Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
vrkuboy 09.10.10 13:29
« Re: Co bude až tady nebudem?
To je furt nějakýho remcání! Hoši... nemáte vůbec respekt k tvůrcům tohoto webu, kteří vás tu zadarmo nechávají hrát. A jestli se vám tu nelíbí najděte si jiný pískoviště. A to zveřejňování grafů považuju za jistou formu bojkotu... takže opatrně nebo uvidíte! >:D -
Chobot 09.10.10 13:18
Jo to já nevim. Já se tam dostávam přes mojí garáž ktrerá se mi zobrazuje u přihlášení na 1cm čtverečnim s nastavenim, odhlášenim.
Už vim. Přímo v recenzi nad hlavní foto v rohu před názvem auta je ´editovat´ neviditelně světle modře, taky jsem to teď hledal asi 5 minut, fakt jůsrfrendly ten novej vzhled >:D -
Chobot 09.10.10 13:09
Kysky: Takový počítátko najdeš v editaci recenze na konci před vkládáním novinek. Musíš se tam zaregistrovat a pak ti to začne počítat.
Případně přímo na www.toplist.cz se zaregistrovat, dát odkaz jakou adresu chceš sledovat......
Aspire: Takže soutěž o největší propad vyhrálo samotné ACZ >:D -
Chobot 09.10.10 11:13
Někdo tu někde zmiňoval, že se návštěvnost jeho recenze po uvedení nového ACZ snížila na třetinu. Tak přidávám záznam jak to vypadá s mojí recenzí. Kdo další se pochlubí jak mu to šlape na novém vzhledu?
[odkaz]
Mohli by jsme vyhlásit, ve stylu fotosoutěže soutěž, kdo má za poslední měsíc největší propad >:D >:D
PS: Kdyby to někdo nemohl poznat, tak jsem vám to ohraničil červeně odkdy do kdy je spuštěn nový dizajn. >:D -
Thomasino 08.10.10 22:27
Kurnik, jsem se nějak spletl, nebo co :-O Jsem si myslel, že se krátce kouknu na pozůstatek Moje.Auto.CZ a nějak se to tady změnilo na Moje.Letadlo.CZ 8-s 8-s :-( Ale vypadá to tady stejně hnusně, takže zase mizím na jiné weby s tmavým pozadím :-! -
David Silver 08.10.10 21:58
Švihák: >:D nevím kde jsou drnovice. Říkali něco o západních čechách, já jsem si říkal co tam dělaly když tam nic není ;-\
Vrkuboy: určitě by kvůli tvoji popelnici na tryskách vyslali všechny cvičný letadla >:D >:D
Švihák 2 : Nějak nerozumím rozhovoru s novinářem ;-\
-
Dylan McKay 08.10.10 21:45
Rozhovor s panem Kyksym otištěný v časopise "Nudný fanatik" v létě roku 2010:
redaktor: Pane Kysky, kde jste se narodil?
Kysky: V roce 2001 zvítězilo konsorcium BAE Systems-Saab ve výběrovém řízení na dodavatele nových víceúčelových taktických nadzvukových letadel s nabídkou 24 letounů Jas-39 Gripen za 60,2 miliard Kč, když všechny ostatní firmy a konsorcia z výběrového řízení postupně odstoupily. Smlouvu pak v dubnu 2002 schválila Zemanova vláda, ale příslušný zákon o financování této zakázky byl zamítnut Senátem a Poslanecká sněmovna ho nepřehlasovala.
redaktor: No, na to jsem se neptal. Tak co nyní děláte, studujete?
Kysky: V té době byl údajně tehdejší senátor Michael Žantovský osloven s korupční nabídkou, o které učinil trestní oznámení (policie případ v roce 2003 odložila). Vláda tedy od záměru nákupu upustila a začala jednat o jiném řešení, pronájmu či koupi starších strojů. Nakonec vláda zahájila jednání se švédskou vládou o pronájmu 14 stíhaček Jas-39 Gripen a v dubnu 2004 schválila smlouvy o desetiletém pronájmu 14 stíhaček za zhruba 20 miliard Kč.
redaktor: Haló, pane Kysky, víte na co se vás vůbec ptám?
