Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 14.10.10 22:10
« Re: Camarád mi nedá spát
To auto se mi fakt líbí. Asi to nebude žádnej zázrak, ale povedlo se.
Dnes jsem 911tce pořádně naložil! Dal jsem si "rally Vysočina" takovým způsobem, že je mi špatně jako z kolotoče. Neuvěřitelný věci umí to auto! Je to ten nejlepší řidičskej nástroj! :yes: :yes: :yes: -
Dylan McKay 14.10.10 21:26
« Re: Nedostatek dobrých aut v top-u?
Tak kolega zažil podobnou věc! Jel Traficem po okresce, a za něj se nalepil ten novej Superb. Nemohl předjet, a pořád kličkoval jako pomatenej. Najednou si kolega všiml takového toho klínu na zabrždění kamionu přímo na silnici, a jen tak tak se mu vyhnul! Ale Superb už ne. Rána, kolo pryč, blatník úplně odletěl od auta, mohutnej kouř z chladiče, a do Superba ještě vletěla dodávka! Dobrá škola pro pána v Superbu... -
-
vrkuboy 14.10.10 14:42
« Re: Nedostatek dobrých aut v top-u?
Neboj podle mě všechny nezmizí a švihák je dobrák určitě se nějak domluvíme.... pošlete mě snímky vašich aut udělám z toho gif animaci a švihák to plácne jako hlavní fotku své recenze a bude v topu všichni. >:D Ale docela silně uvažuju, že si dám jako hlavní fotku své recenze cibetku jak tlačí ty zrnka kávy >:D Krásně by to vystihnulo chování redakce. -
vrkuboy 14.10.10 14:17
« Nedostatek dobrých aut v top-u?
Žádnej problém redakce si je doplní sama! >:D :yes: Už tam máme dlouhodobej test Pažouta, který nemohl být na auto.cz. Vzhledem k tomu, že MACZ má být webem kde amatéři píší své poznatky o tom či onom autě tak autor této recenze dává najevo že je amatér. No super, tak ještě si přiznat, že modernizace macz byla provedena amatérsky a svět bude krásnější.
Jinak dnes sem viděl Duster a musím konstatovat, že se tohle Porsche opravdu povedlo :yes:
Jinak zlaté mince neprodávat, zlato se dostalo na nejvyšší cenu za unci. Možná bych tu minci nechal projít zažívacím traktem cibetky hytne to takovou hezkou patinu podobně jako MACZ které také někomu prošlo zažívacím traktem. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 14.10.10 11:28
« Re: Souboj 4x4
Postupně snad už všem dochází,že redakce komunikuje a vůbec něco dělá jen pod "nátlakem"(ad vyhlášení bojkotu - začali alespoň reagovat).A snad teď už i chápete proč jsem tak trvala na alespoň nástřelu termínu.
Nechci být Sibylla,ale pokud se v redakci někdo rychle nechytne za nos,vidím budoucnost tohoto serveru velice černě a nepomůže mu ani zářivě bílé pozadí... -
white label 14.10.10 10:04
« Re: Souboj 4x4
Slovy redakce jsem také žádný zásadní rozdíl nenašel (podobně jako u toho Dustera)... >:D
Jinak od včerejška mi tu přibyla další "užitečná (ne)funkce", nelze odesílat odpověď na SZ... :no:
Takže sorry ypsi, chtěl jsem ti dát obsah SZ aspoň přímo do tvé diskuze, ale tam mě nápis "příspěvek nelze přidat" dostal definitivně...
Mimochodem na seznamu.cz chybí (už od přechodu na "GT-R") odkaz na konkrétní články na auto.cz a v diskusích na pod NEWS většinou nefunguje odkaz na původní příspěvek. :no:
Prostě změna formou diletanství nejvyššího stupně... a opravné reakce redakce na problémy po změně přichází přímo nadzvukovou rychlostí, jen sliby místo činů... :no: :no: :no: -
Dylan McKay 13.10.10 21:22
« Re: prodám ZLATOU 20Korunu R.U. 1893!!! SUPER CENA!!!
Tak já bych ještě přidal užitečný návod, jak uplést velikonoční pomlázku z devíti prutů:
vybereme si 9 stejně silných a dlouhých proutků a jeden proutek na omotání držadla
proutky si seřadíme od špiček a v silné části na konci proutků rozdělíme
vložíme proutek na omotání držadla a omotáváme
držadlo přimáčkneme mezi kolena a proutky si rozdělíme na 4 do levé ruky, 4 do pravé ruky a zůstane nám jeden středový proutek budeme oplétat
zadním proutkem z pravé ruky obtočíme středový proutek do předu
předním proutkem z levé ruky obtočíme středový proutek do zadu
zadním proutkem z pravé ruky obtočíme středový proutek do předu
předním proutkem z levé ruky obtočíme středový proutek do zadu
stálým opakováním těchto dvou úkonů vytvoříme celou pomlázku
postup ukončíme, když konce prouků jsou asi 7-10 cm
pomlázku zakončime tak, že konce přihneme ke středovému a pomocí provázku, drátku nebo jednoho z proutků zavážeme tak aby se nerozpletl I tuto tzv. zalamovanou pomlázku můžeme ozdobit oplétáním.
