Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Wiii 01.01.11 12:45
« Re: Novoroční kachna
A já už se těšil až se stanu adminem a všem vám smažu recenze >:D >:D >:-[] >:-[]
PS: Pokud by o to měla redakce zájem, klidně se adminem stanu. Ale nesmíte očekávat, že budu celé dny trávit nad vašimi problémy >:D >:D Třikrát do týdne bych měl úřední hodiny a tím by to končilo >:D >:D -
Brandon Walsh 01.01.11 11:58
« Re: K Novému roku se Ricardo vzdal funkce admina!
poustnik ja budem pomocnik rad ale na plny uvazok nie v maji (kveten >:-[] ) mam statnice treba mi pisat pracu do toho este platena praca takze zatial si to tlacim pred sebou ale ten zlom pride >:D no wii jay je tu taktiez kazdy den a nie je zainteresovany do ziadneho serialoveho spolku >:D -
Poustnik 01.01.11 11:28
A ty to nechceš Zino? Já myslel jeho nominaci vážně! Kysky je ještě malý číslo bot, Švihák měl dřív kontraverzní názory, ale Zina tu má každý rád a hlavně je tu asi opravdu jediný každý den. Možná tak ještě Ronault, ale ten se taky občas zdejchne....prostě musí to být nějaký študák, co má čas....ještě je tu Wi-jay, Matheas...?.... a to je tak všechno.Ať si redakce vypíše nějaký konkurzík, ne? Co si tady má lámat hlavu stará garda opotřebená vypelichaná.... >:-[] -
Poustnik 01.01.11 08:57
Já, vím, i ten Vinnetou už se vykašlal na Hatátytlu a prdí si do práce v nějakém Fordu, či co to má teď za kočár, ale admina by asi nebral.....i když.....
No a Olda Šetrný by nám tu vždycky jenom bouchnul pěstí a pak se chtěl bratřit! 8-s :-! -
Thomasino 31.12.10 18:03
Vzhledem k tomu, že tu posledních pár měsíců takřka nebyl a v dobách změny designu a bojkotu se zachoval poněkud nečekaně, tak mě to moc nepřekvapuje :-!
Vůbec netuším, kolik tady zůstalo opravdu aktivních členů, já tady vidím jen tolik, že se jich dá na prstech jedné, no možná dvou ruk spočítat... -
Ondřej Šámal 31.12.10 17:41
Vzhledem k nedávnýmu exodu a postupnýmu úpadku MACZ, je ten výběr celkem dost zúžený. Ehm, já bych to klidně vzal, ale pod 50 tisíc měsíčně nejdu, přeci jen si musím udržet nějaký ten standart >:D
Taky bych navrhnul někoho externího, těch aktivních uživatelů je tady málo, krom teda party z BH 90210 >:D -
David Silver 30.12.10 21:33
« Re: nálepky Porsche
Nemám rád když někteří svině takhle provokujou
To jsem bohužel neviděl, ale na Z1 jsem viděl dokument jak Rusáci provokujou Norsko. Že jim už desetiletí narušují vzdušný prostor bombardéry jako provokaci. Oni vyšlou stíhačky na obhlédnutí situace a Ruští piloti se jim vůbec neozývají na výzvy ve vysílačkách. Byly tam rozhovory s piloty jedné letky F-16tek, a piloti říkali že to je na týdenním pořádku. Jenže oni ty stíhačky do vzduchu musej poslat, protože z pravidelných provokací se může najednou, nedej bože, vyklubat opravdový útok. Neviděl jsi to?