Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.10.10 09:41
« Re: dáme redakci ještě šanci?
Navíc to není konstruktivní připomínka!
Cituji(kopíruji) Zezulku:
"Nářky ohledně barviček se snažím chápat, ale bohužel tomu nemohu říct jinak než Facebook syndrom. "
-----------
"Pokud ovšem někdo postaví celou stížnost na tom, že to není oranžové, ale bílé, šedé a červené. Je to problém. Problém je v tom, že to je subjektivní, zvyková věc. Proto Facebook syndrom. Málo modré, moc modré, málo bílé, moc bílé....
Oranžová barva byla, už není a nebude. Je mi líto. I Ford jednoho dne přestal dělat jinou než černou u svého modelu T. Neberte to jako aroganci moci. Prostě jednou vznikl design, který prošel schvalovacím procesem, odpovídal strategii, kterou Auto.cz jde už řadu let a to automobilového portálu a hotovo. Že se někdo živí internetem. Ale to se dnes živí kde kdo. Studio, co dělalo design Auto.cz, vyhrálo se svými projekty řadu soutěží na celém světě. Pojďme se bavit fakticky, subjektivní dojmy nás nikam nedovenou. Bohužel. Když jsem byl malý, vymalovali mi třídu na jinou barvu, než tam byla před tím. Do školy jsem kvůli tomu chodit nepřestal. Zvykl jsem si.
Jak říkám, díky, ale musíme to vzít fakticky, určitě nebudeme Moje.auto.cz přepínat do starého designu, ani to nejde.
Mgr. Libor Zezulka"
------------------
KONEC
Takže porád tu nebrečte nad barvičkami,dyť je to jen o zvyku... 8-s
A své oči jednoduše přinuťte,ony si taky zvyknou... 8-s 8-s -
Chuck Norris 04.10.10 21:29
teď jsem se dostal do "garáže" tady na MACZ a editace aut a co to vidím? on je tam ještě "starý" design stránek... v přímém porovnání naprosto propastný rozdíl... mnohem líbivější, krásnější, dá vyniknout fotkám a poskytuje jim kvalitní pozadí... nevím.... je to špatný:-'( -
Chuck Norris 04.10.10 21:07
mno zareaguju trochu podle slov jedný známý písničky jestli se to tak dá nazvat: musíš mít naději, musíš mít sny, bez toho to nejde, bez toho se nedá žít... pokud by se MACZ nezměnilo už bych tu měl o jedno autíčko navíc... te´d váhám zda ho vůbec má smysl vkládat.. počkám si podle toho co jsem zaregistroval mají tenhle týden přijít nějaké změny.. pokud ano a s kladnými ohlasy tak začnu pracovat na recenzi... nemá smysl něco dělat X hodin jen kvůli toho že si to prohlídne za měsíc pět lidí.... -
"-- skrytý --" 04.10.10 17:03
švíháku, šviháku, napadají mně jen dvě operace, který by tě přiměli napsat Libčovi dopis. První je lobotomie a druhá změna pohlaví. Jinak si tvůj email nemůžu vysvětlit. Anebo jak psala Fefe na něčem hrozně moc jedeš. >:-[] -
Dylan McKay 04.10.10 13:39
Na MACZ jsem si prožil krušné chvilky, jak s uživateli, tak s redakcí, dokonce mi hrozil i BAN. Ale já umím opouštět...
Redakce to přecenila, víc než komunita MACZ ji zajímal Pařížský autosalon, nechci být nějak naivní, ale právě při pohledu na nižší návětěvnost webu by měla něco udělat, a to hodně rychle.
Pokud ani teď nepřijde nějaká snaha cokoli řešit, nemusíme si vyčítat, že jsme potápějící se MACZ opustili... -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 04.10.10 13:30
Jednak se mi nelíbí,že ze strany redakce nevzešla ani částečná omluva za jejich chování,možná by si mohli uvědomit,že nekomunikují pouze s ,,náctiletými,,každopádně by se měli chovat profesionálně a přívětivě,aroganci nesnáším 8-s
Teď,když jim jde web do kytek najednou procitli ze snu a já se mám pos..?
