Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.10.10  16:02

« Re: amatérství v AMS

Vyhledej si test BMW X6, ten začátek s figurkama zvířátek je dojemný... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 24.10.10  15:59

« Re: amatérství v AMS

• « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 24.10.10  15:52

« amatérství v AMS

Nevím co dělá AMS za ametéry ale po dlouhé době jsem teď někdy viděl AMS asi v repríze a to bylo tak otřesné že vůbec nechápu jak může něco takového ČT kupovat. Takové naprosto amatérské texty a názorné ukazování je zralé na pomocnou třídu. hyundai ix35- kabelky pro holky: oni mi budou názorně ukazovat proč je na zadní straně předních sedadel plastový kryt tím že že holka s kozama venku "nechá" klučinu několikrát totálně zdrapat a zničit botama tento plast? budou mi ukazovat jak se do auta skládají sedačky a to tím stylem že je plné písku položí na kožené sedačky naprosto nového auta? sakra je to auto snad jejich? na co potřebuje ženská v ix35 výhled přes C sloupek? na co potřebuje ženská mít v autě měkčený plasty? máte někdo z vás doma ženu která když si jde pro auto tak klepe na přístrojovku a zkoumá jestli je měkká? tohle je pohled jakože ženy s dětmi? Chevrolet spark: tam borec úplně spadnul z marzu ne? On si klekne k zadnímu kolu miniauta za 200tis s motorem 0,1l a řekne že má bubnový brzdy ze středověku? následně několikrát místo toho aby obohatil text o další zajímavosti a výhody či nevýhody opakuje že by se s autem nevydával na okresky, na dálnice a že by s tím nejezdil víc jak 70 proboha kde ho vzali? nejkvalitnější byl asi test 370z nicméně zezulka říkal do kamery že mi ukáže rozdíl v jízdě se zapnutým a vypnutým esp ukázal mi jízdu bez přetočení s esp (nečekaně) a v neustálém nezvládnutém smyku bez esp aby se v závěru přiznal že drifty neumí a dráha při něm nestála tato část "testu" byla asi tak objemná jako kdyby jen stroze řekl že auto s esp se nepřetáčí ale s vypnutým esp ano, to stejný jako úvod auta dlouhý jako třetina testu který se také nesl ve smyslu "kecama zabít čas vyhrazený pro reportáž", dále by mě ještě zajímala rakce možných diváků vlastnící tříválcovou fábii na jeho větu kam vložil ono psychycky působící slovo VAŠÍ v zesměšňující větě že nástupce vaší tříválcové fábie to nebude, vtip?. BOHA DEJTE MI TY PENÍZE CO SYPE ČT DO AMS A NATOČÍM VÁM 100X LEPŠÍ POŘAD O AUTECH...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.10.10  15:02

« Re: DPH

veselyt, píšeš to dobře...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.10.10  14:37

« Re: F1

Zipe, to není o tom, že peníze nerostou na stromech, tady jde o to, jak se zachová náš úřad. 100% si mě prý zavolají, a projedou mi účetnictví, a i když se nemám čeho bát, je to prý nepříjemný. Prý je úplně něco jinýho, kdyby to byl kombík, třeba za stejnou cenu. Trnem je právě Porsche.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 24.10.10  14:34

myslím že borcovi nejde o nějaký typ N1 ne N1 ale spíš o to aby neměl s berňákem nějaký problémy... ze svého pohledu myslím zastávám správnou domněnku že valná většina sportovních či jinak luxusních aut je napsaná na firmu a ponížená o DPH. pokud máš jinak v účetnictví bez poskvrnky a nepereš peníze tak si myslím že nikdo nemůže nic namítat co si koupíš do firmy... koneckonců zkontrolovat si tě můžou jako každou firmu pokud nebude problém tak co budou dělat?... jaký by byl rozdíl pokud bych si na reprezentaci firmy koupil A6 za 1,5mil nebo porsche za 1,5mil? toť můj celkem laický názor na tuto věc.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.10.10  11:57

