Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 17.11.10  18:32

« Re: nový web

Odfotili nebo odchytili? Jsem se přeslechl....
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.11.10  18:28

ja by som sa skor opytal kolko dame my aby odfotili polonaheho ricarda pri porsche ? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.11.10  18:21

Holky jedny nestydatý, cenzuru na ně ať se obléknou! Za kolik jim prodáme Ricarda? Nebo kolik jim dáme, aby si ho tam vzali? ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.11.10  18:08

inak brno ten vas web a tie divky to je nadhera nemozem oci spustit >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.11.10  17:58

>:D :yes: uz len ten mustang
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 17.11.10  17:54

Je to Brendon, adresa souhlasí >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.11.10  17:54

rok som byval na luniku 8 vyhlad teoreticky priamo na rezervaciu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 17.11.10  17:51

A bydlíš aspoň v Beverly Luník IX0210? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.11.10  17:48

>:D ale nenosim na hlave vygelovany kolac ako on nemam na to taky husty porast >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.11.10  17:45

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.11.10  17:41

Ne, Brandon vypadá jako ty! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.11.10  17:28

dylan >:D :yes: a ja ako brendon nevyzeram :'-( :'-( >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 17.11.10  17:06

Ježiš, tady je to samej američan, můžete mi říkat Mc Poustniku...... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.11.10  16:24

Můj velkej kamarád v Mariánkách má přezdívku Brandon, protože tak vypadá. Jmenuje se Milan, a má už druhý Seat Cordoba. Ten svět je divně malej, co? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.11.10  13:37

za chvilu koncim v praci, seat ma dnes 3 mesiace mame rozplanovany vylet nejak ma ten plac presiel ;-) >:D ale planujem navstevu ciech no skola mi hadze polena pod kolena a nemam kedy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.11.10  13:26

Ty pláčeš? Nechceš si o tom promluvit? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.11.10  13:23

az mi slza vyhrkla krasna mladost >:D in stereo where available >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.11.10  13:18

Brandone, naše hymna: [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.11.10  13:12

beverly hills zostane na macz >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.11.10  13:07

« nový web

Tak jsem se podíval na očekávaný nový web, kam se přesunolo několik převážně brněnských přátel. Je dobrej, i když bych ho nazval slůvkem "vývoj". Je jistě příjemné, když majitel webu naslouchá uživatelům, takového zacházení se na MACZ asi nikdy nedočkáme...

Přesto zůstávám věrný MACZ.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.11.10  09:40

« Re: F1- den zúčtování

ak by mal niekto zaujem o pneu goodyear o jednej sade by som vedel vcera som si nasiel za stieracom pred pracou odkaz predam pneu goodyear jazdene max 500 km zo seatu cupra >:D zial nebolo to napisane takto ale retardovanym sposobom ktory som lustil pol hodinu na druhej strane papierika vizitka penzion medvedica nejake meno a pod tym veduci tak ak maju takych pravopisne znalych zamestnancov necudujem sa ze som o tom penzione nikdy nepocul >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.11.10  21:07

Tak to bylo úžasné závodění a předjíždění :yes: Sice trošku šílené, ale na koukání zajímavé...
    Jen to pak občas dopadlo bohužel i takto :-O :-(
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.11.10  19:00

to jsem rad. Je to muj nejnejoblibenejsi souboj v F1 ever..!!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 16.11.10  17:06

smike krasa to som si musel pozriet 2 krat :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 16.11.10  15:50

jakákoliv věc která by mohla zlapšit rychlost a vyřešit rozdíl mezi stájemi je ihned zakázána a udavačská, podezíravá a bulvární atmosféra zákulisí F1 je naprosto nesportovní a nemá nic společného s ukázkou špičkový techniky (kterou F1 nemá ani omylem) a uměním jezdců jezdit na hraně lidských možností.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 16.11.10  15:47

zde je aspoň názorně vidět jak je moderní F1 neboli královna motoristického sportu degradována na vykleštěný štěně po obrně. Hnus fialovej nezáživnej, nedá se na to koukat.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.11.10  13:46

nevim, jak wl.. Ale u nas v domove oficialne konci zimni spanek v dubnu. Takze vychazky mame az od kvetna ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.11.10  12:45

s-m a wl, vy dědové, asi budu muset přijet a udělat nějakou akci nebo mi úplně zestárnete! Jako naše sousedka stará Kučerová- pořád ňáký že dřív bylo líp, a dřív bylo tohle... >:D

Vidím to na duben/květen, snad už nebudete v domově důchodců... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.11.10  10:23

tady ta posledni sezona je alespon trosku vyjimkou a doufejme, ze je i predzvesti lepsich casu v tomto ohledu do budoucna.. I kdyz.. nikdy se nevrati pohadka mladi :-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.11.10  10:13

