Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.10.10  18:36

« Re: Skrytí recenze na Golf GTI 6...

veselyt - něco brzo bude,zatím to funguje trochu jako polotovar ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 07.10.10  16:57

copak má? myslím automobilove.mistecko? >:D tam by to šlo ale neobratně.>.. ale diskuse tam jsou a je to černýýýý... !!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.10.10  16:28

To víš, musí to teď všechno projít cenzurou >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.10.10  16:23

No tak to byste měli dát pomalu fotky do fotosoutěže na web, aby se vůbec natáhly pod recenzi a stihlo se to do 25-tého zobrazit >:-[] >:-[] >:D

Essex, ještě chvilku vydrž ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 07.10.10  16:22

asi si to precitali mame tam nejake nove fotky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 07.10.10  16:14

Skluz fotek postupně stoupá. Když sem dával fotky ze srazu s MartinemHappy, tak se objevily v nových po 2 dnech. Do fotosoutěže už po 4 dnech, takže aktuální skluz může být tak týden-14dní. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.10.10  16:08

Mojito, tak už nenapínej.
    To moje prvenství tady mě vůbec netěší, recenzi tam nechávám schválně, abych se pak přesunul s veškerou parádou >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.10.10  16:03

veselyt - má ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 07.10.10  15:45

jj někam se přesídlíme... má nějaký web ještě podobný zaměření?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.10.10  13:45

Ronault
    No jo, mají tu teď (na svém "pozemku"!) ze zábavního parku "hřbitov".... 8-s ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 07.10.10  12:30

zino: Já jsem vložil nové fotky do receze k Felicii a Fabii asi před 4 dny a doteď je tam nevidím 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 07.10.10  11:28

ked si pozeram tie nove fotky na hp tak redakcii uz vazne je.be niekto tu pisal ze fotky sa zobrazuju az po dvoch dnoch no neviem ja tam vidim fotky spred dvoch tyzdnov :no:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 07.10.10  01:00

Musím povedať že redakcia MACZ sa ukázali byť mantáci (t.j. nešikovní truhlíci) ktorí svojím vyčkávaním akurát chcú prečúrať všetkých užívateľov a presvedčiť ich, že sa im to po novom páči, aj keď o tom ešte nevedia a že si všetci zvykneme...trápne a arogantné a urazené ješitné egá :no: 8-s

Jediný úžitok je ten, že tu už každý večer netrávim hodinu ale 3 minúty... Chce to iný server. Dajte návrhy, ale mimo Facebooku, ten nemám a ani nechcem...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.10.10  23:57

Je to smutné, hodně. Něco se tu dělo, u s-mika, u Mojita, člověk si domluvil sraz, pokecal se stejně postiženými autofily, nikdo se mi neposmíval, že myju auto každý týden, že to přeháním s péčí o auto atd....

teď jeto tu mrtvé :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.10.10  18:33

no právě !! :-( :-(
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 06.10.10  18:31

lázňák švihácký: no ale i v cele smrti se dočkáš na to na co čekáš >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.10.10  18:30

A to zase néé, už se z MACZ nepo...., už je mi to u ..... Však víš kde >:-[]
    Kdyžtak se budeme scházet na jiném webu ;-)

To jsi rozdával bonbóny, nebo rozhazoval peníze??? >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.10.10  18:28

Čekat na změny MACZ je jako čekat v cele smrti... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.10.10  18:23

« Re: přihlášení

Dnes jsem vjel do odlehlé obce, a připadal jsem si jako když vjede auto do zapomenutého koutu Afriky. Několik dětí, i starších běželo vedle auta i za autem, a strašně se radovalo! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.10.10  18:14

« Skrytí recenze na Golf GTI 6...

Koukám zase krátce jestli se už něco změnilo k lepšímu a vidím že ne. Spíše naopak, taky se vidím dvojmo v přihlášení >:-[] >:-[]
    S těmi auty je to smutné, nyní jsem na druhém místě, býval jsem kolem šestého až osmého místa (pravda za E55 AMG a 330i, kdyžto nyní jsem před nimi - asi velmi těsně ), ale přede mnou bývalo 2x Porsche 911, Zetko a Scirocco, které jsou již pryč :-( :-( :'-( Naopak je tu v TOP10 půlka BMW (ikdyž je mám rád a nevadí mi, jen to mohlo být různorodější) a dokonce auto na plyn a dvě SUV >:D >:D Za chvilku se to může přejmenovat na BMW-Škoda klub ;-) :-)

Zatím GTI také skrývám, počkám jestli tu budou nějaké změny nebo to byly zase jen plané sliby 8-s :-! Recenzi na Ford C-MAX prozatím nechám..
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 06.10.10  17:31

Já mám taky: vrkuboy - vrkuboy a pak podivně rozházený kolonky odhlásit, moje garáž, nastavení... řádí jim tady nějaké šotek :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 06.10.10  17:25

stejně jsem připojený na jinym pc a žádná kolonka s moje garáž u nicku nemám.... pořád jen nastavení... a nick mám napsaný formou veselyt-veselyt což taky nevím proč je zdvojený ...
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 06.10.10  16:54

Tak sem našel první novinky ve spodní liště jsou nové odkazy na: iSport iABC AHA! Ringier Blesk pro muže... ale online uživatelé pořád nejsou vidět.
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 06.10.10  16:50

Něco se děje! auto.cz i macz... atd mám zarovnaný na levej okraj stránky ještě před minutou to bylo na střed... že by příslib prvních změn? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 06.10.10  16:48

Tak koukám jak tu ubývají ta lepší auta.... co takhle odkoupit doménu moje.auto.cz? Tady bude za chvíli stačit i muj.vrak.cz .... a moje Felda bude konečně v TOP10 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 06.10.10  13:40

jen nevím jak budeme jezdit jestli bude v zimě fakt -30... to bude fakt good...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 06.10.10  13:02

já nevím co to pořád máte s těma holkama... holky jsou na nic... auta jsou good! jsou to kámoši... do holek nacpete peníze a pak je bolí hlava... do auta nacpete peníze a odvděčí se vám porádní jízdou :yes: halky by se měly začít trochu snažit...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.10.10  09:14

jmurjr sny mame podobne ale po tolkych snovych babach som si musel ist oddychnut za pc >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 06.10.10  08:44

ach, zino, to mas nejaku uz zavislost. nehovorim, ze som tu netravil vela casu, ale casy sa menia a zivot ide dalej. to ze tu travim menej casu je plus nielen pre moje oci, ale aj pre celkovo zdravie.

a sny? mne sa skor sniva o babach, rychlych autach, ale o MACZ a svihakovi ani velmi nie >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.10.10  08:13

ja som mal dnes krasny sen macz prestalo byt biele, opat sme sa tu vsetci stretli, pisali si, hadali sa ... travili sme tu hodiny skoda ze som sa musel zobudit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.10.10  07:33

Já vím co tomu je! Je to rozbitý!
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.10.10  23:53

stejný problém... do garáže se dostávám kličkou přes editaci auta a pak zpět na mojí garáž... dokonalost sama.. stejně jako na půl zmizelý autokatalog...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.10.10  23:24

svihak na mojom pc to mam presne takisto v praci pripadne na druhom je to normalne >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.10.10  22:52

« Re: O redakci v negativech:

Typické :-) Oktávka předjíždí na plné čáře v nebezpečném úseku, jen aby si řidič dokázal že předjede Porsche >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.10.10  22:50

šviháku, tak to jsi IN !! :yes: :yes: >:-[]

Osobu blízkou jsem použil zatím jen 1x a to jen za parkování ;-) :-)
    Nicméně šetřím body za přestupky, kdy policajti měří na nesmyslných a přehledných úsecích jen proto, aby vybrali nějaké prachy a buzerovali lidi :-!
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  22:39

« přihlášení

Řeším záhadu. Na mém PC se nemůžu trvale přihlásit na MACZ. Vezmu ženy PC, a tam se můžu normálně přihlásit. Prostě na mém PC chybí v té kolonce u nicku i funkce "moje garáž", je tam jen nastavení. Jak je to možný, kde je chyba? Takhle se musím neustále přihlašovat... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.10  22:36

Na octávku nemá ani Porsche..[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  22:34

Moje auto není bílé. Moje auto není šedé. Moje auto má barvu MACZ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 05.10.10  22:28

>:D >:D >:D proženeš se kolem nich jako bílý stín.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  22:24

S SUV jsem Octavie přejížděl. Teď je podjíždím...
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 05.10.10  22:17

Já Octavie nepouštím ale předjíždím >:-[] ať je třeba zbarvená do barvy duhy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.10.10  22:17

dobře ale figuruje v něm naprosto tan samá právní klička s osobou blízkou. Navíc pokud by se potrestal za přestupek spáchaný osobou blízkou majitel auta je to opět protiprávní protože se trestá někdo kdo nic neudělal.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  22:12

Zelená Octavia= dávej pozor!
    Stříbrná Octavia= brzdi!
    Zlatá Octavia= sjeď do příkopu!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.10  22:09

to veselyt - všichni moc dobře víme, že osoba blízká je nejčastěji zneužívána v souvislosti s přestupky za rychlost. Příklad, který jsi uvedl, je úplně z jiného soudku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.10  22:09

Majitel stříbrné octávky vás musí předjet i kdyby ho to mělo stát prachy,body i život.Je to syndrom hodný psychiatra.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.10.10  22:09

jak se švihák ozval ne >:D >:D >:D jo. souhlasím... vidám na dálnicích spousta A8 bmw 7 a mer S.. všichni jednou tak od 110 do 140 výjimečně někteří víc. zato ty dodávky co překračujou rychlost a ty octávky co jezděj na hraně+ svých možností jsou naprosto běžný... rychlé A8 bmw 7, porsche atp jsou početně naprosto zanedbatelným procentem všech fotek radarů... je to jen závist a presumpce viny díky závisti že má někdo silnější auto když se ozývají hlasy že to jsou piráti silnic v silných autech...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.10  22:04

o koncernových TDI bych mohl psát romány. K těmto vozům dávají majitelům asi zdarma lobotomii. Ale v tom Rakousku to byly fakt SUV, i když žádnej z nich nebyl Kejen
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.10.10  22:04

mohl bys prosím rozvést tu pasáž že listina práv a svobod s tím nemá nic společného? pokud můj bratr někoho zabije, svěří se mi s tím, za rok za mnou příjde policie a řekne že pokud u soudu vypovím že to byl on tak půjde sedět tak mám právo jako jeho příbuzný říct že proti někomu ze své rodiny nebudu vypovídat. nelze to svádět na vychcanost, zákon nemůže za jeho zneužití ale zákon chrání lidi a zde rodinné vztahy... v tom případě lze pouze apelovat na svědomí lidí. ale Osobu blízkou nikdo nemůže zrušit ikdyby byl větší král.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  22:02

Jak SUV a černý okna? 8-s >:D Nejhorší jsou oktávistí a passátistí, a teď je navíc doplnili superbistí!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.10  21:57

ten, kdo chce jezdit jako prase a ohrožovat ostatní v silniční dopravě, musí počítat s postihem. Nemá to s listinou práv a svobod co dělat, osoba blízká je jen klasická vychcanost, jak pěkně po česku ujít trestu. Cožpak je arogance a bezohlednosti na silnicích málo ? Když něco provedu, musím počítat s rizikem, že mě chytnou. Právě v tomto je naše banánová republika hodně pozadu v porovnání s vyspělými státy. Stačí zajet do sousedního Rakouska na dálnici. Místní, byť sedí v superdrahém dvanáctiválci, dodržují předpisy. Co si asi myslí, když pak kolem nich profičí SUV s českou RZ...čím tmavší folie na oknech, tím vyšší rychlost.
    Kvůli frajerům, co mají v záloze osobu blízkou, denně stojí D1. ;-\
    Když už testovat, kolik kára vytáhne, tak v neděli brzo ráno, nebo si vyrazit do Brna nebo Mýta na okruh, případně na mnichovskou dálnici.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  21:52

