Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 10.10.10 20:43
« Re: foto
Já zase nechápu v topce BMW, je jich všude jako těch Fabií. BMW se stalo docela obyčejným autem, tak nějak uznávám pouze vrcholné motorizace. Navíc majitelé BMW jsou nějak vyšinutý, protože si myslí, že mají to nejlepší. Ne, nemají... ;-)
Miro, to není nic proti tobě, to jsou spíš opožděné reakce na jiné kolegy z MACZ. -
David Silver 10.10.10 20:42
Mira: nene, každý má favorita jinou kategorii automobilů. Před asi 8lety já jsem nechtěl nic jinýho jak Octávii II Combi RS v modrý barvě. Nějaký Ferrari, Bugatti nebo AMG.... tssss. Čas šel dál, já jsem zjistil že je hodně času na to až budu mít peníze na nějakou Octávii tak jsem koukl na jiný auta a hle, probudila se po čase ve mě staronová láska BMW a k tomu ještě Subaru Forester :-) do katalogů jsem čučel místo učení po večerech i 4hodiny v kuse :-! A představoval jsem si jak jednou na to místo kde je to focený jím přijedu..... -
Dylan McKay 10.10.10 20:19
Já to četl nějak letmo, ale soudit co patří nebo nepatří do topky? Každej má jinej vkus. V topce by měly být pouze Porsche... ;-) >:D
Já stále čekám na nějakou změnu designu webu, pak jsem ochotnej vrátit recenze. Stejně už se počítá s tím, že tady zůstanu... -
Mira328i 10.10.10 17:43
« Re: Fabie HTP - nej auto na ma.cz
spíš je to tím že to byl nejdražší model po m3 v řadě e36 a jeho cena byla v té době na české v základu 1,5mega-plus výbava.
Ale o moje auto tu nejde to do topky nepatří, to je mi jasné, ale šlo o to že v takovém žebříčku kde i přez odchod spousty pěkných aut tam ani fabie určitě nepatří to by pod ní musel bejt leda tak favorit a pod ním trabant..a žádná z aut co tam teď v top jsou -
Aspire 10.10.10 17:40
Ronault: Já jsem teď Fabii hodně dlouho neřídil, já jezdím ekonomicky s Felicií, nuda to je v případě že silnice je rovná, nedovedu si představit cestu takhle až do Brna ale musím se na to duševně připravit zatím mám na to čas ale blíží se mi to >:D 611km celkem, musím si udělat finanční úsporu abych se nemusel držet při zdi a na dálnici ukázat jak Felicie jede >:D -
Mira328i 10.10.10 17:37
ano i moje auto je spotřebák(i když není tento model zrovna běžný a jeho počty jsou malé), proto sem dodával že přemýšlím o něčem starším, přesněji o něčem co už zrovna spotřebák není.
aspire-ale já ti to neberu jen mi řekni jestli si sám myslíš že by do topky ta fabie patřila? -
Ronault. 10.10.10 17:32
Aspire: Ale to musí být hrozná nuda jezdit s takovou spotřebou. Já teda udělal nedávno s Fanoušem 6,3 l/100 km a to na LPG, s Lagunou, což je tak asi o dobré půl tuny těžší auto jsem udělal dokonce 5,8 l/100 km, ale povím ti, nudil jsem se.
Než bych se nudil za volantem a jediné, co bych dělal, je sledování pal. PC, tak to si to auto raději předělám na LPG a neřeším litr sem litr tam.
Dneska zrovna jsem přijel na plničku a stála tam X5 s 4,6 l V8, teď nevím kolikátka to byla a jak se to označuje, na BMW nejsem odborník... dal jsem se s majitelem do řeči a říkal, že tam má 120 litrovou nádrž a je to jeho 6. auto na LPG, že manželka má Mercedes a taky na LPG. Že prý na naftu jezdit nechce, že si na to nemůže zvyknout :-) -
Aspire 10.10.10 17:29
Mira328i: a právě proto si každý kupuje co se mu líbí, a ne že si musí koupit, já si vybral Felicii i když je hromada lepších vozů, prostě se mi líbila, ty jsi se také určitě alespoň jednou rozhodoval co koupit a vybral jsi si určitě to co se ti líbí. Každému se líbí něco jiného ;-) -
Ronault. 10.10.10 17:26
Míro: A co není spotřebák? Resp. kolik aut, co tu máme, nejsou spotřebáky? Možná 911 Turbo, ale ta už tu není, Capri, E55 AMG, ale třeba tvé auto je sice střední prémiovka, ale jinak čistý spotřebák, takže asi tak ;-)
Mimochodem, moje auto je spotřebák, ale dostává takovou péči, že by mu leckterý unikát mohl závidět, takže pro mě tak úplně není ;-) -
Mira328i 10.10.10 17:17
Sakra sme automobilový nadšenci a zajímá nás krása,technika a to jestli to auto má srdce nebo se tady hodnotí nejlepší spotřebák?
