Porsche 911 (švihák lázeňský)

"-- skrytý --" 17.10.10  21:24

No jo ale já jsem na fejsbůku nikdy nebyl....

Dylan McKay 17.10.10  21:22

« Re: Sraz Praha dnes v 15:00

Ty máš brýle aspoň na očích, to Kysky to měl jako sluchátka! >:D

Brandon Walsh 17.10.10  21:21

« Re: Sraz Praha dnes v 15:00

>:D svihak na tvoj smiech ked si ma zbadal nezabudnem >:D

Thomasino 17.10.10  21:20

Asi tuším co ti odepíší, pokud ti vůbec odepíší :-!
    Facebook syndrom...

Dylan McKay 17.10.10  21:19

rendoši, ale když vybere schránku Ricardo, tak ten dopis použije místo toaleťáku... ;-)

Dylan McKay 17.10.10  21:17

V týdnu ti pošlu tvojí profilovku s MACZ brýlemi. Už budeme 4! ;-) :yes:

"-- skrytý --" 17.10.10  21:17

Asi napíšu redakci dopis: Vážená redakce(část),nové stránky jsou na prd uznejte že jste udělali chybu,a zapomeneme na to.Vaši uživatelé (všichni)

Brandon Walsh 17.10.10  21:16

« Re: Sraz Praha dnes v 15:00

svihak ked som ta prvy krat zbadal hned som vedel ze budes moj prvy >:D bolo to skvele doteraz mam usmev fotky su pekne sice nam to kompozicne uslo ale aj tak to idem dat do pc a poslem ;-) ale neviem ci to zvladnem este dnes

Thomasino 17.10.10  21:14

« Re: Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink :-)

V americe by jsi to zaručeně vyhrál >:D

Dylan McKay 17.10.10  21:13

Takže krok první:
    koupil jsem si AutoTIP, a našel jsem tam reklamu na MACZ. Tak jsem se na stránky podíval, a vše bych označil za klamavou reklamu
    krok druhý:
    na očním jsem prodělal bolestivé vyšetření zraku
    krok třetí:
    utrpěl jsem citovou újmu

Dylan McKay 17.10.10  21:07

« Re: Sraz Praha dnes v 15:00

Zino, jsem rád, že jsem byl tvůj první..........automat! >:D Akorát já svůj první automat řídil Smart mojí kamarádky, ty musíš mít hned Porsche! ;-)
    Goof už jel jako starej mazák, vypadal jako kontorverzní milionář... >:D

Bylo to super odpoledne! :yes:

Thomasino 17.10.10  21:07

Přesně tak !! Zažalujeme je?? >:D >:D >:D

A nebo se naopak chystá vrácení našeho starého MACZ >:-[]

Dylan McKay 17.10.10  21:05

Thomasino, to je klamavá reklama! >:D :yes:

Thomasino 17.10.10  20:37

« Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink :-)

Dneska jsem si v obchodňáku listoval časopisy, zatím co má přítulkyně nakupovala a narazil jsem na reklamu v posledním čísle časopisu AutoTIP. Byl jsem z toho úplně v šoku. Koukal tam na mě pěkný milý starý design našeho bývalého webu Moje.Auto.CZ, ještě se starým logem !!! Kam se poděl ten "skvělý moderní dynamický design" s novým logem AUTO.CZ ?? >:D >:D
    Na to, že inzeráty se zadávají do časopisů asi tak 2-3 týdny před zveřejněním, někdy zvládají i týden, tak v době zadání této reklamy už byl nějaký ten týden spuštěný slavný nový design >:-[] >:-[] Asi pomalu ztrácím zbytky iluzí o redakci...
    Zde je tento inzerát vidět, musel jsem ho nafotit :-)

David Silver 17.10.10  20:36

Hezký večer přeji

Tak jsem Vám vyfotil můj supr dárek co jsem v pátek dostal :-) [odkaz] na fotce průsvitá veliký nápis ze zadní strany - Porsche 911 :-)

Brandon Walsh 17.10.10  20:34

« Re: Praha hlásí příjezd Zina!

