Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
skaj 29.09.12 23:29
« Krasne auto
Ahoj. Diky za skvelou recenzi. Opravil bych te ale. V 911 jsem videl uz i 2 kocarky v kufru ;-)
[odkaz]
[odkaz]
Poridil jsem si na MKI tyto svetla:
[odkaz] a dej si hledat "Dectane LED taillight demo 997.1". Doporucuji! Jsou krasna!
PS: Cervenou bych rad take vyzkousel. Auto vypada s temi koly nadherne! Gratuluji, krasne auto!
:yes: -
David Silver 21.09.12 19:09
« Re: Prius vs 911
Dylan: ve vlastních řadách... >:D no to bylo trochu hnusnýho humoru... Musim si hold dávat pozor :-)
Brandon: Ano to vím, že odhad získám časem... Já jel před týdnem poprve sám, jelikož jsem si musel dojet do firmy co jsem byl na brigádě o prázdninách a oni potřebovali abych tam byl dopoledne a dopoledne byl taťka v práci, tak jiná možnost nebyla. -
Brandon Walsh 21.09.12 18:39
kysky aj vo vysokych rychlostiach je stale pedal brzdy v strede, ziaden problem ;-)
odhad a podobne veci co si opisoval ziskas casom, chce to len vela jazdit, mna v 18 ke otec pol roka pre istotu nepustil za volant sameho, mama mala z toho najvacsiu radost robil som jej osobneho sofera >:D -
David Silver 21.09.12 16:14
Dylan: Hehe, já říkám vysoká rychlost všemu co je nad 60km/h - zkus v tý rychlosti spadnout z kola a uvidíš že je to vysoká rychlost ;-) >:D
Jinak abych to specifikoval, když jedu rychleji, tak většinou brzdím dýl, kolikrát až dost pozdě. Né před zatáčkou, před těma brzdím včas a radši víc, ale třeba když jedu předpisových 90 a najednou vidím že dojíždím cyklistu na kole zvaným silnička, který frčí bez problému 60km/h , tak ještě nedokážu odhadnout rychlost jakou jede... Taky se těma chybama učím a tak začínám brzdit už dřív, ale kolikrát to taky není ještě ono ;-\ Třeba brzdím lehce, víc, víc a furt jedu až moc rychle. :-(
Jinak pohyb v pruzích, křižovatky, semafory myslím že tohle mi jde dobře - však křižovatky mi šly brzo už v autoškole. A jsem rád že jsem dělal autoškolu v ČB. Kdybych jí dělal v Dačicích, tak nebudu vědět pořádně jak jezdit třeba i v Jihlavě.. -
welder1 20.09.12 21:56
Od toho parkoviště jsem bydlel asi 300metrů..
přímo u letiště býval Mig vystavený,ale dlouho jsem tam nebyl,tak nevím..Teď do Budějovic jezdím tak jednou za 3měsíce..
Kysky:Budějovický provoz tě nenaučil jezdit?Já tam dělal autoškolu,a bylo to dobrý,ale to už je skoro 18let.. -
David Silver 20.09.12 21:29
Brandon: tak to jezdíš asi jako dobrej závodník >:D To já jezdím opratrně, přece jenom toho nemám moc naježděnýho. A bohužel furt dělám nějaký chyby :-( Ale chybama se člověk učí. Tak doufám že ty malý chyby přestanou a žádná velká nepříde.
Dylan: >:D právě :-( >:D
Welder: To já vím, že tady to dřív lítávalo dost. Mi říkalo několik Budějičáku... Teď je to fakt o ničem.. -
David Silver 20.09.12 19:47
Zino, tak tyto pocity já opravdu nesdílím. Já v noci sice ještě neřídil, ale když jsem jako spolujezdec, tak čumím jak vyvoraná myš a mám pocit že moje reakce jsou strašně pomalé. A nemluvím o tom, že řidič viděl srnku, já ne. A opačně. Úplně nesnáším šero, to nevidím ani ho-no.
