Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 11.09.10 10:04
« Re: stažení recenzí
Mě to příde tak, že je jim to totálně u p*dele, Žížalka má recenzi na autofun a je tam aktivní,, takže tenhle server pohřbili, aby se neřeklo, udělali novej vzhled, jak píšou v jejich zprávě - nový design má úkol návštěvníkům urychlit práci a co nejdříve najít to, co hledali. Já jsem rád když v tomhle zmatku najdu svůj vlastní nick nebo recenzi, natož hledat ještě něco jinýho, a když už se na další hledání vrhnu, už vidím jenom bílej flek 8-s
A kompatibilita s prohlížeči je opravdu famózní [odkaz]
Ani nevím kde bych měl hledat že mi přišla třeba Soukromá Zpráva, protože nikde mi nepříde normální místo pro to, takže když mi někdo napíše, horko těžko si toho všimnu :-O -
Dylan McKay 11.09.10 08:10
« malý vzkaz redakci
Nechci jednat za sebe, ale tyhle dva body mi přijdou zásadní, a myslím, že by dokázaly vzniklou situaci řešit. Časem, až v redakci pocítíte menší návštěvnost, přijde možná vetší ochota něco napravovat a řešit.
1. možnost přímého vstupu do diskuse u jednotlivých recenzí
2. zobrazení on-line uživatelů
MACZ v této podobě je anonymní a neosobní. -
Dylan McKay 11.09.10 00:55
« stažení recenzí
Přátelé, nový design MACZ je o několik kroků zpět. Arogance redakce a neochota cokoli měnit mě donutila stáhnout všechny své recenze. Výhrůžky pana Zezulky na adresu nespokojenců vypovídají o tom, jak si tady svých hostů váží.
Jsme tu prý zdarma. Chcete nadále zdarma vystavovat svá auta na těchto stránkách? Chcete nadále nést zdarma rizika spojená se zveřejněním mnohdy pro zloděje zajímavých aut? A já si celou dobu myslel, že je za to redakce ráda...
Samozřejmě, že se najde malá hrstka zastánců nové grafiky a uspořádání MACZ, ale zrovna tahle hrstka není na MACZ aktivní. Myslím, že nejen pan Zezulka si to moc dobře uvědomí, až vychladne a přestane dělat bubáky... -
Krispos 10.09.10 03:49
« Re: grafik přefik grafika
Říkal jsem si kdysi směle
Na emácézet je skvěle
Moje Felda v garáži
Nikoho neuráží
Není nad to po pár pivech
Zapnout si diskuzi live
A už nabírá to grády
Diskutovat můžem tady
Zda je Švihák lázeňský
Doopravdy na ženský
Zdali dýžej ve svým Saabu
přefik někdy ňákou babu
Zda GTI ve při s wolffem
přetrumfne tu Pandu Golfem
Jestli páni admini
Berustine vrátí nick
A zdali Fefe umí to
dokonalý Mojito
Potom někdo dostal nápad
Na dyzajn chcem lidi lákat!
Natřem stránky nabílo
Aby se to líbilo
A kdo tomu nehoví
Není borec světový
Smutně rozhlížím se tady
Kde jsou moji kamarádi?
Když mě začnou pálit oči
Myšlénka jasná vyskočí
Po této seanci noční
Sejdeme se na očním!
Budeme mít nový svět
- moje.dioptrie.cz
-
Dylan McKay 09.09.10 19:13
« grafik přefik grafika
Anonym Jeroným
Buďte vítáni!
Zapojte vnímání!
Měl jsem kdysi trafiku,
teď pro MACZ dělám grafiku!
Jsem prý na to kebulka,
říkal to i Zezulka!
Reklama tu musí blikat,
uživatel musí klikat!
Až oči zavře na noc dobrou,
ze sna musí vidět modrou!
Baví mě to velice,
Fefe, na co petice?
Myslíš, že mě bolí to,
když nechodí sem Mojito?
Světe tak si klidně trhni,
že s-mike už není první!
Že chuť na stránky ztratil Zino?
Ať uvolní se, dá si víno!
Kdo že ohrnuje tady pysky?
No jak jinak, zase Kysky!
Poustniku to bude průser,
až ovládneš celej Brusel!
Když se přidá Dadánek,
tak dostane banánek!
