Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.10.12  18:37

« Re: Ty údaje

Ty údaje sedí. Něco je i ve fotogalerii. Půjč mi Evo a zkrotím ho taky... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.12  17:23

« Re: Ty údaje

Údaje o spotřebě si majitel spletl s Priusem, kterého má taky... :-O >:-[] >:D
  • 00 Reagovat !

foto samael

samael 01.10.12  16:01

« Ty údaje

o spotřebě mi přijdou neuvěřitelné,neříkám,že si je majitel vymýšlí,ale jsou to opravdu velmi nízká čísla,která mě dost udivují,tak třeba já jsem se s Mits.Evo 8 nikdy nedostal pod 14l.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.09.12  21:01

« Poustnik

Kde je Poustnik? Odměna nepopsané volební lístky za jeho nalezení! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.09.12  07:06

« Re: Krasne auto

Ahoj, díky! ;-)
    Kočár se nakonec vešel za okno. Červenou miluju, asi ji dostane i Prius... >:D
  • 00 Reagovat !

foto skaj

skaj 29.09.12  23:29

« Krasne auto

Ahoj. Diky za skvelou recenzi. Opravil bych te ale. V 911 jsem videl uz i 2 kocarky v kufru ;-)

[odkaz]
    [odkaz]

Poridil jsem si na MKI tyto svetla:
    [odkaz] a dej si hledat "Dectane LED taillight demo 997.1". Doporucuji! Jsou krasna!

PS: Cervenou bych rad take vyzkousel. Auto vypada s temi koly nadherne! Gratuluji, krasne auto!

:yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.09.12  13:36

« Re: Nový Mercedes

WL: tak ten jsem tam neviděl ;-\ Možná to bude tím, že jsem čuměl furt na nebe >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.09.12  21:28

To je on! Akorát měl delší předek. Taky kufr měl. A byl černej. A vůbec jinej byl! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.09.12  21:23

A nebyl to náhodou Mercedes vracející se z Mošnova? Tvůj popis by přesně splňoval. :-O
    [odkaz] ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.09.12  20:19

« Nový Mercedes

Dnes jsem potkal velký zamaskovaný Mercedes. Nevím proč to maskujou, když to bude zase nějaká nuda... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.09.12  20:16

« Re: Prius vs 911

Kdyby nebylo v názvu NATO, tak tam jedu taky...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.09.12  21:55

Kysky
    Tak co, jak bylo na dnech NATO, teda pokud jsi to tam vůbec přežil. >:-[]
    Mám to proti tobě za humny, ale nakonec jsem tam stejně zase nebyl.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.09.12  12:04

« Nový elektromobil aneb za čistou Prahu!

[odkaz] -to je náš nejnovější elektromobil Tornado 800W...
    Hmotnost: 34 kg
    Výkon motoru: 800 W
    Baterie: 3x12V (12Ah)
    Max. nosnost: 120 kg
    Max. rychlost: 32 km/h
    Dojezd: 20-30 km
    Doba dobíjení: 6-8 hodin

Fukýýýý! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.09.12  09:12

>:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.09.12  19:09

Dylan: ve vlastních řadách... >:D no to bylo trochu hnusnýho humoru... Musim si hold dávat pozor :-)

Brandon: Ano to vím, že odhad získám časem... Já jel před týdnem poprve sám, jelikož jsem si musel dojet do firmy co jsem byl na brigádě o prázdninách a oni potřebovali abych tam byl dopoledne a dopoledne byl taťka v práci, tak jiná možnost nebyla.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 21.09.12  18:39

kysky aj vo vysokych rychlostiach je stale pedal brzdy v strede, ziaden problem ;-)
    odhad a podobne veci co si opisoval ziskas casom, chce to len vela jazdit, mna v 18 ke otec pol roka pre istotu nepustil za volant sameho, mama mala z toho najvacsiu radost robil som jej osobneho sofera >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 21.09.12  17:57

Je dobře že se učíš na cyklistech... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.09.12  16:14

Dylan: Hehe, já říkám vysoká rychlost všemu co je nad 60km/h - zkus v tý rychlosti spadnout z kola a uvidíš že je to vysoká rychlost ;-) >:D
    Jinak abych to specifikoval, když jedu rychleji, tak většinou brzdím dýl, kolikrát až dost pozdě. Né před zatáčkou, před těma brzdím včas a radši víc, ale třeba když jedu předpisových 90 a najednou vidím že dojíždím cyklistu na kole zvaným silnička, který frčí bez problému 60km/h , tak ještě nedokážu odhadnout rychlost jakou jede... Taky se těma chybama učím a tak začínám brzdit už dřív, ale kolikrát to taky není ještě ono ;-\ Třeba brzdím lehce, víc, víc a furt jedu až moc rychle. :-(

