Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chuck Norris 28.10.10 19:52
« Re: kompromis MACZ ????
mno někdo by měl konečně pochopit že bílý TT RS nebo R8 nebo Challenger je něco jinýho než bílá octavia, passat či fabia atp.... a stejně tady by to chtělo pochopit že se momentálně líp kouká na reklamy na týhle stránce než na samotný obsah.... PS: obrazovku už mám nastavenou tak aby bílá nebyla bílá a stejně mi to vadí... na facebook nechodím stejně jako spousta dalších lidí se kterými si myslím nezasloužím tuhle hnusnou bílou šikanu. Nechápu proč mám žrát tu lacinou grafiku která nestojí ani polovinu toho co barevná a pokud mi někdo řekne že tuhle grafiku žerou lidi z facebooku tak ať mi ten krypll ty lidi ukáže!!! a to myslím zcela vážně! z 20lidí se kterejma se střetávám běžně v práci využívá FB jeden a to jen jednou za čas zato pokud se zeptám jakéhokoliv dítěte 18 a méně odpoví mi z 80% kladně. To fakt myslíte vážně že tu mám žrát nějakou náladovou vlnu puberťáků? -
Krispos 28.10.10 18:44
Neboj, za 15 let prijde Svihacek za Svihakem a rekne: "tati ja chci Oktavku v metle na hlinach, protoze tahne vocpodu a Frantovi z becka ji slibili za maturitu...".... no a Svihak zesina, zalape po vzduchu, sunda MACZ bryle (model year 2020) a kousne se mu pumpa... -
Brandon Walsh 28.10.10 08:41
svihak ale aj my sa mame s cim chvalit >:D Deva Popradžanka (Kurvus Popradžanus primitivus chichus) - zväčša sporo odeté až nahé mladé čučoriedky s IQ o niečo prevyšujúce IQ lisiny Pála Csákyho, ktoré často trávia dni nežraním a hlavne sraním a grcaním, aby boli čo najviac in, ďalej neriešia už nič, len za čo a ako sa večer najebať, potom sa stretnú v NETTE, kde sa dogrcajú, otrávia, okradnú ich a ďalej zase nič neriešia, lebo domov ich už niekto hodí... po ceste pretiahne.... ale to je ako platba za taxík.
-
Martin911Turbo 27.10.10 19:23
« Re: Nejspolehlivější auta
Tak o tom že je Porsche gut není pochyb :yes:
Jinak koukám, že změny na MACZ skoro žádné :no: :no: :no:
Takže jsem si dal na konkurenční web o autech recenzy a na MACZ prdím z vysoka...
Mimochodem ten test 370Z co dělal Zezulka je fakt no comment... naprosto školácká recenze, hlavně že Liborek je šampíčkově in >:D >:D >:D -
woody-alien 27.10.10 12:12
Zino >:D
Potěší to, že jo....
Mně se to s Jimníkem stává dost často, že se majitelé (a překvapivě i dost majitelek) zdravěj.
Jedinej, kdo zarputile nereaguje, je Jimny od SČVK (Vodovody a kanalizace). Zřejmě s tím jezdí za trest... >:D -
David Silver 27.10.10 11:59
Frpííííííííííííííííííííííkůůůůůůůůůůůůůů… />
Ahooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooojjjjjjjjjjj :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Moc rád Tě po dlouhé době vidím :yes: :yes: :yes: :-) -
Brandon Walsh 27.10.10 09:09
vcera som pocitil to o com stale citam a nikdy nezazijem >:D siel som cez mesto cca 40 a zrazu vedla mna spomalila ibiza mlady chlapec poobzeral si auto spredu, zozadu, zboku, cez okno mi povedal pekne, zdvihol palec a odfrcal >:D plus dva bliknutia od lumina orange a kiwi zeleneho leona vcera bol dobry den takze idem prezuvat na plechace uz skarede moze byt >:D dovrsil som 6500 km este stale voniame novotou ;-) -
Thomasino 27.10.10 00:02
Nechystáš se náhodou ve čtvrtek do Brna na okruh? Je tam nějaká akce, Essex tam jede s Capri a s dalšími OLD kárami, budou tam Corvety, taky nějaké volné jízdy, má dojet WII, YPSI, Mojito, snad Vette a Nasťa ;-) Jinak to jde, jen nejsou v branži nějak moc kšefty :-O -
David Silver 26.10.10 19:59
« Re: amatérství v AMS
Veselyt: přesně to s 370Z jsem psal hned po premiéře, a zdůraznil sjem že jsem to neřekl jenom já ale první to řekl neurčený člověk který se na tv díval se mnou.