Svoje auto budu přidávat na jinou stránku než je tato a pochybuji,že bych svůj názor změnil, i když by byl podklad černý,šedý,modrý.Jde mi o princip,mazání a cenzuru nezkousávám....
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 04.10.10 13:20
Co se týče mé osoby,já si myslím,že jsem šanci dala.14 dní jsem si dopisovala s 'údajným Zezulkou',abych četla aroganci,zlehčování a 'výsměch'.Ještě po měsíci se za moji trapnou snahu dozvídám urážky mé osoby od křivého admina a krom toho samozřejmě opět neschopnost,nechuť,či co já vím,vidět nedostatky tohoto webu.
PRO MĚ MACZ SKONČILO,NEZASLOUŽÍ SI MÍT ZDE RECENZE NA MÁ AUTA.Skutečně nehodlám za jejich chování podporovat tuto jejich bílou hrůzu a zvyšovat jim tak zisky z protivných bannerů.Mám svoji hrdost. -
Thomasino 04.10.10 13:01
No to jsme se jim snažili naznačit už dávno, ale měli pocit, že si moc vymýšlíme a že bez skalních lidí to tady bude fungovat dále...
Což o to, ono to samozřejmě fungovat bude, ale asi tu pak budou chybět ty nejzajímavější recenze :-O :-(
A jestli monitor návštěvnosti bere v potaz i výrazné snížení návštěvnosti stálých lidí (jako že si myslím že ano), pak jim klesá obecná návštěvnost (ikdyž se jedná stále o ty samé lidi) a díky tomu jim budou v důsledku zřejmě klesat příjmy z reklam.. Ale tohle měli jaksi domyslet ještě před tím, než začali dětinsky a arogantně psát o tom, jak jsme na jejich písečku a co že si dovolujeme nesouhlasit s jejich skvělým novým webem 8-s 8-s -
Dylan McKay 04.10.10 12:55
To není obrat, pokud je o mě, vyměnil bych lidi co se starají o MACZ, především bych vyhodil Ricarda. Jsem ten poslední, kdo by měnil názory.
Podsvícení je běs, ještě víc mi vadí, že nevidím kdo je přihlášený, kvůli tomu jsem tady čekal dva dny na Zina, další věci už jsou detaily, jako číslování příspěvků a avatary...
Mám MACZ rád, odejít se dá vždycky. Proto spoléhám na změny, podle malé návštěvnosti je teď redakce udělat MUSÍ.
-
Thomasino 04.10.10 12:49
« Re: dáme redakci ještě šanci ?
šviháku, na čem jedeš?? ;-) Co ten obrat najednou? >:D >:D
Uvidíme jaké budou změny, ale na stávající "bílé peklo" chodím jen minimálně, opravdu mě z toho bolí oči a nemíním je přetěžovat. Stačí, že musím koukat do monitoru skoro celý den v práci :-O A pokud vím, spousta lidí je na tom dost podobně... Chcípl tu pes... Nemluvě o tom, že hodně lidí naštvalo chování redakce a jejich uražené vzkazy a pokud vím, přesunuli se po různu jinam ;-\ -
Dylan McKay 04.10.10 12:41
« dejme redakci ještě šanci
Nedalo mi, a napsal jsem Liborovi email. Odpověď byla téměř okamžitá. Redakce si samozřejmě propadu všimla.
Myslím, že jsme MACZ dali hodně, a bylo by fér dát redakci trošku času navíc.
Z celé odpovědi uvedu jen závěr, který je důležitý pro nás všechny:
A teď konkrétně. Tento týden nasadíme upravenou HP Moje.auto.cz - resp. spodní část a přidáme šedé podbarvení příspěvků do diskusí. Jinak plánuji vytvoření vývojové skupiny, do které se snad tentokrát přihlásí víc lidí než minule, která se bude na vývoji Ma.cz podílet. Třeba to tentokrát vyjde a hlavně si nastavíme vztah tak, že se budeme vzájemně respektovat.