Jinak pohyb v pruzích, křižovatky, semafory myslím že tohle mi jde dobře - však křižovatky mi šly brzo už v autoškole. A jsem rád že jsem dělal autoškolu v ČB. Kdybych jí dělal v Dačicích, tak nebudu vědět pořádně jak jezdit třeba i v Jihlavě..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 21.09.12  12:32

Počkej- brždění ve vysokých rychlostech? To píšeš o Doblu? >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.09.12  11:30

welder: ve městě se nebojím jezdit, ale problémy mi dělá brždění ve vysokých rychlostech

brandon: >:D asi jak pro koho, že? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.09.12  22:21

kysky ani nie, ale oni teraz sprisnili pravidla >:D
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 20.09.12  21:56

Od toho parkoviště jsem bydlel asi 300metrů..
    přímo u letiště býval Mig vystavený,ale dlouho jsem tam nebyl,tak nevím..Teď do Budějovic jezdím tak jednou za 3měsíce..
    Kysky:Budějovický provoz tě nenaučil jezdit?Já tam dělal autoškolu,a bylo to dobrý,ale to už je skoro 18let..
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 20.09.12  21:53

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.09.12  21:29

Brandon: tak to jezdíš asi jako dobrej závodník >:D To já jezdím opratrně, přece jenom toho nemám moc naježděnýho. A bohužel furt dělám nějaký chyby :-( Ale chybama se člověk učí. Tak doufám že ty malý chyby přestanou a žádná velká nepříde.

Dylan: >:D právě :-( >:D

Welder: To já vím, že tady to dřív lítávalo dost. Mi říkalo několik Budějičáku... Teď je to fakt o ničem..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.09.12  20:17

Pamatuju tu srážku dvou MIGů. Jeden dopadl na parkoviště kam jsem jezdil za moji druhou láskou.
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 20.09.12  20:13

V noci se jezdi dobře,hlavně je na silnicích klid,a ne chaoz který tam vládne přes den..
    Kysky,teď přes Budějovice toho moc nelítá,ale moc dobře pamatuji dobu,kdy tam fungovalo vojenské letiště v Plané..To jsem tam byl ještě na škole..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.09.12  20:13

To Kyskymu nepiš, on s tím trošku počítá... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.09.12  20:03

pre mna je jedna velka tragedia policajt s radarom nie felicia s hid sadou >:-[]
    ked je šero bez okuliarov nevidim nic ani ja, piloti lietadla z nas nebudu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.09.12  19:47

Zino, tak tyto pocity já opravdu nesdílím. Já v noci sice ještě neřídil, ale když jsem jako spolujezdec, tak čumím jak vyvoraná myš a mám pocit že moje reakce jsou strašně pomalé. A nemluvím o tom, že řidič viděl srnku, já ne. A opačně. Úplně nesnáším šero, to nevidím ani ho-no.
    Jinak v noci se budu strašně bát zvířat. Ikdyž jedu přes den a všude jsou holá pole a nalevo asi 100m pás kukuřice, tak já se držím úplně vpravo u škarpy, abych měl co největší prostor manévrovat, kdyby z kukuřice vyběhla svi.ně divoká...

A Švihák má pravdu, světla protijedoucích vozidel, to je taky jedna velká tragédie
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.09.12  19:40

Spousty aut nemá seřízená světla, nejsou vidět díry na silnicích, nejezdím v noci rád... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.09.12  19:29

vedel som, ze to napises >:D to patri k negativam spolocne s tym, ze nevidim sporo odete zenske >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.09.12  19:06

V noci mi nikdo neobdivuje auta... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.09.12  18:17

kysky v noci sa ide najlepsie ja inak ani necestujem, som za volantom viac "zrelaxovany" nemusim striehnut kolko idem, kde moze byt radar, ci mi nevbehne pod kolesa cyklista >:D ma to pre mna viac pozitiv ako negativ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.09.12  14:08

Myslím, že budu v klidu. Za volantem nejsem nikdy naštěstí unavenej. Sice budeme vyjíždět asi ve 4ráno, ale to pojede taťka, protože on je ráno čerstvej ale rychle se unaví - to já zatím budu dospávat na místě spolujezdce a myslím že po 100km převezmu řízení na sebe :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.12  23:00

Možná v tom lítá s nimi:
    [odkaz]

Hlavně si nesmí zapomenout sehnat stylový energy drink na cestu, ať ho nepřepadne mikrospánek:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.09.12  22:48

No Kysky letí tou B52...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.12  22:33

Jestli jedeš vozem, nebo vlakem/busem.
    Tak si to pustíš až budeš doma. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.09.12  21:27

WL: >:D >:D >:D Proč ses ptal jak jedu? :-)
    Mimochodem, jsem na tak dobrým intru, že je zde i WiFi, ale nejsem až tak na extra intru, aby se tak dobře 4minuty před plošným vypnutím WiFi, načítalo video >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.12  19:15

Jen doufám, že v roce 2014 neuvidíme oba tohle:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.12  19:15

DS
    To je ten rozdíl generací, já viděl v srpnu (1968) ruské tanky a ty jsi zase viděl v srpnu (2012) B52. :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.09.12  18:42

WL: no jak jsem B52 viděl v sprnu, tak jsem se definitivně rozhodl, že do Mošnova musím! :-)
    Včera jedna přiletěla okolo 9hodin ráno (s nízkým průletem v Náměšti nad Oslavou) a druhá dosedala někdy ve 12:30.

