Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 01.09.12 20:20
« Re: B-52 Stratofortress nad ČR
>:D >:D já jsem byl v tu chvíli šťastný že jsem jí viděl, ale smutný že jsem se nakonec rozmyslel že si s sebou na montáž nevezmu foťák... ;-\ To by byla TOP fotka :-) Ale i tak jsem měl dost štěstí, že jsem ji alespoň viděl :-)
Koukám, že maluješ pěkně! :yes: :yes:
Zveřejníš nějaké fotky od fotografa jak jsi psal před několika příspěvky? -
David Silver 01.09.12 14:05
« B-52 Stratofortress nad ČR
Ahoj přátelé.
S firmou ve které jsem byl na brigádě jsme jeli tuto středu do obce Chotětov (Benátky nad Jizerou) při přípravě pracoviště v čas 9:42 jsem zaslechl přelétávající tryskový motor, kouknu na oblohu a málem jsem dostal infarkt! Přelétával osmimotorový americký bombardér B-52 Strafortress. Jak jsem večer zjistil, směřoval na letiště Sliač na Slovensku na air show. Bohužel jsem u sebe neměl nic lepšího na focení než Sony Ericsson K300i. z fotky je po zvětšení vidět silueta tohoto úžasného bombardéru. [odkaz] -
Bully_ 25.08.12 20:01
« Re: STK
A to jsou v CR skodliviny z vyfuku Porsche nemeritelne klasickym vybavenim STK na rozdil od jinych aut? Tady v Lucembursku jsou STK dohromady jenom 3 (spolu s Nemeckem nejprisnejsi v Evrope vubec mimochodem; poprve po cca 3 a pul letech a pak kazdy rok) a stojite tady ve fronte jak s novym Lambem tak s oldtimerem nebo dobitou pracovni dodavkou. A ze by strkali do vyfuku neco zvlastniho jsem si nevsiml >:-[] -
Martin911Turbo 25.08.12 18:19
« Re: STK
Nazdárek, ano s emisemi na Porsche je to více jak rok už problém. Většina stanic nedělá jen z jednoho důvodu, technicky vše mají, jak měřáky, tak data (vše samo BOSCH) ale nejsou proškoleni, tudíž to nesmí dělat... Jediná cesta je Porsche Praha a Brno, kde dle info z května si za emise naúčtují cca 3000 Kč!!! nebo vybrané stanice Dekra, ale které fungují zatím seznam nemám... prostě banánystán...
P.S. a to není problém jen Porsche, ale i Ferrari, Lamborghini, Rols Royce, Bentley,.... -
white label 12.08.12 23:30
« Re: OH na ho...
švihák alias DMK
"Logicky" všechny nicky od WA přes WL až po WZ jsou jednoho uživatele. A nežárli furt... a ještě k tomu zbytečně, máme to k sobě s woodym tak daleko, že jsme se ještě ani osobně nesetkali, kdybych bydlel třeba v mariánkách, tak už by jsme určitě pár společných káv dali... ;-) >:-[] -
white label 05.08.12 01:07
Souhlas, jsou mnohen důležitější věci, než správná gramatika.
A čím větší (kompakt), tím lepší, tetko hraběnko... >:-[]
P.S. troufám si tipnout, že nakonec sklidíme takových deset kovů s pěti kroužky (Audi+1), z čehož by mohly být tak čtyři ze zlata (jako v Atlantě). ;-) -
woody-alien 04.08.12 23:55
WL: Stejně jako u aut výsostná technika ještě neznamená, že to auto skvěle jezdí, tak i gramatické chyby se dají přehlédnout, pokud člověk nepíše blbosti. ;-) Jenže ty to víš a tohle jsem měl nejspíš adresovat baronce Kylie, pro níž je technika premianta nižší střední třídy jaksi podúrovňová... >:D -
David Silver 04.08.12 16:04
Sice názor na výrok Romana Kreuzigera mám pozitivní názor, ale je fakt, že se našim nějak nedaří.
Podle mě není nic špatného na tom, že stájový kolegové přejí svému leadrovi (zde i šéfovi) veliký úspěch ke konci kariéry. Na Tour se mu vyhrát etapu nepodařilo tak mu alespoň přáli vyhrát olympiádu když věděli, že oni sami budou mít příležitost zase příště protože jsou ještě mladí. -
white label 03.08.12 18:54
Zrovna dneska se nám (vlastně jim) docela daří. Všimněte si, že když se daří, tak se daří "nám", ale když se nedaří, tak se nedaří hlavně "jim"...,
kdyby každý Čech (samozřejmě včetně mě) ovládal umění sebekritiky alespoň z poloviny tak, jak mu jde kritika druhých, tak jsme už dávno skuteční mistři světa "ve všem". >:D -
Dylan McKay 03.08.12 07:27
« OH na ho...
Smutně koukám, jak nám sportovní svět utíká. Našim sportovcům se nedaří podle našich představ.
Horší jsou ale výroky některých z nich...
medaile by skončila stejně v šuplíku,
předjet kolegu ze stáje se přece nedělá,
věděli jsme, že se zraněním nepostoupíme (ač mohli jet na OH zdraví náhradníci) a ještě další perlička jedné tenistky ohledně financí.
Kde jsou sportovci srdcaři? :-( -
David Silver 28.07.12 13:12
« Re: 1000 km na jednu nádrž
Já dneska koukal na ty rozdíly v cenách i u jedné značky. Příklad u nás v Dač. - Benzina klasická nafta = 35,50 . Jihlava - Benzina nafta Verva 34,20 (klasickou jsem si nevšiml). Slownaft Jihlava nafta - 34,50. Shell Třešť nafta TopQ nebo jak tomu říkaj - 36,60. Shell H.Brod nafta TopQ - 35,20.
Jinak hezkej dojezd :-) -
Dylan McKay 27.07.12 21:15
« 1000 km na jednu nádrž
Na jednu nádrž zvládnout 1000 kilometrů moc aut neumí. Mě se to s Priusem povedlo při běžném provozu hned několikrát za sebou. Důležité je připomenout, že nádrž je na 45 litrů. S Priusem jsem najezdil více než 20.000 kilometrů. Je to vynikající auto! :yes: -
David Silver 24.07.12 21:40
« Re: Kolo
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Celkem pohodička, pokud 80km z toho nefouká vítr pouze proti tobě >:D >:D
edit: tak jsem si nahrál do PC data z mobilu z Sports Trackeru za včerejšek - 121km dokud se mobil nevybil. Za tu dobu spáleno 3649kCal to už je docela číslo >:D