Jinak v noci se budu strašně bát zvířat. Ikdyž jedu přes den a všude jsou holá pole a nalevo asi 100m pás kukuřice, tak já se držím úplně vpravo u škarpy, abych měl co největší prostor manévrovat, kdyby z kukuřice vyběhla svi.ně divoká...
A Švihák má pravdu, světla protijedoucích vozidel, to je taky jedna velká tragédie -
David Silver 20.09.12 14:08
Myslím, že budu v klidu. Za volantem nejsem nikdy naštěstí unavenej. Sice budeme vyjíždět asi ve 4ráno, ale to pojede taťka, protože on je ráno čerstvej ale rychle se unaví - to já zatím budu dospávat na místě spolujezdce a myslím že po 100km převezmu řízení na sebe :-) -
David Silver 19.09.12 15:24
Jak tak koukám, tady si někdo pamatuje, že fotím letadla :-) :-) Můj poslední úlovek je letoun ošklivý až je hezký :-) Sice teď jelikož zde jsou na cvičení, to není nic extra, bylo by víc příležitostí fotit, kdybych byl ve všední (letecké) dny doma, kudy vede koridor a né v Budějcích, kudy letí akorát slovenský Albatrosy na Šumavu :-(
Jednou jsem viděl A10 přes den, nízko jak kráva, ale bez foťáku a s hafanem na vodítku, tak jsem se jen kochal.. A večer se mi povedla alespoň trochu nekvalitní noční fotka >:D [odkaz]
WL: to má dvojnásobné přiblížení než můj Nikon.To by bylo žůžo. Ale ač chci fotit letadla, nekoupím si foťák s větším zoomem. Až budu kupovat, tak to bude zrcadlovka a pak k ní skywatcher :-)
A v sobotu frčím do Mošnova na Dny NATO, tak tam pořádně zahřeju cvakátko a trochu profouknu obě paměťovky :-) :-) -
white label 17.09.12 11:42
« Re: Test C3
BW
Za láhev nezávadné hruškovice ti to ještě klidně můžu rozmluvit..., s první manželkou to bývá nejtěžší, napoprvé dobře ani barák nepostavíš... ;-) >:D
P.S. Kdybys potřeboval další povzbudivá slova a konkrétní zkušenosti, tak přes SZ je to možné. :-O >:-[] -
David Silver 11.09.12 21:18
« Re: Fiat 500L
Ahojte :-)
Tak jsem si splnil jeden z mých snů. O prázdninách jsem prodal "krachující" Nokii a do teď jsem vybíral nový telefon :-) A nakonec po jednom dni používání můžu říct, že jsem se rozhodl správně. Koupil jsem si HTC, značku kterou jsem obdivoval už dlouhá léta. Hlavně že je to Android a taky rozhodoval jsem se mezi nejnižším modelem Desire C, hodně spekulovaný displej mi nepřišel až tak špatný, dokud na prodejně jsem nevyzkoušel přímo vedle něj i HTC One V. Tomu já říkám úplně jiná displejová galaxie! A od včera je můj :-! Mám z něj obrovskou radost, jelikož to je něco neskutečnýho jak ta vybavenost, tak funkčnost. Něco co se mi ještě víc jak velmi líbí, kromě snad všeho je, že při natáčení videa se může i pořizovat fotky anebo má i sekvenční focení. Pro autošílence něco velmi užitečného :-) Navíc pořizování fotek při točení videa i ve světě fotoaparátů má (možná teď už i jiní) jenom Canon :-)
Prostě HTC quietly brilliant :-) :-) :-) :-) -
Brandon Walsh 05.09.12 17:17
« Re: inzerat
ten brandon je cely ja tiez sa v poslednom case neholim, podobny oblek budem mat na svadbe a taky salik mal minule tom tailor v akcii >:D
btw dylan prstene su hotove, vdaka za skvelu cenu na ten pocet diamantov >:D :yes: v polovici mesiaca pojdeme do ciech ;-)