Pofrčím tam ďáblíkem
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.12  17:41

DS
    Právě jsem se chtěl zeptat, jestli budeš v Mošnově o víkendu, nějaké B52ojky apod. už tam prý jsou. Jak tam pojedeš?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.09.12  15:24

Jak tak koukám, tady si někdo pamatuje, že fotím letadla :-) :-) Můj poslední úlovek je letoun ošklivý až je hezký :-) Sice teď jelikož zde jsou na cvičení, to není nic extra, bylo by víc příležitostí fotit, kdybych byl ve všední (letecké) dny doma, kudy vede koridor a né v Budějcích, kudy letí akorát slovenský Albatrosy na Šumavu :-(
    Jednou jsem viděl A10 přes den, nízko jak kráva, ale bez foťáku a s hafanem na vodítku, tak jsem se jen kochal.. A večer se mi povedla alespoň trochu nekvalitní noční fotka >:D [odkaz]

WL: to má dvojnásobné přiblížení než můj Nikon.To by bylo žůžo. Ale ač chci fotit letadla, nekoupím si foťák s větším zoomem. Až budu kupovat, tak to bude zrcadlovka a pak k ní skywatcher :-)

A v sobotu frčím do Mošnova na Dny NATO, tak tam pořádně zahřeju cvakátko a trochu profouknu obě paměťovky :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.09.12  12:46

Kysky by řekl, že to nemá navigaci... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.12  10:10

Canon představil foťák ideální pro Kyskyho, PowerShot SX50 HS, který nabízí 50x zoom - (ekvivalent 24-1200 mm), lidově řečeno foťák v kombinaci s hvězdářským dalekohledem. >:D
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.09.12  19:22

« Prius vs 911

Benzín od 1.-8. 2012

Toyota Prius- 35.000 Kč
    Porsche 911- 19.000 Kč

Obrovský rozdíl je ale v najetých kilometrech ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.12  14:03

« Re: Test C3

DMcK
    Dredy a hulení, to jsem celý já, problém je pouze v tom, že jsi mě už dlouho neviděl... :-O >:-[]
    Žaloby přicházejí a zase odcházejí..., jako všechno/všichni.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.12  13:59

BW
    Co se tak divíš, nevidíš uvozovky a smajlíka.
    Od nevidím do nevidím se ještě pije u vás, u nás už se teď pije od vidím do nevidím... 8-s ;-) ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.09.12  09:02

wl, kdybych tě neznal, tak si podle příspěvků myslím, že jsi přechytralý týpek s dredama co občas zahulí... ;-)

Ten alkohol je průšvih. Včera jsem zaslechl rozhovor v Makru. Asi bude hodně žalob a arbitráží na ČR.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.09.12  06:29

ake priblble prispevky ? :-O
    Na severní moravě prudce klesá spotřeba tvrdého alkoholu. Podle vyjádření prodejců jsou spotřebitelé pitím alkoholu již otráveni a nebaví je pít od nevidím do nevidím.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.09.12  19:30

Vás už nevidím dávno, ale ty vaše "přiblblé" příspěvky, tak ty tu vidím pořád... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.09.12  18:48

Vidíš nás? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.09.12  16:20

Já abstinovat rozhodně nemusím, mám plný sklad chlastu, který teď stejně nemůžu prodávat, takže zbývá jen jedno, vypít to osobně. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.09.12  12:18

>:D pred ocami mam kolegovu bezslovnu reakciu, ktory je 5 rokov zenaty a narodili sa im teraz dvojcata, stacil pohlad a povzdych >:D
    dovoz alkoholu ma taktiez uz napadol, ale nebudem zarabat na bratoch cechoch, pekne si abstinujte >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.09.12  11:42

BW
    Za láhev nezávadné hruškovice ti to ještě klidně můžu rozmluvit..., s první manželkou to bývá nejtěžší, napoprvé dobře ani barák nepostavíš... ;-) >:D

P.S. Kdybys potřeboval další povzbudivá slova a konkrétní zkušenosti, tak přes SZ je to možné. :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.09.12  10:57