Kysky: V únoru 2007 švédská veřejnoprávní televize odvysílala sérii pořadů o korupci, která provázela jednání o prodeji i o následném pronájmu letounů, s tím, že peníze od konsorcia měli postupně dorazit ke třem prostředníkům (rakouský obchodník Alfons Mensdorff-Pouilly, bývalý kanadský politik Otto Jelinek a ředitel Omnipolu Richard Háva), kteří měli zajitit přízeň českých politiků. Do celé věci měl být zapleten i politik Jan Kavan.Celý případ následně začalo vyšetřovat švédské státní zastupitelství a vyšetřování obnovila i Policie ČR, později i obdobné instituce ve Švýcarsku, Velké Británii a Rakousku.
redaktor: Sakra, tak jste normální?!
Kysky: V březnu 2009 uvalil rakouský soud koluzní vazbu na Alfonse Mensdorff-Pouilly, o pět týdnů později byl propuštěn. V dubnu zveřejnil rakouský časopis Format část tajné zprávy britské protikorupční služby, podle které Mensdorff-Pouilly korupčně manipuloval politický proces v případech nákupů letounů v Rakousku, Maďarsku a Česku. K tomuto účelu měl k dispozici asi 107,6 milionu eur (2,9 miliardy korun).
redaktor: Já už toho mám dost! Já se zabiju!
Kyksy: Ačkoliv letouny JAS-39 Gripen mohou být vybaveny širokou škálou zbraní, Vzdušné síly AČR mají k dispozici pouze 24 moderních řízených střel středního dosahu AIM-120 C-5 AMRAAM[8] a přibližně stovku střel krátkého dosahu AIM-9 Sidewinder. Dále jsou české Gripeny vybaveny už jen základním rychlopalným kanónem Mauser BK-27 se zásobou 120 nábojů.
redaktor: Nééééééééééééé!!!
Kysky: Osádka: 1 (2 pro JAS 39B/D)
Délka: 14,1 m
Rozpětí: 8,4 m
Výška: 4,5 m
Nosná plocha : 30,0 m˛
Hmotnost (prázdný): 5 700 kg
Hmotnost (naložen): 8 500 kg
Maximální vzletová hmotnost: 14 000 kg
Pohonná jednotka: 1 × dvouproudový motor Volvo Aero RM12 s přídavným spalováním
Suchý tah: 54 kN
Tah s forsáží: 80,5 kN
Tím rozhovor končí. Na pohřbu redaktora promluvil i premiér ČR a rozloučit se přisla řada známých lidí... -
vrkuboy 08.10.10 21:41
Kysky: ale může být o pavučinách řeč! Česká armáda objednala a posléze obdržela 72 kusů jednomístné varianty L-159. Aktuální souží pouze pouze 28 z toho je 24 kusů L-159A a 4 kusy L-159T1, zbytek nelétá a už nějakej ten pátek se marně snaží sehnat pro ně ženicha ;-) -
David Silver 08.10.10 21:31
Vrkuboy: Jelikož L-159 A/B jsou cvičné letouny, stejně jako předchůdce L-39 Albatros, jsou každouchvíli ve vzduchu a piloti na nich nalétávají potřebné hodiny atd. Na stejné účaly létají i Jas-39 Gripen, ovšem v menším množství. Tento rok se jak na 22.letecké základně Sedlec, Vícenice u Náměšťě nad Oslavou tak i na 21.základně taktického letectva Čáslav dějí rekonstrukce přistávacích drah a stojánek + hangárů, po určitých intervalech se vystřídali letouny jak z Náměšťě tak i z Čáslavi (včetně Gripenů) na záložním letišti v Pardubicích (některé L-159 z Čáslavi byly i v Náměšti) . Ikdyž byly na záložním letišti, tak ipřesto létali. O tom vypovídá několik chyb mladého pilota, který na letounu L-159A nechtěně odjistil v západních čechách podvěšené přídavné nádrže, které dopadly nedaleko obydlené části, tak i jeho chybné přistání na Náměšťském letišti, při němž poškodil podvozek svého letounu, to vše za jeden měsíc, takže o pavučinách nemůže být řeč ;-) -
David Silver 08.10.10 21:22
