Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  21:10

« Re: foto

...ještě že tam není: "svedl jsi mě"... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  21:10

svihak radsej raz citit ako sto krat citat >:D
    aspire mna tiez odkedy svihak zvieDol tak stale nato myslim >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.10.10  21:06

švihák: to máš pravdu svezl jsi mě, a já na to pořád myslím >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  21:03

Zino, po neděli budeš chtít Porsche... ;-)

Pamatuješ na větu s-mika? "Stejně jednou všichni skončíte u Porsche..."
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  21:00

bmw je moja srdcovka raz ho budem vlastnit ale s tymi fabiami mas svihak pravdu je ich dokonca viac na cestach >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  20:43

Já zase nechápu v topce BMW, je jich všude jako těch Fabií. BMW se stalo docela obyčejným autem, tak nějak uznávám pouze vrcholné motorizace. Navíc majitelé BMW jsou nějak vyšinutý, protože si myslí, že mají to nejlepší. Ne, nemají... ;-)

Miro, to není nic proti tobě, to jsou spíš opožděné reakce na jiné kolegy z MACZ.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 10.10.10  20:42

Mira: nene, každý má favorita jinou kategorii automobilů. Před asi 8lety já jsem nechtěl nic jinýho jak Octávii II Combi RS v modrý barvě. Nějaký Ferrari, Bugatti nebo AMG.... tssss. Čas šel dál, já jsem zjistil že je hodně času na to až budu mít peníze na nějakou Octávii tak jsem koukl na jiný auta a hle, probudila se po čase ve mě staronová láska BMW a k tomu ještě Subaru Forester :-) do katalogů jsem čučel místo učení po večerech i 4hodiny v kuse :-! A představoval jsem si jak jednou na to místo kde je to focený jím přijedu.....
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  20:39

kysky >:D >:D >:D >:D :yes:
    svihak no ja to mam kde trenovat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.10.10  20:39

Kysky: >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mira328i

Mira328i 10.10.10  20:37

pokud někdo má za to že ta fabie tam má místo tak asi není žádnej automobilovej fanda.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 10.10.10  20:36

Švihák: >:D >:D to mi připomnělo - [odkaz] >:D >:D sice to není o tom že by medvěd ho snědl, ale... >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  20:35

Tu uvidíš v neděli, pořádně si natrénuj automat! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  20:31

svihak ja som tam chcel ist hlavne kvoli poslednej atrakcii porsche 911 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  20:30

Aha, tak když někoho v Tatrách sežere medvěd, tak si vlastně chtěl hrát na prolejzačce, akorát dovnitř vlezl celej, a vypadl jako hov.no >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  20:29

to tu je stale do topky nepatria suv do topky jedine placky co robi vw v topke .,.... >:D >:D >:D kolko ludi tolko chuti
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 10.10.10  20:26

>:D >:D v Jihlavě v Zoo mají prolejzačku Caymana, respektive krokodýla... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  20:23

Doufám, že se akce vydaří. Děti tam budou mít i rodeo bizona, lezeckou stěnu, skákací hrad, prolejzačku Porsche 911... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  20:19

Já to četl nějak letmo, ale soudit co patří nebo nepatří do topky? Každej má jinej vkus. V topce by měly být pouze Porsche... ;-) >:D

Já stále čekám na nějakou změnu designu webu, pak jsem ochotnej vrátit recenze. Stejně už se počítá s tím, že tady zůstanu...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  20:15

na tu akciu som sa chcel pozriet ale nakoniec som rad ze mi navsteva vyjde aspon takto
  • « 00 Reagovat !

foto Mira328i

Mira328i 10.10.10  20:14

řešil sem jen to že fabie do tohoto složení topky nepatří, nebyl sem to já kdo začal zatahovat do diskuse moje auto. To do topky taky nepatří ale to sem taky psal..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  20:10

