Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chuck Norris 24.10.10 15:52
« amatérství v AMS
Nevím co dělá AMS za ametéry ale po dlouhé době jsem teď někdy viděl AMS asi v repríze a to bylo tak otřesné že vůbec nechápu jak může něco takového ČT kupovat. Takové naprosto amatérské texty a názorné ukazování je zralé na pomocnou třídu. hyundai ix35- kabelky pro holky: oni mi budou názorně ukazovat proč je na zadní straně předních sedadel plastový kryt tím že že holka s kozama venku "nechá" klučinu několikrát totálně zdrapat a zničit botama tento plast? budou mi ukazovat jak se do auta skládají sedačky a to tím stylem že je plné písku položí na kožené sedačky naprosto nového auta? sakra je to auto snad jejich? na co potřebuje ženská v ix35 výhled přes C sloupek? na co potřebuje ženská mít v autě měkčený plasty? máte někdo z vás doma ženu která když si jde pro auto tak klepe na přístrojovku a zkoumá jestli je měkká? tohle je pohled jakože ženy s dětmi? Chevrolet spark: tam borec úplně spadnul z marzu ne? On si klekne k zadnímu kolu miniauta za 200tis s motorem 0,1l a řekne že má bubnový brzdy ze středověku? následně několikrát místo toho aby obohatil text o další zajímavosti a výhody či nevýhody opakuje že by se s autem nevydával na okresky, na dálnice a že by s tím nejezdil víc jak 70 proboha kde ho vzali? nejkvalitnější byl asi test 370z nicméně zezulka říkal do kamery že mi ukáže rozdíl v jízdě se zapnutým a vypnutým esp ukázal mi jízdu bez přetočení s esp (nečekaně) a v neustálém nezvládnutém smyku bez esp aby se v závěru přiznal že drifty neumí a dráha při něm nestála tato část "testu" byla asi tak objemná jako kdyby jen stroze řekl že auto s esp se nepřetáčí ale s vypnutým esp ano, to stejný jako úvod auta dlouhý jako třetina testu který se také nesl ve smyslu "kecama zabít čas vyhrazený pro reportáž", dále by mě ještě zajímala rakce možných diváků vlastnící tříválcovou fábii na jeho větu kam vložil ono psychycky působící slovo VAŠÍ v zesměšňující větě že nástupce vaší tříválcové fábie to nebude, vtip?. BOHA DEJTE MI TY PENÍZE CO SYPE ČT DO AMS A NATOČÍM VÁM 100X LEPŠÍ POŘAD O AUTECH... -
Dylan McKay 24.10.10 14:37
« Re: F1
Zipe, to není o tom, že peníze nerostou na stromech, tady jde o to, jak se zachová náš úřad. 100% si mě prý zavolají, a projedou mi účetnictví, a i když se nemám čeho bát, je to prý nepříjemný. Prý je úplně něco jinýho, kdyby to byl kombík, třeba za stejnou cenu. Trnem je právě Porsche. -
Chuck Norris 24.10.10 14:34
« Re: DPH
myslím že borcovi nejde o nějaký typ N1 ne N1 ale spíš o to aby neměl s berňákem nějaký problémy... ze svého pohledu myslím zastávám správnou domněnku že valná většina sportovních či jinak luxusních aut je napsaná na firmu a ponížená o DPH. pokud máš jinak v účetnictví bez poskvrnky a nepereš peníze tak si myslím že nikdo nemůže nic namítat co si koupíš do firmy... koneckonců zkontrolovat si tě můžou jako každou firmu pokud nebude problém tak co budou dělat?... jaký by byl rozdíl pokud bych si na reprezentaci firmy koupil A6 za 1,5mil nebo porsche za 1,5mil? toť můj celkem laický názor na tuto věc. -
David Silver 24.10.10 11:57
Zip: Abych řekl pravdu, Ferrari jsem nikdy nefandil, když jsem byl malej, fandil jsem Hakinenovi, ten jezdil za McLaren a od té doby co odešel vždycky sem si oblíbil někoho a nikdo z nich nebyl ve Ferrari >:D Od té doby co se ferrari moc nedařilo (začátek této nebo minulé sezony, ted nevím) Ferrari dělalo takový věci, který mě jenom utvrdili že fandím správnému týmu a Ferrari pro mě není :yes: Navíc vždycky tam hrála týmová režie a to já nemám rád. Proto se mi líbí Red Bull protože nechávají Vettela s Webberem bojovat :-) -
zip2016 24.10.10 11:48
Ahoj Kysky. Já Alonsa taky zrovna moc nemusím, ale hlavně z doby kdy jezdi pro Renault a sebral Ferrari titul. Ale dneska když jezdí za SF tak mu fandim. Jen mě mrzí že Massa podává takhle špatné ýkony. Nicméně Red-Bull si zaslouží vyhrát šampionát, takže mi nebude vadit, když Alonso neuspěje. -
David Silver 24.10.10 11:42
Čau Zipe. Vettelovi jsem to přál :-( A když už mu to odešlo, tak jsem přál alonsovi aby to někde rozštípal a Hamilton byl první :-( všeobecně Alonsa nemám rád, když jezdil v renaultu zezačátku, měl jsem ho celkem rád ale od tej doby co se snaží najít chyby u ostatních a všechno se snaží naprášit, tak tím si to u mě pěkně po*ral :yes: -
zip2016 24.10.10 11:13
Takže supervýkonný motor Renault nevydržel drsné jihokorejské podnebí a rozpadl se na milion kousků. Nevim nevim Petře, ale tohle mi nepříjde jako nepřekonatelná technika!!!
