Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 29.11.10  23:25

« Re: 4x4 automat

ježiš ty si sprostej! hulváte jeden!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.11.10  23:13

« Re: Vredestein

Jé, to jsi měl říct, dneska jsem zrovna cestou jeden výfuk viděl, upadl nějakému autu, a dokonce celý, nejen koncovka! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.11.10  19:43

dylan objednal alebo predobjednal alebo ako to vlastne je >:D tak drzim palce aby do vianoc si ich mal ja som objednaval koncovku vyfuku skoro pred mesiacom a este stale nic >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.11.10  19:42

tak brandon sa stastne vratil z ciech prvy krat som videl ist prazakov na baworakoch 80 km/h po d1, pocasie bolo vazne zle ale co ma cakalo doma to nema obdoby >:D cez noc napadlo 40 cisel snehu, pridem pred barak auta zasnezene ani kolesa im nebolo vidno tak reku idem rovno zaparkovat do garaze, chyba >:D no nakoniec som sa tam nejak prepluhoval. Auto cele zaspinene a zladovatele ak sa mi zajtra nepodari vyjst z garaze a umyt ho budem vazne zly >:-[] v garazi sa stalo nieco co by sa nestalo ani keby som planoval najazdene presne 8888 km [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.11.10  18:51

Brandon, ty světla jsem si už objednal, je to prý novinka, teprve je výrobce vystaví někde v Německu, a do tří týdnů by mohly být. Takže kromě ponožek a krabičky doutníků bych mohl dostat i světla! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.11.10  18:50

Neaktualny model je za pakatel... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 29.11.10  18:37

To sice ano ale v trochu jiné cenové relaci :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.11.10  18:24

I Porsche 911 se dělá 4x4.....
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 29.11.10  17:46

Jako jistej zásun by nebyl vůbec na škodu >:D ale když sem dneska vylez před barák hned mě přešla myšlenka na něco co nemá pohon všech 4 kol >:D při pomyšlení že se hrabu od baráku se zadokolkou ... nic moc >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 29.11.10  17:20

baf děcka prase je tu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.11.10  10:05

David Silver- ty zadní LED na 911- to je taky pěknej oříšek. Jsou, a vlastně nejsou. Nedajjí se objednat, ale předobjednat. Prodejce se mi to snaží vysvětlit, ale myslím, že to nechápe ani on sám... >:D

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.11.10  10:00

Brandone, to tvoje motto je takovej překladatelskej oříšek... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.11.10  09:58

Tak koukám že talentovou soutěž na Primě vyhráli nějací cirkusáci, no ještě že jsem se nekoukal! :-|

Ale Dominika Hašková nemusí bejt smutná, pozveme ji na sraz MACZ, tam nám nejen zaspívá, ale za kačku ukáže nám jakou má Hašek lapačku!

Jinak mi do smíchu není, umřel alternátor v Traficu, takže auto je na 2 dny mimo. Kolega teď běžel do půjčovny dodávek, tak jsem zvědavej co přiveze. Vůbec to není sranda! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.11.10  22:38

dylan motto pekne ale zmenil by som ho na Porsche v kabriu = jistej zásun! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  18:51

Brandone, já bych to nezvlád, když jsem to zjistil, začal jsem se sám sebe bát... ;-)

Už jsi viděl moje nové motto?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  18:50

Dundee, pořiď si Boxstera a kašli na kombíka, na něj jseš ještě ucho.
    Navíc Porsche v kabriu = jistej zásun! ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 28.11.10  17:38

Já vím že jsem vybíravej ... sám sem to napsal .. a slunce ne já bych radši měsíc ..
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.11.10  17:25

Ty seš prostě moc vybíravej... Jestli myslíš, že technika stará dejme tomu 10 let je archaická, tak prosím.......můžeš si radši koupit kousek slunce....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 28.11.10  17:12

Mezi Subaru jsem se rozhlížel po Outbacku popřípadě Legacy ale nevím jak ten automat jak psal Xganga .. semnou je výběr velice složitý >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.11.10  17:03

A Subaru Forester? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 28.11.10  16:59