-
Martin911Turbo 04.10.10 11:15
« Re: Kdo zabil Gemballu?
Šviháku, máš SZ - budu se těšit :-)
Ke Gembalovi, je to hodně excentrický tuner - Porsche opravdu pár kusů se mi jen zamlouvalo oproti např. TechaArt či 9ff. Měl jsem možnost mluvit s jedním českým karosářem co u něj dělal a nyní dělá u SpeedArt, tvrdil že tam z jeho nápadů byli většinou všichni na prášky... -
"-- skrytý --" 03.10.10 19:57
« Re: VIDEO PANA KEBULKY!!!
Celá tato situace by byla celkem pěkná taškařice ,ale obávám se že je to vážnější.Celé toto"vylepšení" je nechutné a ať si pan šišulka,žežulka či cibulka, nebo co to je, říká co chce je to prostě tak. Má někdo tip na nějaké normální stránky? Ať si tu na to čumí třeba sám.
A na rozloučenou koudelkovi dám i zahrát:[odkaz] -
Krispos 02.10.10 19:02
« Re: VIDEO PANA KEBULKY!!!
>:D >:D >:D ale ten zvuk je hroznej... Následuje návrh reklamního spotu na MACZ. Veškerá podobnost s českou sodou je čistě náhodná...
Libor pracuje v MACZ, proto musí být jeho uniforma vždy perfektně čistá. Jen opravdu bílá je zářivě čistá.
a) je profesorem webdesignu
b) pracuje v MACZ
c) je profesorem webdesignu v MACZ
C je správně. Schmutzige Web. Vy si troufáte celému národu ukázat vaše oranžové stránky? Ale my bereme N95 (říká Fefe). My bereme N98! Skvrny od očních kapek, na to můj běžný web design nestačí (opět Fefe). Oční kapky - 4 z 5 webdesignerů vědí že to má z oranžového pozadí. Libor se vrací domů propocený a někdy i rozladěný bojkotem uživatelů. A to si zapiš, oranžové se zbavíš! Halt, etiketten sagen stop, jenom koncentrákovaná síla bílého pozadí si tady poradí. MACZ je jako šoubyznys, když dobře vypadá lidé se sem rádi vracejí. Nové MACZ, to je prostě bílá bomba.
A u většího rozlišení malý Liboráček zdarma! :-)
-
Dylan McKay 01.10.10 16:30
« Re: 7.000 km s Carrerou
Ano, chci to i stím profesionálem, mám s ním totiž plány. Nikomu to neříkej, ale když někdo umírá, říká se, že vidí bílé světlo na konci tunelu nebo tak něco. Založil bych stránky, kde by pan designér mohl uplatnit své umění, třeba w w w.takvypadasmrt.cz- návštěvník by vlastně viděl jak to vypadá když z člověka vyprchává život. Tak jako vyprchává život z MACZ...

2. Přestaly snad na FT (k vůli změně barvy) fungovat důležité funkce?
3. Co takhle dát k dobru obchodní jméno toho studia, které "vyhrálo se svými projekty řadu soutěží na celém světě". Byla by to pro něj jistě vítaná reklama a doufám, že se tak kvalitní studio nemusí za svou práci stydět...
4. Docházka na ZŠ je povinná (na tu se zvykat musí), na rozdíl od návštěv na auto.cz
5. A že něco nejde? Ono by to šlo, ale motivace proto, aby to nešlo, je větší, než proto, aby to šlo.
6. Někdo si bude "muset" zvykat na barvičku, někdo zase na výrazný pokles návštěvnosti, hlavně pak taky u toho moc nebrečet...
7. Nikdo a nic neřekne o kvalitě práce redakce víc, než výrazný rozdíl v návštěvnosti webu (navíc v kratším časovém horizontu po údajném "vylepšení" webu na úroveň GT-R).
8. Ten "kůň" (viz další redakčně nešťastné přirovnání), kterého tu teď nabízíte, nemusí být nijak superrychlý, stačí, když nebude chromý...