zino: >:D no to zvládl google.... >:D ale měl jsem problém najít první verzi draka. Chtěl jsem draka ze Shreka :yes: >:D Ta dračice se mi mooooooc líbila, ale na Google jí v obrázcích neměli, tak jsem musel hledat heslo pohádkový drak >:D -
vrkuboy 08.10.10 21:20
Já jednou udělal draka z velkého igelitového pytle cca o velikosti popelnice, hoši to mělo tah že by se za to nemuselo stydět ani švihákovo "přebouchaná Tatra 911" Nebýt toho že se urval provázek tak bych asi narušil vzdušný prostor a po dlouhé době by AČR vymetla pavučiny z motorů těch L-159 a měl bych problém >:D -
Dylan McKay 08.10.10 21:15
To já jsem si s letadlama vždycky vyhrál. Ze špejlí a papíru jsem si stavěl 3D modely letadel, a bombardér B2 s rozpětím 70 cm dokonce létal! Někdy ti doma ukážu fotky. Silvestrovskou raketu jsem předělal na letadlo, i celý den mi to trvalo, a pak letěla cca. 3 sekundy... :-| -
Dylan McKay 08.10.10 21:00
Pche! To já mám dnes 0,0 litru! Protože jsem nikam nejel... >:D
Zato jsem chtěl synáčkovi pouštět draka. Sestavil jsem ho, a odešli jsme na louku. Potom jsem se rozeběhl, vyhodil jsem draka do vzduchu, ten zakroužil, a zamotal se do stromu. Tak jsem řekl "to je ale blbej drak!", a odešli jsme domů... :-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.10.10 17:30
Kysky,chápu tvé rozčílení a mám na to stejnej názor.Je to jen o vůli těch,kterých se to týká....a ta jaksi není... 8-s Ale já už se nerozčiluju,já už nad MACZ zlomila pomyslnou hůl.A svým způsobem se mi ulevilo.Ať se to tady třeba po...zaviruje...,je mi to už šumák. ;-)
Ad Krispos - on to myslel nejspíš ironicky s ohledem na (ne)funkčnost tohoto serveru. -
David Silver 08.10.10 16:37
Po týdenní absenci kvůli přítomnosti na intru, hodnotím změny zde takto: To je dopr* tak meganáročný zkompatibilovat vzhled stránky všem nejvíce používaným prohlížečů internetu? na jednich stránkách jsem to napsal že to nejlépe nespolupracuje s určitým prohlížečem, další den ráno mi přišel mail s poděkováním za umozornění a ještě ten den večer stránky byly plně kompatibilní. Takže to asi takový sra.ní nebude. Autosalon v Paříži je TRAPNÁ VÝMLUVA 8-s 8-s -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.10.10 16:07
Ad Thomasino - pravda,pravda
Ad Švihák - "Pokud jádro, které MACZ drží při životě skutečně odejde, zůstane tady web plný podivínů a jeho postupné zapomnění.." a zůstaneš tu ještě ty přece! >:D
"Co bude až tady nebudem?" - jiné "MACZ" jinde,kde nám bude skvěle...není to tak složitý... ;-) -
Thomasino 08.10.10 14:49
Spousta z těch skalních už evidentně odešla na různá místa, pokud sleduji a co jsem četl... Někteří, jako třeba já, už jen občas nakoukneme jestli se něco zásadně nezměnilo (design, funkce, omluva redakce...) a zjistíme že ne a zase šup pryč z toho bílého pekla rychle jinam 8-s :-O -
Dylan McKay 08.10.10 13:44
« Co bude až tady nebudem?
Bixenon design je věc jedna. Absence čísla příspěvku a přehled přihlášených uživatelů věc druhá. Myslím, že tohle všechno by se dalo překousnout, protože se to dá napravit.
Nejzásednější problém MACZ posledního měsíce je postoj redakce, který jádro považuje za arogantní. Spousty výroků bylo skutečně neohrabaných a nevhodných. Chování admina, dříve jednoho z nás, se dá považovat za zradu. Tady bude náprava složitá.