Jinak všechny zdravim.
PS: Petře to auto bych určitě do nákladů dal, protože peníze nerostou na stromech a nikdo nejsme takovej machr, aby jsme mohli panu Johnovi a spol plnit kasu, kterou se rádobi snažej naplnit, aby si ji pak zase mohli rozebrat. :no: :no: :no: -
David Silver 24.10.10 10:19
« Re: DPH
Nevím ted jestli se to měnilo (jelikož se zavedlo že lze odepsat dph i u aut bez N1), že jsou vyšší poplatky, jestli to zůstalo pouze u N1 anebo se to zavedlo i pro vozy zdaněné bez této úpravy. Myslím že je dražší dálniční známka (v zahraniččí určitě) ajiné ;-\
To že se zavedlo že lze odepsat i auto bez N1, tak tím se určitě zvýšilo množství odepisovaných aut a právě i sporťáků -
Dylan McKay 24.10.10 09:27
« DPH
Dnes mám poslední den na rozhodnutí, jestli dám auto do daní. Na konci roku bych byl ve ztrátě, a nevím jak by se úřady zachovaly. Přece jen si dávat sporťák do nákladů je mimo mísu. Moje účetní je proti, radí mi, abych tam auto nedával. Když ho tam ale nedám, přijdu tím o spoustu peněz, které jen tak nechám státu. Je tady někdo, kdo by mi mohl poradit? Kdyžtak bych mu zavolal na telefon do SZ. Jsem plátcem DPH... -
Dylan McKay 24.10.10 08:00
« F1
Tak kdo dnes? Pokud Vettel zase nesestřelí kolegu Webbera, Alonso se nebude opět starat o to co ostatní udělali jinak než se mu líbilo, a Hamilton udrží auto na dráze, tak by to mohl být zajímavý závod.
Stejně zase vyhraje moderátory Novy neoblíbený Renault, nejlepší motor pro F1 posledních 30ti let. :-! -
David Silver 22.10.10 22:18
« Re: letí to
Zino: u tohodle konkrétního kusu mě to vůbec nepřekvapuje. Majitel má asi dost peněz, protože si auta vůbec, ale vůbec neváží. Má přes léto na něm megadrahý megahnusný chromovaný kola, používá ho každý den a ve velké míře, kdykoliv ho potkám zaparkovanýho, kouknu kolem popelníku, vždycky bordel od cigaret, spálené cigarety nejsou v popelníku ale všude kolem po středovém tunelu... já bych si v tom autě v životě nezapálil (nojono, já nekouřím žeo >:D ), pro něj je to něco jako kdyby jsi šel ty a líbili by se ti v obchodě rukavice za 5euro a tak by sis je koupil. -
David Silver 22.10.10 22:13
Švihák: Jono, počasí už přát nebude :-( Na kolo se už taky jen sotva podívám, v garáži :-(
Když jsem u dvou kol, včera jsem málem viděl ťuhýka. Krypl na entou! Kolona asi osmy aut jedoucí 50km/h, na motorce bez kombinézi jenom v normálním oblečení s batohem je začal předjíždět, už tam mohl mít 120 (ve městě!!!) a první z té kolony odbočil doleva, bl.beček na motorce totálně bez reakce, ten v autě to zadupnul a motorkář to měl tak tak že se před něj vešel a neletěl přes něj vzduchem, už jsem ho čekal fakt na dva kusy. Jak může mít někdo takhle v hlavě nas.ráno? 8-s 8-s
Zino: mě do hlavy lezou všichni čtyři, i Bentley je 4x4 :-) -
Dylan McKay 22.10.10 22:06
Kysky, taky si letos už asi moc nezajezdím. Můj synovec měl minulý týden 10 let, tak chce zítra povozit, pojedeme koupit nějakej dárek. Chce nějakou policejní stanici, tak se musím zeptat Zipa, jestli o nějaké neví. Nějakou ve městě Lego nebo co... ;-) -
David Silver 22.10.10 21:52
Kamarádi, včera když jsem šel z OBI, tak jsem pořídil skvělou fotku - [odkaz] čtyřproudá silnice = žádný problém, nejbližší přechod minimálně 100metrů >:D A na tom chodníku byla jen vykopaná díra a zasypaná štěrkem. Na protějším chodníku směrem odkud je tato značka focená, asi dvacet metrů na to je vykopaná díra přes celý chodník, ohraničena patníky a bíločervenou páskou a je tam značka se stejným upozorněním >:D -
Brandon Walsh 22.10.10 21:41
>:D svihak cely cas som rozmyslal kolko vlastne mesiacov ma svihacik ale 22 by ma nenapadlo na svoj vek vyzera dobre >:D umyvanie porsakov a oslovovanie ich tata potvrdzujem myslim ze s takou laskou svihakovi tata nikdy nepovie ako ked si drzi v ruke porsaka najlepsie dvoch ;-)