny :-) -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 28.08.10 20:59
element no vidíš a nám svítilo až dom slunko. Ještě teď svítí >:D >:-[]
ypsi jinak k tématu, o kterém jsme mluvili-cestou dom jsem potkal dvě polorozpadlá BMW co měly na zadním skle nápis BMW M POWER! >:D
miku že ty můžeš zvedat podvozek o 10cm? >:D Příště se asi podvolíme a dáme Brno...když je tam tak hezky... Nebo Prahu? >:D
Jinak v Papasu jsem si dal tataráček který jsem měl naposled před rokem a 11 měsíci na naší svatbě :-)
Vyšla mi jedna skvělá fotka kterou nahodím hned zbytek asi v pondělí nebo úterý :-) Zítra mě čeká práce. -
ypsilon 28.08.10 20:53
ghotic-diks ;-) myslis? a to jsem skoro mlcel :-)..no jel,ze jo >:D ..trosku jsem si zajel,ale cesta byla super a volna,takze jsem si to uzil a nakonec jsem ani na dalnici nejel :-) ..
btw. porad musim premyslet nad stavem "petepaka"..jestli na nake auto na sto procent plati takoveto inzeratni "stav noveho vozu",tak je to s-mikovo turbo,opravdu v nasich koncinach nevidane :yes:
-
s-mike (RSKa) 28.08.10 20:49
cha!!
Ja se cestou zpet stavil uz v Brne na wapce a auto je zas jak novy!!
Hele, co se furt divite tomu kopecku? Nebo spis kopečíčku..?! Tam se primo nabizela dodatecna cedule pod znacku "ctyrkolkam vjezd doporucen" >:D >:D
Cesta ze srazu byla opravdu o vymetenejch pavucinach a o spotrebach, ktery tady Svihakovi na jeho diskuznim foru kazi prumer >:D takze se omlouvam
poznal jsem dalsi fajn lidi z MA, takze dik a priste, prosim Vas, se musime odstehovat nekam jinam, nez do Humpolcééé. Mam pocit, ze dnes prselo pouze tam 8-s -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 28.08.10 20:26
ypsi autíčko i Tvůj přístup pohodička byl jsi z těch komunikativnějších :-D ... Hele nejel jsi náhodou podle navigace na Světlou???
Thomasino já myslel že si původně dělal * že tam vyjel to bych se i já bál o výfuky >:D
kysky mě se líbilo to tvoje upozornění při cestě na Brod že ta zatáčka do kopce je prudká >:D
Legolas docela riskantní předjíždění-to protijedoucí berlingo udělalo hezkou brázdu kolem ve struze jak Ti uhýbalo >:-[] -
Thomasino 28.08.10 20:13
No místy ty bylo spíše pro SUV než pro sportovnější auta, ale zvládli jsme to >:-[] >:-[] Ale nejvíce mě pak dostal S-MIKE, který se odvážně vydal nahoru k hradu po té polňačce :yes: Já když to viděl, tak jsem tam nejel, takové cesty raději vynechávám, občas někde štrejchnu ;-\ :-|
Díky všem za sraz, ikdyž počasí moc nepřálo :-)
Jdu mrknout, jak dopadly fotky z projížďky s Roccem R v Hraci a hlavně focení na srazu ;-) -
David Silver 28.08.10 19:00
« Sraz MACZ byl v Humpolci
Tak sraz good, chlapcí, kde jste se toulali m.z. a Jacoppo? :-O
Hodnocení srazu:
Ypsi: ty kola jsou krásnější než na fotkách a to o hooodně! A k tý barvě auta nádherně fakt padnou :yes: :-)
S-mike: tak ty světla vzadu nakonec v reálu nejsou až tak špatný >:D
Ghotic: ještě jednou díky za odvoz
Jinak se omluvuju za odhad délky cesty do Lipnice, neuvědomil jsem si že říkám délku po hlavní cestě nikoli objížďkou... A snad vám ty vysočinský okresky moc neprocvičily tlumiče ;-) -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 28.08.10 00:32
« Re: Stav aut
Je to prostě novější auto-vždycky když přesedneš do novějšího auta je to požitek-kdybych přesednul z 306 do 307 budu taky nadšený, kdybych přesednu z 307 do 407 budu ještě nadšenější tak to je. Vezmi si když někdo přesednul ze 120 do Favorita to samé. Ale je to i o hodnotách-ano pokud mám porovnávat auta-teď už kecnu za 60000,- pořád 306 dám nad Fabii možná i nad Octávii(a tu jsem také chtěl) ale pohodlím mi přijde(subjektivní názor) lepší. A ano třeba v bratrově CTS, švihákově Cayenne či Volvu XC v plný palbě co mi půjčoval šéf je to slabý odvar ale za ty peníze jsem si pořídil auto se kterým jsem opravdu spokojený. Jistě až si koupím třeba 307 v automatu budu opět áchat pokud postoupím za těžce vydělané peníze výš a to auto se mi nebude * vždycky budu nadšený z toho že mám něco novějšího a nemusí to být ani Rocco či něco takového.
A ne moje 306 není nic extra vím že pokud by do ní sednul někdo kdo jezdí s novějším autem řval by že to netáhne, že to nejede, nezatáčí, špatně brzdí... Ale pokud vím, že na silnici nezdržuju a auto plní účel(hodně se do něj vejde) není důvod proč bych nadával. Už jen to že můžu jet 120km/h kopec nekopec a drží to rychlost, už jen to že tam nacpu 26 beden od Coly a už jen to že je to auto ve kterém mě ani po ujetí 400km trasy nebolí zadek mě přesvědčuje že jsem si polepšil. Čímž neříkám že Favorit je špatné auto. Je to výborný stroj který mě naučil řídit bez posilovačů a elektronických srágorek... >:D -
Ronault. 27.08.10 23:35
gh.gh.: No tak to jsem asi jel úplně jiným P306 1,4 55 kW než je ten tvůj, ten tvůj bude asi nějaký spešl super 306 ;-) Já bych 306ku postavil tak do úrovně R19 1,8, co jsme měli kdysi. Podovozkově to byla podobná jízda, přeposilované, měkké, ale pohodlné a tiché, jen teda ta R19 se mi zdále přecejen rychlejší v porovnání s tou 1,4 55kw v 306. Jinými slovy, je to lepší auto než Favorit, ale těm tvým šokům z přesednutí do 306 prostě moc nerozumím. Nevím, jak bys byl v šoku při přesednutí třeba z Fanouše do nové 407 nebo C5 ;-) Já byl v šoku trochu po přesednutí do Laguny II, tam bylo opravdu ticho, prostor, hezky, útulně... pak jsem byl "šoku" v Mojitově Sciroccu, které sakra jelo jak sviňa... a pak když jsem se svezl v Focusu ST, tak už jsem až tolik v šoku nebyl... a když jsem se svezl v Lexusu LS 600h a naposledy v novém BMW 7 hybridu, tak nejsem v šoku z ničeho >:D Vlastně mě ta sedmička zklamala, ani masážní sedadla to nemělo, šunt >:-[] >:D >:D -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 27.08.10 23:13
Ronault: Mne těch 8,5l připadalo docela dost na to ze jsem jezdil delší trasy. Tady mě 9 nepřekvapilo. Malý motor na velké auto a těžkou nohu
Nevím ale když jsem jel a favoritem a 306 stejnou trasu v táhlém stoupání favorit zpomaloval 306 zrychluje. A měkkost podvozku je i kombi jinde. Favorit se dal rozhoupat toto drží

Naštěstí máme aspoň premiéra rozumného...
[odkaz]
[odkaz]