Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 31.10.10 20:04
« Re: SRAZ PROBĚHL
tak nieco zo vcerajsej basnickej noci >:D
Ja som malá včielka,
meter a pol veľká.
Upratujem,varím,periem,
že sa na to nevyse.riem.
Vyletím si na záhradku,
otec mi tam je.be matku.
Schytila som lopatku,
je.b otcovi po zadku.
Himmel herrgot,ko.kot s pi.čou,
čože to mám za rodičov?!
Je.bú sa tu v záhrade,
mňa nechajú o hlade.
Z toho hladu trpím,muky,
veď keď nič nemám,aspoň ruky.
Do dlane si hlávku skloním,
druhou dlaňou pi.čku honím.
Aj mne sa chce,veď mladá som,
druhá dlaň je pod pásom.
Vyletela včielka z úľa,
otcovi už mamka cmúľa.
Vrátila sa,už je v úli,
otec sa ku mamke túli.
Ešte jedna včielka tu je,
mamka nôžky rozťahuje.
Čože je to za robota,
mať ho drží za koko.ta.
Hore-dole sa hojdajú,
vajcia po pi.čke plieskajú,
pi.čka mľaská ľabužnícky
a mamke sa trasú cicky.
Ja pozerám na to s hrôzou,
jak sa ocko mazná z kozou.
Vraveli mi-netýkavka,
lenže,tvrdne mi bradavka.
dotknem sa tej,druhej tiež,
teš sa moja pi.čka,teš.
Na altánku máme strechu,
pod ňou robím si útechu.
Nevládzem sa sama utešiť,
zo susedom chcem pelešiť.
O hlade sa stále učiť,
suseda ja chcem zaučiť.
Začnem prvou poznámkou,
sleduj môjho ocka s mamkou.
Vaši si tiež užívajú,
veď čo iné robiť majú?
Schovaj sa tam na jabloni,
vidíš,jak to robia oni?
Poď,skúsime a pôjde to,
posmelím ho druhou vetou.
Skúšaj hebkosť mojich pŕs
a dole mi vopchaj prst.
Mokro je tam-záplavy,
sledujem,že ťa to baví.
Zajtra si ju vyholím
a iné ťa zaškolím.
Vyskúšame pózu inú,
naučím ťa francúštinu.
Tak mi ju skús teraz lízať,
naši budú len tak zízať.
Spôsobov je veľa známych,
len nech nechajú nás samych.
Začínaš byť ozaj borec,
vidím,nehambíš sa vôbec.
Za to sa ti odvďačím
a vtáka ti vyfajčím.
To je pocit,akokeby kráľom si bol v siedmom nebi.
Odtiekol mu mozog z hlavy,
vtedy koniec je zábavy.
Keď ochabol celý valec,
nasleduje masáž vajec.
Nádherná to zábava,
znova sa mu dvíha hlava.
Ja som plná ochoty,
tak dajme sa do roboty.
Nech to mľaská,nech to fičí,
už ho chcem mať dnuka,v pi.či.
Celý ho chcem cítiť v sebe,
takto sa môj milý je.be.
Nezabudneš,prisahám vačku,
do smrti na tú jebač.ku.
Bodaj by si aj zabudol,
koľko že si dneska schudol?
Tieto veci pod perinou,
oveľa sú väčšou drinou.
Cicina ti stále stojí,
nenechám ťa na pokoji.
Bez jačania a bez kriku,
dohopsám sa na koníku. -
El_Scorpio 31.10.10 16:29
« zapovedaného chleba sa najviac naješ
Asi toto príslovie sa na to hodí najviac ;-) Náhoda, že som na to narazil a prečítal si celú diskusiu až k tomuto.
20.04.2009 20:27 švihák lázeňský
Já zase nesnáším sporťáky. Mají stejně velké motory jako SUV, a jsou proti SUV děsně nepraktický. Ne SUVéčkám, kam se vejde 5-7 lidí, ale sporťákům by měli zakázat jezdit do měst (viz. GB)... -
Brandon Walsh 31.10.10 15:42
« Re: PRAHA SRAZ V NEDĚLI
kedze tu nie je povodny prispevok kopirujem
thomasino škoda že je ta Praha tak daleko - co mam potom povedat ja >:-[]
aspire Z Brna jezdí samí rychlíci já musel mít na tachometru 150 - 160 aby mě nikdo neosňoval nebo jsem nemusel do pravého pruhu - tak ja som sa minule vracal vecer z prahy domov a pri tempomatovych 160 ma vyblikavalo v lavom pruhu kazde 5 auto >:D u vas sa inak jazdi ked som presiel hranicami dal som si na dialnici 140 tempomat a obehoval nasich pretekarov akoby stali >:D -
Brandon Walsh 31.10.10 14:28
« Re: PRAHA SRAZ ZA HODINU!!!
taktiez by som sa rad zucastnil svihak so svojim porsche tam robi rozruch mlade mamicky si dokonca davaju na zachodoch dole podprsenky aby si ich vobec vsimol >:D
ja som sa prave vratil z chaty trochu sme testovali toyotu hilux >:D [odkaz] a kamarat to zabezpecil proti kradezi, blato po okna ale auto vyborne privolane terrano na zachranu sa tak vysoko nedostalo ked ho nakoniec vytiahli tak pri cuvani spadol este polkou auta do priekopy, tajomna tvar z fotky mi vravela ze to nie je vikend co by brata netahal z nejakeho lesa, bahna, potoka ... >:D oblecenie kamarata z fotky zachrane nezodpoveda podobne ako moje, my ako spravni menej žeri sme sa popijajuc pozerali ako sa ostatni spinia a hresia, soferovych "par" promile odhrabaniu auta taktiez velmi nepomahalo >:-[] po zaparkovani auta pred chatou to zakoncil vetou ajtak za to mozete vy mate na pcu dzip ktory sa ku mne nevedel dostat a neverim ze to to auto nevyjde nastartoval a chcel ist naspat >:D -
-
Thomasino 30.10.10 21:45
« Re: PRAHA SRAZ V NEDĚLI
Za hodinu se to dá z Brna Bohunic na kraj Prahy (třeba na Spořilov) v pohodě zvládnout, pokud se člověk nedívá na spotřebu >:-[] Kdysi jsem spěchal do Prahy na Spořilov a ze Slatiny jsem tam byl Mondeem za hodinku a čtvrt, a to jsem nejel přes 180 ;-) Záleží především na provozu... Ale huntovat GTI na D1 je snad horší než s ním jet po okruhu >:D -
David Silver 30.10.10 17:46
« Re: opravené funkce
Švihák: UFF!! 8-s Už jsem myslel že jsem začal mnohem víc šilhat (né po holkách >:D ) že to vidím 3x... se mi to zdálo divný, když jsem byl ve středu na očním >:D
Je fakt že když tam bylo napsaný Původní příspěvek, tak každý věděl že to je ono a takhle to musí vyzkoušet aby si toho všiml...
PS: teď jsme přijeli z Vysočiny, už pár kilometrů před Dačicema šlo vidět asi kilometr dopředu a asi v půlce výhledu se začalo na hlavní připojovat bílé Cayenne po faceliftu, říkám: ,,Jééé, Cayennek se připojuje!" A taťka: ,,No tak ho doženem ať se mrknem" tak paráda :-) Bílej úplně takovej jako jsi měl kupovat... Pěknej, moc pěknej, ale 911 je hold 911 :yes: :yes: :-)
PS2: Dneska v Autosalonu na TV Prima (nechci dělat reklamu žeo jako konkurenci AMS >:D :-! ) byl Jaguár nějakej koncept k jejich výročí a on má turbíny jako stíhačka >:-[] :-O vypadají SKVĚLE za sklem za kterým je motor a prý to má zvuk jak stíhačka, já myslím že to je dobrej kompromis pro člověka kterýho nevzali do amádního letectva :yes: >:D -
Dylan McKay 30.10.10 16:16
« Bouračka s 911!!!