Jediné Volvo které se mi líbí je XC90 >:D ještě mě napadl A6 Allroad minulé generace .. v tomto případě bych si ho nechal tak rok a za rok ho poslal do světa a pořídil něco jiného .. Ale tady je na výběr jen 2.5TDi nebo 2.7T
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.11.10  16:54

dylan sme tu len my dvaja takze ziadne nehody a buchanie hlavy o stenu sa nekonaju >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.11.10  16:54

Dundee a co něco takového??? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 28.11.10  16:46

Podíval bych se po nějakém BMW řady 3 (e46) či 5 (e39), nejlíp se třílitrovým benzínem (je spolehlivý, relativně výkonný a dá se s ním jezdit za 9 litrů). Další možností je něco od Subaru, buď Legacy nebo Forester, i když tam ty automaty budou asi už trochu archaický, to samý platí i pro Volvo. Pak je tu ještě Audi A6, jenže ta se dost kradou a navíc je to takový nemastný-neslaný. Rozhodně bych se vyhnul minulý generaci Éčka od Mercedesu, je dost poruchový.
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 28.11.10  16:42

Každý den ležím v inzerátech a hledám a hledám ale nikde nic >:D je to hrůza .. a chtěl něco sehnat do vánoc :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.11.10  16:29

« Re: automat 4X4 do 300 000

Kočkopse, Jacoopoo by ti určitě poradil Jaguára v automatu,on je takový nadšenec,že by ti nějakého za 300 000 určitě doporučil, ale asi by neměl náhon na všechny 4. Já se čtyřkolkami žádnou zkušenost nemám,tož ti neporadím
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  16:17

Ta A6 je asi rozumná, sice okoukaná, ale rozumná...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  16:16

Brandone, taky to bude! ;-)

PS: jak se spalo v Liberci, nespadl jsi z postele na přistýlku? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 28.11.10  16:10

No jenže 530xd a ještě s M-paketem stojí min půl milionu :-) .. zatím to vidím na A6 Avant 3.0 Quattro .. chtěl bych si to auto tak 3 roky nechat ..
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.11.10  15:57

dylan to je nadhera to musis mat ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.11.10  15:55

dundee ja by som sa vykaslal na jazdene srac.ky v automate a kupil by som si za 300 000 nove auto >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  15:48

Zítra se dozvím o světlech víc, chtěl bych je mít už pod stromečkem!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.11.10  14:55

Dylan: vypadá to dost dobře! :yes: :yes:
    Gratuluji k 3000 :yes:

Dundee: joo, tak pak chápu :-) Tak 530d E61 M-pack xDrive ;-) :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  14:14

David Silver, koukej, to vypadá slušně: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 28.11.10  14:08

No na to jsem taky koukal ale .. já nevim asi bych ho taky nechtěl >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  13:49

« Re: 3000

3000! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  13:49

« Re: 3000

Už?
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  13:48

« 3000

3000 příspěvků pod skrytou recenzí, to tu ještě nebylo! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  13:47

Ahoj Dundee, kup Murano, to tě nezklame. Je to moderní a bezpečné auto s dostatkem síly a prostoru. Ale já bych ho nechtěl... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 28.11.10  13:42

No jako když by byla dobrá nabídka >:D tak bych se tomu nebránil .. ale přece jen do toho potřebuju dát na zimu lyže v létě kola >:D .. takže budu mít asi kombíka >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.11.10  13:29

Dylan: počkej zítra, to bude bílé peklo i venku ;-) >:D ale troše kse to uhnulo na Slovensko :yes:

Dundee: Čau. Já už před několika měsíci doufal že nakonec koupíš to BMW a ono úplně jinak ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 28.11.10  13:26

Zdravím všechny tak se sem zase po dlouhé době podívám a co nevidím BH 90210 >:D .. Ale když už sem zavítal na tyto krásné bílé stránky >:D tak vás poprosím o radu .. už si konečně chci pořídit auto ale vůbec netušim jaké už sem měl tolik různých favoritů ale nakonec ze všeho sešlo.

V pátek jsem si měl dokonce jet pro Superba 2.8 L&K ale po rozhovoru s několika mechaniky z prodeje sešlo .. takže jsem opět na začátku.

Moje podmínka je automat (díky Šviháku nakazil si mě >:D ) a mělo by mít pohon 4x4 ale to podmínka není. A cenově tak nějak cca 300 tisíc ale když by měl někdo fajn tip tak by to mohlo být i více >:D ..

