Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 07.11.10 09:35
« Re: F1
Jinak dnešní závod dopadne takto:
Po startu se nepochopitelně riskantně Vettel vrhne na slabšího Hulkenberga, a způsobí kolizi, ve které zůstane 6- 8 monopostů. Vedení se ujme Webber, který stylem start/cíl dnešní VC vyhraje. Alonso s obtížemi po mírném poškození svého Ferrari dojede pátý.
O šampiónovi se rozhodne až v poslední VC. -
Dylan McKay 07.11.10 09:30
« F1
Button měl při přepadení v Brazílii obrovské štěstí! [odkaz] Právě jsem se rozhodl, že do Brazílie nikdy nepojedu, ani do JAR. Vůbec by měli všechny ty lupiče, únosce a piráty střílet. Unesou tanker, dostanou 9 milionů dolarů. Svět je fakt praštěnej! :no: -
s-mike (RSKa) 06.11.10 20:05
« Re: Změna MACZ
no, spravuji.. vem si to posledni "vylepseni".. Driv jsi pripojeny uzivatele videl pod diskuzi (vsechny najednou), byli barevne, logicky, oznaceni a odliseni podle doby pripojeni. Ted jsou tam nejaky casovy udaje (na co mi je tento udaj udáván s presnosti na vteriny??), navic na hlavni strane (takze preklikavani) a rozdeleni do skupin po dvaceti (takze dalsi klikani). Nad tim vazne zustava rozum stat. Jak zkurvit neco, co fungovalo. A jak pak slozite vymyslet, jak to opravit a to, co slo driv jednoduse, nahradit necim slozitejsim a uzivetsky nepohodlnejsim..
edit: napada me Smoljakuv citat: "tady v tehle tride je to samej de.bil, blbecek, de.bil, blbecek, de.bil, blbecek. Jen v posledni řade, a to je jedina vyjimka, tam sedi dva blbecci vedle sebe!" -
Chuck Norris 06.11.10 20:00
« Nebezpečná příbram + rally-DŮLEŽITÉ
tak super!!!! ve zprávách byla super poplašná zpráva že nejnebezpečnější silnice jsou na příbramsku!!! a naopak nejméně nebezpečné v praze, to je jako zjistit že při východu slunce svítí světlo na západ!!! s ohledem na tuto skutečnost radím vyhýbat se příbramskému okresu kde nemáme na nic peníze a všechno jsme si už rozkradli do vlastních kapes!
RALLY
Věc číslo dvě... vzhledem k různým nepokojům na místním serverům a exodusu uživatelů bych znovu rád zahájil diskusi nebo bych rád slyšel reakce lidí pokud bych tedy jak jsem slíbil udělal sraz formou orientační rally.... s obědem a večeří v zamluvených/vytipovaných restauracích středočeského kraje... vím že zhruba 3/4roku nazpátek tu okolo 10aut bylo možná i víc... potřebuju jen vědět jestli naplánovat, projet a zajistit tuhle akci bude mít smysl a nebudou nás s bídou tři auta... počítejte s možným termínem než bych vše naplánoval 14dní. popřípadě vše možné domluvit. Jak jsem tu přes 3/4rokem psal jde o setkání na smluveném místě, dostanete itineráž první trasy kde splníte vtipné a záludné úkoly či informace a který vás dovede až do restaurace na oběd, po obědě rozdání itinerářů druhé etapy opět s koncem v restauraci na večeři. tenhle čas je pro to ideální protože při druhé etapě je orientace velmi stížená absencí denního světla.. no prostě je tma jak v pr a různé úkoly jsou těžší než jsou na papíře. Zaručuji zábavu pouze za pomoci vlastního humoru
:yes:
Budu moc rád když mi sem napíšou nějaké nicky které by mohli jet... pokud se nás sejde rozumné množství- plánuju, jedem... -
Aspire 06.11.10 18:22
švihák: Jsi to podal jako inzerát >:D Pokut si matně pamatuji tak jsem se ptal jak se můžu zabavit v Brně protože budu zničenej z toho školení 8-s budou mě tam mučit 9 hodin jen v tu sobotu. A v úterý naštěstí jen do dvou hodin >:D
edit: a bez auta budu proto, protože by mi tu cestu nezaplatili, kdyby jo tak bych jel klidně autem. ;-) -
Thomasino 06.11.10 15:47
« Konečně ON-LINE uživatelé a novinky jsou 4...
Tak co domluvit dopředu nějaký sraz, tedy standardně určit den, čas a místo? ;-) :-)
Já bych v pondělí odpoledne po 18-té mohl
:-)
Jinak koukám, že je tady konečně vidět kdo je ON-LINE!! :yes: Sice jen na první stránce a ne pod diskuzí jako dřívě, takže se člověk musí překlikávat na druhé okno na Home Page, ale to nevadí, stejně jsem se tam občas juknul ve které diskuzi to žije a kde přibyl nějaký příspěvek. Takto je to u sebe na jednom místě, takže je to fajn :-) To je už třetí vrácená funkce z těch důležitějších :-)
Ještě změnit aspoň to světle modré nečitelné písmo, přidat ikony k NICKům v diskuzi, dát tmavší bílou (nebo světle šedou na celé pozadí) a je z toho zase slušný a koukatelný web... -
Dylan McKay 06.11.10 15:31
Aspire, v Brně seženeš Mathease lehce, stačí se zeptat jakékoliv maminky s kočárkem... ;-)
Jinak jak čtu tvoje podmínky srazu, tak docela nechápu:
Chci sraz v Brně.
Jsem tam jen od pondělí do úterý.
Dopoledne nemůžu, a večer budu nepoužitelnej.
Na nikoho nemám číslo.
Nebudu mít auto.
Tak se těším na to jak to dopadne! >:D ;-) :yes: -
Chuck Norris 05.11.10 14:15
« Re: jen tak
ehm jak by to asi řekla moje babička? hm... už vím: synku to je zase nějakej mafián co okrádá koho může a jezdí si v takovym autě... vůbec se s ním nebav! tak mi pls řekněte jestli plánujete nějaký potkání v praze? u brna je to pro mě daleko a prahu mám blízko... -
Brandon Walsh 02.11.10 20:07
« Re: Jaký je výsledek matematického příkladu...
tak uz to mame za sebou vyskusana maximalka leona 210 km/h trosku som ho v nej nechal nech si motor zvyka >:D neviem aka bola spotreba ale po 100 km jazdy som prisiel domov s cifrou 5,6 vacsinou cesty som siel 120 km/h :yes: