Porsche 911 (švihák lázeňský)
ypsilon 18.12.10 11:42
« Re: nick Nick
wl-bohuzel to mame do svedska prece jen daleko,takze jsme se svedske superstar nezucastnili..ale za to jsem si jeli vyzpivat budoucnost do sousedniho nemecka...wii se jako jediny dostal do televize,ale dal uz nepostoupil,hodne ho tehda vzalo [odkaz] ..a me radsi ani neodvysilali :-( :-O >:D -
Poustnik 18.12.10 00:08
« Re: Jsem pirát když nechci jezdit po okresce 50km/h ale rychleji???
Tak kamerovým systémem vychováváte důchodce???? Nebo jste radši zrušili ten parčík? >:D
V Bruselu je v každé páté ulici psí záchod. Vyhrazené a ohrazené místo s keříky. Ale stejně jsem dneska dvě hovínka před domem našel.... >:D -
white label 18.12.10 00:00
« Re: Jsem pirát když nechci jezdit po okresce 50km/h ale rychleji???
Zrovna tady na náměstí s tím rozhodně problémy nejsou, jsou tu kamery, to si nikdo nedovolí, nic takového jsem tam už dlouho neviděl, to ještě tak před patnácti lety, když byl uprostřed náměstí parčík (viz film Metráček), kam chodili někteří důchodci venčit své čtyřnohé miláčky... 8-s -
Poustnik 17.12.10 23:30
« Re: Jsem pirát když nechci jezdit po okresce 50km/h ale rychleji???
To byl fór..... >:D Sněhu krásné hromady....ty si napiš recenzi, ať můžeš takhle poreferovat o vašem hezkém městečku...nebo radši chceš být ten Inkognito? Ta Suzuki je 4x4? :-)
A četl jsi už recenzi na Subaru od rezi traktora? Má pěknou češtinu a je vtipný! :-) -
Poustnik 17.12.10 23:06
« Re: Jsem pirát když nechci jezdit po okresce 50km/h ale rychleji???
Veselyte, dej si prášek!!! >:D To byla báječná hláška v Sexmisi. ;-) Já jsem dnes blahořečil sám sobě, že jsme místo dárků dětem k Ježíšku nakoupili zimní pneu na Mazdici a můžu se bezpečně prohánět po Bruselu....Vždycky napadne, roztaje to a zase napadne. Dneska přes noc napadlo a jak to padalo do mokrého, ráno to krásně zmrzlo - ideální ledovka. Takže jsem potkal BMW uvězněné na zpomalovacím retardéru, /tady v naší čtvrti jsou dlážděné, zůžené na jeden pruh, aby lidi nejezdili rychle, ve hluchém prostoru po stranách jsou keříky/ A zadokolka přijela, začala klouzat do boku a hups kolem do záhonku a podvozkem si klekla na obrubník retardéru. Takže v létě zpomalovač, v zimě past. :-) Na svátky jedeme do Čech, tak jsem na tu ladovskou zimu zvědav....dnešní aktuální foto zde.... [odkaz] -
David Silver 17.12.10 22:17
« Re: Jsem pirát když nechci jezdit po okresce 50km/h ale rychleji???
Tyhle lidi taky nechápu a vždy na ně nadávám když je potkáme na silnici. Zezačátku když jsem to četl tak sem si myslel že budeš mluvit o tom že na tom sněhu lidi jezděj pomalejc... nakonec jsi mluvil o něčem jiném... (když je sníh tak i ty největší prasata jezděj opatrnějc jak když je jenom mokro a místy ledovka)
Normální člověk nikdy nemůže pochopit takovýho člověka kterej to z vedlejší tam prdne a pak jede jak pos.ranej. Na tahu Havlíčkův Brod - Kolín kolikrát tam z vedlejší nějakej šulín vletí a pak jede 50kmh. Přitom jedeme jedno, dvě auta a za náma 1km nic. Když už tam vlítnu jak dement, a vím že nebudu zrychlovat tak jedu aspon co nejvíc vpravo a hlavně snažím se to co nejrychleji rozpumpovat, ale někteří jsou tak blbí, že pak jedou třicet a jedou po prostředku. je skvělý zničeho nic narušit ekonomický styl jízdy z 40ti kilometrů bez většího brždění a velké akcelerace najednou brzdit s "90kmh" na 30km/h protože tam nějakej bezmozek vjede -
Chuck Norris 17.12.10 22:06
« Jsem pirát když nechci jezdit po okresce 50km/h ale rychleji???
