Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
David Silver 28.12.10 21:31
« Re: LED Porsche
Dylan: >:D >:D blázne! >:D a on je tam na silnici sníh? já myslel že totam taky roztálo.. ;-\ v sobotu ho tam ale bylo slušně :-) ono je taky docela vysoký co? >:D
Zrovna včera jsem na mým novým foťáku zkoušel snímání pohybu 120snímku za sekundu a říkám: tywoe, ať někdo uspořádá nějakej crash test jako udělalo Autosalon kdysi, a já byl u toho... to je bombastický takhle zpomalený....
No ale takhle jsem to nemyslel ;-) >:D
PS: co to bude za Mustanga? 8-s
Wii:jojo, myslím na foťák :yes: >:D Ooo, tak to mě těší že jeho zatím poslední fotky byly nafoceny pro mě... ;-) >:D vítězná fotka byla fakt pecka, můžeš se do fotosoutěže zapojit i nyní ne? teda pokud najdeš foťák >:D Jinak, poučovat tě nechci, já jen říkám jak to dělaj profíci :-! tím nemyslím sebe v nějaký PC hře ale třeba Františka Fialu :-) -
Wiii 28.12.10 21:10
Kysky:
Na koho jsem se měl naštvat? >:D Myslíš na foťák? >:D No skoro poslední co nafotil byla vítězná fotka do fotosoutěže a pak dvě fotky kupéčka pro tebe >:D >:D
PS: Ty mě tady chceš poučovat jak se to dělá? ;-) >:D
Svihaku, dělej jak myslíš ;-) Stará světla nebudeš vyhazovat ne? Vzdycky je tam muzes vratit ;-) :yes: :yes: -
Wiii 28.12.10 21:04
Kysky:
Hele už ani nevim kde mám zahrabaný foťák >:D >:D už jsem dlouho nefotil ;-\ Jinak samozřejmě že s ni jezdim >:D Je to na zimu super auto, ale víš jak... I když tu čtyřkolu taky pošleš plynem do přetáčivýho smyku, tak to není zadokolka >:D Ale je to takový jistější... ;-)
Svihak:
hele je to tvoje auto >:D Já bych si celá černá světla na žádné auto nedal >:D Z meho pohledu je to divný!! -
-
Wiii 28.12.10 20:53
Jo tohle je paráda, ale všimni si, že to je úplně jinak řešený.... Nejsou to bodová světýlka (jako má do současné doby celý koncern VW), ale jsou to plochy z něaké umělé hmoty, které jou prosvíceny LEDkama (jako to má BMW ve svých souasných modelech - např. moje 330d) ;-)
No a taky si všimni toho červenýho podbarvení!!! ;-) :yes: :yes: :yes: Tak bych to volil :yes: -
Wiii 28.12.10 20:43
Svihak
Tim ze je u nas celodenní svícení ze zákona, tak ti budou ty červené rámečky svítit pořád. Myslím že podobná světla jsou i na soucasnem Porchákovi ne? Porsche má tu výhodu, že na něm skoro nic nevypadá tuzérsky... pokud to neni nějakej úchylnej výstřelek... Líbí se mi to! Ale takováhle fotomontáž v PS či čem je hodně nevypovídající.. chtělo by to vidět na nějakym autě naživo... Moc si to nedokážu představi >:D -
Wiii 28.12.10 20:40
Svihak:
No tak pokud tam původně byla normální žárovka a ty ji chceš nahradit LEDkama, určitě tam musí být nějaký relátko či co (nejsem elektrikář >:D ), které ti změní napětí ne? ;-)
kulič:
Až ti to přijde, tak koukni do návodu (který je v současné době ze zákona součástí balení) a pkud ti to bue jasné, zvládneš to sám, pokud ti to jasné nebude, zajed do prvního servisu a domluv se s nima >:D -
Wiii 28.12.10 20:34
namontuje ti to každej trochu zdatnej člověk. Řekl bych, že to výrobce zašle i s redukcema na danné napětí. Takže zajeď do nějakého obyč servise (k nějakému známému) a ten ti to tam behem hoďky nahodí ;-) Ale nikdy jsem světla neměnil.. Ale takhle to podlě mě bude... Blbý by bylo, kdyby neposlali redukci na jiné napětí... -
David Silver 28.12.10 19:48
Mě taky přišel hloupej, měl jsem tu smůlu že když jsem na něj narazil v tv tak zrovna byla nějaká trapná reportáž... nechápal jsem jak ho všichni můžou žrát. no a zkusil jsem se kouknout na pár dílů, teď koukám na každej dostupnej a líbí se mi to, občas jsou i srandovní, občas jsou i trapní... ale jde mi hlavně o auta, když mě ještě pobavěj, tak proč ne :-)
Lotus: [odkaz] tady kdyby ses chtěl kouknout na můj neúspěch ;-) >:D Jako tvá fotka nádherné Evory to opravdu není :-) -
David Silver 28.12.10 19:38
Myslím že to řekl někdo v Top Gearu: "Designeři značky Porsche jsou nejlínější designeři na celém světě. 911 je už 30let pořád stejná."
A proč je nenechat když jsou hezká že :yes: :-)
PS: virtuálně myslíš jakože tu mojí nepovedenou koláž, nebo jsi řekl nějakýmu většímu odborníkovi? ;-) -
lotus-esprit.cz 27.12.10 17:53
« Re: zapalovač Porsche Design
no dobre ze to ses ty, ale kdyz ona to je desna * ................predstava tech komixove rudejch kmeru se stoupajici parou z hlavy a usi, blesky z oci..........no valim se z toho smichy >:D
jj koukal jsem na jejich diskuze.......ale zas je fajn ze hodne lidi se to snazi zvratit, jen sem teda zvedavej kolik jeste lidi s desitkama bude muset bejt aby se to vratilo k 96ti co bylo

Dylan: co se zbylým místem po původních světlech? "dílna tuning" ? dřevo a celofán? >:D
Ale ony by nebyly vůbec špatný na našem Doblu! :-) taky mají taktrochu tvar banánu :-)