To byly ještě doby kdy se na F1 dalo dívat a člověk u toho neusínal... :yes:
    Na to kolik je v tom dneska peněz je samotné ježdění pro diváka většinu času bohužel nuda... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 16.11.10  09:53

ja jsem trochu starsi, takze pamatuji jeste jeden vic cool souboj z doby turbomotoru a extremnich pritlaku tehdejsich formuli

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.11.10  08:29

>:D >:D Paráda :yes: >:D Třeba mi z toho taky půjdou nějaký peníze, za autorská práva >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.11.10  08:13

Kysky, volal jsem Berniemu, a od příštího roku bude jezdit za tým jen jedno auto. Závody se budou jmenovat Kyskule 1... ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.11.10  07:52

Dylan: >:D je to team, ale prostě na trati mám rád když jsou všichni proti všem. Nejde jenom o puštění, on Schumiho Barrichelo pustil a pak ostatní jezdce ohromně brzdil a blokoval 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.11.10  23:45

« Re: Velkolepá loupež na kolonádě...

Ale na to otvírání výlohy se ti docela osvědčila... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.11.10  23:42

Není možná vůbec důležité co (na oko) odvezli, ale co jim nakonec uvěří/zaplatí (a za kolik) pojišťovna... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.11.10  23:14

Jo tohle? [odkaz]
    Kde byli naši nejhloupější obecní strážníci? Ti by lupiče dopadli, a dali by jim pokutu 500 Kč za to, že se na kolonádu autem nesmí! >:D

PS: to co ukradli má do zlata hodně daleko. Zlato z Albánie to jistí... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.11.10  23:09

WL, o co jde? Já bych do A6 nesedl, jsem na ni moc sexy... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.11.10  23:08

Týmová režie? Zamyslete se. Proč by tým nemohl rozhodovat o tom kdo bude první? Je to tým, a ten by si měl dělat co chce,. Jde o velký prachy, rovnoprávnost si nechte do postele... >:D ;-)
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.11.10  22:29

« Velkolepá loupež na kolonádě...

Šviháku, prý prodáváš nějakou, zezadu bouchlou, stříbrnou A6ku... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.11.10  22:07

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: >:-[] >:-[] Bylo štěstí že tam ten pomalej jezdec nechal tolik místa :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.11.10  22:04

JOOO !! TO JE WONO !! :yes: I po těch letech nádhera :yes: :yes: Skvělý manévr. Na rozhodnutí měl zlomek vteřiny a krásně se pak natlačil na střed a Schumi byl v háji >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.11.10  21:50

Thomasino: asi myslíš tento kousek žeano? :-) [odkaz] Opravdu skvělá práce! :yes: :yes: >:-[] Byly to skvělý časy :yes: :yes: :-) Ač jsem byl opravdu malej, a většinu si z mých prvních šesti roků nepamatuju, tak formule je věc kterou si pamatuju opravdu moc dobře :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.11.10  20:47

Naprosto souhlas! :yes: Mika a David je jiná třída než nějaký Schumi Když ti dva jezdili, to byly časy ;-) A nikdy nezapomenu na krásný předjížděcí manévr Miky na Schumiho ve SPA na konci dlouhé rovinky, když předjížděli o kolo jedoucí formuli :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.11.10  20:03

>:D Tak naopak to určitě nebylo, Mika byl slušnej. Mě už od malička lezla krkem týmová řežie :-! McLaren od malička je prostě nejlepší a ty sezony co tam byl Mika a David Coulthard, byly to mega supr sezony :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 15.11.10  18:08

hakinena som nemal rad >:D a kamarat mal v penazenke skvelu fotku hakinen obehoval ho šumi vo ferrari a ukazoval prostrednik >:D alebo to bolo naopak ja uz teraz neviem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.11.10  18:05

>:D To já sem se díval jako malej taky na každej závod, ale né kvůli Schumimu, kterej podváděl, ale kvůli Mikovi Hakinenovi :yes: :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 15.11.10  17:52

šumi moja mladost kvoli nemu som pozeral kazdu f1 vzdy ked sa povie ferrari tak ho mam pred ocami je to moj hrdina >:D navzdy >:D tento rok som nevidel ani jednu VC ani neviem ako to tam uz funguje ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.11.10  12:48

Dylan: Jo na vývoji se hodně podílel to jo, ale jak už nezávodil tak už (si myslím) není až tak dobrej jak bejval...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.11.10  12:43

Neházejte Šumiho do koše. Bez něj by už Ferrari nebylo v F1, bez něj by nebyly monoposty tak dokonalý. Jeho zásluhy v F1 jsou stejně velký, jako jeho srdce, když milióny rozdal na charitu- a nemusel...
    Je to žijící legenda, bojovník, kterej neřekl poslední slovo...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  22:28