To že je auto staré mi je celkem fuk,vlastně přemýšlím i o něčem starším, to je to poslední co mi zajímá a když vidím topku a na ní to capri tak myslim že nás je víc co neberou auto jen jako spotřebák. -
LukasRS 10.10.10 17:14
« Re: Fabie HTP - nej auto na ma.cz?? to snad ne?!
Díky ......, ale už tu takových lidí moc není ....., možná budeš vymazán :-) - to víš ekologie vítězí - jen tak mimochodem, když jedeš s HTP, tak je spotřeba opravdu nejmíň 8l, spíš 9, pokud chceš jet aspoň 90km/h a předjet traktor, když jsem s ní jel, tak jsem šlapal plyn a nic, zas nic, pak jsem ze zoufalosti vypnul klimatizaci, sešláp plyn a zas nic, s takovou budoucností ať jsou do ......
Jinak, před pár lety jsem jezdil i Felicii a s tou byla aspoň tošku zábava - žádný posilovač, motor jel pekne, a i jízdní vlastnosti celkem ok ..., Fabie má dobrou přední nápravu, ale zadek děsný, jak když s předkem nemluví .. -
Aspire 10.10.10 17:05
Mira328i: tuctová možná ale nemusíš to nazívat zrůdou, taky neříkám že se vozíš ve starejch popelnicích >:-[] a někoho nemusí zajímat jakej luxus máš ale je to staré a tak to je. Vím že to je auto které nepatří do Top ale nemusíš majiteli dávat hned najevo že má tuctovou zrůdu... :no: -
LukasRS 10.10.10 16:32
« Fabie HTP - nej auto na ma.cz
Přesně to jsem chtěl napsat, nikdo sem nechodí, takže nikdo nehodnotí .... HTP v čele je fakt konec ..... je pravda, že bíla už není jako od vizíru, ale zírám na to pořád, ale pokud mám být upřímný, tak ať už udělají tady klidně ráj barev, tak mi je to jedno. Já jsem se sem šel pochlubit, co se mi na autě líbí, co vylepšit, jaké pneu jsou nelepší, olej apod., a věděl jsem, že tady to lidi ocení, a nebude tady závist (teda až na výjimky). Byli tu stejní blázni, opravdu jsem tu potkal pár skvělých lidí, poznal pár přátel atd. Ale teď mě už nebaví ani dávat novinky. Když sem dám fotky, tak se v přehledu neobjeví - už asi 6 dní, a to byla třeba věc na kterou jsem chodil dřív nejvíc .... No konec řečí, chodilo jsem i hodně prodejců aut, potenciálních zákazníků, pokud se tedy bavíme, tak je spíš provar "redakce AUTO.CZ (celá)", že to nedokázali marketingově prodat, ale bez věrných čtenářů skončí jakékoliv noviny, přestože by měli fantastické redaktory .... Takže, spustí někdo něco nového, docela rychle, peosím, nebo se mám do tohto pustit sám, mám jednoho skvělého iťáka, ale potřebval bych pomoc více lidí, co třeba nějaké setkání ...... Ať dáme najevo, že nejsme jen kecalové ........
-
Chuck Norris 10.10.10 15:07
« Re: Propad ACZ
jak vidím tak slibované změny nikde :-( tak to je teda luxus... nevšimnul jsem si vůbec ničeho... šedý zbarvení diskusí? nějaký změny že konečně budu mít všechny tlačítka a ne jen nastavení a dva nicky? změny na HP? hm... tak asi nic mno... :-( mrd*m na to... tak teda za měsíc ahoj... -
-
Dylan McKay 10.10.10 10:29
Wii, ano, chybíš mi, ale nikomu to prosím neříkej! ;-)
Taky jsem měl takové plány hromadně bojkotovat návštěvnost, ale to by nahrálo do karet redakci a adminovi, že nízká návštěvnost webu je jen uměle vyvolaná.
Jak ale vidíš, není potřeba takovou akci vyvolávat, návštěvnost se rapidně snížila automaticky. A tak je to lepší... -
Wiii 10.10.10 09:04
Ahoj Šviháku :*) To jsem ti tak chyběl? >:D >:D
Jinak já jsem pro to zdejší návštěvnost nechat pořádně propadnout. Opravdu ozkoušet, jaké to tu bude až tady nebudeme. Dáme si tu jeden den a prostě se sem nepodívá nikdo z nás :-) Sice sem nechodim že bych se tu ukecal, ale obcas sem nahlédnu a je to nekolikrat denně. Takže si dejme datum a ozkoušejme co to s MACZ udělá :-) -
David Silver 09.10.10 13:39
« Proč se zobrazuje logo CE a né auto.cz?
>:D Tak teď mě něco fakt rozesmálo! >:D vím že oba servery jsou pod jedním hlavním serverem - autofun, ale že už i logo budou mít všechny CE, to je fakt zajímavý >:D Takže kdybych se orientoval podle záložky, tak jsem právě zde : www.czechexotics.autofun.cz/svihak-lazen sky/gripen.html?diskuse#p4cb05b1c4a1be >:D >:D tak já si du dát teda sprchu, jsem se při tom smíchu nějak zapotil a rozbrečel...