Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 22.10.10 21:08
« letí to
Zítra je šviháčkovi 22 měsíců. Strašně to letí. Víte s čím si teď nejradějii hraje? S Porsche. Má několik autíček Porsche, Zino mu dovezl dvě další- s-mikovo Turbo, a jako provokaci bílej Cayenne (záloha aloha). A víte jak si s nimi hraje? Otírá je kapesníčkama, a říká: "Táta, táta!" >:D >:D >:D -
Dylan McKay 22.10.10 20:39
« Re: Megaobrovské změny
Změny jdou strašně pomalu, redaktoři mi připomínají naše politiky, jak arogancí, tak neschopností. Jen asi nekradou, protože kdyby kradli, tak by jiným ukradli nápady, a MACZ by bylo dokonalé.
Konečně můžu na HP u svých recenzí kliknout na diskusi. Ještě čísla příspěvků v diskusi, přihlášené uživatele, a vrátím recenze. Při současném tempu to můj astrolog spočítal na rok 2017, takže se můžete těšit i na moje 3 nové recenze! >:D -
"-- skrytý --" 22.10.10 19:13
« Re: Megaobrovské změny
Změny by to určitě chtělo ,to jo ,ale hlavně by to chtělo aby ten umělec co dělat ty stránky,i ten komik co si to objednal už konečně uznali že udělali chybu. Co bylo kurwa na těch starých špatné že je změnil? Už jsem myslel že to rozchodím ,ale zas jsem se na*ral ...
kašlu na to jdu hrát Zetor Simulátor,tam jsou aspoň barvy.[odkaz] -
Dylan McKay 22.10.10 18:05
« akce se zdařila
Ahoj přátelé! Tak jsem zpět na tomhle wroooum světě! Jsem plný zážitků, je jich tolik že vám to nebudu ani psát. Foto s roztleskávačkami dodám později... ;-)
Najezdil jsem několik set kilometrů, ale neviděl jsem jediné hezké auto. Vlastně jedno jo- odraz v zrcadle! >:D :-!
-
David Silver 22.10.10 16:46
« Megaobrovské změny
Ahoj při nejlepším dni v týdnu, pátku.
Co se velikánských změn týče, zaskočila mě jedna velká věc! příspěvky u miniatury recenze v pravém sloupci. Co mě zaskočilo ještě víc, je, že se redakce pustila do takové velké změny a na vyřešení kompatibilnosti s prohlížeči se TOTÁLNĚ VYS.RALA!
Tywole, kdybych už neměl smazaný účet na základce, tak bych těmhle profesionálům ukázal co je to webová stránka, přehledná a praktická. A nutno poznamenat že tvorbu www stránek jsme se učili pouze v devátém ročníku a ten web jsem vytvořil někdy na začátku dubnu 2009. Jelikož je účet smazán, tudíš ani dokumenty na internetu nezůstali a tak si můžete jen představovat jak to mohlo vypadat. -
Aspire 21.10.10 12:10
« Zajímavé přihlašování na MACZ
Tak to mi hlava nebere >:D nahoře jak se přihlašujeme, tak tam je rámeček pro přihlašovací jméno a hned vedle pro heslo, včera jsem se překlikl a do rámečku kde se píše přihlašovací jméno tak jsem napsal, to jméno i s heslem dohromady a přihlásil jsem se :-O i když rámeček pro heslo zůstal prázdný, dneska jsem to zkusil znovu a jde to. Jde vám to taky? -
Poustnik 20.10.10 23:16
« Zkušenosti z úřednického ráje
Jak někteří z vás tuší, bydlím teď v Bruselu, tak jsem sepsal v noci pár zkušeností v diskuzi pod Mazdicí. Když už jsem se s tím dělal, tak to ještě frknu sem, Šviháku..... ;-) Takže:
Takže vážení a milí!
Jsem tady v Bruselu teprve měsíc a půl, takže jsem zase až tolik neviděl, ale pár postřehů napíšu-
Když sem přijedete poprvé, dejte si hlavně pozor na absolutní přednost zprava. A nenechte se ukolébat tím, že zprava máte jednosměrku! Cyklisti mají ve městě výjimku, že můžou jezdit jednosměrkami v protisměru! Takže bacha, všichni tady přednost zprava tvrdě prosazují a někteří bruselané (nechci zobecňovat) jezdí jako ........! Viděl jsem třeba maníka, co téměř přeletěl vyvýšený přechod, jen aby vletěl do cesty dodávce a prosadil tak svoji přednost. (Normální člověk předpokládá, že na přechodu a ještě zpomalovacím, zpomalí....) Taky se neustále střídají značky hlavní silnice (klasický žlutě orámovaný kosočtverec) s vyznačením tvaru křižovatky (červeně orámovaný trojůhelník), takže brejlit pokaždé na relativně malé černé čárky, která je tlustší je náročné. A když náhodou nejdou semafory na větší dopravní tepně, je to čirá katastrofa. Před 14 dny tady byl na návštěvě element5 a může mi dosvědčit, že borci, tlačící se z jinak malé jednosměrky zprava zcela paralyzovali šetiproudou silnici ještě s tramvajovým pruhem. Všichni stáli, troubili, ale neustoupili ani o píď a člověk se mohl jenom smát, nechtěl-li plakat! >:D Jinak ranní a odpolední špičky jsou tu ještě drsnější než pražské a páteční podvečer na bruselském obchvatu je taky peklo. 8-s
Služby jsou tu obecně horší než v Čechách, takže na řemeslníky se čeká, na zavedení internetu se čeká, a technik, co vám ho přijde zapojit, samozřejmě neumí anglicky, ale jen francouzsky.