Thomasino: Nikdy jsem neměl nokii vlastní, ale když operuju na něčí nokii, tak mi příde to ovládání hodně chaotický... ;-\ Ale znám lidi, kteří si nekoupěj nic jinýho jak Nokii.
    Na titul nemá, to určitě ne. Na bednu může mít, ale uvidíme. Rosberg je mladej, ten potřebuje do své kariéry dobré výsledky, Schumacher už si tam jezdí jenom jako na projížďku 150km kolem baráku.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.11.10  21:49

Tak, tak, zase Nokia, tentokrát C6 s výsuvnou klávesnicí. Navigace s aktualizací zdarma, tak uvidíme, Kolega ji má a je s ní spokojený...
    Uvidíme co Schumi předvede příští rok, když budou konstruavat auto dle jeho potřeb. Ale na titul podle mě nemá, ale kdyby bojoval občas o bednu, bylo by to zajímavé... Ale Rosberga mám raději ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  21:42

Thomasino: Aha..tak to chápu :-) Takže Nokia jo? hmm, co jsem viděl, tak se nedivím že si s ním moc bez manuálu nerozumíš...
    Schumi přišel jako Někdo a jak měl moc nos nahoru, tak si myslim že mu hřebínek opadl když uviděl že už prostě není tak dobrej jak bejval... asi mu neprospělo na akcích machrovat s FXX se kterým se točil jak malej jarda dokolečka >:D a fyzičce se asi tolik nevěnoval...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.11.10  21:30

M3 Ch. jsem stáhl, ale zatím jsem se do instalace nepouštěl. Není čas.. Už 3 dny mám doma nový telefon a kromě toho, že jsem ho rozbalil a nabil, jsem neměl čas se s ním začít "kamarádit" :-O Má to nový Symbian, musím to začít pomalu zkoumat a nejhorší bude dostat do něj všechny kontakty ze starého, kde mi přestala fungovat synchronizace s PC :-( Asi to budu muset přenášet kontakt po kontaktu přes BT :-O :-O
    Ferrari to dnes dost nezvládlo, je vidět, že bez Rosse Browna jsou s tím plánováním dost v pytly >:-[] Taky je zajímavé, že druhý takový namistrovánek Schumacher, měl po sezoně půlku bodů co Rosberg se stejným autem, takže ono to jenom tím autem asi nebude ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  21:23

Thomasino: já jsem šel asi v šestnáctým kole ven se psem a když jsem se vrátil, divil jsem se kdo je to vepředu a kdežeje Alonso :yes: >:D
    " No hlavně jsem spokojený, že ten namistrovaný a vych.caný Alonso ten titul nemá" :yes: :yes: :yes: :yes: :-)

PS: tak co M3 Challenge? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.11.10  21:17

Tak formule byly dneska dost zajímavé, druhou půlku jsme sice prokecali s White Labelem, takže jsem ani pořádně nevěděl, jak to že je de.bil Alonso tak vzadu. Stále jsem si myslel, že ti co byly v boxech hned na začátku, že jim nemohou vydržet gumy a pojedou ještě do boxů a ehjle, ono ne >:-[] Celou sezonu jsem fandil nejvíce Webberovi, ale v poslední kvalifikaci a také posledním závodě zklamal, asi na to nemá nervy 8-s Vettel byl hned druhý v pořadí komu fandím, je sice ještě mladý a občas dost střelec, ale rychlost mu určitě nechybí, ten těch titulů bude ještě pár mít ;-) No hlavně jsem spokojený, že ten namistrovaný a vych.caný Alonso ten titul nemá :-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  20:58

rendoš: No, už jsem myslel že se někdo zbláznil, ještě že jsi napsal tu poslední větu :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.10  20:49

Je mi Alfonza líto,takový skromný ,tichý ,obětavý člověk. Ryzý charakter,loajální k týmu i kolegům,pro kamarády by se rozdal a teď taková smůla.....Na koho asi podá stížnost teď?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  20:21

Zip: to je fakt. jak odjížděli kolikrát ještě s tankovací hadicí, bylo to vtipný :yes: >:D

Švihák: Já na motory nic neříkám. S tím jsme byli jakštakš spokojení, až na nedostatek výkonu, ale za to nemohl žeo. Já mluvím o topení, to by jim věčně netopilo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.10  20:19

Spolehlivost motorů Renault v F1 je legendární. Jen vzpomínky na časy spojení Williams-Renault stačí. To jste si ale ještě hráli s Legem, chlapcí... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.10  20:15

Vzrušujou tě hadice koukající z nádrže? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 14.11.10  19:32