Děkuju za pomoc už sem opravdu v koncích >:D ..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  13:04

MACZ teď pěkné není, je to bílé peklo. Ale možná lepší než konkurenční peklo černé... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.11.10  12:52

>:D nojono, nováčků tu není zobrazeno tolik jakoo dřív.... jsem si ani nevšiml že jsi přidal auto :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 28.11.10  12:33

ani ne já mám čistý svědomí ;-) no vzhled nic moc jako nováček vydrželo moje auto 2 dny a pak zmizlo ;-) a celkově je to haluz, ale graficky velmi pěkné :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.11.10  12:16

PraseMB: Čau, tak tě po delší době vítám znova na MACZ, co říkáš na vzhled? lekl jsi se jak jsem ti psal po ICQ?
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 28.11.10  09:57

9 z 10 mechaniků kárlsnu doporučuje tohodle vředštajnra [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.11.10  09:22

Dylan: >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  09:03

Davide, to je v pohodě, Dylan je věšák na tangáčka... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.11.10  09:02

Vredestein vítězí v testech, jde o to jestli si to zaplatil. Jako AutoBild sponzoroval Mercedes, a díky tomu vyhrál každý test... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.11.10  08:45

ta znacka mi nieco hovori zda sa mi ze na tieto [odkaz] chodila v tv reklama a bolo v nej nejake nie lacne a pomale auto >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.11.10  08:37

Dobré ráno
    Dylan: Koukej, co jsem vyfotil na praxi v OBI ;-) Ale fotka není moc povedená, chvátal jsem aby si mě někdo nevšiml že mám vůbec vyndanej mobil, nesmíme si ho nosit na prodejnu... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.11.10  22:52

Na pneu mám čas, ty moje vypadají stále dobře...
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 27.11.10  22:42

ale něco na tom bude jednou jsem měl na tisícovce michelinky a na jízdních vlastnostech to bylo znát :-) Ty si kup ty vředštejny a je to ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.11.10  22:38

Barum dělá gumy na 911tku pouze přední... Ferrari to možná stačí... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 27.11.10  22:37

já ti doporučuju gumy barum brilantis prý se dávájí i na ferrari >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.11.10  22:37

Tak tu značku slyším úplně poprvý, chci vidět co ti někdo odepíše, jestli má vůbec někdo tady s nima zkušenosti
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.11.10  22:35

« Vredestein

Dnes mi byly doporučeny na Carreru pneu Vredestein. Víte někdo něco blíže? Vredestein dodává gumy i Carlssonu... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.11.10  22:33

« Re: Sraz BH 902 10 v Praze

Dylan: v tom co řidiče čeká zítra večer a v pondělí ráno, to by jsi Gripenem hooodně vyhrnoval sníh před sebou :yes: O to jak se nebudeš moct dočkat první projížďky v roce 2011, o to tě bude Gripen určitě víc bavit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.11.10  22:28

Ta zima je krutá, krutá v tom, že nemůžu projet gripena. Bude to moje nejdelší zima... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.11.10  20:29

Brandone: Upozornění: pokud použijete LED žárovku ve směrových světlech, může dojít vlivem malého proudového příkonu LED žárovky ke změně frekvence blikání. Frekvenci blikání lze upravit výměnou relé směrových světel za speciální relé pro LED diody nebo vložením odporu.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.11.10  19:05

Dylan: Jojo, to máš pravdu :yes:
    PS: dneska jsme byli na Vysočině, tam teda pěkně mrzne. U nás je o takových 5 stupňů víc a v Budějovicích ještě o dalších 5°C >:D brrr
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.11.10  15:53

To popisujou, že blikat můžou jinak, ale já chci něco na svícení, né na blikání...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.11.10  15:39

dylan tie ziarovky sa robia ale neviem ci je to zrovna najstastnejsie riesenie kamarat si to dal do blinkrov a potom mu to blikalo zle alebo vobec 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.11.10  14:36

Samozřejmě vedle blinkrů. Mám dost času na to zjistit co bude lepší...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.11.10  11:17