Jen si rychle zvykněte,
že tisíckrát kliknete!
Marátón na MACZ noční,
vyšetří vás lékař oční,
lepší mít červená očka,
než když vás palí v zadu čočka!
-
Krispos 08.09.10 08:59
« Re: zpráva od tápografa...
Jake.auto.cz je IMHO nedochůdče hodné nějaké alfa verze.... je sice fajn, že si můžete vybrat konkrétní auto a dostanete hromadu odkazů na nějaké testy apod., kde se o daném autě něco dozvíte. ALE když už je tu MACZ, mohlo by se přidat pár odkazů na nejzajímavější recenze toho daného modelu přímo od uživatelů. A za druhé, ne každý hledá konkrétní značku auta, někdo chce třeba pomoci i s výběrem té značky a to tu přesně chybí.... kde je zadání CHCI AUTO PRO RODINU, CHCI KUPÉ, CHCI SUV, CHCI AUTO S MALOU SPOTŘEBOU, CHCI AUTO SPORTOVNÍ etc.? [odkaz] -
-
Jacoppo 07.09.10 22:33
« zpráva od tápografa...
prosím o zaslání mapových podkladů pro server moje.auto.cz . Na první křižovatce jsem se zamotal a nevím kde stojím... na 1**8 mi poradit neumějí, mapy prý nedostali... navíc neco se píše z prava do leva což mi příde jak v židovský škole... a já už tam nechci chodit >:D -
Chobot 07.09.10 21:21
« Re: MACZ s novou tváří
Cool. Takže měnim záložku z homepage MACZ na tento odkaz [odkaz] To je fakt úlet >:D
Díky Pet-o
Diskuze live beta je a vždy byla úplně k ho...
PS: Výpis z toplistu Bí:
Od začátku měsíce
1ho 19 návštěv
2ho 15 návštěv
3ho 12 návštěv
4ho 33 návštěv
5ho 29 návštěv
6ho 12 návštěv
7ho 0 návštěv
To také o něčem vypovídá, no uvidíme. -
Aspire 07.09.10 17:15
« Re: Věděl někdo z vás co se chystá?
Je to děs, píšu to podruhé protože jsem klikl někde jinde než jsem měl 8-s bolí z toho oči je to kontrast jako prase, jasně bílé pozadí a drobné písmo :no: Strašně mě pobavilo instruktážní video kde říká že je to lépe přehledné a že lehce najdeme co chcem... asi když to říkal tak mu mířili pistolí mezi oči ;-\ vypadá to celkem dobře ale chybí tu hromada věcí a je tu hromada nedostatků a proto... :no: -
Ondřej Šámal 07.09.10 15:09
« Re: Věděl někdo z vás co se chystá?
Nejsem žádná konzerva, ale nějak mi tahle změna (zatím) nesedla. Bílý pozadí mi přijde dost sterilní, celková koncepce je taková neuspořádaná a chaotická (rozhodně by tomu sedlo nějaký barevný odlišení různých framů, jak tomu bylo dřív). Další výtka míří k rozvržení stránky. V době, kdy má doma skoro každý širokoúhlý monitor, je řazení pod sebe pasé, takhle mám prakticky 40% šířky monitoru bez využití. Taky nechápu absenci posledních příšpěvků na hlavní stránce, vždyť je to jedna z nejdůležitějších věcí celého webu!!! I poslední novinky se zcvrkly na dvě, což je fakt málo.
Na druhou stranu kvituju design, nový font a rozšíření TOPky na 15 aut, jen by to chtělo pořádně doladit, v současný formě totiž tyhle stránky ztratily svou "osobitost" a přešly k uniformitě.
Doufám, že tohle není finální verze, protože se obávám, že takhle půjde moje.auto i auto.cz s návštavností rychle dolů ;-\ -
Dylan McKay 07.09.10 13:10
« Věděl někdo z vás co se chystá?
Přece jenom nejsme nějaký ovce, mohli se nás ně změny zeptat, poradit se s námi, vždyť tady bylo několik super návrhů na zlepšení, ať už od Mojita nebo řady jiných, a nakonec tak obrovský krok zpět.
