Porsche 911 (švihák lázeňský)
Brandon Walsh 17.10.10 21:16
« Re: Sraz Praha dnes v 15:00
svihak ked som ta prvy krat zbadal hned som vedel ze budes moj prvy >:D bolo to skvele doteraz mam usmev fotky su pekne sice nam to kompozicne uslo ale aj tak to idem dat do pc a poslem ;-) ale neviem ci to zvladnem este dnes -
Dylan McKay 17.10.10 21:13
« Re: Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink :-)
Takže krok první:
koupil jsem si AutoTIP, a našel jsem tam reklamu na MACZ. Tak jsem se na stránky podíval, a vše bych označil za klamavou reklamu
krok druhý:
na očním jsem prodělal bolestivé vyšetření zraku
krok třetí:
utrpěl jsem citovou újmu -
Dylan McKay 17.10.10 21:07
« Re: Sraz Praha dnes v 15:00
Zino, jsem rád, že jsem byl tvůj první..........automat! >:D Akorát já svůj první automat řídil Smart mojí kamarádky, ty musíš mít hned Porsche! ;-)
Goof už jel jako starej mazák, vypadal jako kontorverzní milionář... >:D
Bylo to super odpoledne! :yes: -
Thomasino 17.10.10 20:37
« Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink :-)
Dneska jsem si v obchodňáku listoval časopisy, zatím co má přítulkyně nakupovala a narazil jsem na reklamu v posledním čísle časopisu AutoTIP. Byl jsem z toho úplně v šoku. Koukal tam na mě pěkný milý starý design našeho bývalého webu Moje.Auto.CZ, ještě se starým logem !!! Kam se poděl ten "skvělý moderní dynamický design" s novým logem AUTO.CZ ?? >:D >:D
Na to, že inzeráty se zadávají do časopisů asi tak 2-3 týdny před zveřejněním, někdy zvládají i týden, tak v době zadání této reklamy už byl nějaký ten týden spuštěný slavný nový design >:-[] >:-[] Asi pomalu ztrácím zbytky iluzí o redakci...
Zde je tento inzerát vidět, musel jsem ho nafotit :-)
David Silver 17.10.10 08:19
« Re: Praha hlásí příjezd Zina!
Dobré ráno
Švihák: >:D >:D tojo, [odkaz] jak odstartuje tak už jenom zadek utíká :yes: :yes: >:-[]
Vrkuboy: Richarda Hammonda si do huby neber, oproti Žežulkovi umí s autem jezdit mnohem MNOHEM líp, Hammond vs. Žežulka, to je srovnání jako starého a nového Moje.auto.cz - [odkaz] :yes: >:-[]
Švihák: Spolužáci zase o volný hodině pouštěli videa a pustili mě v Cayennu. A když to video končilo tak asi čtyří na toho co byl u PC takový: ,,Ale to nový video je mnohem lepší. Dej ho tam taky!" :yes: :-! >:D
Zino: nebudu se přehlašovat, už takhle mi to tu udělalo bordel v paměti hesel >:D Odpovím ti z tohoto účtu: č.2 vzniklo v určitou dobu kdy jsem byl velmi hrubě napadán určitou podřadnou skupinou lidí, kteří byli názoru, že tady mám co dělat když nemám auto, žádné řidičské zkušenosti a navíc jsem dítě které nemůže ničemu v autě rozumět. Podle stáří posledních příspěvků na tom účtu zjišťuju, že je to už přes dva roky. Jsem si včera projížděl starej - již nepoužívaný a zaspamovaný email - porschak996@ a našel jsem v nejstarších mailech několik aktivačních emailů od auto.cz, a tak jsem je projel a zaspomínal jsem si na časy kdy jsem byl zblázněný do Gumballu (pořád jsem), do 996 GT3 Gulf (pořád jsem) a do chatování (už nejsem) >:D :-!
PS Zino: to jsi vstával taky na TV aby jsi koukal na motorky anebo jsi vstával tak brzo aby jsi vyjel? ;-) -
vrkuboy 16.10.10 17:13
« Sliby se slibujou, blázni se radujou
11. 9. 2010 AKTUALIZACE: Celou spodní část Homepage Moje.auto.cz jsem se rozhodl na základě vašich připomínek a aktuálních měření mírně upravit, takže v ní během několika dní najdete jednak box s informacemi o tom, kdo je právě na MA.cz online, dále více novinek z recenzí a zřejmě i lehce upravenou podobu boxu s posledními fotkami a anketu. Tu určitě zachováme, bude se ještě hodit.
během několika dní... může někdo upřesnit co to znamená? Řekl bych, že na to tady redakce pěkně se.re a už se to nedá jinak říct! Havně že ve spodním panelu jsou přidané odkazy na blesk, iabc, blesk pro muže a podobně "důležité" odkazy ale to hlavní slibované nikde. -
David Silver 16.10.10 16:10
Viděl jste někdo dneska AMS? >:D Libora v Nissanu 370Z? >:D
Říkal tam něco o tom že abyste mohli zvládat jízdu s 370Z s vypnutým ESP, musíte být hodně vyježdění. A dále nespecifikovaná osoba (já to opravdu nebyl, nekecám, ale mám stejný názor) řekla: ,,No, a to ty zrovna nejseš." Pak Libor ESP vypnul a ta osoba takový: ,,No, tomu to jde, takový hodiny, ten je vyježděnej!" >:D >:D >:D >:D -
Poustnik 16.10.10 09:10
>:D >:D
Ani nevím, že Kajuška bude inženýrka..... ;-)
Jsem tu po třech týdnech.....existuje nějaká komunikace mezi redakcí a tvrdým jádrem macz, nebo už je jisté, že všichni prchnou na feferončin web, až ho rozjede?
