Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 04.01.11 15:20
« lady lý, lady lů, silnice jsou plné de.bilů
Dnes jsem se s rodinkou přesunul do rodného města. Už jen odjezd z Prahy- bez blinkru mezi auty kličkoval jeden de.bil s vytuněnou Vectrou, kola z IFY, černá skla. Bylo vidět jak to ostatní řidiče nebaví, jak je takovej mamrd zbytečnej.
Ale při výjezdu z Prahy jsem se dočkal opravdového borce. Jedu v koloně aut, všichni 80 km/h. Jelikož jsem jel jako poslední, nemohl jsem si nevšimnout auta v zrcátku. Nejdříve jsem si myslel, že jede Tata Nano, ale když se mi to nalepilo na zadek, rozpoznal jsem ex generaci BMW 3. Auto kličkovalo, lepilo se. Koukám do zrcátka na posádku. Na místě spolujezdce obyčejná holka, která dle výrazu byla spíše ráda, že ji nějakej de.bil veze domů. Ale pak jsem se podíval na šoféra. Borec asi 35 let, tlustej, navíc navlíklej do obrovský péřovky, kterou by se dala zakrýt Tatra bláta. Límeček měl celičký z králíčka! >:D S ledovým klidem jsem ještě zpomalil, a borečka jsem ještě více rozlobil. Pak jsem u semaforů zajel do druhého pruhu, a nechal ho předjet. Díky límečku z králíčka se ani nemohl otočit. Nejvíc jsem se ale nasmál, když se BMW s nápisem 330D rozjelo. Mohutně zakouřilo, ale doslova ho do kopce před sebou táhla dodávka Peugeot Boxer s reklamou na kamenictví...
Tak jsem si zase ulevil... :-) -
-
Prase 04.01.11 15:11
« Re: totalna vlada BH 902 10 nad MACZ :D
jasně a pak budu mít samou sz ať jim dám 3x10, řekl bych to takhle pokud se tu najde pár normálních lidí, co se toho nebojí a začnou hodnotit objektivně začnu taky ;-) Co vidím v top ten měl by tam zůstat tak maximálně s-mike ;-) mno, ale zpět od pohádek k realitě :-) Nevidím důvod proč bych kroko žlutý měl dávat 3x10 jako ostatní ovce malá změna hodnocení nezaškodí nebo potom si budem dávat všichni 3x10 a hodnocení můžem zrušit úplně ;-) -
Prase 04.01.11 14:58
mně je to fuk a je mi i fuk ubožák, který škemrá do sz o lepší hodnocení :-) ale jinak za kroko žlutou jsem musel dát body dolů to prostě jinak nešlo ;-) :-)
celá top je v podstatě výsměch, co si o tom myslím viz diskuze blahys ford focus.... ale žíly mi to netrhá takže je mi to fuk nicméně rejpe do toho skoro každej tak se do diskuze rád přidám :-) -
lotus-esprit.cz 04.01.11 12:30
« Re: Sraz BH 902 10 na Chodově vcera
ja tu jsem uz docela dlouo, a mj ti to muze byt sumak, jen bych se chtel optat jestli si navstevoval prvni stupe nzakladni skoly kde bylo cteni,..............jelikoz nikde nevidim ze bych nejak porad a vyrazne resil nejake svoje bodovani, bavili jsme se tu obecne o zpusobu....ale myslim zes to byl ty s manzelkou kdo se malem po.. kdyz nedotal 1000% hodnoceni >:D
Ale jina kti dekuji, ze na me stale myslis, je to mile, vedet ze nejaka mila duse na me nekde v dali mysli....jeste z toho nemam skytavku., -
Prase 04.01.11 11:02
rofl kroko krám na prvním místě úpadek tohoto servru je na značném postupu >:D >:D :yes:
Chcem len napisat ak sa niekomu nepaci nech hodnoti a nie place v diskusii ake je to nefer :D tak jestli to myslíš vážně rozluč se s krokounem na topu :-)))
dal jsem 7-10-10 ale klidně snížim :-) dle mého adekvátní :P -
Dylan McKay 04.01.11 10:18
« Certifikace