Vrátíme se v sobotu, příští týden mám zase nějakou akci se sportovní školou v Krupce, budou tam i roztleskávačky, který se těší na Aspireho... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  20:09

aspire ale to je beh na dlhe trate nad mirove bmw proste ziadne ine auto nie je
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 10.10.10  20:08

Švihák: OK :yes:
    "Lepší skutečná Fabie HTP než falešné Porsche 911 Targa..." :yes: :yes: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  20:07

dohodneme sa este o svojich krokoch budem informovat ;-) ja dnes nezaspim uvidim porsche :yes: :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  20:04

Ano, samozřejmě že budeme doma všichni.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  20:03

svihak som prehovoreny >:D budes mat doma aj jitku ? lebo budem viest do liberca mirku
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  20:02

...a ještě něco. Lepší skutečná Fabie HTP než falešné Porsche 911 Targa... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.10.10  20:02

švihák: taky se moc do takovích diskuzí nepouštím ale musel jsem se zastat naší mladší škodovky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  20:00

Zino, tak to si udělám neděli volnou a budeme poršovat! ;-) :yes:

Kysky, ještě nevím, napíšu ti sms...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  19:57

chceme zina v praze ? >:D na 90 percent som v prahe
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  19:56

Zino bude v Praze? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  19:55

Aspire, takové diskuse bych se neúčastil, nemám rád rozdělování aut na levné obyčejné a drahé luxusní...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  19:55

ano o tyzden 17 teho ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 10.10.10  19:54

Švihák: Supr fotky :yes: :-)
    PS: mail

Zino: neděle je dnes ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  19:54

Jako příští neděli? To ano. Jinak jsem pořád na Vysočině...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  19:44

svihak nie si v nedelu s porschakom v prahe ?
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.10.10  19:43

Hezké fotky, nejvíce se mi líbí ta první, jedno téma jsi tu prošvihl to tu bylo rušno jako za starého MACZ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  19:29

« Re: Propad ACZ

Já vůbec nevím co napsat, nemáte někdo téma? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.10.10  17:53

-30.1% k podvečeru 10.října
  • « 00 Reagovat !

foto Mira328i

Mira328i 10.10.10  17:43

« Re: Fabie HTP - nej auto na ma.cz

spíš je to tím že to byl nejdražší model po m3 v řadě e36 a jeho cena byla v té době na české v základu 1,5mega-plus výbava.
    Ale o moje auto tu nejde to do topky nepatří, to je mi jasné, ale šlo o to že v takovém žebříčku kde i přez odchod spousty pěkných aut tam ani fabie určitě nepatří to by pod ní musel bejt leda tak favorit a pod ním trabant..a žádná z aut co tam teď v top jsou
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.10.10  17:42

Mira328i: psal jsem že tam nepatří ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  17:41

mira ten model bezny nie je a jeho pocty su male pretoze okrem tvojho uz iny zial nejazdi >:-[]
    ron x5 na lpg to sa len tak nevidi necudujem sa ze si sa dal s majitelom do reci >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.10.10  17:40

Ronault: Já jsem teď Fabii hodně dlouho neřídil, já jezdím ekonomicky s Felicií, nuda to je v případě že silnice je rovná, nedovedu si představit cestu takhle až do Brna ale musím se na to duševně připravit zatím mám na to čas ale blíží se mi to >:D 611km celkem, musím si udělat finanční úsporu abych se nemusel držet při zdi a na dálnici ukázat jak Felicie jede >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mira328i

Mira328i 10.10.10  17:37

ano i moje auto je spotřebák(i když není tento model zrovna běžný a jeho počty jsou malé), proto sem dodával že přemýšlím o něčem starším, přesněji o něčem co už zrovna spotřebák není.
    aspire-ale já ti to neberu jen mi řekni jestli si sám myslíš že by do topky ta fabie patřila?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 10.10.10  17:32

Aspire: Ale to musí být hrozná nuda jezdit s takovou spotřebou. Já teda udělal nedávno s Fanoušem 6,3 l/100 km a to na LPG, s Lagunou, což je tak asi o dobré půl tuny těžší auto jsem udělal dokonce 5,8 l/100 km, ale povím ti, nudil jsem se.