Zip: Abych řekl pravdu, Ferrari jsem nikdy nefandil, když jsem byl malej, fandil jsem Hakinenovi, ten jezdil za McLaren a od té doby co odešel vždycky sem si oblíbil někoho a nikdo z nich nebyl ve Ferrari >:D Od té doby co se ferrari moc nedařilo (začátek této nebo minulé sezony, ted nevím) Ferrari dělalo takový věci, který mě jenom utvrdili že fandím správnému týmu a Ferrari pro mě není :yes: Navíc vždycky tam hrála týmová režie a to já nemám rád. Proto se mi líbí Red Bull protože nechávají Vettela s Webberem bojovat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 24.10.10  11:48

Ahoj Kysky. Já Alonsa taky zrovna moc nemusím, ale hlavně z doby kdy jezdi pro Renault a sebral Ferrari titul. Ale dneska když jezdí za SF tak mu fandim. Jen mě mrzí že Massa podává takhle špatné ýkony. Nicméně Red-Bull si zaslouží vyhrát šampionát, takže mi nebude vadit, když Alonso neuspěje.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.10.10  11:42

Čau Zipe. Vettelovi jsem to přál :-( A když už mu to odešlo, tak jsem přál alonsovi aby to někde rozštípal a Hamilton byl první :-( všeobecně Alonsa nemám rád, když jezdil v renaultu zezačátku, měl jsem ho celkem rád ale od tej doby co se snaží najít chyby u ostatních a všechno se snaží naprášit, tak tím si to u mě pěkně po*ral :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 24.10.10  11:13

Takže supervýkonný motor Renault nevydržel drsné jihokorejské podnebí a rozpadl se na milion kousků. Nevim nevim Petře, ale tohle mi nepříjde jako nepřekonatelná technika!!!

Jinak všechny zdravim.
    PS: Petře to auto bych určitě do nákladů dal, protože peníze nerostou na stromech a nikdo nejsme takovej machr, aby jsme mohli panu Johnovi a spol plnit kasu, kterou se rádobi snažej naplnit, aby si ji pak zase mohli rozebrat. :no: :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.10.10  10:20

Krispos: měl to být Alonso a sundat Rosberga. Zrovna boj Vettel a Webber se mi líbí :-(
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.10.10  10:19

Nevím ted jestli se to měnilo (jelikož se zavedlo že lze odepsat dph i u aut bez N1), že jsou vyšší poplatky, jestli to zůstalo pouze u N1 anebo se to zavedlo i pro vozy zdaněné bez této úpravy. Myslím že je dražší dálniční známka (v zahraniččí určitě) ajiné ;-\
    To že se zavedlo že lze odepsat i auto bez N1, tak tím se určitě zvýšilo množství odepisovaných aut a právě i sporťáků
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 24.10.10  09:52

Skoda Webbera.... ten se ted musi modlit, aby to bylo za polovinu bodu..... na druhou stranu Schumacher konecne porazi Rosberga, pokud dojede >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.10.10  09:43

Tak už se jede!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.10.10  09:41

« Re: letí to

GL by bolo idealne do interieru by vosli vsetci clenovia a carreru by si dal do kufra ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.10.10  09:39

Já děti přepočítávám na velikost auta. Že bych se nakonec GL nevyhnul? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.10.10  09:37

co sa mna tyka dobrovolne by som dvojcata nechcel a tie kruhy verim >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.10.10  09:33

Když jsem na srazu potkal mathease, tak bych si to ještě rozmyslel. Měl táááákový kruhy pod očima! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.10.10  09:31

svihak v tom ti ja neporadim ja zatial len viem ako sa to nedela dufam ze po predlzenom vikende v cechach je to tak aj nadalej >:D skus kontaktovat matheasa ;-) >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.10.10  09:27