>:D v utorok 25.09. si idem po prstene, uz su na predajni pripravene, ty budes k dispozicii alebo pracovne vytazeny ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.09.12  07:36

Tedy ještě zvuk motoru: vššš frk vššš.... :-)

Po otevření kapoty jsem zjistil, že stejný motorek poháněl stěrače RR... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.09.12  07:28

dylan mozes pisat testy pre autofun, len je tam viac poloziek >:D

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.09.12  00:48

A třeba tenhle by ti na tu očekávanou "vlnu emocí" nestačil: :-! ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.09.12  21:40

A to jsem ještě nehodnotil sexappeal vozu C3, páč tu není smajlík "prd.el" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.09.12  21:00

No jo, je fakt, že mám po přečtení tvého testu dojem, jako bych v něm osobně najel minimálně 100 tis. km. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.09.12  20:17

To ne, mám rád obsáhlejší testy... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.09.12  19:51

To ses ani nemusel tak podrobně rozepisovat, stačil poslední řádek... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.09.12  19:16

>:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.09.12  19:06

« Test C3

Na ostrově jsem používal Citroën C3. Tady je stručný test:

Vzhled >:D
    Pohodlí :-(
    Jízdní vlastnosti 8-s
    Celkový dojem :no:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.09.12  22:31

« Pozdrav z Kanarskych ostrovu

Zdravim z prace ;-)
    Kdyz to vsechno klapne, bude cesky sport o neco bohatsi. Podarilo se nam vyjednat neco unikatniho pro nase mlade sportovce. Pozdeji napisu vice.
    Dejte mi par let, a srazy MACZ budou tady... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.09.12  21:18

« Re: Fiat 500L

Ahojte :-)

Tak jsem si splnil jeden z mých snů. O prázdninách jsem prodal "krachující" Nokii a do teď jsem vybíral nový telefon :-) A nakonec po jednom dni používání můžu říct, že jsem se rozhodl správně. Koupil jsem si HTC, značku kterou jsem obdivoval už dlouhá léta. Hlavně že je to Android a taky rozhodoval jsem se mezi nejnižším modelem Desire C, hodně spekulovaný displej mi nepřišel až tak špatný, dokud na prodejně jsem nevyzkoušel přímo vedle něj i HTC One V. Tomu já říkám úplně jiná displejová galaxie! A od včera je můj :-! Mám z něj obrovskou radost, jelikož to je něco neskutečnýho jak ta vybavenost, tak funkčnost. Něco co se mi ještě víc jak velmi líbí, kromě snad všeho je, že při natáčení videa se může i pořizovat fotky anebo má i sekvenční focení. Pro autošílence něco velmi užitečného :-) Navíc pořizování fotek při točení videa i ve světě fotoaparátů má (možná teď už i jiní) jenom Canon :-)

Prostě HTC quietly brilliant :-) :-) :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.09.12  06:52

Ten Fiat má prosklenou střechu. Působí víc retro, ale Countryman je taky super.
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 06.09.12  22:05

Je pravda že se docela povedl, jde taky vidět, kde se vývojáři trochu inspirovali >:-[] >:-[]

[odkaz]

[odkaz]

Countryman se mi ale líbí víc :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.09.12  20:56

« Fiat 500L

Dnes jsem si detailně prohlédl 500L. Moc hezký auto! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.09.12  06:57

« Re: inzerat

Vracím se 22. Příští rok tam letím 4x, a pak bysme tam chtěli zůstat několik let. Nejlépe navždy...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.09.12  06:24

tak to sa nebodaj minieme :-( som myslel, ze ides neskor na sluzobku >:-[]
    ja budem v CR v termine 19-23.9 ak sa nic nezmeni, prevazne liberec no zrejme navstivim aj driversweb kedze sestra sa prestahovala do Brna
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.09.12  17:54

V pátek odlétám na 14 dní na pracovní cestu...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.09.12  17:17

ten brandon je cely ja tiez sa v poslednom case neholim, podobny oblek budem mat na svadbe a taky salik mal minule tom tailor v akcii >:D
    btw dylan prstene su hotove, vdaka za skvelu cenu na ten pocet diamantov >:D :yes: v polovici mesiaca pojdeme do ciech ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.09.12  15:43

Brácho, nechtěl jsem abyses to dozvěděl až z médií. Chceš si o tom promluvit? ;-)

Svět nás stále potřebuje: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 05.09.12  15:06

Nójo, to jsme mohli čekat >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.09.12  09:30

ale ma kde hladat utechu >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.09.12  05:44

Jo, co ji Brandon nechal, tak šla do sebe...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.09.12  16:10

>:D >:D >:D

Tady jsem ráno viděl něco pro vás :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.09.12  07:01

kedze tam pise pri rychlom jednani velka zlava tak podla mna to bude aktivna ochrana posadky >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…