Než bych se nudil za volantem a jediné, co bych dělal, je sledování pal. PC, tak to si to auto raději předělám na LPG a neřeším litr sem litr tam.

Dneska zrovna jsem přijel na plničku a stála tam X5 s 4,6 l V8, teď nevím kolikátka to byla a jak se to označuje, na BMW nejsem odborník... dal jsem se s majitelem do řeči a říkal, že tam má 120 litrovou nádrž a je to jeho 6. auto na LPG, že manželka má Mercedes a taky na LPG. Že prý na naftu jezdit nechce, že si na to nemůže zvyknout :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.10.10  17:29

Mira328i: a právě proto si každý kupuje co se mu líbí, a ne že si musí koupit, já si vybral Felicii i když je hromada lepších vozů, prostě se mi líbila, ty jsi se také určitě alespoň jednou rozhodoval co koupit a vybral jsi si určitě to co se ti líbí. Každému se líbí něco jiného ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 10.10.10  17:28

Míro: A co není spotřebák? Resp. kolik aut, co tu máme, nejsou spotřebáky? Možná 911 Turbo, ale ta už tu není, Capri, E55 AMG, ale třeba tvé auto je sice střední prémiovka, ale jinak čistý spotřebák, takže asi tak ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 10.10.10  17:26

Míro: A co není spotřebák? Resp. kolik aut, co tu máme, nejsou spotřebáky? Možná 911 Turbo, ale ta už tu není, Capri, E55 AMG, ale třeba tvé auto je sice střední prémiovka, ale jinak čistý spotřebák, takže asi tak ;-)

Mimochodem, moje auto je spotřebák, ale dostává takovou péči, že by mu leckterý unikát mohl závidět, takže pro mě tak úplně není ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.10.10  17:24

Spotřeba není strašná, [odkaz] nebo [odkaz] a škoda že jsme nevifotilu tu jízdu po dálnici na tachometru cca 125km/h a aktuální spotřeba byla 4,3l - 5l na 100km ;-) A podle Sprintmonitor.de má auto spotřebu 6.4l na 100km
  • « 00 Reagovat !

foto Mira328i

Mira328i 10.10.10  17:17

Sakra sme automobilový nadšenci a zajímá nás krása,technika a to jestli to auto má srdce nebo se tady hodnotí nejlepší spotřebák?
    To že je auto staré mi je celkem fuk,vlastně přemýšlím i o něčem starším, to je to poslední co mi zajímá a když vidím topku a na ní to capri tak myslim že nás je víc co neberou auto jen jako spotřebák.
  • « 00 Reagovat !

foto LukasRS

LukasRS 10.10.10  17:14

« Re: Fabie HTP - nej auto na ma.cz?? to snad ne?!

Díky ......, ale už tu takových lidí moc není ....., možná budeš vymazán :-) - to víš ekologie vítězí - jen tak mimochodem, když jedeš s HTP, tak je spotřeba opravdu nejmíň 8l, spíš 9, pokud chceš jet aspoň 90km/h a předjet traktor, když jsem s ní jel, tak jsem šlapal plyn a nic, zas nic, pak jsem ze zoufalosti vypnul klimatizaci, sešláp plyn a zas nic, s takovou budoucností ať jsou do ......

Jinak, před pár lety jsem jezdil i Felicii a s tou byla aspoň tošku zábava - žádný posilovač, motor jel pekne, a i jízdní vlastnosti celkem ok ..., Fabie má dobrou přední nápravu, ale zadek děsný, jak když s předkem nemluví ..
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.10.10  17:05

Mira328i: tuctová možná ale nemusíš to nazívat zrůdou, taky neříkám že se vozíš ve starejch popelnicích >:-[] a někoho nemusí zajímat jakej luxus máš ale je to staré a tak to je. Vím že to je auto které nepatří do Top ale nemusíš majiteli dávat hned najevo že má tuctovou zrůdu... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Mira328i