« DPH

Dnes mám poslední den na rozhodnutí, jestli dám auto do daní. Na konci roku bych byl ve ztrátě, a nevím jak by se úřady zachovaly. Přece jen si dávat sporťák do nákladů je mimo mísu. Moje účetní je proti, radí mi, abych tam auto nedával. Když ho tam ale nedám, přijdu tím o spoustu peněz, které jen tak nechám státu. Je tady někdo, kdo by mi mohl poradit? Kdyžtak bych mu zavolal na telefon do SZ. Jsem plátcem DPH...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.10.10  09:23

Zino, víš jak jsme říkali, že o Vánocích budeme doma pracovat na miminku? Tak si představ, že chce žena dvojčata! Budu se muset optat, jak se dělají... :-)
    Tak mě napadá- 3 děti. To se mi do 911tky vejde, ale kde pojede maminka? >:D

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.10.10  09:18

Zatím vyhrává Rain October... ;-\
    Je mi líto korejských pořadatelů, hamižný Bernie jim to krutě spočítá...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.10.10  08:37

Bernd Mayländer :yes: :yes: :-! Ale mohl by mě za ten tip aspoň v tom SLS svést :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 24.10.10  08:19

Dnes to asi vyhraje priroda :-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.10.10  08:00

« F1

Tak kdo dnes? Pokud Vettel zase nesestřelí kolegu Webbera, Alonso se nebude opět starat o to co ostatní udělali jinak než se mu líbilo, a Hamilton udrží auto na dráze, tak by to mohl být zajímavý závod.

Stejně zase vyhraje moderátory Novy neoblíbený Renault, nejlepší motor pro F1 posledních 30ti let. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.10.10  07:56

a co keby sme si sadli do zipovho FORDA a odfotili sa v nom v macz brylach ? >:D myslim ze by sme vyhrali fotosutaz auto a macz bryle ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.10.10  07:54

Ááááá, Zino už má nové MACZ brýle! Jen na něj klikněte! >:D

Jsem rád, že jsi jinej než redakce, už jsem se bál, že mi napíšeš: "tak se koukej na jiný profily, když se ti to nelíbí" nebo něco jako že mám fakebook syndrom atd... ;-)

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.10.10  06:40

svihak este sa od redakcie mam co ucit zatial komunikujem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.10.10  21:25

Teď jsem na to stěhování koukal.Jen nevím,na co potřebovala redakce tolik mečů a výbuchů... :-O [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.10.10  21:19

Švihák: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Dobře Ty! :yes: :yes: >:D >:D

Ono se redakce věnuje zlepšování na tolik že si jezděj po srazech.... :yes:

PS: Veronika Mars, to byla kočka kvůli který jsem se díval na ten seriál o ní :yes: :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.10.10  20:36

MACZ nejspíše uškodilo stěhování redakce ze Zlína na Mars... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 23.10.10  20:33

Slib zmeny profilovky - 10 sekund, nahrani profilovky - 15 sekund, schvaleni profilovky - bez casoveho urceni. Jsou sliby, ktere si splnite rychle. Na vsechno ostatni je tu MACZ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.10.10  20:27

Zino, nehraj si na redakci, slíbil jsi, že si změníš dnes profilovku a nic! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.10.10  18:34

« Re: Když redakce neplní sliby, jestlipak si mění slipy?

Kdo mi má dát pokoj??? Já bych radši aspoň 1plus 1! Nebo rovnou 3 plus 1! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 23.10.10  17:31

« Re: Když redakce neplní sliby, jestlipak si mění slipy?

že si nedáte pokoj..
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.10.10  17:30

« Když redakce neplní sliby, jestlipak si mění slipy?

Kde že jsou "přihlášení uživatelé"?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.10.10  10:56

na 13 tom mieste mame trabanta >:D [odkaz] a kde su ti prihlaseni uzivatelia nemalo to byt v piatok ? ale sice opat nepovedali v ktorom roku :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.10.10  10:40

dobre rano aj od mechanika zina dva auta prezute >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.10.10  09:06

Dobré ráno i ode mě :yes: :-! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 23.10.10  08:46

Dobré ráno zipe, co tady ještě děláš? Neříkal jsi, že se stáhneš, když tvá recenze (do konce minulého týdne) nedosáhne 1000 příspěvků? >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 23.10.10  08:06