kysky teoreticky mas pravdu prakticky som chcel vstat o 6 ale nejak sa mi to vymklo spod kontroly >:D

Brandon Walsh 17.10.10  20:32

« Re: Sraz Praha dnes v 15:00

svihak dakujem za uzasny zazitok prisiel som videl som nepochopil som >:D vroooooooum

Krispos 17.10.10  15:55

« Re: Sraz Praha dnes v 15:00

Ale jo, bylo to moje auto :-) akorat jsem nesedel za volantem a diky tomu jsem to mohl zdokumentovat :-)

Aspire 17.10.10  15:45

« Re: Sraz Praha dnes v 15:00

Tak to jo ;-) Takhle rychle jsi nepředjel Porsche ani ty co? >:D Můžeš to předvést švihákovi a jeho 911 osobně kdo z koho bude rychlejší >:D

Krispos 17.10.10  15:32

« Re: Sraz Praha dnes v 15:00

Ja jsem zrovna spolujezdcoval, protoze kamaradka si chtela vyzkouset rizeni na D1 :-)

Aspire 17.10.10  15:19

Krispos: To jsi řídil ty? >:D Ta 1.9D ale jede :yes: >:D

Krispos 17.10.10  15:07

« Re: Sraz Praha dnes v 15:00

V dnesnim dile Mythbusters se pokusime vyvratit domnenku, ze Skoda Felicia nemuze predjet Porsche 911.... upozorneni pro majitele vozu Porsche: nasledujici zabery jsou drasticke a mohly by vami hluboce otrast!!!

Dylan McKay 17.10.10  13:44

« Sraz Praha dnes v 15:00

Kolem 15:00 v kavárně na Roztylském náměstí! Zino, Goof, švihák...

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 17.10.10  11:47

« Bacha na pindulíny

Něco na odlehčení >:D
    Na co si řidič Porsche musí dát pozor ;-)

David Silver 17.10.10  08:19

Dobré ráno

Švihák: >:D >:D tojo, [odkaz] jak odstartuje tak už jenom zadek utíká :yes: :yes: >:-[]

Vrkuboy: Richarda Hammonda si do huby neber, oproti Žežulkovi umí s autem jezdit mnohem MNOHEM líp, Hammond vs. Žežulka, to je srovnání jako starého a nového Moje.auto.cz - [odkaz] :yes: >:-[]

Švihák: Spolužáci zase o volný hodině pouštěli videa a pustili mě v Cayennu. A když to video končilo tak asi čtyří na toho co byl u PC takový: ,,Ale to nový video je mnohem lepší. Dej ho tam taky!" :yes: :-! >:D

Zino: nebudu se přehlašovat, už takhle mi to tu udělalo bordel v paměti hesel >:D Odpovím ti z tohoto účtu: č.2 vzniklo v určitou dobu kdy jsem byl velmi hrubě napadán určitou podřadnou skupinou lidí, kteří byli názoru, že tady mám co dělat když nemám auto, žádné řidičské zkušenosti a navíc jsem dítě které nemůže ničemu v autě rozumět. Podle stáří posledních příspěvků na tom účtu zjišťuju, že je to už přes dva roky. Jsem si včera projížděl starej - již nepoužívaný a zaspamovaný email - porschak996@ a našel jsem v nejstarších mailech několik aktivačních emailů od auto.cz, a tak jsem je projel a zaspomínal jsem si na časy kdy jsem byl zblázněný do Gumballu (pořád jsem), do 996 GT3 Gulf (pořád jsem) a do chatování (už nejsem) >:D :-!
    PS Zino: to jsi vstával taky na TV aby jsi koukal na motorky anebo jsi vstával tak brzo aby jsi vyjel? ;-)

Brandon Walsh 17.10.10  05:02

« Re: Praha hlásí příjezd Zina!

myslim ze svihak je za tie roky poriadne vyježděnej řidič stary morsky vlk >:D
    kysky dakujem v cechach sa budem pohybovat az dnes do utorka vecera
    poustnik pozdravim aj jej zamavam ;-)
    kysky č2 >:D preco si vznikol ? >:D

vrkuboy 16.10.10  23:09

« Re: Praha hlásí příjezd Zina!