Mira328i 10.10.10  17:01

ale jde o to že už tu delší dobu nehodnotím ale teď sem prostě musel-ať mi tady za to klidně nadávají ale nenechám nad krásným Capri takovouhle tuctovou zrůdu bez špetky duše.
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.10.10  16:56

Mira328i: nikdo to taky po tobě nechce aby jsi jenom desítkoval >:D

LukasRS: Přesně jak jsi napsal :yes: pro zábavu se nekupovalo ale pouze na jízdu z bodu A do bodu B
  • « 00 Reagovat !

foto LukasRS

LukasRS 10.10.10  16:53

Vždyť my ho máme doma taky :-) , zvuk je jak od ručního vysavače, to bude asi ten problém .... Já chápu proč si to lidi kupují (spotřeba a jízda po městě), ale zábava tam není, tedy pokud nejedeš na ledu z kopce dolů >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mira328i

Mira328i 10.10.10  16:51

takhle klesnout, nechat v čele macz jako to nejlepší fabii htp?!
    Snad je to žebříček těch nejlepších aut/recenzi/fotek, a v kategorii body za auto nehodlam dávat něčemu takovému 10!, sou tu lepší auta
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.10.10  16:40

Bacha na ten tříválec ten patří do naší rodinky >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto LukasRS

LukasRS 10.10.10  16:37

o MACZ.cz, tříválcům konec >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.10.10  16:35

LukasRS: Píšeš o Fabii nebo o MACZ?
  • « 00 Reagovat !

foto LukasRS

LukasRS 10.10.10  16:32

« Fabie HTP - nej auto na ma.cz

Přesně to jsem chtěl napsat, nikdo sem nechodí, takže nikdo nehodnotí .... HTP v čele je fakt konec ..... je pravda, že bíla už není jako od vizíru, ale zírám na to pořád, ale pokud mám být upřímný, tak ať už udělají tady klidně ráj barev, tak mi je to jedno. Já jsem se sem šel pochlubit, co se mi na autě líbí, co vylepšit, jaké pneu jsou nelepší, olej apod., a věděl jsem, že tady to lidi ocení, a nebude tady závist (teda až na výjimky). Byli tu stejní blázni, opravdu jsem tu potkal pár skvělých lidí, poznal pár přátel atd. Ale teď mě už nebaví ani dávat novinky. Když sem dám fotky, tak se v přehledu neobjeví - už asi 6 dní, a to byla třeba věc na kterou jsem chodil dřív nejvíc .... No konec řečí, chodilo jsem i hodně prodejců aut, potenciálních zákazníků, pokud se tedy bavíme, tak je spíš provar "redakce AUTO.CZ (celá)", že to nedokázali marketingově prodat, ale bez věrných čtenářů skončí jakékoliv noviny, přestože by měli fantastické redaktory .... Takže, spustí někdo něco nového, docela rychle, peosím, nebo se mám do tohto pustit sám, mám jednoho skvělého iťáka, ale potřebval bych pomoc více lidí, co třeba nějaké setkání ...... Ať dáme najevo, že nejsme jen kecalové ........

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  16:31

buď se bílé pozadí trošku ztmavilo ,nebo mě jde do * monitor >:D >:D :yes: to iste som si hovoril aj ja ale zrejme sa to vazne stmavilo
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.10.10  16:19

rendoš: Nic proti, jak lidi hodnotí tak to je, jestli nejsi schopnej rozdejchat auto co má tři válce pod kapotou to je tvoje věc, nemusíš tam koukat >:-[] >:D

edit: a už tam máš Alfa Romeo MiTo QV >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.10.10  16:09