Prostě se mi to nelíbí. Taky jsem měl galerie série po třech, taky jsem sledoval jiné diskuse, taky jsem sledoval s kým si můžu z přihlášených popovídat. -
Poustnik 07.09.10 10:23
Ou!!!! Já se teda nějak nemůžu rozkoukat. Taky si myslím, že hlavní klad moje.auto bylo v tom, že to tady žilo a mohlo se aktuálně reagovat na poslední příspěvky. I grafika diskuze je bez fotek nemastná neslaná. Takhle je to seznam vozů bez života....no jdu se ještě rozhlédnout, ale zatím zklamání. -
Thomasino 07.09.10 10:13
Nejvíce mě naštvalo, že fotky v galerii jsou nyní po čtyřech a ne po třech 8-s :-O
Celou dobu "buduji" fotogalerii tak, aby dávala smysl po třech a teď je to v čudu :-O ;-\ ;-\
A ještě se změnilo umístění tlačítek "odeslat příspěvek" a "neodesílat", takže jsem si minulý příspěvek smazal místo toho abych ho uložit!! 8-s 8-s :no:
Kde je nějaké "fórum" nebo možnost pro příspěvky nás uživatelů, abychom mohli psát co se nám líbí a nelíbí?? -
Thomasino 07.09.10 10:04
Z mého pohledu zatím taky tragédie a rozčarování !!! :-O 8-s
To že nejsou vidět poslední diskuze je úplně na prd, spousta informací zmizela, názvy aut nejsou úplné (chybí dodatky, takže můj Golf GTI je "jen" Golf), poslední fotka je jen jedna a přeblikávají se další.. Hlavně že tam zůstala vpravo dole upoutávka na to jestli chceme MACZ do iPhone >:-[] >:-[] >:D -
Aspire 07.09.10 09:52
« MACZ s novou tváří
Moje orientace na nových stránkách je zatím tragická >:D nejvíc mi tu chybí poslední příspěvky, nejdiskutovanější vozy, no novinky v recenzích jsou jen dvě na hlavní stránce a abych je viděl musím zase někam klikat :-/ zase se mi ale líbí jak jsou udělané poslední fotky v recenzích jak se mění to je asi vše, sečteno a podtrženo staré MACZ bylo hezčí a lepší jak v orientaci tak ve všem... :yes: -
Ajin(MoDo Team) 07.09.10 08:48
« Re: MACZ s novou tváří Reagovat
Zdravím borci, taky jsem trochu v úžasu, psal jsem to teď Liborovi na Facebook, že to tu žije a žilo hlavně diskuzí a pokud se bude složitě zobrazovat je to mrtvá stránka. Design a zobrazení fotek se mi líbí, ale jinak asi ukáže čas ;-\ -
Poustnik 05.09.10 23:43
« Re: No vidíš to, Šviháčku, už jsi zase
Mateo - pár let si pobudu v centru evropské byrokracie....ano uhádli jste přátelé....v Bruselu! :-) Je to jen osm hodin jízdy autem, nebo hodinka a čtvrt letadlem. A při dnešních cenách letenek se to autem přestává rentovat. Wizzair má za 40 Euro letenku tam a zpátky. No nekup to!.... -
Dylan McKay 05.09.10 23:30
« Re: No vidíš to, Šviháčku, už jsi zase
No, Poustniku, můj výraz v obličeji se každý den mění nad výroky současných ministrů. Vyšší pokuty pro bohaté, vyšší daně pro bohaté- i když se mě to třeba netýká, může to být začátek něčeho špatnýho. Proč to píšu? Odchod z ČR ale i z Evropy začínám zvažovat čím dál víc... -
David Silver 05.09.10 10:36
« Re: horoskop
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Šviháku, Šviháku! >:D >:D >:D >:D >:D
Jinak mě hledání hub občas taky baví, je hezky v lese ten vzdoušek, ale já nikdy žádnou houbu nevidím :no: >:D To už odmalička, vždycky mi babička říkala "Vítečku, hledej tady" Já: "Ale já nic nevidím" "No hledej tady u toho kapradí" "Ale tady fakt nic nevidím" až pak když mi tu houbu babička skoro úkazala tak jsem si jí všiml >:D

Přijedu kamkoli, v čase od 15:00 můžu kdykoli. Pokud bude zájem, nechám doma dodávku, a vezmu s sebou placatku... ;-)