Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  21:21

« Re: letí to

Jako fakt, Zino to viděl, a strašně se smál. Můj kolega řekl, že už i to dítě mě prokouklo! >:D
    Přitom jsem na Vysočině za týden umyl auto jen 4x, tak nevím... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 22.10.10  21:18

« Re: letí to

šviháku
    to je už pořádnej chlap >:D .
    S těma kapesníčkama jako fakt?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  21:08

« letí to

Zítra je šviháčkovi 22 měsíců. Strašně to letí. Víte s čím si teď nejradějii hraje? S Porsche. Má několik autíček Porsche, Zino mu dovezl dvě další- s-mikovo Turbo, a jako provokaci bílej Cayenne (záloha aloha). A víte jak si s nimi hraje? Otírá je kapesníčkama, a říká: "Táta, táta!" >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  20:39

« Re: Megaobrovské změny

Změny jdou strašně pomalu, redaktoři mi připomínají naše politiky, jak arogancí, tak neschopností. Jen asi nekradou, protože kdyby kradli, tak by jiným ukradli nápady, a MACZ by bylo dokonalé.

Konečně můžu na HP u svých recenzí kliknout na diskusi. Ještě čísla příspěvků v diskusi, přihlášené uživatele, a vrátím recenze. Při současném tempu to můj astrolog spočítal na rok 2017, takže se můžete těšit i na moje 3 nové recenze! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.10.10  19:13

« Re: Megaobrovské změny

Změny by to určitě chtělo ,to jo ,ale hlavně by to chtělo aby ten umělec co dělat ty stránky,i ten komik co si to objednal už konečně uznali že udělali chybu. Co bylo kurwa na těch starých špatné že je změnil? Už jsem myslel že to rozchodím ,ale zas jsem se na*ral ...
    kašlu na to jdu hrát Zetor Simulátor,tam jsou aspoň barvy.[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  18:49

« Re: akce se zdařila

:yes: >:-[] >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  18:05

« akce se zdařila

Ahoj přátelé! Tak jsem zpět na tomhle wroooum světě! Jsem plný zážitků, je jich tolik že vám to nebudu ani psát. Foto s roztleskávačkami dodám později... ;-)

Najezdil jsem několik set kilometrů, ale neviděl jsem jediné hezké auto. Vlastně jedno jo- odraz v zrcadle! >:D :-!

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.10.10  17:23

« Re: John jako Hujer

Zipe, tak chvilku ten nový odkaz šel, ale teď už nejde znovu, tak ti to pošlu na mail...
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  16:46

« Megaobrovské změny

Ahoj při nejlepším dni v týdnu, pátku.

Co se velikánských změn týče, zaskočila mě jedna velká věc! příspěvky u miniatury recenze v pravém sloupci. Co mě zaskočilo ještě víc, je, že se redakce pustila do takové velké změny a na vyřešení kompatibilnosti s prohlížeči se TOTÁLNĚ VYS.RALA!

Tywole, kdybych už neměl smazaný účet na základce, tak bych těmhle profesionálům ukázal co je to webová stránka, přehledná a praktická. A nutno poznamenat že tvorbu www stránek jsme se učili pouze v devátém ročníku a ten web jsem vytvořil někdy na začátku dubnu 2009. Jelikož je účet smazán, tudíš ani dokumenty na internetu nezůstali a tak si můžete jen představovat jak to mohlo vypadat.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.10.10  16:38

Už to nejde, zkusím to sem dát znovu:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 22.10.10  12:59

Tak už asi zasáhla cenzura a obrázek nelze zobrazit. A nebo mám špatnej prohlížeč. :'-( :'-( :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.10.10  12:32

Nevím, údajně tam jen někdo dopsal ten nápis "švestky", ale je to bez záruky... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 22.10.10  11:17

To je fotomontáž, předpokládám.....ale roztomilá.... :-)
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.10.10  11:15

« John jako Hujer

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  08:16

« Re: Zajímavé přihlašování na MACZ

svihak nieco som pre teba nasiel ;-) [odkaz]
    aspire >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 21.10.10  15:10

Tajné video které nemělo spatřit světlo světa, je tam jak se před novým vzhledem těchto stránek domlouvá šéf ACZ s designérem na novém vzhledu >:D

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 21.10.10  14:45

zino: máš pravdu >:-[] akorát když to píšeš do hesla tak to není vidět jestli jsi to napsal správně >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 21.10.10  14:31

aspire aj mne to tak ide konecne nemusim davat tab pri prihlasovani >:D a funguje to aj ked napisem vsetko do hesla >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 21.10.10  13:12

jsem to opravil a uz mi to jde taky. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 21.10.10  13:03