A teď si představ, že můj kolega vypadá jako Viktor Kožený! Bojím se, že ho někdy v dodávce vyfotí radar, a mě pak domů vlítne zásahová jednotka! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.10.10  20:29

tyjo kluci neblbněte... říkám vám to v dobrém! nejezděte rychle! :-! hlavně si nekupujte auta kde nepoznáte kolik jedete... zlatý felície a octávie! tam když jedete fakt hodně tak na vás chce motor udělat kukuč z kapoty takže vás to aspoň tolik nebere jezdit rychle... ten ten kejen turbo atp to jsou auta kde si myslíte že jedete 130 a ono jedete 260 a pak to vysvětlujte policajtům...

BTW: co říkáte na snahu vypustit tzv. OSOBU BLÍZKOU z "výmluv" při přestupcích? dle mého názoru se to dotkne prvního chytrýho řidiče, první soud a je osoba blízká znova na scéně. navíc osoba blízká je již v základní listině práv a svobod. chtěj zrušit i tenhle papír? v tom případě budem jediná země šíííroko daleko bez základních práv a svobod občanů.
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 05.10.10  18:26

Tak já se musím teda víc polepšit v té rychlosti, moje rekordní jízda je jako chůze >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.10.10  18:22

svihak ked si to precita manzelka kluce viac neuvidis >:D mas este ten antiradar ? pridem do prahy a pojdeme vyskusat vmax na D1 >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  18:12

Tak já zatím rekord s PCT, 911 to teprve čeká...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.10.10  18:09

veselyt o mna sa neboj nikdy som nesoferoval auto co ide 230 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.10.10  18:08

asfalt? no možná tak retardéry... ááá to mi připomíná že vedle v ulici někdo odmontoval první díl retardéru který si tam ta blbá rodina navymýšlela... asi v noci půjdu a odeberu další pláty...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.10.10  18:07

tak dneska mám svůj velký den! poprvé v životě okusil hru "velkých pánů"... po dálnici na příbram jsem se naháněl s nějakou A5 nebo S5 a valili jsme to nonstop 230-250 Můžu říct že zatáčky které s octávkou vypadají naprosto uspávačně jsou v rychlosti 240 už docela ostré. Závěr: nejezděte rychle bratři a sestry! a po setmění po dálnici nejezděte rychleji než 58km/h!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  18:05

...nízký auta berou dobře asfalt... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.10.10  18:02

čím nižší auto tím nápadnější.... :'-( čím větší auto tím nápadnější, čím hezčí cabrio tím nápadnější :-) Na nízký auta dobře berou slečny to už jsi doufám poznal;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  17:41

A já myslel, že je tak malá a nenápadná... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.10.10  17:40

svihaku tu tvoju karu zrejme uvidim ako posledny >:D mas stastie ze som o nej vedel ako prvy >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  17:38

Ano, to jsem byl já! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.10  17:35

jen odbočím - nevyskytoval jsi se Šviháku dnes mezi Svitavami a Brnem ? Jestli ne, tak Tvá kára má dvojníka včetně karlovarské RZ.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  17:32

Myslíš že ten má nějaké svědomí? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.10.10  17:22

ricardo sa tu viac neukaze >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  17:21

Po takové čočce by měla redakce nějak reagovat. Ať to ale nezkouší neschopný Ricardo, ten je zralej tak akorát na hejta... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.10.10  17:08

ja som myslel ze to je nejaky tvoj "priatel" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  17:02

Já už jo! Pod touhle větou jsou totiž moje tři příspěvky, tak jsem se lekl. Ale autor to myslel tím, že místo celé redakce to psal jediný člověk (Libor)... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.10.10  17:00

taktiez som to nepochopil :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  16:51

Můžete mi někdo vysvětlit, co v tom článku z odkazu znamená tahle věta?

...Jeden z "odpůrců" na tenhle výkřik "celé redakce" (můžete se vsadit, že to psal jeden člověk, co si nevidí ani na špičku nosu) reaguje poměrně věcně...
  • « 00 Reagovat !

foto Legolas

Legolas 05.10.10  15:20

« Re: Pár bodů k reakci redakce...

takže p.Pospíšil, kdyby si někdo chtěl přečíst rozhovor

[odkaz]

a kdyžtak se ještě zkuste podívat na www.rock.cz, který je podobně dělaný jako ACZ.
  • 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 05.10.10  15:04

« Už se připravujete?

