Porsche 911 (švihák lázeňský)
s-mike (RSKa) 27.12.10 10:21
Poustnik
ne. Videls, jak se toci kaskaderske sceny ve filmu? Profik auto rozjede, namiri, kam ho potrebuje dostat do zaberu, a odkutali se ze dveri.. Takhle to u nas chodi.
Švihák Dylan
a to nevis, ze ta Fabka je trivalec!! Prejmenovani na šmik me nevadi. Vzdyt takto me otituloval uz pred par mesice nebostik Frpe v nasem nelitostnem souboji ;-) -
s-mike (RSKa) 26.12.10 17:53
« Re: MACZ je rozbitý...
u me v garazi? To je nejaka vypečená hra.. to nevidim realne. V tom pripade se opravuji - kalba bude za kazdeho pocasi. V pripade deste si jen budeme predstavovat, ze jsme nekde v teple a na slunicku. Pro dokonalou iluzi vezmu Ibizu >:D
edit:
v garazi to s mistem opravdu neni idealni, viz. [odkaz] Vzadu asi neni videt, ale je tam jeste osmicka -
Dylan McKay 26.12.10 17:12
« Re: MACZ je rozbitý...
MACZ má neustále nějaké problémy, ale nad maličkostma už stačí jen mávnout rukou. Já jsem rád, že přišla ta nešťastná změna, díky tomu tu skutečně trávím méně času, což mi prospělo ve všech stránkách.
Hlavně si přeju, aby se tady už nikdo nikdy nehádal, protože je to tak zbytečný. Samozřejmě se tady objeví ještě několik fejků, ale to už je na na křivácký povaze dotyčných.
Těším se na jaro a do Brna, snad poznám zbytek "rozzlobených mužů a žen", chce to naplánovat pořádnou kalbu! ;-)
PS: a možná přijde i Brandon!
Zároveň se těším na velkej sraz na Modu, ještě jsem tam s gripenem nebyl.
To jsou moje MACZ přání na rok 2011. -
lotus-esprit.cz 26.12.10 13:42
« Re: MACZ je rozbitý...
sama ses rozbita. dalsi z tech co se jim macz tak strasne nelibilo ze odesli, a nejak se sem vraci, tam urcite nebude neco v hlavicce v poradku >:D .............. za chvili dochrci mojito a dalsi a svihak tu bude mit vybornej flame >:D (jeste ze jdu na golf ) :-! -
Thomasino 25.12.10 22:48
« Re: reno po novom
šviháku, a ta bílá se světlemodrým textem tě ne-se-re?? >:-[] >:D Nebo stále raději používáš tvé krásné "švihákovi brýle MACZ" ?? >:D >:D
Je pravda, že postupně sem vrací funkce které tady byly, ale ten design je hroznej! :no: :-O
No a ten jejich přístup po re-designu k uživatlelů mě stále leží v žaludku, nikdo ani nenapsal že by to trochu přehnali, o nějaké omluvě nemůže být ani řeč, ale to ani nečekám..
Podle toho to tady ale taky vypadá, velká část těch stálých se rozutekli po různých místech (FB, DW...).
A vy dva se Zinem to tady nezachráníte, se trochu bojím :-! -
Brandon Walsh 25.12.10 12:56
« reno po novom
Jejich revírem je Facebook.
Jejich psaní je retardované.
Jejich nepřítelem jsou gramatika a IQ.
Jejich heslo je "awojQy, popísmenQuješ?".
Jejich zbraněmi jsou našpulené rty a vystrčený kozy.
Jsou online ve dne v noci
... Fuchtle z Facebooku...
Brandon Walsh 25.12.10 11:02
« Re: tolik stresu kvůli chvilce pod stromečkem
dylan to nie si sam ja vyuzivam uz iba prijimanie hovorov >:D nemam dokonca ani aktivovany prijem mms vcera mi prisla sprava bola vam poslana mms mozte si ju pozriet na www ... a nejaky id tak som sa smial no uz utekam >:-[] -
Dylan McKay 25.12.10 11:00
« Re: tolik stresu kvůli chvilce pod stromečkem
N8 má tolik funkcí, že využiju tak 5%. Volání, psaní sms, fotky. Nikdy si nenahrávám ani melodie, ani hry. Kamarádi se vždycky smáli, když jsem se koukal na to kolik má mobil funkcí, když jsem je nikdy nevyužil... :-) -
Dylan McKay 25.12.10 10:44
« Re: tolik stresu kvůli chvilce pod stromečkem
Ne, to už není Vertu, to je něco jinýho, ale nebaví mě to. Sice se každou chvilku někdo ptá, nadělá se s tím hodně parády, ale je to celkem k ničemu [odkaz] . Chci velkej dotykovej displej, prý nejlepší bude Nokia N8 [odkaz] . Ještě jsem koukal na top řadu SE Xperia [odkaz] , ale ta má "jen" 65.000 barev... ;-)