Proč tam relativně těsně ředemnou vjede na křižovatce auto a pak kvůli poplašným zprávám a paranoje jede ve městě v rovnym přehlednym úseku 30km/h? proč pak jede na okresce 50? proč tam teda vjíždí a "spěchá" na křižovatce? proč se, předemě do kolony, z výjezdu z pumpy na*sere bába a místo aby zastavila uprostřed silnice na ostrůvku jen prostě zastaví mě před čumákem a čeká než jí někdo z protisměru pustí? a já přemýšlím co bych dělal kdybych byl o tři metry blíž a narval to do ní... no teď jsem dopsal asi dalších 100řádek plkání plného pláče nad demencí médií a mas lidí ale peču na to. Zavřu, zhasnu, dělejte si co chcete. Až se mě to bude týkat tak vypustím ventil. pak čekejte že budu ve zprávách jako další Aragorn. Hm. Koukám že ventiluju svoje plány v diskusích na internetu... hm... takhle začíná spousta příběhů ve zprávách... hm.. a teď už mluvím přes internet sám se sebou... asi si půjdu dát prášek ;-\ -
Poustnik 17.12.10 11:31
« Re: nick Nick
My jsme tahali děcka všude...na západ USA, na Hawai, do Mexika....prostě když se děcko nudí, tak zlobí. Taky je dobré vědět jakým typem letadla letíš. Víš, kde sedíte? Ty největší náklaďáky mají sedadla nějak styl 2 ulička 4 ulička 2místa a přední řady mají na stěně úchyty na dětskou postýlku a letušky ti ji tam v noci přicvaknou. To je pro rodiče osvobození, že nemáš děcko furt na klíně. Hlavně si odpočiňte před cestou vy. Děcka to nějak přežijou a za pár hodin budou skotačit, ale co chudáci rozlámaní rodiče!!!! >:D >:D -
Dylan McKay 17.12.10 05:39
« Re: nick Nick
Já to měl jako překvapení na Vánoce, polovinu ledna chci strávit s rodinou v Karibiku, ale právě kvůli délce letu jsem to raději doma řekl, a teď to řešíme. Našel jsem hotel co nejblíže letiště, aby nebyla další 4 hodinová jízda autobusem. Nechceme malýho trápit, proto se ptám.
Poustnik 17.12.10 00:58
« Re: nick Nick
Dobré je děcko co nejvíc unavit - spící dítě, hodné dítě. My taky do 2 let kojili, takže ideál při startu a přistání, kdy děcka občas bolí uši, je kojit a když polyká, uši nebolí. No a pak si připravit věci na zabavení a věnovat se mu, jako jindy. A přebaloval jsem normálně na záchodě. Vzít si náhradní oblečení, když se stane nehoda....My do USA lítali 8 a půl hodiny, min. 2x ročně, dá se to vydržet. Někdy pohoda, někdy je den blbec. S tím nic nenaděláš.... ;-\ :-) -
woody-alien 16.12.10 22:25
« Re: nick Nick
To nevím, Šviháku. Ale už čtyřhodinový hlídání dvouletýho dítěte je celkem záhul. ;-)
Myslím, že záleží na tom jak je děcko zvyklý spát, ale ve dvou letech už se dostává do fáze : Spánek je mrhání časem. :-) Každopádně naše malá má problém i s hodinovou jízdou v autě. Musíme zastavit a "občerstvit" jí nějakým kratším proběhnutím. -
white label 15.12.10 18:52
« Re: nick Nick
A na závěr něco vážnějšího, poměrně málo známý a přesto velmi respektovaný Nick Drake, britský kytarista, zpěvák a skladatel, jehož všechny tři studiová alba patří mezi 500 nejlepších alb všech dob (podle hud. čas. Rolling Stone).
V roce 2000 se dostala do povědomí širší veřejnosti skladba Pink Moon použitá v TV reklamě na Golf Cabrio a následně se do jednoho měsíce prodalo více "záznamů", než za předchozích 30 let. (tak tohle dokáže opravdu jen VW >:-[] )