P.S. Chvíli mi to ukazuje, že nemůžu diskutovat, že máš neaktivní auto, chvíli to jde...to zapínáš a vypínáš,nebo je to ROZBITÝ? :-) -
David Silver 16.10.10 08:31
Dobré ráno
Švihák: >:D >:D >:D >:D Tak tohle mě hezky po ránu rozesmálo :yes: :yes: >:D Kájuška Hezká :yes: >:-[] >:D
Jinak o gripenech sem se to rozvědel včera v televizních novinách, je to super že máme i dobré letce, ještě před pár měsíci ale říkali že se s tím letadlem stále učí a budou ještě dlouho učit.
Poustník: Děkuju :yes: :-) A co se týče toho co jsi napsal, já jsem zásadně PROTI :yes: Ať si zrušej rakety, ty mě nijak neovlivňují. Navíc kdo kdy ji uvidí nad svým obydlím ve vzduchu.. leda by se armáda rozhodla toho dotyčnýho dům odpálit raketou. DOUFÁM že jim tam nahoře alespoň trošku začne myslet, aby zrušili rakety a ponechali stíhačky. Jelikož Budějovice jsou trapně posazený, takže tam lítá maximálně Medic Helicopter, tak aspoň dům máme na správném místě, v blízkosti jsou vždy umístěny cvičné cíle a tak si stíhačky aspon v jendom období kdy jsem doma můžu užívat :-) A jsou to nádherný stroje. Mimo cvičení se zde občas proletí Albatros nebo Alca, jednou za sto let i Gripen, ale o cvičení je to mnohem jiný kafe! Linx, Mi-24, BAE Hawk, Panavia Tornado GR.4 - ty si to tady sypou kolikrát i ve třech a to je prostě žůžo! :-! (škoda jen že se už nesmí překonávat rychlost zvuku :-( ) Tywado, já se na Flying Rhino 2011 zase tááááááááák moooooooc těším :-) :-)
Jmurjr: Děkuju :yes: -
Dylan McKay 16.10.10 07:53
« Re: Koncovka výfuku
Poustniku, proto abys to pochopil jsem našel noviny z června 2015 a opisuju z nich článek:
Praha. K nešťastné včerejší porážce českého letactva došlo chybnou komunikací mezi letctvem a protiraketovou obranou. V 11:00 hlásila obsluha radaru Tamara neidentifikovatelný zářivý předmět nad obcí Kamenice, který na výzvy k identifikaci nijak nereagoval. Když objekt narušil bezletovou zónu kolem jaderné elektrárny Temelín, v 11:20 odstartovaly 4 hotovostní stíhačky Gripen. Poté byly do vzduchu poslány všechny letuschopné stroje.
V ten samý čas ale zareagovala i raketová obrana, a odpálila dvacítku raket země vzduch.
Jak nám řekl kapitán letectva Vít Kysky, rakety postupně sestřelily všechny Gripeny.
Prezident Jiří Paroubek označil tuto událost za neomluvitelnou, a spolu s ministryní obrany Editou Feferonkovou obě důležité části protivzdušné obrany zrušili.
Z neidentifikovatelného zářivého objektu se navíc vyklubal zbloudilý poštovní holub Libor, který nesl plány na nový design webových stránek auto.cz.
Pro MFDnes ing. Kajuška Hezká -
Poustnik 16.10.10 00:41
« Re: Koncovka výfuku
Jo, taky jsem to četl a gripeňákům gratuluju! (Nevěděl jsem, že za tím úspěchem stojíš ty.... >:-[] ) Jen nechápu poslední větu. ......Úspěch je o to cennější, že přišel v době, kdy se rozhoduje o budoucnosti protivzdušné obrany země a řeší se, zda se zůstane u raket a zruší stíhací letectvo, nebo se odstoupí od raketové obrany a ponechají se stíhačky.
To fakt chtějí jedno nebo druhé zrušit? Nedoplňuje se to náhodou? Já su asi hlópý....
Kysky, taky přeju všechnonej k narozkám....úspěchy ve škole, u dívek.....čisté ponožky.... :-) -
David Silver 15.10.10 22:22
« Re: Kysky má narozeniny
Švihák: Děkuju moc :-)
Tak boty by mohly být vyhovující, ale větší problém je ten, že ten Veyron musí kolem mě projet... >:D To ve středu jsem běžel za Maserati GranTurismo S Automatic, až dokud nezastavil a já sem si ho v klidu nenafotil >:D :yes: [odkaz]
Zino: Děkuju :yes: :yes: :-) To video v tvém odkazu je bombastický! Na to koukám už několik let téměř bez přestávky :-) ;-)