Neblázni na mokru bez ESP na to musíš být vyježděnej řidič, říkal to dneska v telce nějakej zlínskej Ričrd Hemond!

Dylan McKay 16.10.10  22:29

« Re: Praha hlásí příjezd Zina!

Počasí stojí za bačkoru, v mokru to gripen umí jedině bokem... ;-)

Poustnik 16.10.10  21:58

« Re: Koncovka výfuku

Tak když ne "Fefe web" tak čí? Tady jsou furt nějaké tajnosti.... :-O :-)
    Zino, pozdravuj ode mě Prahu, jo???? ;-)

David Silver 16.10.10  21:56

« Re: Praha hlásí příjezd Zina!

>:D Tak teď koukám, že Zino je ještě doma :yes: >:D Já myslel že už se pohybuje v ČR, v Liberci nebo co to o Liberci psal... ;-) >:D
    PS Zino: pozdravuji tě :yes: :-! ;-) >:D

David Silver 16.10.10  21:42

Švihák: >:D >:D to by byla hezká zajížťka >:D

vrkuboy: :yes: >:D

Brandon Walsh 16.10.10  21:37

« Re: Praha hlásí příjezd Zina!

>:D zino sa nevie dockat ;-) goofa rad uvidim aj ked si mi daval nanho to cislo zbytocne zabudol som mu napisat sms >:D

Dylan McKay 16.10.10  21:19

« Re: Praha hlásí příjezd Zina!

No ještě že mapy do navigací nedělá pan Pospíšil, to by při cestě z Popradu do Prahy Zino zabloudil někde na Pobřeží Slonoviny... >:D

vrkuboy 16.10.10  21:15

Kysky: Zlín má sevřený půlky strachy >:D

David Silver 16.10.10  21:12

« Re: Praha hlásí příjezd Zina!

Když sjem to viděl na HP, četl jsem Praha hlásí příjezd Zlína >:D >:D Tak Zina pozdravuj a přeju příjemný srázek :yes: :yes: :-)

Dylan McKay 16.10.10  21:04

« Praha hlásí příjezd Zina!

V neděli v odpoledních hodinách přijede Zino. Už jsme předběžně domluveni i s Goofem. Setkáme se v kavárně na Roztylském náměstí. Goof je tam už teď... >:D
    Kdyby se někdo chtěl zúčastnit, pište sms nebo sz na macz... ;-)

"-- skrytý --" 16.10.10  20:27

« Re: Dejte mi toho idiota který vymyslel automatické odhlašování a já mu nakopu pr.del!

Halo halo, kdy to spravíte? když nakopíruju na papíry MACZ homepage ze všech svých účtů (od každého jednou) tak mám řadu papíru celkem dlouhých jak tejden!

vrkuboy 16.10.10  17:13

« Sliby se slibujou, blázni se radujou

11. 9. 2010 AKTUALIZACE: Celou spodní část Homepage Moje.auto.cz jsem se rozhodl na základě vašich připomínek a aktuálních měření mírně upravit, takže v ní během několika dní najdete jednak box s informacemi o tom, kdo je právě na MA.cz online, dále více novinek z recenzí a zřejmě i lehce upravenou podobu boxu s posledními fotkami a anketu. Tu určitě zachováme, bude se ještě hodit.

během několika dní... může někdo upřesnit co to znamená? Řekl bych, že na to tady redakce pěkně se.re a už se to nedá jinak říct! Havně že ve spodním panelu jsou přidané odkazy na blesk, iabc, blesk pro muže a podobně "důležité" odkazy ale to hlavní slibované nikde.

vrkuboy 16.10.10  16:56

Všechno je tady pi*ou ke zdi :no:

David Silver 16.10.10  16:47

8-s :yes: :yes: :yes: 8-s 8-s 8-s 8-s

Spíš bych se ptal co dobře

Dylan McKay 16.10.10  16:40

« Dejte mi toho idiota který vymyslel automatické odhlašování a já mu nakopu pr.del!