Dylan: jo tohle. To si hodně dávaj lidi místo mlhovek když mlhovky nepoužívají. Vypadá to ale divně diody do kroužku... já myslel že myslíš jako proužek aby to bylo víc jako novej model..
    A myslíš místo původní jako tlumených světel nebo místo mlhovek? [odkaz] tady vedle blinkrů?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.11.10  10:37

« Re: zadní světla LED

Mafia packet nebude, nechci černý auto, ale k té matné šedé by se mi černý světla líbily. Už jsem na ně poslal dotaz, byly by až kolem Vánoc. Ale stejně auto vytáhnu až venku porostou sněženky... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.11.10  10:33

Brandone, ta tvoje Kelly je ale nedočkavá! >:D

Přední LED: prej existujou žárovky, které se dají dát na místo původních. Jedna žárovka je třeba z 20ti LED diod. Nevím jestli k tomu musí být ještě něco nebo jen vyměnit žárovky...
    Např.: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.11.10  09:29

Dobré ráno
    Dylan: Souhlasím :yes: :yes:
    Hezký jsou taky tyhle [odkaz] dávají je na Porsche GTstreet RS a proužek co vidím na fotkách je volitelnej v různých barvách takže určitě i u těch druhých pudou celý černý :yes:

Brandon: ornažovou jedině na GT3 RS :-! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.11.10  07:14

svihak mafia packet to slovo mi je nejake povedome kde som to ja uz len pocul >:D >:D tie svetla vyzeraju vazne dobre ale podla mna na 911 ku je naj oranzova vidno ze svihacik ma vkus >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.11.10  07:12

svihak zdrzal som sa v nejakej prazskej kolone a ta moja ma za to pekne zjazdila myslela si ze som si to vymyslel >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.11.10  02:16

Vypadá to krásně! :yes:
    Techart myslím tyhle, ale bez proužku. Chci celočerný. Možná by byly lepší od šesti plochých a hranatých loukotí vejš...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.11.10  22:30

Je fakt že červený jsou jenom ty příplatkový světla, abych řekl pravdu, nedokážu si představit kdyby byly světlý ;-\ >:D A teď jsem se pustil do koláže a musím uznat, kouřový jsou lepčí :yes: :yes:
    červený - [odkaz]
    kouřový - [odkaz]
    kouřový světlo plus blinkr - [odkaz]
    Jsou tam nepřesnosti, jelikož nesedí úhel obrazu, takhle jsem upravoval prohnutí, úhel... no není to k maturitě ;-) >:D

Tyhle TechArt kola? [odkaz]
    A LED vpředu chceš dát místo mlhovek? :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.11.10  21:57

Protože nemám na své auto vůbec čas, navíc je to jen "letní záležitost", rozhodl jsem se, že si Carreru minimálně 3 roky nechám. Příští rok vyměním zadní světla, na denní svícení přední LED, a nejspíš vyměním kola- nejlépe Techart.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.11.10  21:26

Líbí se mi víc ty černý ledkový, zkus je tam dát. Na autě nemám nic červenýho, jen ty zadní světla, a i když jsou příplatkový, vyměnil bych je.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.11.10  19:10

Ty výfuky jsou hnusný a světla jsou ještě hnusnější. To jsou ty který nejde vidět že vůbec svítěj, to jsou zabarvený né s jiným odstínem skla... jinak nevypadá špatně, ale asi se mi víc líbí tvá ve folii :yes: :yes: :-!
    Tady mají ty světla v červený [odkaz] zdá se mi to trošku hezčí, zkusím je v PS vyzkoušet a zároveň i kouřový :yes: :-)
    Jinak zdravím :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.11.10  18:55

Ahoj! Prošel jsem všechno, příští rok chci dát totiž LEDky přední (ala aktualny model), a když už tak už- ty zadní světla by se mi líbily totálně černý.
    Podívej jak by moje auto vypadalo po sundání folie- Mafia packet: [odkaz] :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.11.10  18:33

Jsou pěkný a hlavně že v nich jsou jakoby ty nový světla, to je krásný! ale možná víc červený by byly hezčí ;-\ Ale kouřový vypadaj good :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.11.10  17:49

« zadní světla LED

Objevil jsem tohle: [odkaz]
    Co na ně říkáte, neslušely by gripenovi? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.11.10  14:38

Tak jsme s Brandonem strávili příjemné odpoledne, teď už jede za tou svojí... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…