Porsche 911 (švihák lázeňský)
Krispos 28.09.10 23:24
« Re: Prodej 911
Pravidelne navstevy MACZ pred velkym bilym treskem mi drasticky zmenily nahled na auta :-) predevsim auto mych snu to dotahlo z VW Brouk na Porsche Cayenne :-) ale kdyz me pristi rok vezmou na ta prava tak si ho za 10 let mozna i koupim.... vidim sama pozitiva a socialni jistoty .) -
Dylan McKay 28.09.10 20:37
« Re: Prodej 911
Ono mi je to tak nějak jedno. Mám to auto rád, když nebude zájem, tak si ho rád nechám. Stejně bych si koupil na jaře jinou 911tku, možná Targu.
Moje skutečná automobilová láska je ale neskutečná. Renault Alpine:
Ale sportovní auto jsem si oblíbil, synovi se taky líbí, tak už jen kvůli němu... ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 28.09.10 17:47
« Re: RICARDO
Ricardo,vzhledem k tomu,že stále nevidíš nedostatky tohoto "zmodernizovaného" webu a s ohledem na to,že s největší pravděpodobností nevidíš ani na texty v této diskusi,radím ti dobře - navštiv očního specialistu.Já u něj byla nedávno(díky zdejšímu zářivkovému podsvícení - vypadá to,že dostalo i tebe)a fakt se nemusíš ničeho bát!
Psala jsem o křivosti a zákeřnosti tvé osoby,nikoli této stránky.
Ke zbytku se vyjádřili ostatní uživatelé. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 28.09.10 12:20
« Re: RICARDO
ricardo - co jsem tady četl,tak nepřekrucovala,stačí si přečíst tvé starší příspěvky a hlavně ten,který psal Zezulka jednomu uživateli(essex to byl,ale číslo příspěvku ti nenapíšu - jaksi se už nečíslují).Asi je mezi tebou a redakcí komunikační šum :-(
K tvému druhému odstavci napíšu pouze,že MACZ teď dýchá jak těžký astmatik a stal se z něho ničím vyjímečný portál,co snad každý vidí na kvalitě a četnosti diskuzí,o stažených autech ani nemluvě .....
VZKAZ OD FEFERONKY:
Pro všechny:
Jelikož se sem nehodlám nadále vracet a ničit si zrak - pokud budete mít někdo zájem o komunikaci s "Brnem",pište mi do SZ své kontakty(maily,tel.č.,icq).
Všem ostatním přeji jen to nej a hlavně bezpečno na silnicích a spoustu radostí s vašimi plechovými láskami. -
Dylan McKay 28.09.10 08:47
« Re: RICARDO
Ricardo, asi se rozjede kampaň "dejte si admina na hate-list" aby byl od tebe už konečně pokoj...
Nejsi náš člověk, veškerá komunikace mezi námi a redakcí končí u tebe, a je buď smetena ze stolu nebo totálně překroucena. Feferonka se tě celá léta tvrdě zastávala, a ty se k ní chováš naprosto neomluvitelně. :no:
Ricardo 27.09.10 22:49
« Re: RICARDO
Feferonko, tak teď ses v překrucování vyznamenala ty. Libor Zezulka samozřejmě na maily odeslané na svou adresu odpovídá svým jménem sám, nevím, jak tě mohlo napadnout, že bych snad odpovídal jeho jménem. Zbytek přeposílá mně a pak se může stát, že některé zprávy jednoduše zapadnou v jiné agendě, protože on není ta kontaktní osoba, na kterou kontaktovat ve věcech kolem MACZ. Toto obvinění jde skutečně mimo...
A to, že celé MACZ omezuješ pouze na diskusi, od které pak zobecněním vyvozuješ, že tahle stránka je "křivá a zákeřná", tak to je opravdu škoda. Tady je to totiž v prvé řadě o autech a recenzích na ně, které každým dnem přibývají - na auta nová i starší a běžná i neobvyklá. Komunita, která tady pravidelně diskutuje a pomáhá MACZ "dýchat", je příjemnou a žádoucí nadstavbou, ale nejde potom z jejího pohledu odmítat všechno ostatní, co dává této stránce ten hlavní smysl. -
David Silver 27.09.10 22:24
« Re: RICARDO
Švihák: >:D >:D jsem před nějakým časem slyšel heslo : kdo zvedá pravici, má nas.áno v palici :yes: >:D ať si člověk veme jakej koli význam, je to vtipný, teda podle mě >:D
Jinak já na eskalátorech stojím taky vždycky vlevo, nemám rád ty co když jsou lidi namačkaný nakaždým schodě, se cpou mermomocí dopředu, dva nebo tři schody nikdy nepomůžou tomu aby ti neujel autobus... >:D No a když mám s sebou cestovku, tak ta dokonale zabere místo vedle mě jako by se mnou jel jinej člověk :-! -
Aspire 27.09.10 22:06
« Jen sen, nebo předtucha změn?