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 05.10.10  13:42

Já sice odtud odejdu, ale nechám tu z recenze zbytek.. respektive první odstavec recenze, zkrácený klady a zápory a pár fotek :-) No a na konec té zkrácené recenze dám odkaz na kompletní recenzi a taky na tu novou, kterou vložim na jiné stránky ;-) :yes:

Jinak nevim jak kdo tady máte zavedený počítadlo návštěvnosti, ale po zavedení nového designu návštěvnost mé recenze klesla o tři čtvrtiny :-| :no: myslim že redakce by měla zamakat....
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.10.10  13:23

A po odchodu pár lidí co měli recenzi a auta v TOP 10 se tady z toho stal v TOPce takový malý BMW klub >:-[] >:D >:D Půlka aut jsou bavoráci ;-) :-) Myslím, že nebude trvat dlouho a v TOPce budou i Oktávky a Fábie... Až odejdou jinam i ostatní >:-[] >:-[]

P.S.: Ono taky zobrazování "nových" fotek po dvou dnech taky svědčí o kvalitní práci 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.10.10  13:14

Celkem pěkné a výstižné shrnutí ! :yes: :-)
    Sice se to taky blbě čte, neboť je to celé bílo-černé (asi jsem už na tu bílou alergický, neboť jen to čtu déle než 3 minuty, tak mě zase pálí oči), ale napsali to správně >:-[]

A proto zase pryč z tohoto bílého pekla.. Osobně taky dost zvažuji, jestli nestáhnu svoji recenzi na GTI a nepřemístím se úplně někam jinam. Zatím vyčkávám, jestli se to tady zlepší ohledně designu a funkcí a pak uvidím.
    Každopádně se mě také trochu "dotklo" arogantní chování redakce a jejich nevážení si zákazníka...
    Tak jako tak jsem zde asi tak o 50% méně než dříve, jednak se tu nic neděje a taky mě z toho bolí oči
    :-O :no: Už si tady ani nečtu novinky na Auto.CZ, fakt se na to nedá koukat, chodím si je číst jinam, nebo si počkám na otištění v AutoCaru apod.
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.10.10  12:51

« O redakci v negativech:

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  12:07

Nevím co pořád všichni máte, vždyť to video o novém designu bylo výstižné: [odkaz] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.10.10  11:39

Aha, takže celé to "studio" se vlastně zcvrklo na jednu osobu...
    Ono vůbec to rádoby přirovnávání ke změně produktů H. Forda k této změně produktu redakce je dojemně trapné... Kdyby si totiž pan Ford dovolil takto amatérskou celkovou změnu svého produktu, měl by s tím jistě podobný "úspěch", jako redakce, případně podobný jako "Baťa s dřevákama"...
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.10.10  11:20

Ad Švihák - normálně mně vyhrkly slzy!! >:D >:D >:D >:D

white label - ad bod 3 - redakce zveřejnila jméno toho šikovného webdesignéra(ačkoli ale před tím mi do mailu bylo napsáno,že na stránkách dřel L.Z.)
    -a tííím jeee...chvilka strpení.....kopíruji redakci:
    (Zde jedna technická - tento člověk, Martin Pospíšil, se svými weby sbírá ve světě jedno ocenění za druhým. Než bude někdo psát hloupé připomínky o tom, že to dělal amatér, ať má za sebou takové výsledky a potom přijde. Rádi mu dáme možnost pro nás pracovat.)

---------------------------
    Gúúúglovala jsem a gúúúúglovala a po delší době našla - jedná se o třiadvacetiletého samouka. ;-\ Nebo budete mít větší štěstí???

Prakticky jsem odepisovala L.Z. podobně jako ty,white labele,jen mé maily nebyly sarkastické.Přesto jsem 'slízla' povýšenost a jistý výsměch. :no:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…