Redakce, ne něco, ale úplně všechno špatně!!! :no:

David Silver 16.10.10  16:39

doufám že tam nebude Admin jako Ricardo >:D >:D

Thomasino 16.10.10  16:22

« Re: Koncovka výfuku

On to není "Feferončin web" >:D >:D Ale hodně jim s tím pomáhá, aby tam bylo vše co tam má být ;-) :-) A ten přístup redakce "tam" je diametrálně odlišný >:-[] >:-[]

David Silver 16.10.10  16:10

Viděl jste někdo dneska AMS? >:D Libora v Nissanu 370Z? >:D
    Říkal tam něco o tom že abyste mohli zvládat jízdu s 370Z s vypnutým ESP, musíte být hodně vyježdění. A dále nespecifikovaná osoba (já to opravdu nebyl, nekecám, ale mám stejný názor) řekla: ,,No, a to ty zrovna nejseš." Pak Libor ESP vypnul a ta osoba takový: ,,No, tomu to jde, takový hodiny, ten je vyježděnej!" >:D >:D >:D >:D

Dylan McKay 16.10.10  15:46

« Re: Koncovka výfuku

No jsem celej překvapenej, že redakce přestala komunikovat! >:D Ricardo tady napsal jen nějakej nesmysl, a zase zmizel...

Poustnik 16.10.10  09:10

>:D >:D
    Ani nevím, že Kajuška bude inženýrka..... ;-)
    Jsem tu po třech týdnech.....existuje nějaká komunikace mezi redakcí a tvrdým jádrem macz, nebo už je jisté, že všichni prchnou na feferončin web, až ho rozjede?
    P.S. Chvíli mi to ukazuje, že nemůžu diskutovat, že máš neaktivní auto, chvíli to jde...to zapínáš a vypínáš,nebo je to ROZBITÝ? :-)

David Silver 16.10.10  08:48

« Re: Koncovka výfuku

Teď běží Autosalon na Primě, a bude tam test Nissanu 370Z Roadster ;-)

David Silver 16.10.10  08:31

Dobré ráno
    Švihák: >:D >:D >:D >:D Tak tohle mě hezky po ránu rozesmálo :yes: :yes: >:D Kájuška Hezká :yes: >:-[] >:D
    Jinak o gripenech sem se to rozvědel včera v televizních novinách, je to super že máme i dobré letce, ještě před pár měsíci ale říkali že se s tím letadlem stále učí a budou ještě dlouho učit.

Poustník: Děkuju :yes: :-) A co se týče toho co jsi napsal, já jsem zásadně PROTI :yes: Ať si zrušej rakety, ty mě nijak neovlivňují. Navíc kdo kdy ji uvidí nad svým obydlím ve vzduchu.. leda by se armáda rozhodla toho dotyčnýho dům odpálit raketou. DOUFÁM že jim tam nahoře alespoň trošku začne myslet, aby zrušili rakety a ponechali stíhačky. Jelikož Budějovice jsou trapně posazený, takže tam lítá maximálně Medic Helicopter, tak aspoň dům máme na správném místě, v blízkosti jsou vždy umístěny cvičné cíle a tak si stíhačky aspon v jendom období kdy jsem doma můžu užívat :-) A jsou to nádherný stroje. Mimo cvičení se zde občas proletí Albatros nebo Alca, jednou za sto let i Gripen, ale o cvičení je to mnohem jiný kafe! Linx, Mi-24, BAE Hawk, Panavia Tornado GR.4 - ty si to tady sypou kolikrát i ve třech a to je prostě žůžo! :-! (škoda jen že se už nesmí překonávat rychlost zvuku :-( ) Tywado, já se na Flying Rhino 2011 zase tááááááááák moooooooc těším :-) :-)

Jmurjr: Děkuju :yes:

Dylan McKay 16.10.10  07:53

« Re: Koncovka výfuku

Poustniku, proto abys to pochopil jsem našel noviny z června 2015 a opisuju z nich článek:

Praha. K nešťastné včerejší porážce českého letactva došlo chybnou komunikací mezi letctvem a protiraketovou obranou. V 11:00 hlásila obsluha radaru Tamara neidentifikovatelný zářivý předmět nad obcí Kamenice, který na výzvy k identifikaci nijak nereagoval. Když objekt narušil bezletovou zónu kolem jaderné elektrárny Temelín, v 11:20 odstartovaly 4 hotovostní stíhačky Gripen. Poté byly do vzduchu poslány všechny letuschopné stroje.
    V ten samý čas ale zareagovala i raketová obrana, a odpálila dvacítku raket země vzduch.
    Jak nám řekl kapitán letectva Vít Kysky, rakety postupně sestřelily všechny Gripeny.
    Prezident Jiří Paroubek označil tuto událost za neomluvitelnou, a spolu s ministryní obrany Editou Feferonkovou obě důležité části protivzdušné obrany zrušili.
    Z neidentifikovatelného zářivého objektu se navíc vyklubal zbloudilý poštovní holub Libor, který nesl plány na nový design webových stránek auto.cz.

Pro MFDnes ing. Kajuška Hezká

Poustnik 16.10.10  00:41

« Re: Koncovka výfuku

Jo, taky jsem to četl a gripeňákům gratuluju! (Nevěděl jsem, že za tím úspěchem stojíš ty.... >:-[] ) Jen nechápu poslední větu. ......Úspěch je o to cennější, že přišel v době, kdy se rozhoduje o budoucnosti protivzdušné obrany země a řeší se, zda se zůstane u raket a zruší stíhací letectvo, nebo se odstoupí od raketové obrany a ponechají se stíhačky.

To fakt chtějí jedno nebo druhé zrušit? Nedoplňuje se to náhodou? Já su asi hlópý....

Kysky, taky přeju všechnonej k narozkám....úspěchy ve škole, u dívek.....čisté ponožky.... :-)

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 15.10.10  23:43

« Re: Kysky má narozeniny

Kysky, pripajam sa ku gratulacii.

David Silver 15.10.10  22:22

Švihák: Děkuju moc :-)
    Tak boty by mohly být vyhovující, ale větší problém je ten, že ten Veyron musí kolem mě projet... >:D To ve středu jsem běžel za Maserati GranTurismo S Automatic, až dokud nezastavil a já sem si ho v klidu nenafotil >:D :yes: [odkaz]

Zino: Děkuju :yes: :yes: :-) To video v tvém odkazu je bombastický! Na to koukám už několik let téměř bez přestávky :-) ;-)

Brandon Walsh 15.10.10  22:08

« Re: Camarád mi nedá spát

svihak aj keby si prisiel spinavym cez noc to z tej folie zide samo ;-) dobru noc

Dylan McKay 15.10.10  22:06

« Re: Camarád mi nedá spát

Dobrou noc, jdu taky spát. Zítra se přesuneme do Prahy, snad dorazím ještě čistým autem...

Brandon Walsh 15.10.10  22:05

« Re: Camarád mi nedá spát

>:D >:D >:D tak teraz si ma dorazil ale chyba mi tam ohne mich gehts es nicht alebo ako to tam ma najvyssi

Dylan McKay 15.10.10  22:03

« Re: Camarád mi nedá spát

Hele, to je moje garáž! Jestli si ze mě budeš dělat srandu, tak tě vezmu do kina na film Ricmanova zrada! [odkaz] :-!

Brandon Walsh 15.10.10  22:01

« Re: Camarád mi nedá spát

tam na stene je reklama na aaa auto ? >:D aspon vidim ako skladuju auta >:D
    no nic zajtra mam prvu skusku tohto semestra takze sa idem konecne do toho pozriet dobru noc

Dylan McKay 15.10.10  21:56

« Re: Camarád mi nedá spát

PS: v v v garáži je je je teplo, neboboboboj! [odkaz] >:D

Brandon Walsh 15.10.10  21:56

« Re: Camarád mi nedá spát

>:D v takom pripade by to chcelo aspon dvojgaraz ze si spravime fajciarsky kutik a spalnu >:D

Dylan McKay 15.10.10  21:53

« Re: Camarád mi nedá spát

Dobrá, už jsem to řekl doma. Takže se s tebou stěhuju do garáže! >:D

Brandon Walsh 15.10.10  21:52

« Re: Camarád mi nedá spát

svihak v takom pripade sa na letnych domov nedostanem ostanem v prahe celu zimu >:D