A ušetřil jsem vám jedno kliknutí >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 21.10.10  12:53

Jé, mně to jde taky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 21.10.10  12:48

Mě to jde taky, apoň nemusím používat myš, prostě to napíšu dohromady. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 21.10.10  12:32

Zbyno, mas to pokazene! 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 21.10.10  12:16

Mne to nejde...ach jo. :-(
  • 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 21.10.10  12:10

« Zajímavé přihlašování na MACZ

Tak to mi hlava nebere >:D nahoře jak se přihlašujeme, tak tam je rámeček pro přihlašovací jméno a hned vedle pro heslo, včera jsem se překlikl a do rámečku kde se píše přihlašovací jméno tak jsem napsal, to jméno i s heslem dohromady a přihlásil jsem se :-O i když rámeček pro heslo zůstal prázdný, dneska jsem to zkusil znovu a jde to. Jde vám to taky?
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 21.10.10  09:36

« Re: Zkušenosti z úřednického ráje

Ač se to některým nezdá, je to tak. Cestujte lidi, cestujte, nejen na západ, ale i na východ....máme se jako prasátka v žitě! Fakt! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.10.10  02:15

« Re: Zkušenosti z úřednického ráje

Poustník
    Zajímavé, díky. Aspoň zase víme, jak se tu máme relativně dobře... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 20.10.10  23:16

« Zkušenosti z úřednického ráje

Jak někteří z vás tuší, bydlím teď v Bruselu, tak jsem sepsal v noci pár zkušeností v diskuzi pod Mazdicí. Když už jsem se s tím dělal, tak to ještě frknu sem, Šviháku..... ;-) Takže:
    Takže vážení a milí!
    Jsem tady v Bruselu teprve měsíc a půl, takže jsem zase až tolik neviděl, ale pár postřehů napíšu-

Když sem přijedete poprvé, dejte si hlavně pozor na absolutní přednost zprava. A nenechte se ukolébat tím, že zprava máte jednosměrku! Cyklisti mají ve městě výjimku, že můžou jezdit jednosměrkami v protisměru! Takže bacha, všichni tady přednost zprava tvrdě prosazují a někteří bruselané (nechci zobecňovat) jezdí jako ........! Viděl jsem třeba maníka, co téměř přeletěl vyvýšený přechod, jen aby vletěl do cesty dodávce a prosadil tak svoji přednost. (Normální člověk předpokládá, že na přechodu a ještě zpomalovacím, zpomalí....) Taky se neustále střídají značky hlavní silnice (klasický žlutě orámovaný kosočtverec) s vyznačením tvaru křižovatky (červeně orámovaný trojůhelník), takže brejlit pokaždé na relativně malé černé čárky, která je tlustší je náročné. A když náhodou nejdou semafory na větší dopravní tepně, je to čirá katastrofa. Před 14 dny tady byl na návštěvě element5 a může mi dosvědčit, že borci, tlačící se z jinak malé jednosměrky zprava zcela paralyzovali šetiproudou silnici ještě s tramvajovým pruhem. Všichni stáli, troubili, ale neustoupili ani o píď a člověk se mohl jenom smát, nechtěl-li plakat! >:D Jinak ranní a odpolední špičky jsou tu ještě drsnější než pražské a páteční podvečer na bruselském obchvatu je taky peklo. 8-s
    Služby jsou tu obecně horší než v Čechách, takže na řemeslníky se čeká, na zavedení internetu se čeká, a technik, co vám ho přijde zapojit, samozřejmě neumí anglicky, ale jen francouzsky.

Návštěva muzea automobilů
    Když jsme byli v s elementem5 v automobilovém muzeu, probíhala tam zrovna nějaká konference. Paní v pokladně nevěděla, má-li vlastně otevřeno a když zjistila, že ano, bylo nám sděleno, že do prvního patra díky konferenci nemůžeme po schodištích, ale výtahem, který ovšem nefungoval..... >:-[] V expozici jsou parádní kousky, ale některé jsou jeté, jako by je vytáhli zrovna ze stodoly a popisky u některých chybí. Česká vlajka v expozici visí červenou barvou nahoru. Jediný náš stroj v muzeu zastoupený je Tatra z 50tých let. Expozice je výhradně statická, o nějakých interaktivních atrakcích si můžete nechat zdát, takže děcka se vám budou nudit.
    To je tak v kostce všechno, co jsem ze sebe v tuto hodinu dokázal vychrlit. Hoj! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 20.10.10  21:06

« Re: Frajer nebo hazardér?

zino: moje felda by akorát mohla šviháka připravit o život >:D v jakém je aktuálním stavu >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 20.10.10  19:21

« nostalgie

[odkaz] mrkněte na spodní stranu a co vidíte :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.10.10  16:46

« Re: Aktuální změny v designu

Pokud bude ta bílá stále kombinovaná s tou světle modrou, tak ty šedé okraje zase tak moc nepomohou... Ale trochu jo...
    Číst světle modrý text kdo daný příspěvek napsal je dost HUMUS!! Kdyby byly ty ikony NICKu jako dříve (avatar), bylo by to přehlednější...

A je tu spousta nedodělávek. Např. v poslední verzi Internet Exploreru nemohu dát rozepsané odpovědi (většinou ani normálně v diskuzi) pravé tlačítko myši na menu a rozkliknout MOJE AUTO v novém okně :-( Atd, atd...
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 20.10.10  16:01

už aby to bylo :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.10.10  15:53

poustnik dakujem ;-) tak som na ten piatok zvedavy
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 20.10.10  15:24

Čao Zino! Já psal včera Zezulkovi, jestli se pohnulo se slíbenými úpravami a dneska mi odepsal, že lišta on-line účastníků by mohla být v pátek, počet příspěvků je v garáži už dneska a bílou že se pokusí rozbít šedým pozadím, což naskočilo před chvilkou, koukám....a ještě jedna zajímavá informace, máš ji v SZ.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.10.10  14:45

svihak myslim ze ti vypadaju zoubky >:D prolejzačka bude aspireho felda >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.10.10  14:31

« Re: Po novem designu i novy obsah clanku

nasiel som zmenu ked som prihlaseny tak pri mojom aute napravo mam napisane kolko je komentarov celkom v diskusii :*) >:D
    svihak budem netrpezlivo cakat kedy mi napises >:D
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 20.10.10  12:59

« Re: Po novem designu i novy obsah clanku

Tohle mě definitivně přesvědčilo že jsou čtenáři redakci tohoto webu u *. Celé auto.cz míří do bulvárních sraček... je mě z to na blití! :-( :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 20.10.10  10:12

« Po novem designu i novy obsah clanku

Tohle jsem fakt nepobral..... co to ma co delat na motoristickem webu?

[odkaz]

Nesnazi se snad nekdo naznacit, ze novy design je impotentni? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.10.10  07:08

Aspire, tak tak, pro malé budou prolejzačky uvnitř té vaší sportovní haly, pro velké bude prolejzačka 911... ;-)
    Zino, o víkendu se dostanu k přehrání fotek, tak ti pošlu tebe...
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 19.10.10  23:21

zino: Nejen motorkáři, ale i ty roztleskávačky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.10.10  23:08

svihak to budu mat motorkari radost >:D ja som prave prisiel do popradu
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.10  21:38

Moskva ,Moskva , to musí být pěkný zapadákov, v Brně by se v pátek za 6 minut nedostal ani z Vídeňské na Zvonařku...
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 19.10.10  21:08

Poustnik: Nebo neotevřel dveře >:D Pejsek se chtěl asi podrbat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.10.10  20:53

Ahoj všichni! Zino, zítra gripena provětrám až tam na sever... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 19.10.10  14:23

Ještě, že nikdo nemával na kámoše z okýnka.... :-O >:D Mě zaujalo tohle... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.10.10  13:33

stale som cakal kedy ho predbehne porsche ale svihak ho mal zrejme vtedy odlozene v garazi >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.10.10  12:20

To vypadá na velmi perspektivního DDO, který si možná brzy "nadělá" do vlastní helmy... 8-s
  • 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 19.10.10  12:09

« Frajer nebo hazardér?

Koukněte se na to jak se dá projet Moskva za několik minut, já bych si z takové jízdy asi nadělal >:D

[odkaz] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.10.10  08:10

« Re: Zino v Praze

aspire ten motorkar to mal ovela lahsie svihak mal v ceste same prekazky musel kluckovat pomedzi auta >:D no nakoniec sme ho preskocili a jeho ten harley prestal zrazu bavit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.10.10  07:59

« Re: Sraz Praha dnes v 15:00

Švihák: Njn, mám malej xicht :yes: >:D
    "a holkám koukaj tangáčka" :yes: :yes: :yes: :yes: Skvělá móda :yes: :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.10.10  21:28

Koukám, samá koncernová auta >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.10.10  21:13

Fotky ze srazu:
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 18.10.10  21:04

« Re: Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink

jenže touareg je na rozdíl od passata krásnej a moc společnýho s ním designově nemá... jasně.. maska spojující světla ale to je tak všechno... jde o jiný auto... minulá generace byla mnohem hezčí... i celá ta ofenziva- golf, široko, polo to se jim všechno povedlo...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.10.10  20:59

>:D :yes:
    Byl to Harley Davidson V-Rod, zrychlení má dobrý, ale maximálka 211 mu nestačila... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 18.10.10  20:57

