Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 29.11.10 19:42
« Re: Vredestein
tak brandon sa stastne vratil z ciech prvy krat som videl ist prazakov na baworakoch 80 km/h po d1, pocasie bolo vazne zle ale co ma cakalo doma to nema obdoby >:D cez noc napadlo 40 cisel snehu, pridem pred barak auta zasnezene ani kolesa im nebolo vidno tak reku idem rovno zaparkovat do garaze, chyba >:D no nakoniec som sa tam nejak prepluhoval. Auto cele zaspinene a zladovatele ak sa mi zajtra nepodari vyjst z garaze a umyt ho budem vazne zly >:-[] v garazi sa stalo nieco co by sa nestalo ani keby som planoval najazdene presne 8888 km [odkaz] >:D -
Dylan McKay 29.11.10 09:58
Tak koukám že talentovou soutěž na Primě vyhráli nějací cirkusáci, no ještě že jsem se nekoukal! :-|
Ale Dominika Hašková nemusí bejt smutná, pozveme ji na sraz MACZ, tam nám nejen zaspívá, ale za kačku ukáže nám jakou má Hašek lapačku!
Jinak mi do smíchu není, umřel alternátor v Traficu, takže auto je na 2 dny mimo. Kolega teď běžel do půjčovny dodávek, tak jsem zvědavej co přiveze. Vůbec to není sranda! >:D -
Ondřej Šámal 28.11.10 16:46
Podíval bych se po nějakém BMW řady 3 (e46) či 5 (e39), nejlíp se třílitrovým benzínem (je spolehlivý, relativně výkonný a dá se s ním jezdit za 9 litrů). Další možností je něco od Subaru, buď Legacy nebo Forester, i když tam ty automaty budou asi už trochu archaický, to samý platí i pro Volvo. Pak je tu ještě Audi A6, jenže ta se dost kradou a navíc je to takový nemastný-neslaný. Rozhodně bych se vyhnul minulý generaci Éčka od Mercedesu, je dost poruchový. -
Dundee 28.11.10 13:26
Zdravím všechny tak se sem zase po dlouhé době podívám a co nevidím BH 90210 >:D .. Ale když už sem zavítal na tyto krásné bílé stránky >:D tak vás poprosím o radu .. už si konečně chci pořídit auto ale vůbec netušim jaké už sem měl tolik různých favoritů ale nakonec ze všeho sešlo.
V pátek jsem si měl dokonce jet pro Superba 2.8 L&K ale po rozhovoru s několika mechaniky z prodeje sešlo .. takže jsem opět na začátku.
Moje podmínka je automat (díky Šviháku nakazil si mě >:D ) a mělo by mít pohon 4x4 ale to podmínka není. A cenově tak nějak cca 300 tisíc ale když by měl někdo fajn tip tak by to mohlo být i více >:D ..
Děkuju za pomoc už sem opravdu v koncích >:D .. -
Dylan McKay 27.11.10 20:29
« Re: Sraz BH 902 10 v Praze
Brandone: Upozornění: pokud použijete LED žárovku ve směrových světlech, může dojít vlivem malého proudového příkonu LED žárovky ke změně frekvence blikání. Frekvenci blikání lze upravit výměnou relé směrových světel za speciální relé pro LED diody nebo vložením odporu. -
David Silver 27.11.10 11:17
Dylan: jo tohle. To si hodně dávaj lidi místo mlhovek když mlhovky nepoužívají. Vypadá to ale divně diody do kroužku... já myslel že myslíš jako proužek aby to bylo víc jako novej model..
A myslíš místo původní jako tlumených světel nebo místo mlhovek? [odkaz] tady vedle blinkrů? -
Dylan McKay 27.11.10 10:33
Brandone, ta tvoje Kelly je ale nedočkavá! >:D
Přední LED: prej existujou žárovky, které se dají dát na místo původních. Jedna žárovka je třeba z 20ti LED diod. Nevím jestli k tomu musí být ještě něco nebo jen vyměnit žárovky...
Např.: [odkaz] -
David Silver 27.11.10 09:29
« Re: zadní světla LED
Dobré ráno
Dylan: Souhlasím :yes: :yes:
Hezký jsou taky tyhle [odkaz] dávají je na Porsche GTstreet RS a proužek co vidím na fotkách je volitelnej v různých barvách takže určitě i u těch druhých pudou celý černý :yes:
Brandon: ornažovou jedině na GT3 RS :-! :yes: -
David Silver 26.11.10 22:30
Je fakt že červený jsou jenom ty příplatkový světla, abych řekl pravdu, nedokážu si představit kdyby byly světlý ;-\ >:D A teď jsem se pustil do koláže a musím uznat, kouřový jsou lepčí :yes: :yes:
červený - [odkaz]
kouřový - [odkaz]
kouřový světlo plus blinkr - [odkaz]
Jsou tam nepřesnosti, jelikož nesedí úhel obrazu, takhle jsem upravoval prohnutí, úhel... no není to k maturitě ;-) >:D
Tyhle TechArt kola? [odkaz]
A LED vpředu chceš dát místo mlhovek? :-| -
David Silver 26.11.10 19:10
Ty výfuky jsou hnusný a světla jsou ještě hnusnější. To jsou ty který nejde vidět že vůbec svítěj, to jsou zabarvený né s jiným odstínem skla... jinak nevypadá špatně, ale asi se mi víc líbí tvá ve folii :yes: :yes: :-!
Tady mají ty světla v červený [odkaz] zdá se mi to trošku hezčí, zkusím je v PS vyzkoušet a zároveň i kouřový :yes: :-)
Jinak zdravím :yes: :-)