Dylan McKay 15.10.10  21:49

« Re: Camarád mi nedá spát

17.10.2010- Zino natočil video se švihákem: [odkaz] ;-)

Brandon Walsh 15.10.10  21:43

« Re: Camarád mi nedá spát

svihak neviem preco ale tie budiky camara mi pripominaju kozy >:D >:D mam pred ocami film blby a blbsi ako džim kery zaspal za volantom a mu vyblikaval kamion tiez si myslel ze jej blikaju kozy >:D [odkaz] 6 minuta 15 seKunda

Brandon Walsh 15.10.10  21:42

kysky vsetko najlepsie :yes:
    svihak na nedelu priprav kameru spravime video >:D [odkaz]

Dylan McKay 15.10.10  21:42

« Re: Camarád mi nedá spát

Přístrojovka Camaro Synergy se mi líbí: [odkaz] Co vám?

Dylan McKay 15.10.10  21:10

« Kysky má narozeniny

A já se to dozvěděl od holek z Vysočiny. Tak vše nejlepší k narozeninám, Kysky!

Doufám, že jsi dostal nové rychlejší boty, kterým neujede ani Veyron! ;-) [odkaz]

David Silver 15.10.10  19:45

Ahoj
    Dnes jsem dostat skvělej dárek :-) To budete čubrnět :-! :yes: :-)

Brandon Walsh 15.10.10  19:37

« Re: Koncovka výfuku

svihak tak sa vrat k renaultu tam mas "diamant" vzdy na ociach je aj na volante >:D

Dylan McKay 15.10.10  17:01

« Re: Koncovka výfuku

Já bych chtěl výfuky ve tvaru kosočtverce! ;-)

Jen tak jsem si byl zalétat s gripenem, a hele: [odkaz]

Brandon Walsh 15.10.10  15:32

« Re: Koncovka výfuku

to by bolo krasne na svihakovom porsaku >:-[]

Poustnik 15.10.10  11:19

« Koncovka výfuku

viděli jste už někdo takovouhle koncovku výfuku? Já na to koukal jako puk! [odkaz] :-)
    Ale technologicky je to docela jednoduché....doma máme formičky na vánoční cukroví se stejným tvarem.... :yes:

Aspire 15.10.10  11:17

« Re: Camarád mi nedá spát

Thomasino: To jsem tě teď sklamal co? >:D Octavii nemáme, Combi máme celkem 3 ale ty nejsou k mání >:D

Thomasino 15.10.10  11:00

« Re: Camarád mi nedá spát

Já myslel, že jsi to tam dal na web ty >:D

Poustnik 15.10.10  10:53

« Re: Škodovka za milion....

Mě se ještě líbí - Země původu: Jiná
    >:D

Aspire 15.10.10  10:53

« Re: Camarád mi nedá spát

Původní cenu neznám, jen jsem na to náhodou narazil když jsem koukal na inzerce ;-)

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 15.10.10  10:47

« Re: Camarád mi nedá spát

mno nevím... zajímalo by mě kde se frajer přepsal.. nebo že by se nepřepsal? 240tis? 124tis? ani 100tis bych za to nedal v jakym to je stavu...

Thomasino 15.10.10  10:46

« Re: Camarád mi nedá spát

Za 12 400 Kč koupím :-) Na popojíždění v zimě to třeba ještě nějaký rok vydrží...

Jaká je správná cena? Nabídnu známému co sháněl nějaký kombík..

Dylan McKay 15.10.10  10:43

« Re: gaťky

Ano, cesta tam a zpátky, a občas zabloudit na jinou cestu! To by se vám líbilo, chlípníci, ale nový design MACZ to ne! >:D

Aspire 15.10.10  10:41

Nemá někdo zájem? >:D [odkaz] >:D

Thomasino 15.10.10  10:35

« Re: Camarád mi nedá spát

Tam někde okolo má nového páníčka. Doufám, že se o něj taky hezky stará ;-) :-) Značka mu zůstala stejná a s těmi tmavými koly a skly je celkem dobře identifikovatelný >:-[]
    Díky za info :-)