Už se to tady kdysi dávno řešilo, dokonce souhlasilo hodně aktivních uživatelů. Co kdybysme řekli STOP falešným recenzím? Při tomhle množství už to bude velký problém, ale nikdo netvrdí, že by to muselo být do týdne. Ten kdo by u své recenze neměl certifikaci, nesměl by vůbec hodnotit. Certifikace by šla získat mnoha způsoby, ať už setkáním se s někým "existujícím", nějakou fotografií, nebo ve vyjímečných případech zasláním nějakého důkazu adminovi. -
Dylan McKay 03.01.11 23:24
Bral bych hodnocení od uživatelů, kteří mají nějakou certifikaci, prostě důkaz o tom že jsou, a že to a to auto je skutečně jejich. Bohužel v obou našich národech se najde pytel de.bilů, kteří to musí pos.rat. Ve skutečnosti se ale strašně užírají... -
Dylan McKay 03.01.11 22:04
« neřešte TOP10, hodnocení je jen přežitek
MACZ se od svého vzniku změnilo. Nejen design, ale i uživatelé. Setkáváme se, přátelíme spolu, a tak si navzájem neničíme hodnocení. Už tu dlouho nebyl někdo, kdo během tří minut ohodnotí 30 recenzí, i ubohej fejkař už onanuje jinde. Je to lepší než to bylo, a celá topka je mi vážně ukradená... -
Dylan McKay 03.01.11 20:05
Brandone, dnes jsem malýmu koupil oblek, úplně kompletní! Kalhoty, sako, vesta, košile, kravata! Doma jsem ho do toho oblík, a poslal za ženou, ta úplně brečela štěstím! :-) Na jeho druhé narozeniny přijde dost lidí, tak bude pořádně oháknutej! >:D -
Brandon Walsh 03.01.11 16:49
ja budem mat predstavy dnes v noci dal som pretek s prazskym leonom na nasej d1 a stali tam policajti no nezastavili ale v radiu potom hlasili ze meraju tak neviem ci sa pripravovali merat alebo mi pride fotoalbum 8-s >:-[] -
Brandon Walsh 03.01.11 08:41
dylan chcel som sa dostat do izby tej sikovnej ale robila drahoty zevraj jej staci ked dam kufre do vytahu uz si potom poradi >:-[] >:D
v liberci je kopa snehu cesty su "jednosmerne" ked islo oproti bmw 5 combi tak sme si dali pusu so zrkadlami ja som sa uz nemal kde uhnut on isiel ako rambo tak som si pomyslel .... na teba na zrkadlo este mam zaujimave je ze seatacke sa ani nepohlo a jemu sa cele ohlo >:D >:D -
Chuck Norris 02.01.11 23:14
« Re: film
kdyby to šlo slyšel by jsi teď klasické chraplavé "chá chá" od nelsona:-) promiň ale hlavní postava jakožto muž ležící celý film v komatu je jako hlavní dějová linka o životě křečka při pádu raketoplánu. >:D >:D >:D takže prostě pecka! zfilmovat! -
Thomasino 01.01.11 19:35
« Re: Novoroční kachna
Fefe by byla dobrej admin, ikdyž nemá moc trpělivosti a nadhled :-) Myslím, že redakce by z ní rychle zešedivěla! >:-[] >:D Že jo, Fefe? :-)
Mára89 by byl taky zajímavý admin, nebo ještě Frenetiq či KTMiko >:D >:D
Navrhneme tady WII-JAYe, logo může zrovna přebarvit na modro-bílo >:-[] >:-[] -
Thomasino 01.01.11 17:53
Kluci, já myslím že tady už to je takové malé MojeBMWauto.cz >:-[] >:D
Aktuálně je z prvních 13-ti aut více jak polovina (dohromady 7!!) bramboráků ;-) :-) Takže celkem logicky by měl být admin vlastníkem vozu BMW >:D
S WII-JAYem jako novým adminem tedy souhlasím >:-[] >:-[] >:D Myslím, že už toho moc pokazit nemůže :-! -
Thomasino 01.01.11 17:04
Takže to není pravej Lotus-Esprit co dělá 3 dny za sebou stejné novinky?? No tím se pak vše vysvětluje >:-[] >:D Já si říkal, že je občas nějakej zbytečně podrážděnej a konfliktní... Takže rozdvojená osobnost ;-) 8-s
Šviháku - s tou kachnou o adminovi jsi mě dostal. To vypadalo totiž dost reálně! Takže admin je stále stejný? A má tento web vůbec nějakého admina? Viděl ho tady někdo za poslední 3 měsíce? Já jen velmi ojediněle, ale je pravda, že sem chodím už jen občas...