Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 13.11.10 09:14
« Re: změna
Dylan: A10 je vzhledově opravdu zajímavé letadlo, kabina mi dost připomíná Harrier :yes: :-) Pamatuju si jak asi před rokem dávali na ČT1 dokument s počítačovou simulací bitev a i autentickými záběry, bylo to skvěle spracované, začalo to druhou světovou válkou a pak se to dostalo do korejské války a právě si pamatuju jak Sabre a Mig-15 spolu bojovali a byly to opravdu krásné boje. Jestli si dobře vzpomínám tak Sabre byl na tom ve všem možným lépe, akorát Mig-15 byl rychlejší -
Brandon Walsh 13.11.10 07:59
>:D ked som sa rano obliekol hned som vravel mirke ze mam gay den vyzeram ako moderny teplos a este ma tu bali dylan >:D prave som si nizsie cital ze dylan je verny jedine porsche takze aby som bol aktualny kupim ford mustang znacka lacno ;-) sice jeden hrackarsky zlty uz doma mam >:D dal mi ho kamarat na narodeniny kym som cakal na zlteho skutocneho leona >:-[] -
jjar 13.11.10 04:56
Podíval jsem se sem po delší době,protože využívám časového posunu a ..... ZMĚNA,ZMĚNA-je to k lepšímu ? Švihák si koupil pro radost auto se kterým se bojí v zimě jezdit,stránky zde vypadají jako od neumětelských amatérů a nakonec se Švihák přejmenoval na Dylana asi ze zoufalství. Podle mne úpadek pokračuje-kde jsou doby RR a Jaguárů,svižných i ostrých a zajímavých diskuzí ? Současná úroveň MACZ mi nevyhovuje a zase se sem dlouho nepodívám. Nashledanou v lepších časech. :-) -
jjar 13.11.10 04:55
Podíval jsem se sem po delší době,protože využívám časového posunu a ..... ZMĚNA,ZMĚNA-je to k lepšímu ? Švihák si koupil pro radost auto se kterým se bojí v zimě jezdit,stránky zde vypadají jako od neumětelských amatérů a nakonec se Švihák přejmenoval na Dylana asi ze zoufalství. Podle mne úpadek pokračuje-kde jsou doby RR a Jaguárů,svižných i ostrých a zajímavých diskuzí ? Současná úroveň MACZ mi nevyhovuje a zase se sem dlouho nepodívám. Nashledanou v lepších časech. -
David Silver 12.11.10 22:10
Dylan: Ono je možný i že dneska jak se všechno modifikuje (třeba jako C130 Hercules) se mění i motory a ty vypadají i jinak. Ale fakt neuvěřitelný letadlo to bylo :-) Je parádní že člověk může podobný exklusivity vidět ve vzduchu nejenom na airshow :-) Je možný že to byla souhra světel a stínů a proto se mi zdálo že to je dolnoplošník, což bude asi nejpravděpodobnější. :yes: Je fakt, že když to člověk vidí poprví v životě tak těch pár vteřin než přeletí, je strašně krátkej čas. Navíc když se na něj nedívá každouchvíli na internetu na fotky protože se mu opravdu líbí. to C17 Globemaster jsem poznal hned na poprvý, kráska :-) -
Thomasino 11.11.10 17:12
« Re: Král je mrtev (MACZ), ať žije král!!!
Taky jsem si všiml, dokonce jsem zkusil otevřít ten odkaz pro podněty a připomínky, ale bylo to nějaké zmatené, tak jsem to zase zavřel >:-[] >:D
A jak správně píše Krispos, takových řečí už tady bylo a zatím žádná sláva... Podle toho kde máme psát připomínky to nevypadá, že by o tom chtěl někdo diskutovat. To je lepší to probrat tady u někoho pod recenzí a pak to sepsat a poslat... -
Chuck Norris 11.11.10 15:20
« Re: Král je mrtev, ať žije král!!!
jj tak drsný offroad nemá vypadat hezky! má vypadat strašně! zničeně, bláto až na stropě a mokrý sedadla od projíždění koryt řek! ale mě se spíš líbí že drtivá většina aut v top 14 má ve znaku vrtulku >:D je vidět jaká značka aut je nejvíc žraná >:D -
certina 11.11.10 14:12
« Re: Jak spravne zazimovat auto?
Tak to vypada, že i já uložím roadster k zimnímu spánku (přestože jsem to minulou, krutou, zimu neudělal).