Nic proti škodověnce ale Fabia htp na prvním místě v hodnocení jen podtrhuje úroveň těchto stránek. Ale změnu už asi budou,protože buď se bílé pozadí trošku ztmavilo ,nebo mě jde do * monitor,stejně tak jako tyto stránky.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 10.10.10  15:07

jak vidím tak slibované změny nikde :-( tak to je teda luxus... nevšimnul jsem si vůbec ničeho... šedý zbarvení diskusí? nějaký změny že konečně budu mít všechny tlačítka a ne jen nastavení a dva nicky? změny na HP? hm... tak asi nic mno... :-( mrd*m na to... tak teda za měsíc ahoj...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  11:17

« Re: Co bude až tady nebudem?

tak to som zvedavy co to nakoniec bude ;-) ale co sa mna tyka tak z tych dvoch odkazov co si nizsie posielal na porsche klasiky by som na trdel nespadol >:-[] ja som skor na dizajn tvojich ex 22" cayennov
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  11:10

19" tam mám, asi bych u nich i zůstal, když se konečně začnou stavět kvalitní silnice ( >:D ).

Černý matový kola, buď ostrý hranatý loukotě nebo Porsche klasiku...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  11:06

svihak kto by nechcel kola z ktorych sa kazdy posadi na trdel >:D ja by som kupil 19 ky ;-) 18 nastky ma teraz kdejaky baworak vsak wii >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.10.10  10:41

No však řikám, na jeden den, byla by to spíš taková simulace pro redakci aby viděla jak to může taky vypadat ;-)

Oni taky slibujou a nic se neděje ne? :-) Neřekl ti náhodou někdo, že do konce týdne se tu něco změní? A vsadim se že dnes už tu nic neudělaj :-| :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  10:29

Wii, ano, chybíš mi, ale nikomu to prosím neříkej! ;-)

Taky jsem měl takové plány hromadně bojkotovat návštěvnost, ale to by nahrálo do karet redakci a adminovi, že nízká návštěvnost webu je jen uměle vyvolaná.
    Jak ale vidíš, není potřeba takovou akci vyvolávat, návštěvnost se rapidně snížila automaticky. A tak je to lepší...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  10:25

Zino, 18" nebo 19", ale chtěl bych kola ze kterých se každý posadí na zadek! ;-)
    Ale na Vánoce to nebude...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.10.10  09:04

Ahoj Šviháku :*) To jsem ti tak chyběl? >:D >:D

Jinak já jsem pro to zdejší návštěvnost nechat pořádně propadnout. Opravdu ozkoušet, jaké to tu bude až tady nebudeme. Dáme si tu jeden den a prostě se sem nepodívá nikdo z nás :-) Sice sem nechodim že bych se tu ukecal, ale obcas sem nahlédnu a je to nekolikrat denně. Takže si dejme datum a ozkoušejme co to s MACZ udělá :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  07:32

svihak pod stromcek budu nove kolecka ? aky rozmer ? 22 a viac ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  07:15

Jeden den tu není Wii-Jay, a už je propad 4%... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  06:42

jeden den mi nejde wifi a uz je propad -33,3% >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 10.10.10  00:57

s tou navstevnosti je to tak i u mne... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.10.10  23:10

Ten propad je velký, snad má i redakce nějaké počítadlo. Nebo pro ni není MACZ důležité...
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 09.10.10  21:06

A téměř po celém dni návštěv je propad o -33.3% >:-[] Zezulka si jistě říká, když se daří tak se daří. Přeji ACZ mnoho úspěchů >:-[]

• « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 09.10.10  14:07

chobot: tak tuto knihu má redakce nepochybně nastudovanou >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.10.10  13:39

« Proč se zobrazuje logo CE a né auto.cz?

>:D Tak teď mě něco fakt rozesmálo! >:D vím že oba servery jsou pod jedním hlavním serverem - autofun, ale že už i logo budou mít všechny CE, to je fakt zajímavý >:D Takže kdybych se orientoval podle záložky, tak jsem právě zde : www.czechexotics.autofun.cz/svihak-lazen sky/gripen.html?diskuse#p4cb05b1c4a1be >:D >:D tak já si du dát teda sprchu, jsem se při tom smíchu nějak zapotil a rozbrečel...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…