Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chuck Norris 24.12.10 20:20
« Re: pohodove vianoce
náhodou ty dvě mladý buchty co tam jsou vypadaj docela nadějně... to už jsem vyděl větší zrůdy vydávat se za krasavice... jinak teda jsem se vrátil od mostu zpátky k pc protože tam chcalo a teď už nějakou chvilku i sněží tak se mi to tam nelíbilo... nevím ale mám z nějakýho důvodu nějakou špatnou náladu... všechno mě nějak štve a ani jsem si nerozbalil dárky... :-( myslíte si že potřebuju pomoct? -
Thomasino 24.12.10 13:26
« Re: pohodove vianoce
Pěkné vánoce, šviháku! Pěkné vánoce i ostatním :-)
Dobře že jsi vytáhl 911 na TOP, aspoň to tam není samý bramborák a není to tak jednotvárný (navíc je to jeden z mála pořádných sporťáků co tady zůstal). A hezky vánočně jsou na TOPu 3 bílá auta :yes: :yes: -
Dylan McKay 23.12.10 07:54
« odtajněná dohoda protiKORUPČNÍ vlády
Podařilo se mi dostat se na tajné jednání předsedů vládních stran s prezidentem, a rozhodl jsem se, že hlavní část rozhovoru zveřejním.
Radek: "Vašku, ten Drobil toho nadrobil!"
Vašek: "Hmm, to je skandální."
Petr: "Co budeme dělat, přece to zase nepředáme oranžovejm!"
Karel: "Šo budeme dealat to enevim chrrr pšššš."
Vít: "Hiiiii hiiiii hiiiii!"
Vašek: "Hmmm, a co když si těch 500 milionů, hmmm, rozdělíme mezi sebe, hmmm?"
Radek, Petr, Vít, Karel: "Tak jo, jsme dohodnuti!"
Tím bych chtěl naší protikorupční vládě popřát klidné svátky! ;-) -
Brandon Walsh 21.12.10 07:23
« Re: Aku Porsche
dylan ja som rozpraval vcera uz dost >:D boli dve otazky druhu som vedel celu prvu skoro vobec tak som zacal prvou povedal par viet a hovorim to je asi tak vsetko a zacal druhu on na to po par vetach ten outsourcing je vynikajuci ale vratme sa k tej prvej otazke a bolo >:D -
Chuck Norris 19.12.10 23:24
« Re: Jsem pirát když nechci jezdit po okresce 50km/h ale rychleji???
na prosinec Ok je dost sněhu ale tak je prostě druhá půlka ročního období kdy sníh padá... a když mrzne a jsou srážky tak je jasný že bude sněžit... koneckonců někdo říkal že tenhle rok bude v evropě -30°C tak proč by nemohlo v prosinci napadnout trochu sněhu... beru jako naprosto směšné tragikomické hlášky v mediích že jsou kvůli sněhu uzavřené čtyři úseky silnic... -
Dylan McKay 19.12.10 16:46
« 3,5 V6 4x4, nejlepší volba na zimu
SUV s chrochtákem a výkonem slabšího vysavače už si ani neškytne. Kde ostatní končí, Murano začíná. Prvně jsem pořádně vyzkoušel co na sněhu dokáže a musím ho pochválit.
Stejně se ale těším na jaro, až otevřu hangár a zalétám gripena. V Německu jsem v AutoBildu viděl fotky 911 998, a zadní ledky bude mít podobné těm co jsem si objednal... :yes: -
white label 18.12.10 21:26
20 cm není žádná velká hrůza (teda pokud to není zrovna pod Václavákem), třeba u nás napadlo celkově dost přes půl metru, ale hlavně je (podle kalendáře) teprve konec podzimu a na ten je toho sněhu (asi nejen u nás) docela nezvykle hodně... :-O ;-) -
Chuck Norris 18.12.10 17:13
sexmisi jsm viděl jako hodně malej... skoro si ten film nepamatuju... tam byly taky nějaký hlášky? jinak zima tu moc není... to že napadne 20cm sněhu je v zimě pro mnoho lidí asi velké překvapení... hm... to mi říká že bych si ten film mohl někde sehnat a zase se na něj podívat... pamatuju se že to je zřejmě sen spousty chlapců :-)