Ten motor není špatnej, ale má jen minimální trvanlivost. To si zase Ferrari může v klidu fandit, protože jejich motory toho vzdrží víc. Ale už se těším na další ročník. Jediný co mě štve, tak že se nebude opět tankovat, takže mi zase budou chybět ty neskutečně brzo vypuštěný auta z boxu s tankovací hadicí v nádrži. >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  19:16

Ještě že v těch formulích nemají topení :yes: >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.10  19:01

zipe, nesouhlasím, představ si jinej motor- ani by si bez Renaultu neškrtli! A taky další sezóny nechtějí jinej motor. Prostě Renault může učit i Ferrari... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  17:44

Tomu říkám zrychlení ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  16:56

Já jsem taky spokojen, hlavně se mi líbí že Vettel vyhrál závod i mistrovství, a McLareny byly oba na bedně :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.11.10  16:52

kdyz jsem videl vylestenyho lexu,tak jsem se musel >:D :yes: ..

jinak vettelovi jsem fandil a na konci mi ukapla i slza..ve svym veku(je stejne starej) vyhrat titul je neco uzasnyho :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 14.11.10  16:27

Já jsem rád, že to nevyhrál ten španělskej šulín :yes: Ale z Vettela taky nejsem moc odvařenej, kdyby onehdá nesestřelil Hamiltona, tak titul pravděpodobně nezíská :no:
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 14.11.10  16:25

Ano Petře, titul i pohár vyhrál motor Renault, největší slabina monopostu RedBull. >:D >:D >:D Já z toho teda zrovna odvázanej nejsem. Továrna na limonádu vyhraje šampionát. To přece není možný. :-O :-O :-O :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.10  16:13

Vettel je šampión! :yes:

Nemůžu se zbavit pocitu, že Webberovi přiškrtili auto, asi natankoval u ONO... ;-\
    Alonsovi prohrál titul tým Ferrari, moc brzy zajel do boxů, jindy slabá konkurence dnes byla nečekaně silná, a spoléhat na to, že se znovu probije vpřed byla chyba.

Já jsem spokojen. Titul i pohár vyhrál motor Renault... :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  08:55

Já bych to přál Vettelovi. Když né on, tak Webber a když ani ten, tak Hamilton. V žádném případě nafoukanec Alonso

PS: v tom Autosalonu včera - [odkaz] čas: 18:20
    Jestli jsi to včera neviděl v tv ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.10  08:51

« F1- den zúčtování

Tak konečně! Dnes se rozhodne o šampiónovi roku 2010. Zájemců ve frontě je dost, ale rozhodující slovo bude mít režie týmů. Snad nedojde na to "ty sestřel toho, a ty pusť před sebe toho", snad nedojde na "zdržování" někoho v depu.

Nejvíce přeju titul Webberovi, Wettel teprve zraje, a s Alonsem bych to pak doma nevydržel... ;-)

Ať vyhraje ten nejlepší, a ať je to krásná podívaná! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.11.10  20:32

« Re: změna

Brandone, s novým designem všechno nové! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 13.11.10  20:20

Dylan: Mě se nelíbí že odpálí raketu na několik kilometrů ani skoro cíl neviděj a ono už to zlikviduje a už se o to nemusej starat. To v druhý světový a korejský válce a i jinde to bylo určitě záživnější... Teda nevím jak v reálu, ale teda hra mě nebaví když nemám to kropit z jednoho letadla na druhý kolemetem a ještě se starat o to že mám pomalejší letadlo tak musím využívat různých věcí abych se ho udržel. vzlítnout, odpálit raketu, přistát to není hra :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.11.10  14:53

dnes som ukazoval spoluziacke foto gripena pytala sa ma ci som bol v tej prahe ako som jej spominal tak som ukazal dokaz >:D a spravil som si aj povest neslo mi pridat avatar tak som povedal do ri.ti potrebujem surne foto brandona walsha a nejak to poculi vsetci >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.11.10  14:36

Tak už se ti to povedlo, brácho... ;-)

3 hodiny jsem lítal gripenem, bylo to super! Ať už je jaro!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 13.11.10  11:18

Über das ist weider kaputt :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.11.10  10:40

brendon je * nemoze si zmenit profilovu fotku :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.11.10  09:28

Nepíšeš se náhodou Brandon, exZino? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.11.10  09:27

MIG 15 byl mnohem lepší než Sabre, běda jak se dostal Sabre MiGu do zaměřovače! Ale v Sabre byli zkušenější letci, mnohem zkušenější. Navíc Američani nikdy nebojovali "fér", jejich převaha je díky zvláštním praktikám. Největší srabárna jsou ty bezpilotní prostředky určené k zabíjení... 8-s
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…