Čím je Z3 starší, tak je mi jí prostě líto tahat i do špatnýho počasí, přestože mám hard top. Docela uvažuju o tom, že teď dám značky do depositu a vyzvednu si je až na jaře :-) Teď jen doufám, že "sen českých rodin" mi dorazí co nejdříve, protože mě poslední dobou nějak nebaví doma prosit o půjčení matčina auta... -
Chuck Norris 10.11.10 11:10
taky bych to viděl na odpojení baterie... ale rozhodně to asi nelze říct paušálně o všech autech.. složitější "palubní" systémy podle mě možná po odpojení baterie dlouho neudrží nastavený a uložený hodnoty, nebál bych se ale toho že na jaře po zapojení baterie se neodjede.... jen bude dle mého názoru vynulované co se nastavení týče... pokud ale někdo bude odpojovat baterii určitě jí nedávat vedla auta v netemperovaný garáži ale dát ji někam kde je alespoň základní teplo. na tom se shodnem ne? -
zip2016 10.11.10 08:59
Přesně tak, dát fridex a jednou za měsíc si hodit pár driftíků a hned to zas uklidit. Teda podle toho jak se ti ty driftíky povedou, tak uklidit buť doo garáže a nebo na vrakoviště. Dle úspěšnosti každého soudruha, že. >:D >:D >:D >:D >:D A nebo by si to mohl nechat na manželce, ta ti to v zimě protáhne malebnýma pražskýma uličkama, aby si neničila Murano. >:D >:D >:D :-! -
tofoj 09.11.10 17:20
Baterka by se měla nechávat na konstantní nabíječce s nízkym proudem, ale jelikož jí nemam tak jí obcas nabíjim normálně 24h, s autem každej tejden o kus hejbu aby nestálo pořád stejně, jinak vapkou komplet podvozek. Nějakou elektroniku řešit nemusim ale je pravda že resetovat ECU by se měla při zahřátym motoru. Spíš mi poraďte co s tim absťákem >:D -
soulfly1983 09.11.10 16:48
co sa tyka odpajania baterky tak s tou elektronikou to je pravda, aspon u GTI je to teda tak, ze ECU sa prisposobuje stylu jazdy a uklada si do pamate rozne hodnoty, ktore sa pri odpojeni baterky zmazu a auto sa musi teda "ucit" od zaciatku .. a to moze sposobit kolisanie vykonu -
-
ypsilon 09.11.10 12:54
zino-jj,idu ;-) ..protoze ji chci usetrit od soli a jeste k tomu usetrit na naky ty kraviny ;-) ..rapidem ani nahodou,to je muj veteran >:D :yes: ..budu jezdit asi touaregem..
PeTa-cau kluku :-)
proc?to jsem napsal v mym prispevku ;-) ..proste debilni elektronika,treba v lambu a bentley praha maji v garazi pres zimu vsechny auta napojene na sit,aby se jim prave tohle nestalo..
ale asi se jeste radsi zeptam dneska v bmw,stejne tam mam cestu.. -
PeT-a (RSKa) 09.11.10 10:38
Dolít nemrznoucí směs, porádně auto projet (aby se nemrznoucí směs dostala do oběhu, ne jenom do chladiče), umýt ho celé vč. podvozku, navoskovat, postavit do garáže, všechny plastové a gumové díly bych ošetřil nějakým spec. sprejem aby nestvrdly, osobně bych dal auto asi na "špalky" a kola sundal, odpojil baterku a podle uvážení bych auto přikryl plachtou nebo spíš nechal dýchat nevím :-) .....Jinak všechny provozní kapaliny bych dolil na max :-) ...ale nejsem žádný profík, tohle vím spíš z doslechu
Jinak nevím proč by i BMW nemohlo stát třeba 4 měsíce z odpojenou baterkou? >:D blbost... -
ypsilon 09.11.10 09:06
zdravim svihaku!