Ten musel koukat >:D jestli se z toho i nepos*al >:D Jen aby se šviháku náhodou dneska zrovna nepodívala, a nedostal jsi zaracha >:D
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 18.10.10  20:56

šviháku: Vsadím se, že teď někteří nejmenovaní chtějí být tou motorkou >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.10.10  20:51

« Zino v Praze

Jelikož už jsem se ujistil, že žena moc nekouká na MACZ, můžu konečně napsat jedno tajemství, které se Zinem máme. V Praze jsem poršákem natrhl pr.del motorce! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.10.10  20:35

« Re: Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink

Mě se to třeba celkem líbí.. Není to teda žádný wodvaz, ale to u VW nemůžeš ani čekat (navíc to podle prodejů evidentně nemají zapotřebí). Třeba nový Tuareg na živo vypadá dost dobře, takže podoba Pašíka není žádné překvapení :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 18.10.10  20:18

[odkaz]

mě se předface passat nelíbil kvůli vzhledu a spoustě plastů a i interiér byl hroznej a přišel facelift a ono je to ještě horší ten čumák je tragickej a ten zadek u oblíbenýho kombi (kterejch bude jezdit víc) je jak design kterej dělal číňan po pěti panácích rumu:-P nejprodávanější model VW nebo se pletu? a oni udělaj tohle?
    no začínám pochybovat o vkusu průměrných zákazníků...:-(
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 18.10.10  18:48

Ty krávy čuměly jako švihák na novej design :-)
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 18.10.10  17:50

Tohle asi nebude veselá kráva... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 18.10.10  17:35

>:D Frenchmane >:D .....když víme, že to relativně dobře dopadlo, můžeme se tomu smát. Na pekáči asi přibylo nějaké čerstvé hovězí, ale když jsem viděl, jak může dopadnout auto po srážce s jelenem, je zázrak, že auto zůstalo pojízdné. Mít místo spolujezdce krávu nemusí být to pravé ořechové.... 8-s :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.10.10  17:10

:yes: >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.10.10  17:09

Nebylo ani vidět, kolik těch krav sejmul... Chudák maník a auto...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.10  15:28

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 18.10.10  14:11

:yes: Píšu ti malé bezvýznamné plus!!!! >:D >:D Asi deset sekund jsem přemýšlel, co má rallye společného s čokoládou, až jsem si poposednul a konečně mi to došlo! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 18.10.10  12:48

to je podprahová rekama na čokoládu milka >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 18.10.10  11:58

Jasně že bramboráků víc!!!! Ale moje děti radši palačinky..... :'-( ;-)
    Dneska jsem si zkusil vzít k macz sluneční brýle, ale musím si pořídit nějaké prostupnější, nevidím na písmenka.... :-O >:-[]
    A tohle jste viděli? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.10.10  11:52

Co říkáte na aktuální TOP10?? 5x BMW, 3x SUV a hned na 11.místě auto na plyn >:D >:D >:D Nemělo by tam těch bramboráků být ještě více?? Teda nic proti nim, ale nějak se nám vytratila různorodost a pestrost :-( ;-\ ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.10.10  11:44

Jo?? A kolik? Fefe už se Zezulky před tím tuším ptala, jestli by to staré MACZ neprodali a nechtěli (prý to nejde ani technicky, čemuž nějak nevěřím) >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 18.10.10  11:20

thome- když zaplatíš můžeš mít barvu jakou chceš ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.10.10  11:04

Tak se začínám bát o duševní zdraví redakce ještě více >:-[] >:D Dneska jsem uviděl na Home Page Auto.CZ novou barvu. A místo té jemně šedé to nahradili výraznou modrou :-O 8-s Kombinace bílá, agresivní červená a výrazná modrá je opravdu "OJEDINĚLÁ" !!! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 17.10.10  23:07

Tak toho jsem si všiml hned >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.10.10  22:25

Všimli jste si doufám těch stránek na tom notebooku.. >:-[] >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.10.10  21:52

Tak dobrou noc, hezký týden všem.

PS: zítra už bude určitě opravné MACZ! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.10.10  21:47

Zino, už jsem koukal, dobrý! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.10.10  21:33

No v případě Liborka bych si s těma holkama nebyl jistý...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.10.10  21:32

svihak mas par fotiek na maili zatial nic pre macz ale ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.10.10  21:32

A nebo "už nebudu zanášet, zajdu si do kavárničky, a holkám koukaj tangáčka?" :-)
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 17.10.10  21:25

Ach jo už sem to trauma částečně překonal, ale tenhle inzerát je jako dát před vyléčeného alkoholika pivo... ach jo :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…