Zdál se mi sen, že jsem šel na MACZ a nešlo se tam dostat bylo tam zase nějaké to video že probýhá změna stránek. Pak když už jsem se tam dostal tak to byl výsledek spojení starého a nového MACZ, (ani jsem nevěděl že mám takovou představivost >:D ) ale stránky vypadaly MOC krásně. Ráno jsem se probudil a šel jsem se podívat na MACZ a ono nic. :-( Tak dál zůstávám u snění. -
David Silver 27.09.10 22:05
« Re: RICARDO
Rendoš: u MHD je to úplně normální. To nepojmenovává IDOS ale mají tam názvy jaký jsou v reálu. u MHD v Budějovicích je taky zastávka Tesco, a každý ví kam to jede, myslím že u vás to bude podobný. Kdyby to nebylo u tesca tak by tam určitě nebyl název Tesco. Nebo se to jmenuje podle něčeho jinýho než obchoďáku, to pak nenadávej na idos ale na někoho jinýho
Aspire: dovolit si to můžeš a já s tebou souhlasím, ikdyž je tam chvilková chyba, tak je to mnohem lepší než když mám tady natáhnutou hlavní stránku tak že to nejde přečíst, na IDOS v chybové verzi je všechno na novým řádku, ale jde to přečíst narozdíl od MACZ -
"-- skrytý --" 27.09.10 21:42
« Re: RICARDO
Tyto nové stránky jsou debilní a přehledné jako jízdní řád IDOS :no:
Já vím je to jejich píseček a my uživatelé jim do toho nemáme kecat ale mě připadá že se do toho písečku někdo vysral a pár vlezdoprdelistů to hezky rozšlapalo.
Pokud se pletu tak už dnes schovám ten burčák :'-( -
David Silver 27.09.10 21:34
« Re: RICARDO
Švihák: už tady byly názory na odvolání Ricarda jako admina, já si to matně pamatuju, ale co si vzpomínám, tak redakce psala ať napíšeme názory co se nám nelíbí na tom co dělá špatně a odpověď nám byla že jeho "nadřízeným" se jeho počínání zdá kvalitní a není důvod jej měnit. Bylo to o tom jak nebyl aktivní, což bylo dlouho dobu a né jednou. Když už bylo špatně tak vždycky jednou po čtyřech měsících přišel a promazal nováčky aby se neřeklo -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.09.10 19:32
« Re: RICARDO
Tady labilní Feferonka(takto mě vidí admin).
--------------------------------------… />
Ještě mám takový malý postřeh:
Veřejně jsi zde přiznal Ricardo,že p.Zezulka neodpovídá na všechny své maily,na tuto práci má tebe…..“Stejně tak Libor Zezulka nemůže zase zaručit, že bude moct odpovědět na každý email. Na komunikaci směrem k Moje.auto.cz má mě jako administrátora této služby.“
V tom případě jsme se do redakce obouvali neprávem.Mnoho uživatelů a to nejen zde na MACZ,ale i na ACZ,doslova psalo,že redakce tuto situaci nezvládla.
Pakliže se věci mají tak,že TY odpovídáš na maily za Zezulku a byl jsi to TY,kdo mi odepisoval arogantním tónem a rovněž TY posléze komunikuješ s redakcí a předkládáš jí SVÉ verze,v tom případě jsi to TY,KDO TUTO SITUACI NEZVLÁDL(zde se dá dosadit i jiné sloveso,ale nechci být sprostá).
A jedna 'technická' - skutečně mě nechytá hysák(takto o mě náš admin 'mluví') kvůli tomu,že má oblíbená stránka změnila barvu z okrové na bílou.To teda fakt ne,Ricardo.
Ale hysák mě chytá když někdo jedná jako ty(již úmyslně nepíši redakce,jelikož stav současného m-áčka je tvoje práce),tj.křivě a zákeřně.Když někdo zlehčuje problém s barvami tohoto webu.A že tento web má tragické podbarvení,o tom svědčí spousta(NEJEN MŮJ)názorů nejen zde na MACZ,ale i na ACZ(diskuse o novém designu v novinkách,která bohužel již jaksi zmizela-radši)a rovněž třeba i zde:
Za všechny negativní ohlasy na tu vaši slavnou bílou uvedu jeden:
[39] remember my name, 20. 9. 2010 21.10
Nové stránky nedokáží oslnit obsahem, protože oslní bílým podkladem natolik, že z toho bolí oči. Číst tyto stránky v nové přepálené grafice působí stejně nepříjemně, jako když si zapomenu vzít na Svatého petra za slunného počasí brýle, které tlumí odraz paprsků na sjezdovku.
