Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 13.12.10 18:39
« Re: milý Ježíšku, proč tě válcuje Václav Klaus?
tak mne sa postupne snazia vyjst v ustrety :-) jeden alternativny darcek pre mirku by mal byt do 4 dni skoda ze ten nosny pilier vianocny ma prist do 14 tich pracovnych dni takze pri mojom stasti az niekedy v novom roku >:D -
Dylan McKay 12.12.10 21:40
Jeden můj známej požádal mýho známýho, jestli by mu nenahrál z televize box, protože nebude doma, a zápas neuvidí. On mu to nahrál, a za týden mu kazetu předal. Ten si kazetu nechal na večer, a pozval kamarády. Všichni to byli ranaři. Když ale kazetu pustili, nestačili se divit! Vaření! Žena toho co nahrál box mu na tu kazetu nahrála vaření! Tak si představte 4 svalovce, jak sedí u videa, a koukají na Mňam, aneb Prima vařečku! >:D
Dodnes ty kumpáni ze srandy volají aby jim řekl nějaký recept... >:D -
Dylan McKay 12.12.10 17:35
Je spousty krásných šlapacích aut, zvlášť od firmy Baghera. Jejich cena je ale stejná jako u elektrických aku aut. Akorát tchán malýmu koupil k Vánocům nějaké takové auto, takže jsem z toho docela smutnej. Jenom doufám, že to nebude nějakej pestrobarevnej miminkovskej šit... :-| Nic ale nezabrání mu na jaře pořídit Ferrari... >:D -
David Silver 12.12.10 11:39
Přeji hezkou neděli všem
Já jelikož jsem jezdící auto vůbec neměl (nebo si nevzpomínám) tak jsme jezdili do Jihlavy do ZOO, a já jsem vždycky skončil na okruhu kde se jezdilo s těma elektrickýma autíčkama pro děti od 3let do nějakých 40kg :yes: >:D A pak ve školce si pamatuju jednu z mála věcí a to jsme s kámošema závodili s takovýma "formulema" a byly na šlapání, ještě teď si pamatuju jaká to byla prča! :-) :-) já chci vrátit čas! :-) anebo ne, spíš bych čas posunul a místo sedět v kokpitu šlapacího závodního autíčka chci sedět a jezdit v kokpitu Radicalu v závodech série Radical Cup :-! ;-) >:D -
Dylan McKay 12.12.10 11:07
Ahoj, toho se bát nemusím, to už je na soudnosti takových... ;-)
Včera jsem byl v garáži, klíček auto neotevřel. Zkusil jsem ručně zámkem, a auto jsem nastartoval! Nechal jsem holku běžet 15 minut, s občasným mírným sešlápnutím plynu. Ten zvuk, ta síla, ta nádhera! Prvně jsem pocítil co je to absťák! Tak strašně moc se těším za volant toho nejkrásnějšího auta všech dob... ;-)
Brandone, pro šviháčka na příští rok hledám nějaké elektrické auto. 911 aby byla hezká nedělají, ale Ferrari je krásný: [odkaz] -
Martin911Turbo 11.12.10 19:00
« Re: s-miku, vrať se, ty patříš sem
Mě se DW líbí, samo i jen černá vs bílá na MACZ není ideál ale přeci jen černá na tu jsem si díky závislosti na Depeche Mode zvykl rychle ;-)
Ke slečnám, k pěknému autu patří pěkná slečna a na DW s jim to opravdu daří ;-)
Uživatelů je sice zatím "málo" ale přibívají a budou
Přehlednost je perfektní, navíc mi emailem chodí 100% reakce v diskusích, takže vím kde a kdo na co reagoval a nemusím masírovat x recenzí uživatelů jako na MACZ
Navíc mi osobně chlapci z DW dělají radost Porsche seriálem, sice mám sem tam nějakou výtku ale já jsem Porschefil takže jim to kazit nebudu >:D -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.12.10 18:33
« Re: s-miku, vrať se, ty patříš sem
švihák - vtipné,pobavil jsem se :yes:
Většinu už Fefe napsala,jen dodám,že spousta věcí,po kterých jsme volali tady stále není a tam je prakticky vše a hromada vychytávek a inovací na DW přibude,vím to ;-)
s-mike - já když se rozhodnu,je mi taktika tak nějak volná,nelituji toho,tam i tady je spousta pohodovejch lidí :yes:
Konkurence je zdravá,to snad každý ví...