Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 29.12.10 18:43
« Re: LED Porsche
tak to si potom serial nepozeral dost pozorne inak by si vedel ze 911 ku dylanovi ukradli v noci na krizovatke hned po tom ako vysadil kelly a povedal jej ze zajtra ju vrati >:D tuto cast mam pred ocami bol to pre mna prvy detsky sok >:D -
Ronault. 29.12.10 18:02
« Re: Nejkrásnější Hummer?
Švihák: Žádné takové! Já se v těch týpcích z mýdlových oper nevyznám, takže těžkosi zapamatovat který je který... dokonce pokaždé jak píšeš ty, tak si musím rozkliknout profil a podle aut identifikovat, jestli jsi to ty nebo třeba Kysky 8-s >:D
Zino: To znám... taky jsem měl klidný život, teď nesmím sundávat okýnko jak mrzne, do garáže se na šířku téměř nevlezu a na délku nemůžu zevnitř zavírat dveře... A sice neblikám na zpátečku, ale blikám pokždé, jak se přehmátnu a místo centrálu zevnitř zapnu výstražná světla >:D Život byl tak krásný a svělý a my si ho tak posrali >:D -
Brandon Walsh 29.12.10 17:58
>:D mne stacilo zabavy so starym leonom chcel som mat kludny bezstarostny zivot a teraz ked dam spiatocku svietim hmlovkami, na pumpe musim vzdy uvazovat aby som nezobral benzin, cez noc na neosvetlenych parkoviskach mam zly pocit aby ho niekto neposkrabal som na tom este horsie >:D -
Ronault. 29.12.10 17:49
Zino: No to ses mě měl zeptat když si kupoval auto a já bych ti řekl, že ačkoliv máš zábavnou žlutou, tak ta nafta tě začne brzo nudit >:D Vidíš, to já se s Lagunou nenudím, buď bzučím stahováním okýnka nebo díky zalomenému vypínači výstražných světel neustále blikám >:D >:D
Švihák: No to je tedy opravdu naivní. Není mnoho mužů, kterým stačí jedno auto... když už nestřídá ty ženy ;-) -
Brandon Walsh 29.12.10 17:16
bol som si vymenit tu vianocnu polokoselu ktoru som dostal od lasky svojej jedinej za topanky nike a pytal sa ma kamarat ake to mas ? nasiel som ich na nete poslal mu a tam rovno napis high snobiety >:D tak to som sa zas ukazal v tom spravnom svetle >:D -
Dylan McKay 29.12.10 16:23
« Re: LED Porsche
Až Lotus vyrobí něco tak kvalitního jako Porsche 911, možná začnu uvažovat i o jiné značce. Autu nestačí jenom dobře vypadat. Například od Jaguaru XK mě odradilo x lidí...
Chci si na tom autě vyměnit pár věcí podle svého. A neprodám ho, mám opět možnost výměny...