Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 21.11.10 16:10
« Re: Gran Turismo 5 signature
ak ma niekto polovicku 600 km daleko ako ja posielam nieco pre pokojny spanok >:D
Anjelíčku, môj strážničku,
urob mi uzol na pipíčku,
zadaný som, no hanba mi,
otáčam sa za všetkými sukňami.
Odožeň odo mňa pokušenie,
do dámskych spální čo ma ženie,
zhrešil som iba v myšlienkach síce,
ustavične ma však rajcujú sexi cice.
Nedopusť, aby ma ich zvodné vnady,
vzali medzi seba do parády,
nech radšej dostanem angínu,
než chuť obšťastniť cudziu vagínu.
Anjeličku, môj strážničku,
odprac mi z cesty každú ochotníčku,
čo by mi v aute grátis urobila orál,
rád by som si to vo vzťahu nepooral.
Kontroluj ma denne na Pokeci,
cenzuruj v RPčkach neslušné veci,
pricvikni mi gule medzi dverami,
nech nelovím baby s našpúlenými perami.
Nedovoľ mi žiadne stretká pri káve,
či nedajbože rande trtkavé,
testosterón utlm v tele mojom,
netúžim sa cítiť hnojom.
Ak by som nesexoval na domácom ihrisku,
vraz mi jednu výchovnú po pysku,
vernosťou ma prosím nakaz,
daj bokoviek absolútny zákaz.
Anjeličku, môj strážničku,
milujem svoju polovičku,
zabráň môjmu vrznutiu inde,
problémom partnerky aj na gynde.
Daj mi silu skrotiť svoje pudy,
nech nezahnem len tak z nudy,
deň by som sa možno cítil ako kanec,
potom však navždy ako stroskotanec.
Moja drahá si to nezaslúži,
nechcem byť sviňa ako mnohí muži,
milujem ju vo dne v noci,
buď mi vždycky na pomoci.
Som len slabý muž, tak sa čiň,
vyvaruj ma akýchkoľvek prasačín,
ak ma nejaká povoľná vezme do neba,
potom to zvalím na teba.
Amen -
Brandon Walsh 21.11.10 06:23
nechcelo sa mi verit ked som zistil ze si vzal megane fox :yes: ostava mi mu len opat zavidiet podobne ako v BH 90210 som mu zavidel jeho styl obliekania a mne mamka vzdy davala len nohavice na traky, zapravila sveter a hura do skolky >:D -
David Silver 20.11.10 17:04
Dylan: Jo zasněžená Moskva, to je good, ale není tam ta Moskva :-( jestli si teda vzpomínám. Ale jelikož je Il-2 pomalej, tak máš pravdu, když neletíš nad lesem tak to je jako MACZ >:D Ale už mě tak často jako zezačátku oči nebolej, bolej mě už permanentně >:D Ale tak nějak sem si už zvykl, jen ta hlavní stránka je pořád ne a ne pěkná :-| -
Chuck Norris 20.11.10 16:58
taky jsem slyšel právě o vydání 24.11. tak v alze zatím inzerují collectors.. signature s poukázkou na soutěž o SLS by byl supr ale obávám se že bych stejně SLS nevyhrál a nějaký ty bonusy má už i collectors.... Co máš za hry na PS3? -
Dundee 20.11.10 10:15
Ahoj :-) já si nové GT 5 určitě koupím ale asi ne signature ani collectors edition jediné co mě mrzí je že v klasické verzi nebude přídavek ve formě SLS .. :-( ale jinak vydání by mělo být cca 24.11 .. na každých stránkách udávají něco jiného už se na to každopádně těším jako malé dítě na dárky >:D -
-
David Silver 19.11.10 17:55
« Re: exotika v lednici
Zdravím přátelé :-)
Jak jsem četl tento příspěvek Dylane, tak jsem si hned vybavil scénku z filmu Všechno nejlepší - jak taxikář přijel k šéfově tetičce zlikvidovat pavouka kterého měla v koupelně :yes: >:D
[odkaz] :yes: :yes: >:D >:D >:D >:D -
Dylan McKay 18.11.10 10:19
« exotika v lednici
Ráno jsem otevřel lednici, a z ní vylezl zvláštní pavouk! Řekl jsem: "No ty jsi teda fešák!" a vzal jsem ho na ruku. Protože pavouky nezabíjím, hodil jsem ho z balkonu ven. Pak mi ale došlo, kde se vzal. Nakoupil jsem si několik granátových jablek, a dal je do lednice. Šel jsem je tedy zkontrolovat. A skutečně! V bubáku jednoho z jablek byla pavučina. Jablko jsem rozpůlil, bylo uvnitř úplně hnědo zelený, prostě nezdravý. Teď jsem hledal pavouka podle obrázků, a je to asi nějaká jedovatina. Doufám tedy, že venku ten pavouk nepřežije, že ho třeba přemůže nějakej českej Ferda mravenec nebo přelstí brouk Pytlík...
A co z toho plyne? Docela zajímavej reklamní slogan:
Neutrácejte peníze za dovolenou, my vám přivezeme exotiku domů! Vaše Tesco... ;-) -
Poustnik 17.11.10 18:42
« Re: nový web
Ano spojit....láska národy spojuje.....spojit, sletovat, snýtovat....okovat...ne....to jsem se nechal unést. A nerad si dělám prču z někoho, kdo to nemusí pochopit, tak Ricardo,nic ve zlém, macz jenom vzkvétá! Jen ty kapky do očí jsou pěkně mastný a dokonce teď vyprodali opthalmo-septonex, hrůza!!! >:D