--------------------------------------… />
Pro všechny:
Všem ostatním přeji jen to nej a hlavně bezpečno na silnicích a spoustu radostí s vašimi plechovými láskami. :-) -
Dylan McKay 27.09.10 13:00
« nabídka práce pro redakci auto.cz
OSN hledá lidi pro komunikaci s mimozemšťany. Myslím, že by mělo hledat v redakci auto.cz. [odkaz]
Proč? Nevíme co od mimozemšťanů čekat, nevíme jestli by nás zničili, snědli či zotročili. Proto by bylo lepší s nimi nekomunikovat, a to by redakce auto.cz zvládala nejlépe! >:D -
"-- skrytý --" 27.09.10 12:01
« Re: RICARDO
trochu odbočím, netušíte někdo, kde se v nové verzi zobrazují soukromé zprávy ? Našel jsem pouze odkaz na odesílání (obálka v okně s údaji o majiteli).
Prase aby se vyznalo v bílém pekle, fakt 8-s
...odpovím si sám, po té, co jsem sám sobě odeslal SZ se vedle okénka k přihlášení objevila obálka, která tam před tím nebyla... -
Dylan McKay 27.09.10 06:55
« Re: RICARDO
Kamarád z Prahy má docela šikovnou přítelkyni. Ta si chtěla koupit Porsche 911, tak on se na něj hrozně těšil. V den kdy pro něj měli jet ale přijela fungl novým MB SL s nejslabším motorem (Kysky viděl). Ten to auto úplně nenávidí, hrozně mu celkově Mercedes vadí... -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 26.09.10 13:27
« Re: RICARDO
Kuva Ricardo nepřetáčej! Kde jsem psala,že ..."Pouze Feferonka chtěla pokračovat ve svém zatvrzelém postoji s tím, že pokud bych obrázek "bojkot" smazal, tak ho stejně nahraje znovu." - že nahraji 'bojkot' znovu??!!
Napsala jsem,že pokud by jsi mi hl.foto s bojkotem smáznul a nahradil jinou fotkou a mé recenze zveřejnil,že za těchto okolností bych recenze opět skryla.A byla to reakce na tvůj dotaz směřován nevím už komu, zda toto máš udělat.Můj bojkot a jeho neustálé trvání u mých recenzí mělo a má opodstatnění a ty mi nebudeš diktovat,jak se mám k celé situaci postavit!
Takže klidně mi foto s bojkotem smaž,ale za mě nic zveřejňovat nebudeš!
Z tvých řádků jest ale patrno,že otočit si stav věci ve "svůj prospěch" fakt umíš!
Zrovna tak jsem NIKDY NENAPSALA,ANI NEVYŘKLA tato TVÁ slova:
"Feferonka chce(po redakci) přesný seznam, které připomínky se zapracují do změn webu a harmonogram"...!!!!!
Nebo snad to,že jsem redakci PROSILA o nástřel termínu je shodné s tvojí vymodelovanou větou??????????
Ricardo 26.09.10 12:58
« Re: RICARDO
Bylo jasně napsáno, že výjimečně budeme akci tohoto typu tolerovat od pátku až do pondělního rána (jediné skutečné protiopatření bylo vyřazení žebříčku MACZ z hlavní stránky Auto.cz), celá top 15 mohla být plná obrázku "bojkot" a my jsme proti tomu nic nepodnikli. Se všemi se dalo domluvit, pár uživatelů sice (doufám, že žertem) mělo narážky typu "je půlnoc a ještě nic nesmazali". V pondělí jsem skryl asi 10 recenzí, u všech se to vyjasnilo a recenze jsou opět odkryty, jako by se nic nestalo. Pouze Feferonka chtěla pokračovat ve svém zatvrzelém postoji s tím, že pokud bych obrázek "bojkot" smazal, tak ho stejně nahraje znovu.
Co se týká předání seznamu připomínek, tak sorry, ale diskuse není standardní komunikační kanál ani se mnou a už vůbec ne s provozovateli serveru. Zde došlo ke zkreslení, kdy ho Libor Zezulka dostal mailem od Pana Stanislava a ne od Feferonky, která byla jeho iniciátorkou, takže ta "sláva" padla na Stanislava. Ale to je vlastně to samé dokola - pořád píšu, že nejlepší je se na mě obracet emailem, jako varianta jsou soukromé zprávy. Na to, že něco najdu v diskusi (tím spíš, když to bude "zakecané" na čtvrté stránce) se prostě nedá spoléhat. Stejně tak Libor Zezulka nemůže zase zaručit, že bude moct odpovědět na každý email. Na komunikaci směrem k Moje.auto.cz má mě jako administrátora této služby.

Mojito, nepojedeš se o víkendu někam pořádně projet?? Má být celkem hezky a chtělo by to využít poslední trochu pěkné dny.. Na případné možnosti malých přehánět se vy.pr.dni, umývat auto můžeš přes zimu >:-[]