Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 04.12.10 11:55
« Re: kanec na hlaváku...
Dylan: jono, v Budějkách jsem nic nepotkal a dneska taky ne, ani GT-R mezi Pelhřimovem a humpolcem, přitom to je 4x4 tak by se mohl někde s ní klouzat :-( ale přichází kritické období, takže dlouho nic neuvidím. Takže sem si našel novej koníček a ten veřejně neprozradím a až mě někdo uvidí a tak si možná všimne >:D Dochází ke změně z Kyskyho na Davida Silvera :yes: ;-) -
David Silver 03.12.10 21:42
Zdravím vás přátelé :-) Konečně zase víkend, tak vám všem přeji abyste jej dobře strávili :yes: :-) ikdyž asi to až tak úplně nejde když je venku bílá revoluce... já zítřek budu trávit klouzáním, občas, pokud to všude nebude rozsolený -
Dylan McKay 03.12.10 21:25
Brandone, největší současnej hrdina pro malýho je Burák: [odkaz] v neděli mu ho přinese Mikuláš, už má 4 autíčka s očima, samozřejmě včetně Sally (911)... >:D
Akorát jsou pěkně drahý, a když je malej rozjede proti zdi, tak mi tečou slzy... :-) -
Poustnik 03.12.10 18:41
« Re: tanec na hlaváku...
Super akce, bezva nápad! Já viděl jen někde na idnes nadpis, myslel jsem, že někde na perónu, ale tenhle prostor je vlastně ideální.....z nadhledu natočené, vypadá to náramně! To rozplynutí v davu...che! Doufám, že brzy zatančí na jiném veřejném prostranství. :yes: -
Dylan McKay 03.12.10 15:32
« Re: inzerat
Jednou jsme s kolegou byli v Kroměříži. Nějaké rádio tam dávalo seznamku, četli sms i s číslama. Kolega napsal: Něžný romantik hledá spřízněnou duši pro společný život. A nic...
Tak jsem mu nadiktoval: Časově zaneprázdněný milionář hledá slečnu kterou by mohl rozmazlovat, a během první minuty mu přišlo 12 odpovědí! Děv.ky! >:D -
Prase 03.12.10 11:30
« Re: inzerat
Jj na inzeráty jsem borec :-) na můj poslední se chytla moje šmudla ;-) Ale pokud nemáš mindu šance na úspěch je mizivá :-) Bejvalý jsem já odpověděl na její inzerát a na suchý inzerát o ničem bla bla že je normální holka a má ráda procházky a bla bla měla 300 odpovědí na mé myslím super vtipné inzeráty chodily tak 3 odpovědi >:D -
Brandon Walsh 03.12.10 11:02
« inzerat
Hľadá sa dievča, ktoré vie pekne pi-
sať na stroji, upratovať, ako i vare-
čkou narábať, tiež tvrdé ako i mäkké ko-
koláčiky a cukrovinky piecť, prádlo, tri-
koty hladiť a vôbec veselosťou a tr-
...valým spolužitím, ako i pradením a
tkaním spríjemniť život starého mládenca.
... a teraz si to prečítaj znova, ale len každý nepárny (asi lichy :D )riadok ....
-
Poustnik 03.12.10 10:29
« Re: sněží
Chtěl jsi napsat doist, předpokládám.....jinak ti vůbec nerozumím a musíme si o tom popovídat..... >:D Jó...v Popradu jsem byl naposledy někdy v roce 1991....
Ech....ty jsi to myslel jako vtípek, že vám tam sněží a můžu za to já? Hele...u vás na divokém východě sněží i bez mého přičinění....Možná vám tam i občas padají trakaře.... >:D -
Poustnik 03.12.10 09:50
« Re: sněží
Tady taky v noci sněžilo [odkaz]
Jestli my to nějak nepřitahujeme....Když jsme jeli do Washingtonu, říkali nám, že je tam v zimě málokdy sníh....přijedeme v lednu a bílo.....a vydrželo to měsíc. Když jsme přijeli do Bruselu říkali nám - tady je v zimě pár nad nulou a furt prší, na chřipku je to ještě horší....No - a bílo jako na ladových obrázcích! Až bude zas pořádat Neumanová nějaké zimní mistrovství, ať si nás pozve! Bílá nadílka zaručena!!!!! >:D -
Brandon Walsh 02.12.10 07:58
« Re: Vredestein
to som uz raz skusal bol som u mirky a ona my to nepouzivame tak som si to podla navodu aplikoval, striekajte 20 sekund ci kolko tak som posluchol ale mam bud malu usnu kapacitu alebo neviem zadrbalo mi to celu koselu a mohol som sa ist prezliect >:D -
Brandon Walsh 01.12.10 14:04
vw tiez nie je znacka po ktorej by som tuzil, audi si viem predstavit na nejakeho pol roka vlastnit kvoli tym prednym svetlam tie ma vzdy dostanu >:D takemu allroadu by som sa uricte nepohneval nechce mi niekto dat pekny vianocny darcek ? :*) >:-[] -
Dylan McKay 01.12.10 12:42
VW je podle mého nudná značka, jedinej Phaeton V12 mě dokázal nějak oslovit, ne vzhledem ale interiérem. Audi- když jsem viděl fotky nové A6, tedy vlastně menší A8, tak mi bylo smutno. Kam se poděla nějaká fantazie? :-O
Jinak přeju majitelům VW a Audi alespoň krásný den... ;-) -
Dylan McKay 30.11.10 23:42
Přivezl VW Transporter. Je to auto, které něco pamatuje, dokonce se tam občas podaří hodit nějakou rychlost. S obdivem budu vzhlížet ke všem de.bilům co jezdí rychle s Transporterama, problikávaj ostatní a lepí se jim za zadek. Horší dodávku jsem skutečně ještě nezažil! :no: -
David Silver 30.11.10 08:40
Dylan: >:D >:D to snad není ani možný že by je objednávalo tolik poršákystů ;-\ spíš v jiných státech je o ně zájem a asi jelikož jsou na Porsche a moc se tu neprodávaj tak jsou jenom na předobjednání... třeba po vánocích bude i sleva >:D
PS: co kolega přivezl za dodávku? :-)
PSS: héééézky, teď koukám, že přibylo nové tlačítko "reakce na" :-)