mam ten samy problem :-) ..napr. u rapida vim jak ho zazimovat,to je pohadka(odpojis baterku,fridex do chladice,dofouknes gumy,podlozis...),ale u brambory je to jine,protoze jsem slysel,ze kdyz odpojis baterku na delsi dobu,tak restartujes system a po opetovnem zapojeni se to da do nakyho "pud modu"..tak abychom po zimne nejeli hned do servisu 20km/h a vyndali tam tisice za odblokovani >:D
obcasny protoceni,prohreje jen olej v motoru,ale co treba diferak a prevodovka?..takze spis podle me lepsi,pri suchu to treba jen po okoli projet,nevim :-O ..snad nam jeste nekdo poradi "jak spravne zazimovat auto?" ;-) -
Thomasino 08.11.10 22:13
« Re: MACZ
>:D >:D
Uznávám, že GT-R umí jezdit skvěle, idkyž podle všeho to zvládne cvičená opice (tak jako třeba každý HotHatch) a ne jako třeba 911 GT3 RS :-) Ale zvukově na okruhu je to naprosto nezáživné hučení, proti jiným autům úplně o ničem :-(
Což je podle mého dost škoda... Také je hodně vysoké, mohutné a těžké ;-\
Třeba se v novém modelovém roce ten bezpohlavní zvuk změní na něco zajímavějšího a v nejhorším se dá jistě někde upravit ;-) Ale místo GT-R bych si osobně asi raději koupil něco zajímavějšího a zábavnějšího... -
Thomasino 07.11.10 22:03
« Re: F1
Tak si v tom případě poznamenej termín 18.-19.6.2011 ;-) :-) To jsou v Brně další WTCC, ale ještě to není úplně na 100%. Není vyloučené, že tady v Brně zůstanou jen Superbike a Mistrovství světa motorek :-O :-( Stojí to prý moc peněz, kraj a město na to moc peněz nedávají a je to prodělečné ;-\ Vydělávají na tom kempy okolo, hotely, restaurace apod.. No třeba dnešní úspěch Abáji okruhu trochu pomůže - sponzorují ho a stojí to brněnský okruh jistě nemalé peníze ;-)
Hodně mě mrzí, že už tady nebudou FIA GT nebo DTM :-O :'-( :'-( -
David Silver 07.11.10 21:46
Thomasino: jakej byl závod MotoGP ti neřeknu, protože jak to koupila teplá nova, tak to dávaj na nova sport a nám až na tohle stačí programy který jsou zadáčo, protože se na tv skoro nikdo nedívá... Takže jen to co je na Nově vidím... A těším se na příští sezonu kdy budou dávat na nově MotoGP protože tam pojede Kája :-)
Jo to máš pravdu, že tu radost to zkazit nemohlo :-)
No fotbal mi nepříde jako zajímavej sport... Jinak tyhle závody jsou lepší u televize, v reálu je to blbý že to kolem profrčí a skoro nic nestihneš, jsou dobrý úseky jako je v Brně stadion že tam vidíš na hodně velkou část tratě. Ale ty televize resp. monitory jsou tam takový nicmoc, sice vidíš ty předjížděcí manévry a všechno co jsi viděl že si už najížděli ale pak už tam je les, ale stejně nevidíš kdo je na jaký pozici...
Ale na WTCC bych jel znova :-! A na Maserati Trofeo ještě radši, ten zvuk to bylo megabobma a jak jezdili to taky :-) :-) Ale ještě radši bych aspon jako spolujezdec v kokpitu :-) -
Thomasino 07.11.10 21:35
Jaký pak byl závod MotoGP? To jsem už nekoukal, ale mám nahrané...
Hymna byla krátká a divná, ale tu radost to zkazit nemohlo >:D :yes:
Když jsem byl kdysi (asi 6 let zpátky) s dodavatelem v Amsterodamu na kvalifikačním fotbale s Holandskem, tak v programu bylo místo české vlajky nějaká vlajka Lotyšska nebo Litvy, nebo co... Nebo hráli jinou hymnu a vlajka byla otočená, už nevím 8-s Je to dlouho.. Každopádně jsme prohráli 0:2, ale tenkrát se na to ještě dalo koukat, to hrál Nedvěd, Poborský a spol. Nicméně ten stadion Ajaxu byl moc pěkný, vlezlo se tam asi 80 tisíc lidí a atmosféra byla jedinečná :-) O pár dní později jsem byl pak s jiným dodavatelem (to byl vyjímečný týden, ale super) na formulích 1 v Itálii v Monze a večer jsme byli s pár borcama na druhé půlce AC Milán proti Livorno a San Siro na mě také udělalo dojem (bydleli jsme v hotelu pár ulic od tama), ale stadion byl z venku jen takový divný škaredý kus betonu :-O -
David Silver 07.11.10 21:20
Thomasino: přesně, taky jsem se obával že ho někdo smete, ale dost mě tam štval Simon, kterej bojoval s Ianonem kterýmu fandím, tak jsem říkal ať to pošle do kačírku, a on místo něj to tam poslal Bradl, jeden z jezdců který mám opravdu rád :-( :-( Ale celkově skvělej závod, je parádní že je mnoho předjížděcích manévrů :-)
PS: náš jsem myslel jakože českej. Ale slyšel jsi to co tam hráli jako českou hymnu? taková hodně osekáná verze, člověk ani nepoznal co to bylo za část ;-\ to po*rali :-! >:D