Dobré ráno všem. :-) :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.10.10  07:29

Tak zase dobré ráno! Vždyť říkám, že to letí! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 23.10.10  00:19

To chci jako téma příští fotosoutěže.... MACZ brýle :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  22:34

svihak dakujem zajtra si to hodim ako avatar dnes uz nemam sil >:D >:D dobru noc prajem :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  22:31

MACZ brýle už má s-mike, kysky, zino a švihák... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  22:31

Další člen týmu :yes: ;-)

Dobrou noc a hezký víkend i vám :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  22:29

Zino, právě jsem ti poslal tebe v MACZ brejlích! ;-)

Musím se rozloučit. Dobrou noc, a hezký víkend! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  22:27

Zino: jsou takový lidi. Bohužel :-| ale tak nechal mě před rokem si vyfotit interiér, ale teda voježděná sedačka (rozuměj vyhlazená ošoupáním) stejně tak volant...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  22:25

mna ani tak neprekvapili rukavice za 5 eur ako prirovnanie bentley continental gt k rukaviciam za 5 eur >:D :yes: tak to som netusil ze niekto si moze kupit take krasne auto a vyuzivat ho ako fabiu
    >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  22:22

Šviháku! Já to nepočítal, já to jentak plácnul! >:D Myslel jsem to jakože jeto pro něj úplně zanedbatelná částka to přečaloumění a vyměnění obložení interiéru jeho Bentleye :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  22:21

Rukavice za 5 Euro... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  22:18

Zino: u tohodle konkrétního kusu mě to vůbec nepřekvapuje. Majitel má asi dost peněz, protože si auta vůbec, ale vůbec neváží. Má přes léto na něm megadrahý megahnusný chromovaný kola, používá ho každý den a ve velké míře, kdykoliv ho potkám zaparkovanýho, kouknu kolem popelníku, vždycky bordel od cigaret, spálené cigarety nejsou v popelníku ale všude kolem po středovém tunelu... já bych si v tom autě v životě nezapálil (nojono, já nekouřím žeo >:D ), pro něj je to něco jako kdyby jsi šel ty a líbili by se ti v obchodě rukavice za 5euro a tak by sis je koupil.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  22:17

aspon vidime na co v praci myslia >:D mne sa ta fotka taktiez najviac paci :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  22:15

Zipovo fotka je favorit soutěže, skvělá trefa do tématu! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  22:14

kysky myslel som si >:D ale aj tak mi do zimy velmi nepasuje 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  22:13

Zino: koukal jsem na ní, hodně povedená :yes: :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  22:13

>:D :yes: a tam nikoho nenajdete pretoze vsetci pomahaju zipovi pri foteni fotky do fotosutaze >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  22:13

Švihák: Jono, počasí už přát nebude :-( Na kolo se už taky jen sotva podívám, v garáži :-(
    Když jsem u dvou kol, včera jsem málem viděl ťuhýka. Krypl na entou! Kolona asi osmy aut jedoucí 50km/h, na motorce bez kombinézi jenom v normálním oblečení s batohem je začal předjíždět, už tam mohl mít 120 (ve městě!!!) a první z té kolony odbočil doleva, bl.beček na motorce totálně bez reakce, ten v autě to zadupnul a motorkář to měl tak tak že se před něj vešel a neletěl přes něj vzduchem, už jsem ho čekal fakt na dva kusy. Jak může mít někdo takhle v hlavě nas.ráno? 8-s 8-s

Zino: mě do hlavy lezou všichni čtyři, i Bentley je 4x4 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  22:11

Zino, proto jedeme rovnou na policejní stanici... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  22:10

svihak 10 rocny to mu netreba detsku autosedacku ? a deti do 12 rokov musia sediet vzadu som zvedavy kde ho das >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  22:06

ja tu mam akurat jedno pivo a solene tycinky krasny vecer predomnou >:D
    kysky to bentley mi velmi do hlavy nejde ale ostatne su stvorkolky nie ? auta storene na zimu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  22:06

Kysky, taky si letos už asi moc nezajezdím. Můj synovec měl minulý týden 10 let, tak chce zítra povozit, pojedeme koupit nějakej dárek. Chce nějakou policejní stanici, tak se musím zeptat Zipa, jestli o nějaké neví. Nějakou ve městě Lego nebo co... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  22:02

Víno bylo vynikající! Teď tady máme zase víno, Zino... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  22:01

Švihák: >:D >:D Zlatej Jan Kraus :-!

Zino: nevím nevím, za minulou zimu jsem potkal víc supersportů jak za léto v budějkách :yes: >:D X6 M, RS6 Avant, RS6 limousine, Bentley Continental GT.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  22:00

svihak dobre budu sa tesit >:D otec sa pytal ake bolo vino ?
    kysky v takom pripade treba zazimovat aj boty ;-)
    skoda ze nemam novu :-( povedz zene ze caka marne su este dalsie tri diely >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  21:59

Na Nově běží kultovní Indiana Jones, a já se nestačím divit! Žena to vidí prvně, a při honičce Jonese s fašounama se mě ptá, proč ho vlastně ti fašouni nezastřelí! >:D Ona mu vůbec nefandí! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  21:57

Zino: Začalo mrznout, většina vozů je schovaná v garážích, za celý týden jsem nic nepotkal a jelikož jsem nechtěl sjíždět podrážku na superrychlých botách, tak jsem si došel 300m na MHD a svezl jsem se... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  21:56

Zino, domů mi je nevoz, nevím jestli by si pokecaly se ženou, já na jaře přijedu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  21:55

kysky klobuk dole myslel som ze ako iphone fighter si tabule pri stvorprudovkach citat nestihas ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  21:52

ziadna pri prezerani fotiek nehovorila tata tata tak neviem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  21:52

Kamarádi, včera když jsem šel z OBI, tak jsem pořídil skvělou fotku - [odkaz] čtyřproudá silnice = žádný problém, nejbližší přechod minimálně 100metrů >:D A na tom chodníku byla jen vykopaná díra a zasypaná štěrkem. Na protějším chodníku směrem odkud je tato značka focená, asi dvacet metrů na to je vykopaná díra přes celý chodník, ohraničena patníky a bíločervenou páskou a je tam značka se stejným upozorněním >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  21:50

Zino, nejsou to moje dcery? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  21:49

ahoj svihak dnes som ta ukazoval spoluziackam chcu ist na navstevu do prahy >:D akurat jedna si myslela ze porsak je goofov - kontroverzny milionar >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  21:48

Švihák: >:D >:D Dobrýýýýýý :yes: :yes: :yes: :yes: >:D aby kdyžtak mohl ten nečistý kousek vypucovat do čista ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  21:46

Ahoj Zino! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  21:41

>:D svihak cely cas som rozmyslal kolko vlastne mesiacov ma svihacik ale 22 by ma nenapadlo na svoj vek vyzera dobre >:D umyvanie porsakov a oslovovanie ich tata potvrdzujem myslim ze s takou laskou svihakovi tata nikdy nepovie ako ked si drzi v ruke porsaka najlepsie dvoch ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  21:38

Dnes jsem se vrátil ze severu, a šviháček čekal se ženou u garáže. Jak mě pozdravil, oběhl 911tku kolem dokola, vypadalo to, že si ji prohlíží, jestli jsem jí někde neodřel nebo neušpinil... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  21:30

Švihák: >:D >:D >:D >:D Šikula, ve 22měsících jsem ani já ještě pořádně nevěděl jak se o auta starat... >:D

PS: tak to už je jenom chvilka rok 2017 :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  21:28

Ten týden bylo krásně, ale soused topí dřevem, a přes noc se na autě usadil popel. Jak jsi na něj sáhl, tak to bylo jak když na auto píšeš tužkou. Tak jsem ráno umyl, přes noc zase ta sviňa napadala...
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 22.10.10  21:25

Bystrej to chlapec , hold má Tě zmáknutýho , ale 4X za týden přece není moc >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…