-
Aspire 13.10.10 21:22
To zní hezky >:D ještě bych dodal pro gurmány:
Cibetková káva:
Co je na této kávě tak výjimečného?
Zrna kávy Kopi Luwak jsou velmi zvláštní a výjimečná, neboť je pojídají divoké indonéské cibetky Luwak, což jsou jisté druhy kunovitých šelem. Tato kávová zrna projdou zažívacím traktem zvířat a jsou následně sbírána domorodci z jejich trusu. Tímto procesem je káva zbavena některých hořkých látek a je pak mnohem aromatičtější a lahodnější.
Vyrobeno v Indonésii. 100% Arabica. ;-) -
"-- skrytý --" 13.10.10 21:15
Snad to těmto stránkám už neublíží, tady je možné už všechno....
Hovězí játra po Tyrolsku
Suroviny
500g hovězích jater, 50g uzené slaniny, 80g margarínu nebo oleje, 100g kořenové zeleniny (mrkev,celer,petržel), 100g cibule, půlka citronu, 2dl mléka, zakysaná smetana, 30g plnotučné hořčice, 80g hladké mouky, 1/2l vody, sůl, pepř
Postup
Játra nakrájíme na porce, opepříme a po obou stranách osmažíme krátce na tuku. Játra vyndáme a do tuku vložíme očištěnou, na kostky nakrájenou zeleninu a cibuli a osmažíme. Pak přidáme hořčici, citron nakrájený na kolečka, zalijeme trochou vody a promícháme. Vložíme játra a dusíme do měkka. Játra vyjmeme a dáme do čistého kastrolu. Podušenou směs zeleniny zaprášíme moukou, zalijeme postupně vodou a přivedeme k varu. Pridáme mléko a vaříme nejméně 1/2 hodiny. Provařené přecedíme na játra, přidáme smetanu, ochutíme solí a krátce povaříme. Na úplný závěr přidáme do omáčky osmaženou, na kostičky nakrájenou slaninu.
Vřele doporučuji,je to bašta! -
Chuck Norris 13.10.10 20:33
« opět a znova...
Proč proboha musíme upravovat zákony nebo je respektive "NEMÁME" kvůli tomu že nějaký pošahaný slabomyslnec oslňuje letadla při přistání? to si ze mě dělaj média vola? Předpokládám že zákony proti teroristům máme?! nebo ne? ohrožování bezpečnosti 150lidí je terorismus ne? tak ať z nás nedělaj orgány na kolečkách...
Další taky supr věc byla dnes někdy během dne na čt24? nebo čt1 nevím, a rozhovor byl o chilských hornících a medializaci téhle věci a jeden z pozvaných řekl (v české televizi v živém vysílání) na námět redaktorky že někdo na internetu tvrdí že i čt vysílá až bulvárně a né tak jak má veřejnoprávní tv vysílat a on pěkně řekl že ano, že už jen ten nadpisek při vstupu DRAMA chilských horníků a rozebírání jejich bližších dat je rozhodně bulvární a nehodící se do veřejnoprívní televize ale hlavně že nechápe na co má čt v chile vlastního redaktora který jen duplicitně vypráví to co chrlí všechny světová média a agentury a utrácí tak naprosto nesmyslně peníze nás všech... Hrozně mě to pobavilo:-) Sám jsem včera v pozdních hodinách slyšel asi dva telefonáty s tím redaktorem, oba téměř stejné, stejné informace které redaktorka řekla už před tímto rozhovorem a opakujcí se v reportážích... Nevím ale je to celý jeden velkej nesmysl... proč já vůl jsem se enarodil někde v amazonskym deštnym pralese někdy před 200lety... -
-
Brandon Walsh 12.10.10 22:43
« Re: PC Camaro
svihak ked bude v nedelu snezit tak to spoznas riadne nastvaneho zina >:D pre istotu zoberiem do kufra sadu 19 palcovych zimnych pneu >:-[] alebo zeby dazd ? :'-( pravdepodobnosť zrážok: 60%, relatívna vlhkosť: 89%, intenzita UV žiarenia: slabá (2/12), severný vietor 16 km/h -
Thomasino 12.10.10 22:15
« Suplování recenze White Labela - odkrytí recenze na GTI :-)
Tak aby tady nebylo tak úplně pusto a prázdno, napadlo mě čas od času krátce odkrýt recenzi na GTI a suplovat tak onu slavnou recenzi White Labela, kterou málokdo viděl >:-[] >:D Nováčci, co sem chodí krátce nebo jsou zde málo možná budou koukat, ale ať si tady zvykají, že nic není jak se zdá >:D >:D >:D
edit: koukám, že je tady po desáté večer stejně mrtvo, takže to po půlnoci zase skryji >:-[]