To s dětma v ix35 se mi taky nelíbí, navíc tahle moderátorka je mnohem stručnější a méně příjemná než byla Lucka Horáčková nebo jak se jmenovala... -
PeT-a (RSKa) 25.10.10 23:45
Svihaku je to smutne :'-( ....tolik jsme toho na MACZ zažili a tohle všechno zabije pár lidí, ketří si myslí, že jdou s dobou ...
Tohle jsme si od redakce nezasloužili....Nejhorší, že s tím člověk nic neudělá....My sice odejdeme ale jejich systém bude fungovat dál....a těch pár tisíc lidí o které jim jde si na auto.cz stejně přijdou.....
ách jo :'-( :no: -
Flammer (RSKa) 25.10.10 17:21
« kompromis MACZ ????
Chlapi neviem ci tento navh tu uz padol kedze na MACZ som uz minimalne a urcite nie som sam , ale naspat k navrhu neviem ci to tu uz bolo propagovane ale napadla ma myslienka nemohlo by MACZ fungovat tzv na dvoch vzhladoch ?
tym myslim ze niekde v rohu tohto ,,uzasneho imagu´´ by bolo tzv . tlacidlo na ,,stary styl macz ´´ kedze viem ze napr takto funguje momentalne aj stranka www.autobazar.eu ( kupimauto.sk) a uzivatle by si sam zvolil co sa jemu viac paci, myslim ze ani z technickeho hladiska by to nebolo velmi narocne, myslim ze by to stale za zvazenie , zaujimal by ma hlavne nazor ,,tych hore´´ co si o tom myslia ......
PS: ak taky navrh tu uz padol a nepresiel , povazujte prosim moju spravu za bezpredmetnu -
Brandon Walsh 25.10.10 15:04
>:D tak to moj robot teda podla vladka prisera mal najvacsi uspech ani z ruky ho nepustil a ked ho zbadal povedal presne takeho som chcel >:D nie nadarmo mi cely tyzden rozpraval ze on je hnusna prisera mal by tie pc hry na lego.com obmedzit >:-[] -
Brandon Walsh 24.10.10 16:42
:yes: no lucim sa synovec ma 26 teho 5 rokov tak dnes je oslava dostane tolko lega ze to neposklada do vianoc >:D vcera ked som bol na nakupoch tak tam bola lego policajna stanica spomenul som si na teba cena po zlave bola cez 50 eur >:D -
Brandon Walsh 24.10.10 16:31
je pravda ze pod pojmom prekrocit prahy som si nikdy nevedel predstavit ze nejaky prah moze byt taky "hruby" >:D a to okno ktore pri otvoreni dveri zlezie trochu nizsie je pre mna zazitok snazim sa to naucit aj seat ale nejak neposlucha >:D -
Chuck Norris 24.10.10 16:07
ještě jsem si četl ten popisek k tomu chevroletu (i ostatní jsou fakt dobře napsaný) a říct že po boku hlavních hrdinů stojí vždy slavná auto jako třeba pontiack firebird v roli kitta je taková demence že bych mu utrch koule tohle auto si v našich končinách nikdo s kitem nespojí protože v životě nikdo nikdy neslyšel mimo naprostých fanatiků o jiném kittovi než klasickém trans am popřípadě nedávno o mustangu.