Porsche 911 (švihák lázeňský)
Ronault. 12.10.10 20:45
« Re: Cayenne vs Duster
Martin: Vím, že ti někdo šlápl na kuří oko designované v dílně Porsche >:-[] , ale pokud si přečteš celý ten článek, zapneš turbo mezi ušima a ventilátor chlazení, to abys nebyl tak rozpálený do ruda, tak už v titulku píší, že jde o "fotoduel", takže nevím, co bys chtěl na motokrosové dráze posuzovat ohledně focení dvou aut. 8-s >:D -
David Silver 12.10.10 16:52
« Re: Cayenne vs Duster
Fefe: ano, ACZ je na Facebooku, protože když sem už nikdo neleze všichni (většina má facebook) >:D
Ricardo: no tak když bych chtěl stejný záměr jako jsi měl ty při focení této fotky, tak bych tam to kolo vyfotil celý, vždycky všude kousek kola vypadá blbě. Ať už tam kolo patří nebo ne -
Chuck Norris 12.10.10 14:34
« Re: Cayenne vs Duster
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D jak na tom humplu z východu nelícujou ani plechy ne >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D chudák porsche >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D a ta věta že překvapivě mnoho rozdílů není- nevypadá moc jako nadsázka... -
Martin911Turbo 12.10.10 14:14
« Re: Cayenne vs Duster
To srovnání mně popudilo, že si domluvím zapůjčení Dacii Dustera a proženu ji lesníma cesta, výmolama okolo Blanska a jsem zvědav jak obstojí. V Cayennu jsem jel po motokrosové dráze, takže vím co to auto dokáže v terénu. Dacia bude mít mnohem lehčí terén, tak uvidíme -
Ricardo 12.10.10 12:34
« Re: Cayenne vs Duster
Zino: právě přes to nastavení se můžeš odhlásit, akorát je to teď prostě na dva kliky. Jinak tě systém odhlásí po nějaké době automaticky.
Kysky: a jak by sis to představoval? Já jsem chtěl vyfotit srovnání detailů předních kol a brzd (no a pro účely fotky taky využít toho, že jsem měl s těmito dvěma auty srázek a parkoval jsem hned vedle :-) ) -
Brandon Walsh 12.10.10 10:43
« Re: Cayenne vs Duster
ale neverim sam pan velky ricardo si nasiel cas medzi tym neustalym vylepsovanim macz a predavanim stoviek navrhov redakcii a zavital medzi nas
ricardo preco sa nemozem odhlasit mam pri nicku zino - zino len nastavenie ja nechcem byt stale pripojeny >:D -
David Silver 11.10.10 21:28
« Re: Kde jsou ty slibované změny MACZ? :-(
Švihák: >:D >:D >:D >:D >:D >:D Dobře Ty! :yes: >:D >:D Je to parádní se rozhodnout jenomtak když se člověk nudí, má jít se psem ven a tak veme auto, popojede pár desítek km do hezké přírody a tam jde naprocházku... :-) za to co jsme našli, to by Baily po Dačicích už třikrát ležel a dělal že je unavenej, to tám měl elánu, že jsme mu skoro nestíhali :-)
Takhle mu to tam slušelo :-)
A našel velkou Bedli - [odkaz] -
David Silver 11.10.10 21:19
« Re: Kde jsou ty slibované změny MACZ? :-(
Švihák: >:D Ale není tam jezírko jako u nás >:D ;-) Ten strom vypadal fakt dobře, no však ale v Český Kanadě jsou teď na podzim stromy nádherně zbarvený :-)
PS: jak jsi mi volal, já jsem si předvčery nastavil nový vyzvánění - zvuk motoru motorky. Zrovna jsme byli s Bailym na procházce právě v Kanadě a já říkal taťkovi: tyjo, taková krásná příroda a vrčí tady motorovka! :-( a najednou jsem ucítil brnění v kapse a došlo mi že to není motorovka ale můj mobil a než jsem ho stihl vyndat z kapsy, stihl jsi zavěsit... -
Wiii 11.10.10 18:37
« Re: Seznam benzinek se špatným palivem dle ČOI
Zino: No ted uz je mi to jasný >:D
vrkuboy: zapoměl jsi na reklamu na konci každé diskuzní stránky a taky na reklamu uprostřed recenze, ta tam podle me taky jeste prd týdnem nebyla >:D :no: :no: :no: Takže změny jsou :yes: >:-[] :no:
Jo a právě jsem objevil novou chybu - Zajděte na HP MACZ -> najedte myší na nové fotografie nebo nejlepší recenze -> začněte rolovat kolečkem na myši dolu... Doufám že to tu ještě někdo nezmínil >:D Zajimalo by me proč tam to místo je? >:D >:D -
vrkuboy 11.10.10 14:37
« Re: Seznam benzinek se špatným palivem dle ČOI
Poslední změny jsou: v záhlaví stránky přidány odkazy na Blesk, iABC, AHA.... atd. Jo a aby nebylo vidět že je zde napsaný nick 2x (v mém případě: vrkuboy-vrkuboy) Tak je to schovaný pod - Trv. přihlášený. Jo a celá stránka není na střed ale je zarovnaná na levý okraj... super věc u monitoru s šířkou 1600px máš na pravé straně místo na pasiáns nebo icq :yes: >:D -
Thomasino 11.10.10 11:51
« Seznam benzinek se špatným palivem dle ČOI
Nazdárek, posílám užitečný odkaz se seznamem benzinek, kdy bylo ČOIkou zjištěno špatné palivo. Může se vám to hodit >:-[]
WII - Já se jich rozhodně ptát nebudu na slibované změny MACZ, mě už je to asi tak nějak šumák 8-s Když jsme byli posledně na volných jízdách, stál kousek od nás (brněnské party z MACZ) Zezulka, jistě nás viděl a poznal jak podle aut (a S-MIKA navíc zná), myslíš že za námi přišel diskutovat nebo se pobavit o MACZ? Bylo to ještě krátce po "bojkotu" a stažení FEFE - zřejmě oboustranné "přehlížení" >:-[] >:-[]