Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 07.12.10 11:49
« Re: LED
Dylan: jo mě Veselyt také kolikrát hodně pobavil. JInak na facebooku nelze člověk nesmí dělat nic závratného a hlavně si chránit osobní data, já FB beru jenom jako věc díky které mám kontakt s lidmi se kterými ten kontakt kolikrát potřebuju nebo aspon se s nima bavit -
Brandon Walsh 07.12.10 10:17
majitelia FB sa momentalne zaoberaju predbehnutim googlu takze myslim ze nejake samovrazdy su im ukradnute ;-\ a k tym rozvodom ked si clovek raz zoberie kurtizanu tak ho bude podvadzat aj bez FB. Ja ho taktiez nemam a kazdy mi hovori nie si na FB neexistujes >:D je to vymyvanie mozgov pomocou coca coly >:D -
Poustnik 07.12.10 10:17
Tak jasně, ale to zaměŃUješ příčinu a následek. Přes FB to je jen zveřejněné téměř on-line, jinak by se ten člověk taky zasebevraždil, ale sám a na půdě.... 8-s
A vydávat se za někoho? To je zase o důvěře, ne? Když někomu věříš, tak se ho zeptáš osobně a nelezeš na FB.... >:D No a stupidní kluby by byly i bez FB. -
Dylan McKay 07.12.10 10:12
Myslím tím co se dočtu o vraždách a sebevraždách, menší zlo jsou pak ty rozchody a rozvody. Hnus je navíc když se na FB někdo za někoho vydává, a totálně mu zničí život. To majitelé FB nezvládli, že takový věci jdou...
Navíc vzniká spousty stupidních a přihlouplých klubů... -
David Silver 07.12.10 08:54
Veselyt: no už když jsem měl nick Kysky... ale to je jedno.
Dylan: nemyslel jsem celý příspěvek Veselyta... neřešil bych to už ale, chci být s lidmi za dobro, kor když jsou to opravdu fajn lidi :yes:
PS: koukám, nová funkce, To se mi líbí pro facebookáře -
Brandon Walsh 06.12.10 12:46
« Re: Seriály
ja som v amerike nebol a ani tam nejak nechcem ist bojim sa teroristickeho utoku >:D ked ide hymna v nejakom filme prepinam takze ani stadial neviem ako sa drzia za to srdce no vzdy ma zaujima ci si zeny nadvihnu prsnik alebo sa drzia vedla pod nad cez >:D -
Poustnik 06.12.10 12:44
Ty jsi Zino v USA nebyl, že? Tam jdeš do cirkusu a protože je to americký cirkus, představení začíná americkou hymnou, všichni vstanou a tisknou pravice na hruď a zpívají....A myslí to upřímně....Takže nás dekadenty ironické vůbec nechápou, že se nám to zdá přitažené za vlasy. Proto se jim taky líp bojuje ve světě. Mají to všechno jasně nalajnované..... -
Brandon Walsh 06.12.10 12:22
Ako zaujať suseda v lietadle (7 krokov)
1. vyber si z tašky svoj notebook
2. pomaly a kľudne ho otvor
3. zapni ho
4. uisti sa, že sa pozera na tvoj monitor......
5. zapni explorer alebo operu...
6. zahľaď sa , zdvyhni hlavu smerom k nebu a zašeptaj Allah akbar
7. hlboko sa nadychni a prejdi k tomu odkazu:
[odkaz] -
Dylan McKay 05.12.10 20:23
Já ten mráz moc nevnímám. Venku se jen mihnu, oškrábnu okno Murana, a jedu se ohřát třeba do Lidlu. Minulý týden jsem byl na Švihově, počasí venku byla šílenost, vánice a mráz, ale já to ani nevěděl, s kamarády jsem popíjel víno a užíval si pochoutek z divočiny.
A co z toho plyne? Něco se ti nelíbí? Tak to nedělej! ;-) :yes: -
David Silver 05.12.10 15:03
Zdravím přátelé, dneska ráno jsem šel do města, jelikož se nám včera večer stala velmi nepříjemná událost, a po cestě přes celé město jsem začal pozorovat že nějak přestávám vidět, že mi něco před očima překáží, cestou zpět se to znásobovalo, přišel jsem domů že jsem sotva viděl pás o velikosti 20:5 ( ;-) ) a když jsem si stoupl před zrcadlo, tak místo řas jsem měl bílé rampouchy jako Sanka v Kokosech na sněhu měl vlasy kdžy vylezl z mrazáku. ráno teploměr ukazoval 18,5°C, klíč ve sveřích na zahradu byl zevnitř zamrzlej, takže krutej mráz! -
Brandon Walsh 05.12.10 07:23
« Re: kanec na hlaváku...
dylan ja som mal dnes sen >:D bol si na navsteve v tatrach a nemal si kde 911 ku nechat tak si ju dal ku nam do garaze a pre istotu si nechal aj kluce, to vyuzil moj otec a tyzden na nej jazdil ked som to zistil tak som mu vynadal ze ako si to moze dovolit a este k tomu ani nedotankovat tak ju siel dat naspat do garaze no netrafil dvere >:D