Přátelé, při parkování auta do garáže jsem správně neodhadl délku přídě, a o dveře garáže si mírně ohnul SPZ. Naštěstí se nikomu nic nestalo, nevystřelil žádný airbag, ani auto neexplodovalo. Škodu odhaduji tak na 5 Kč, opravu provedu svépomocí malým kladívkem... ;-)
Nedá někdo zítra sraz v Praze? Chci si někam vyrazit se šviháčkem! -
Dylan McKay 30.10.10 16:12
« Re: opravené funkce
Kysky, já vím, že tu ta funkce je, a proto píšu o funkci "původní příspěvek" aby se jmenoval právě "původní příspěvek" namísto nějaké šipečky...
Kysky, já vím, že tu ta funkce je, a proto píšu o funkci "původní příspěvek" aby se jmenoval právě "původní příspěvek" namísto nějaké šipečky...
PS: píšu ti to hned raději 3x... ;-) >:D -
Dylan McKay 30.10.10 07:34
« opravené funkce
Konečně se opravilo okýnko pro přihlášení a odhlášení, přibyla funkce "moje garáž", dokonce na HP můžu vstoupit do svých diskusí. Zlomek problémů je vyřešen. Teď by to chtělo "přihlášené uživatele", přehlednější diskusi s číslem příspěvku a funkcí "původní příspěvek", a samozřejmě avatar.
-
Dylan McKay 30.10.10 07:27
« Re: Murano přezuto
rendoš, vím že mi asi nebudeš věřir, ale když vypnu ESP u Carrery, stane se z ní stroj času. Prostě se otočím, a je zítra. Otočím se zpět, a je dnes. Běžně si tak jezdím pro zítřejší noviny. Třeba kvůli sportce se to vyplatí.
Odkud vlastně jsi, proč jsem tě ještě neviděl? Můžeš do SZ... ;-) -
Brandon Walsh 29.10.10 18:03
« Re: Murano přezuto
svihak myslim ze na tych kolach vyzera lepsie ;-) :yes: my uz sme taktiez pripraveny na zimu tri hodiny voskovania 8-s ;-) [odkaz] inak mal som nejaky problem s bezpecnostnymi srubami v kolesach takze o elektrony sa bat v lete nemusim nejdu dole ani s nastavcom >:D -
Brandon Walsh 29.10.10 14:02
« Re: kompromis MACZ ????
dnes som si na seate nasiel prekvapenie niekto mi ho šuchol, na narazniku asi 10 cm cervena stopa. Po prvotnom soku (boha bohoveho boha a v tom bohu milion bohov bohovych) som zobral do ruky korytnacku (turtle wax) namazal a na moje prakvapenie farba zisla dole pretretim handrickou. Po skrabnuti ani stopa. Uz davnejsie som rozmyslal s cim ho chlapci spanielski napastovali ale za toto klobuk dole :yes: -
Brandon Walsh 29.10.10 00:10
svihak zlta bude dobra to uz sa bude rovnat potom mojmu seatu >:D ale najskor by som ho nechal cele cierne ;-) takze si pisu spolu ? snazim sa to zistit ale zrejme ta moja si pise len s tou tvojou ignoracia >:D inak pekna fotka co si poslal ;-) a kedze uz viem s automatom ponuku rad prijimam >:D -
vrkuboy 28.10.10 23:21
Tak pár dnu sem tady nebyl, kupodivu sem to přežil bez abstinenčních příznaků a jediné moje štěstí je že sem mrknul teď večer, protože mrknout sem ráno tak mám zkur..... celej den, protože tady se maká tempem poslanecké sněmovny. No jo webdesignér cestuje po světě a jezdí pro "oskary" za webdesign, pan Žežulka se asi zapoměl před zrcadlem a ricardo to tady sám nevytrhne. Ach jo to je neskutečný :-( -
Poustnik 28.10.10 22:28
Veselyte, napiš to redakci, /možná v kultivovanější formě/ třeba když jim to budeme posílat denodenně sólo, /žádné petice/ tak je tím otrávíme, že s tím něco udělají. Já když jsem napsal redakci soukromou žádost, do 24 hodin byl ten šedej rámeček okolo, Ne, že by pomohl, ale aspoň něco se dělo.... ;-)

PS: to je 911 996 a navíc GT3 ;-)