Mám MACZ rád, a doufám, že se všechno co nejdříve vyřeší, a nejlépe vrátí do starých kolejí.
Pokud jádro, které MACZ drží při životě skutečně odejde, zůstane tady web plný podivínů a jeho postupné zapomnění...
-
Thomasino 08.10.10 11:20
« Re: Skrytí recenze na Golf GTI 6...
"proč to spravovali, když to nebylo rozbité??" :-)
- tady to bylo trochu jinak, tady bych to pozměnil na:
"proč to rozbili, když to fungovalo"
>:-[] >:-[]
Samozřejmě nikdo nebere redakci a majitelům právo na změnu "jejich písečku", ale pak se nemohou divit, že když ho změní a ještě dají návštěvníkům najevo svoji lhostejnost k jejich protestům (a také aroganci), že ti návštěvníci si odejdou hrát jinam na jiný píseček i se svými hračkami a pískoviště zůstane poloprázdné.. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.10.10 10:49
Uááá,někdo dal p.Zezulkovi echo o odlivu uživatelů na jinej web a hle,máme tu reakci přímo od něj!
Copak,redakce se bojí?Vždyť přece nemá čeho.MACZ bude nadále fungovat...jen prostě v jiném složení recenzí. :-)
Jen se ptám já...:
Proč toto "Ad D) rád bych se věnoval rozvoji Moje.auto.cz dál. Chtěl bych oživit myšlenku ideového týmu, který bude s předstihem informován o nových nápadech na funkce a případně navrhovat a diskustovat změny." nešlo dřív?
Proč toto nenastalo dřív než se spustila tady tato nedotažená hrůza v podobě neonově svítícího xenonu?? -
zezlik 08.10.10 09:29
Na základě diskuse se Švihákem sem vkládam fragment konverzace s ním plus nějaké doplnění, což snad osvícenějším postačí jako důkaz toho, že v AUTO.CZ nikdo na nic nekašle. Nemluvím teď k vám jako nějaká oficialita, ale člověk, který tady psal úplně první recenzi. Ad A) AUTO.CZ dnes patří do skupiny projektů obrovského mediálního domu a z toho pro něj vyplývají určité povinnosti. Celý tým musí řešit soubor komplexních problémů a denně dělat rozhodnutí, co udělat první a co ne. Ten tým dnes vypadá jinak než dřív a např. já v něm hraji jinou roli než dřív. Ad B) Všem, kteří operují s myšlenkou, proč to spravovali, když to nebylo rozbité, doporučuji tento článek - [odkaz] a hlavně originál, na který tam najdete odkaz. Krásně vystihuje a uzavírá naše téma pro měsíc září 2010. Ad C) Nasazujeme úpravy HP a výpisu diskusí. Menší úpravy jsme provedli hned, větší museli počkat na dobu po ukončení autosalonu v Paříži a nasazení přílohy. Mezi tím se musela vyřešit spousta drobných věcí souvisejících s obchodem. Teď má prioritu Moje.auto.cz. Opět, kdo chce, pochopí, kdo nechce.....s tím nic neudělám. Ad D) rád bych se věnoval rozvoji Moje.auto.cz dál. Chtěl bych oživit myšlenku ideového týmu, který bude s předstihem informován o nových nápadech na funkce a případně navrhovat a diskustovat změny. Už jsem to zkoušel kdysi, zájem byl malý. Pokud bude i teď, tak stejně celé snažení nedává smysl. Čeká mě dnes a celý víkend hodně práce, takže nebudu moci reagovat. Upozorňuji dopředu, aby nevznikl pocit, že na vás kašlu. Jak říkám, zapomeňte na oficiality, toto je stejně už víc lidský a komunikační než technický problém. Když tak jsem na e-mailu. Mějte se, Libor Zezulka -
PeT-a (RSKa) 07.10.10 21:55
Nejsmutnější je, že jim je to jedno :-( těch 50-100 lidi co jsme se tu denně scházeli jsou jim u prd.ele....
Pro ně je důležité, že se na auto.cz podívá pár tisíc lidí denně na 5 min, všimnou si reklamy na boku a bay bay...
Je to smutné :-(