Návštěva muzea automobilů
Když jsme byli v s elementem5 v automobilovém muzeu, probíhala tam zrovna nějaká konference. Paní v pokladně nevěděla, má-li vlastně otevřeno a když zjistila, že ano, bylo nám sděleno, že do prvního patra díky konferenci nemůžeme po schodištích, ale výtahem, který ovšem nefungoval..... >:-[] V expozici jsou parádní kousky, ale některé jsou jeté, jako by je vytáhli zrovna ze stodoly a popisky u některých chybí. Česká vlajka v expozici visí červenou barvou nahoru. Jediný náš stroj v muzeu zastoupený je Tatra z 50tých let. Expozice je výhradně statická, o nějakých interaktivních atrakcích si můžete nechat zdát, takže děcka se vám budou nudit.
To je tak v kostce všechno, co jsem ze sebe v tuto hodinu dokázal vychrlit. Hoj! ;-) -
Thomasino 20.10.10 16:46
« Re: Aktuální změny v designu
Pokud bude ta bílá stále kombinovaná s tou světle modrou, tak ty šedé okraje zase tak moc nepomohou... Ale trochu jo...
Číst světle modrý text kdo daný příspěvek napsal je dost HUMUS!! Kdyby byly ty ikony NICKu jako dříve (avatar), bylo by to přehlednější...
A je tu spousta nedodělávek. Např. v poslední verzi Internet Exploreru nemohu dát rozepsané odpovědi (většinou ani normálně v diskuzi) pravé tlačítko myši na menu a rozkliknout MOJE AUTO v novém okně :-( Atd, atd... -
Poustnik 20.10.10 15:24
« Re: Aktuální změny v designu
Čao Zino! Já psal včera Zezulkovi, jestli se pohnulo se slíbenými úpravami a dneska mi odepsal, že lišta on-line účastníků by mohla být v pátek, počet příspěvků je v garáži už dneska a bílou že se pokusí rozbít šedým pozadím, což naskočilo před chvilkou, koukám....a ještě jedna zajímavá informace, máš ji v SZ. -
Chuck Norris 18.10.10 21:04
« Re: Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink
jenže touareg je na rozdíl od passata krásnej a moc společnýho s ním designově nemá... jasně.. maska spojující světla ale to je tak všechno... jde o jiný auto... minulá generace byla mnohem hezčí... i celá ta ofenziva- golf, široko, polo to se jim všechno povedlo... -
Thomasino 18.10.10 20:35
« Re: Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink
Mě se to třeba celkem líbí.. Není to teda žádný wodvaz, ale to u VW nemůžeš ani čekat (navíc to podle prodejů evidentně nemají zapotřebí). Třeba nový Tuareg na živo vypadá dost dobře, takže podoba Pašíka není žádné překvapení :-) -
Chuck Norris 18.10.10 20:18
[odkaz]
mě se předface passat nelíbil kvůli vzhledu a spoustě plastů a i interiér byl hroznej a přišel facelift a ono je to ještě horší ten čumák je tragickej a ten zadek u oblíbenýho kombi (kterejch bude jezdit víc) je jak design kterej dělal číňan po pěti panácích rumu:-P nejprodávanější model VW nebo se pletu? a oni udělaj tohle?
no začínám pochybovat o vkusu průměrných zákazníků...:-( -
Poustnik 18.10.10 17:35
>:D Frenchmane >:D .....když víme, že to relativně dobře dopadlo, můžeme se tomu smát. Na pekáči asi přibylo nějaké čerstvé hovězí, ale když jsem viděl, jak může dopadnout auto po srážce s jelenem, je zázrak, že auto zůstalo pojízdné. Mít místo spolujezdce krávu nemusí být to pravé ořechové.... 8-s :-) -
Poustnik 18.10.10 11:58
Jasně že bramboráků víc!!!! Ale moje děti radši palačinky..... :'-( ;-)
Dneska jsem si zkusil vzít k macz sluneční brýle, ale musím si pořídit nějaké prostupnější, nevidím na písmenka.... :-O >:-[]
A tohle jste viděli? [odkaz] -
Thomasino 18.10.10 11:52
Co říkáte na aktuální TOP10?? 5x BMW, 3x SUV a hned na 11.místě auto na plyn >:D >:D >:D Nemělo by tam těch bramboráků být ještě více?? Teda nic proti nim, ale nějak se nám vytratila různorodost a pestrost :-( ;-\ ;-\ -
Thomasino 18.10.10 11:04
Tak se začínám bát o duševní zdraví redakce ještě více >:-[] >:D Dneska jsem uviděl na Home Page Auto.CZ novou barvu. A místo té jemně šedé to nahradili výraznou modrou :-O 8-s Kombinace bílá, agresivní červená a výrazná modrá je opravdu "OJEDINĚLÁ" !!! >:D >:D >:D

Přitom jsem na Vysočině za týden umyl auto jen 4x, tak nevím... >:D